Pozitif Sonuç Alıp Bebeğiyle Bekleyenler

herkesin kandili mubarek olsun ohh ne güzel herkes yol kattetmiş bizdaha anca keseyi gördük 11 dede kalp atışları için gitcez
merak etme cnm bizde geçtik senin geçtiğin yol
burada ben değerlerimi anlatırken arkadaşlardan doğuma hazırlanan vardı
özeniyodum acaba bende bu haftaları görecemmi diye
ama bak çok şkür
düşe kalka geldik bu haftalara sağ salim zorluklarla...
sende hiç tasalanma zamanı gelince arkana baktığında diyeceksinki aa neredeydim nerelere gelmişim
hayırlısı ile

meleğini bekleyenler
isim ------- gidilen merkez------ ----- --gebelik haftası------kız/erkek----isim-----

1-)tahmer--------umut tüp bebek----------8.hafta
2-) espoir_fr ---Fransada tüp bebek -------31.hafta--------- 1KIZ/1ERKEK
3-) gozdemmmmmm ----Doğal gebelik----- 24.hafta----------ERKEK
4-) efda----------brüksel tüp bebek------5.hafta-------------
5-) byn_zeynep--- Avrupa şafak hast------14.hafta ---------Erkek
6-) herzaman_seninle---- Memorial okmeydanı----29.hafta -----KIZ---------Ceyda
7-) ceydda ----Bursa acıbadem hasta.---- 31.hafta--------- Kız ----------Ceyda
sabriya --Yesilkoy international hast.---31.hafta---------KIZ---------
9-) judith_mc-------- umut tüp bebek ----24.hafta--------KIZ
10-) prizeprize ----Ankara genart---------- 22.hafta--------ERKEK
11-) dilek23_41 ----Medicıne hos. asy. -----20.hafta ----------ERKEK
12-) Ayşe_URL NORMAL GEBELİK 6.hafta
13-) pares83 ----çamlıca medıcana--------19.hafta--------KIZ-----------------ARYA*
14-) umut3452------maya tüp bebek-------5.hafta
15-) gulumgulum ----Anatolia tüp bebek -----22.hafta------ERKEK
16-) minikmucizem--- ankara tüp bebek ----22.hafta------- KIZ
17-) leydim84------------------------------21.Hafta------kız
1 htcyldz ------Umut tüp bebek ---------16. hafta
19-) zeynepela ---Bursa acıbadem ---------26.hafta----------kız
20-) nilu---------- Maya tüp bebek--------- 18.hafta-------ikiz erkek
21-) PULPY------ ---------7.hafta
22-) suannacats--- Doğal gebelik ----------11.hafta
23-) handesb09 ----Koza tüp bebek bursa--16.hafta----1KIZ--1ERKEK
24-) nesrinbay --Beylikdüzü medicana------- 9.hafta
25-) lila3146 ----Eurofertil tüp bebek --------23.hafta
26-) minelberra--İvi Tüp Bebek -------------13.Hafta
27-) edut---- Kocaeli üniv. Tıp fakul. --------15. Hafta---------ERKEK
2stdt-------ÖZEL EGE TÜP BEBEK---------9.Hafta
29-)istanbul1977----Memorial----------------6. Hafta
30-)rudi-----------brükseltüp bebek----------8.hafta------İKİZ[/QUOTE][/QUOTE]

nurcancım ben de gelemem böyle gerginliklere ama seni düşünmeleri gerek sen takma . onlar halleder gerilme sütüne zarar verir.

hadi eşin genç fevri davranabilir ama annesi nasıl böyle davranıyo anlamıyorum...
sen kendini ve bebeğini düşün cnm...
neyseki ctesi gidiyolarmış karı koca kafanızı dinlersiniz cnm benim.
annenlerde doyamadı desene torunlarına gitsinlerde kendi annenler gelsin...
bu arada nurcan doğumdan sonra kanama ne kadar sürüyo devam ediyomu senin hala...

ay nurcanım kıyamam ben sanaaa sen üzme kendini ana oğul onlar etle tırnak bugün didişir yarın barışırlar.. sen stres yapma sütle çok alakası var stresin..

nurcancım ben de gelemem böyle gerginliklere ama seni düşünmeleri gerek sen takma . onlar halleder gerilme sütüne zarar verir.
işte düşünmüyolar gülüm böle bunlar hep
aaaaaaa canım benim eşim alttan alıyodu aslında zaten ben sürekli gözüne bakıyodum ses etme diye ama eşim sustukça annem üsteliyor kaynanam herzaman der ben ne doğru biliyosam babamda gelse alttan almam der istediğin kadar anlat sen beyeza beyaz de o kara desin sen aylarca anlat genede yok o kara der yanlışta olsa kendi bildiğine gider susmazda yine yine söler eşimde ters adam biliyo ama genede böle nese aman cumartesi gitmeden baarıştırırım öle gönderirim olmadı bu sene gitmeyi veririz memlekete napim :)
ay nurcanım kıyamam ben sanaaa sen üzme kendini ana oğul onlar etle tırnak bugün didişir yarın barışırlar.. sen stres yapma sütle çok alakası var stresin..

he he evet kız bunlar hep böle yazın tatile gidiyoz 20 gün diye 1 hafta bilemedin 10 günü zor ediyoruz giriyolar birbirlerine ertesi gün kaynanam hep milleti örnek gösteriyo başlıyolar bağrış çağrış ordaada :)))))) aman banamı dert napim barışmazlarsada küs kalsınlar

kızlar hepinizin kandili mübarek olsun.inşallah bebişlerimize sağlıklı bir şekilde kavuşuruz ve dileyen herkes de en kısa zamanda bebişine kavuşur.

nurcancım kayınvaliden geçimsiz birine benziyo yani en azından oğlunun bu mutlu günlerinde susması lazım senin yanında yapmasalar bari allahtan aynı şehirde yaşamıyosunuz neyse 2gün kalmış şurda annen gelince evine huzurunuzda sütünde gelir inşallah:) bu arada fanta süt yapıyomuş:)))

topiğimizin kıymetli doğum yapmış anneleri size bişi sorcam battaniye çok gerek oluyo diyolar ben 1er yeter diyodum ama daha fazla lazım oluyomuş siz nasıl kullanıyosunuz yani ne sıklıkta bide ben cam biberon aldım kullandınız mı kullanımı nasıl eğer memnunsanız yedeklicem çünkü mutlaka ek mama vermeliyim sütümle doyacaklarını sanmıyorum bide emzik verdiniz mi??? verdiyseniz nasıl bi yararını gördünüz???

espoiiiiiirrrr ses ver canım doğurdun mu merakta bırakma bizi 2kelimede olsa günlük yaz

Merhaba arkadaslar. Hepinizin kandili mübarek olsun dualarimiz kabul olur insallah.

2 gündür annem ablam bendeydi alis verisler yapildi bebislerimin hastane esyalari hazirlandi valize kondu. Benimkiler kaldi. Sonunda bebislerimin cicileri alindi tabii bunlar sadece hastane için daha neler alicaz ilk önce valizimizi hazir tutmak istedik ne olur ne olmaz. Benim 2 gündÜr sancim var önceki sancilara benzemiyor göbegimin sertlesmesiyle beraber yogun bir sancim oluyor adet gibi içime korku düstü dogurum diye. Bir hafta daha sabretseler benim kuzularim.

Nurcan sanada allah kolaylik versin senin derdin sana yetmezmis gibi birde tantana çekiyorsun ne geregi var bu mutlu günûnüzde ne yapacaksin anlayissiz olunca böyle oluyor. Keske kayinvalidenin yerine annener kalsaydi. Az kalmis yakinda gidiyorlar.

Lila sende ciciler almisin çok gûzeller güle güle giysinler senin bebislerin.

ayyy ne güzel ciciler alınmış hazırlanmış bile...
fotolarını isterdik ama istemiyoruz sancılarındn bahsettiğin için yoksa hiç kaçarın yoktu yani
inş annesi onlar 1 2 hafta daha bekleyecekler merak etme sen...

saol canım sende neler almışındır kim bilir bende foto isticektim neysen üstünde görürüz inşallah canım senin maşallahın var çok güzel dayandın darısı bana inşallah... sırada sen varsın

her zaman biz ne zman doğurucaz yaaaa
sence ilk kim doğurur???:13: sen mi ben mi

bizim doğumların arasında çoz az fark olucak cnm valla ama ilk senmi benmi kestiremiyorum
,inş sağlıklı doğumlar nasip olurda sağlıcakla kurtuluruz..

bizim doğumların arasında çoz az fark olucak cnm valla ama ilk senmi benmi kestiremiyorum
,inş sağlıklı doğumlar nasip olurda sağlıcakla kurtuluruz..

inşallah canım amin hep beraber
bende aynen senin gibiydim hatta diyodum 20li haftaları görür müyüm acaba diye
çok şükür gördüm darısı 30lara
aynı hafta olur bence
aslan burcu olurlar galiba bende aslanım bi evde 4aslan:) düşünemiyorum:26:

siz beni unutmuşsunuzdur ama yazayım dedim ben artık eskisi gibi giremiyorum kafamı kaldıramıyorum çünki bu gün kontrolümüz vardı teyzeleri bebeğim bir büyümüş ki kalp atışlarını dinledim meleğimin bu gün va maşşallah normalde 8 haftalık ama 4 gün önde gidiyor bebeğimbizde durumlar bu siz beni unutsanızda iyi olmanıza çok sevndm ve sizleri sohbetlerinizi çok özlüyorum şu günleri hayırlıca atlatayım yine aranızda olurum inşallah kendinize iyi bakın canlar...

Kizlar kusura bakmayin aslinda gôstermek isterdim. Fakat benim bu aralar hep yatigim için annem valize dizdi ben yapsaydim tek tek resimlerini yollardim sizlere.
Insallah dogum ettikten sonra göstermek nasip olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…