Pozitif Sonuç Alıp Bebeğiyle Bekleyenler

nurcan espoir allah razi olsun cevaplariniza ama belimde yatsamda agri var ablamlari aradim bakalim onlarda uzaktalarmis gec gelecekler suan varya esime nedesem haktir is icin gidiyor ama burda ben zorda kaldim tek basima dusuncesiz insan ya

canım sadece bel ağrısı ise korkma bence ama tabii yanında birileri olsun. benimde arada artıyor bel ağrım hem belden ameliyatlıyım ben

kızlar rahat duramıyosunuz dimi dolanıyosunuz geziyosunuz benimde belim ağrıyo bu arada
benim biraz erken başladı galiba

nurcaaaan bn geldiim hem de süprizle geldimm cnmm :)) inanması güç ama ben onca başarısız tedavi sonrası kendiliğnden hamile kaldımm :))
maşallah sen de kızına kavuşmuşsun cnm çok sevindim :) Allah analı babalı büyütsün :)

:
geçmiş olsun cnm .bulantılar bir müddet daha devam edecek artık .. o da hamileliğinin nazar boncuğu ...
bir yandan elim salıncağında .. sallıyorum cadıyı .. uyuyor salıncakta .. sallam duruncaaa .. ıggghh agghh diye bağırıyor uykuda ....:84:

ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy canım benim Allahım nasıl bir mucizedir bu gülüm çok sevindim Allhım ne büyük mucize 4 arkadaşım vardı bu istede ilk tanıştığım 2 side peş peşe kendiliğinden hamile kaldıklarının haberini veriyor ne güzel haberler bunlar vallahi pazartesiden beri bitkaım sıkıntılar yaşasamda çok güzel şeler oldu kızım doğdu sonra ayşem hamile kaldı peşine sen yaaaa çok sevindim inan canım benim Allahım senin yavrunuda analı babalı büyütsün

nurcan espoir allah razi olsun cevaplariniza ama belimde yatsamda agri var ablamlari aradim bakalim onlarda uzaktalarmis gec gelecekler suan varya esime nedesem haktir is icin gidiyor ama burda ben zorda kaldim tek basima dusuncesiz insan ya

canım benim naptın gittinmi doktora aklım sende kaldı eşinde napsın kuzum ekmek parası keşke başında yanına birilerini alsaydın tek kalmasaydın evde

nurcancim gittim hastaneye bol bol dinlen dediler yarindan kendi dr yonlendirdiler ... bakalim rahimimde batmalar varcunku agri halan devam bakalim allah yardim etsin ..canim ekmek parasida gitmesede olurdu bildigim icin ama yok kendini gezdirecek harbi cok sinirliyim ablamlarda gelmedi anlayacagin yanlizim biraz yatacagim halsizim ..

ah canım yat dinlen napıcan benimde3 kimsem yok yakınımda bende hep yalnızkalıyodum 2 akşamda bir yalnızdımnapıcan inşallah bişicik olmaz yarın haber ver bize

cnm benim çok saol inan ben de çok farklı hissediyorum.kalp atışını duyana kadar sanki kendi kalbim duracaktı.inş.kucağıma da alırım sağlıklı bi şekilde :)
senden tavsiyeleri de bekliyoruz bu arada teyzesi tecrübeli olaraktan

canım şuan bebişin çok yeni tek tavsiyem ani hareketler ve ağır işler yapma bol miktarda su iç ve buaydan sonrada kalsiyum depolayıcı şeler tüket peynir süt yoğurt gibi ama unutma bebeğinin oluşumunu sağlayan şey su

gözün aydın canııım... ben de seninle aynı mucizeyi yaşıyorum, ekimden beri süren korkunç bir tedavi sürecinden tam da ümidimi kesmişken geçen hafta öğrendim ki kendiliğimden gebeyim :))))
Rabbim bahşettiği mucizeyi korusun evlatlarımızı bize bağışlasın..

şuara bulantılarım yoğun olduğundan su bile içesim gelmiyo aslında.ama madensuyuna lmon sıkıp içiyorum günde 1 tane.genelde yağsız hafif şeyler yiyorum bide meyve.inş.yeterli geliyodur bebişe..

saol arkadaşım ben de seni tebrik ederim :) sanırım herşeyin bir zamanı var ve biz bunu naparsak yapalım değiştiremiyoruz.biz 7 senedir uğraşıyoruz.2 aşılama ve 3 tüp bebekten sonra mucizemiz çıktı karşımıza :) inş.sonuna kadar sağlıklı gider.rabbim isteyen tüm arkadaşlarıma en kısa zamanda nasip etsin inş.

kızlar ilk dönemler yediğiniz çok da mühim değil yiyemiyoruz diye üzülmeyin bana doktorum öyle demişti hamileliğin tadını çıakrın ne güzell mucizeleriniz sizinle

ne haber kızlar nasılsınız taze anneler nevra nurcan nasıl gidiyor hayat
yeni hamişler tebrikler sağlıklı bir hamilelik geçirirsiniz inşlhhh bebeciklerinize sağ salim kavuşursunuz

merhaba kızlar ; dün alışveriş yaptım azıcık kendime pijama ve gelik takımı aldım çok beğenerek halı bakıyoruz kızımızın odasına ama daha bulamadık beğendiklerimizin fiyatları çok yüksek birşey yapmadan olmuyor acaba çok mu abartıyorum yatağı dolabına uysun diye şimdi birde halı perde işine girdik öyle çok abartılı pahalı şeyler bakmıyoruz ama normalide bu kadar masraf kaleminin içinde çok geliyor siz neler yapıyorsunuz bu tip şeyleri daha sonraya mı bıraktınız.

kzılarr kan tahlili verdim.akşam 4de arıcaklar.inşşş güzel hebrlerle aranıza katılıcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…