nurcan espoir allah razi olsun cevaplariniza ama belimde yatsamda agri var ablamlari aradim bakalim onlarda uzaktalarmis gec gelecekler suan varya esime nedesem haktir is icin gidiyor ama burda ben zorda kaldim tek basima dusuncesiz insan ya
selam kızlar bu saate kadar çok kötüydüm ama şu anda biraz geçer gibi oldu bulantılar ama akşama tekrar başlıyor.
HERZAMANSENİNLE canım benim milupadan hamileyim setim geldi bu gün ay nasıl mutlu oldum anlatamam teşekkür ederim canım burasını söylediğin için.
NEVRA NURCAN bebişleriniz yanınızda inşallah keyifleriniz iyidir ALLAHım hep sağlık huzur versin sizlere.
ve diğer arkadaşlar geçmişi pek okuyamıyorum inşallah herkes iyidir...
nurcaaaan bn geldiim hem de süprizle geldimm cnmm :)) inanması güç ama ben onca başarısız tedavi sonrası kendiliğnden hamile kaldımm :))
maşallah sen de kızına kavuşmuşsun cnm çok sevindim :) Allah analı babalı büyütsün :)
nurcan espoir allah razi olsun cevaplariniza ama belimde yatsamda agri var ablamlari aradim bakalim onlarda uzaktalarmis gec gelecekler suan varya esime nedesem haktir is icin gidiyor ama burda ben zorda kaldim tek basima dusuncesiz insan ya
nurcancim gittim hastaneye bol bol dinlen dediler yarindan kendi dr yonlendirdiler ... bakalim rahimimde batmalar varcunku agri halan devam bakalim allah yardim etsin ..canim ekmek parasida gitmesede olurdu bildigim icin ama yok kendini gezdirecek harbi cok sinirliyim ablamlarda gelmedi anlayacagin yanlizim biraz yatacagim halsizim ..
nurcan merhaba hayırlı olsun bebeişiniz güle güle sağlıkla büyütün biz göremio muyuz bebişinizi
ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy canım benim Allahım nasıl bir mucizedir bu gülüm çok sevindim Allhım ne büyük mucize 4 arkadaşım vardı bu istede ilk tanıştığım 2 side peş peşe kendiliğinden hamile kaldıklarının haberini veriyor ne güzel haberler bunlar vallahi pazartesiden beri bitkaım sıkıntılar yaşasamda çok güzel şeler oldu kızım doğdu sonra ayşem hamile kaldı peşine sen yaaaa çok sevindim inan canım benim Allahım senin yavrunuda analı babalı büyütsün
cnm benim çok saol inan ben de çok farklı hissediyorum.kalp atışını duyana kadar sanki kendi kalbim duracaktı.inş.kucağıma da alırım sağlıklı bi şekilde :)
senden tavsiyeleri de bekliyoruz bu arada teyzesi tecrübeli olaraktan
nurcaaaan bn geldiim hem de süprizle geldimm cnmm :)) inanması güç ama ben onca başarısız tedavi sonrası kendiliğnden hamile kaldımm :))
maşallah sen de kızına kavuşmuşsun cnm çok sevindim :) Allah analı babalı büyütsün :)
canım şuan bebişin çok yeni tek tavsiyem ani hareketler ve ağır işler yapma bol miktarda su iç ve buaydan sonrada kalsiyum depolayıcı şeler tüket peynir süt yoğurt gibi ama unutma bebeğinin oluşumunu sağlayan şey su
gözün aydın canııım... ben de seninle aynı mucizeyi yaşıyorum, ekimden beri süren korkunç bir tedavi sürecinden tam da ümidimi kesmişken geçen hafta öğrendim ki kendiliğimden gebeyim :))))
Rabbim bahşettiği mucizeyi korusun evlatlarımızı bize bağışlasın..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?