Pozitif Sonuç Alıp Bebeğiyle Bekleyenler

kızlaaaar bugün kan verdim tekrar dün değil evelsi gün 49du bugün 172 çıktı güzel bir artış değil mi cuma bidaha kan ver dediler inşallah cumada katlanır.... çok şükür siz haklı çıktınız inşallah sorun yok şu an

Son düzenleme:

gözün aydin canim arkadaslar hakliydi degerin çok güzel artmis. Insallah hep böyle iyi gider hamileligin.

kızlar bugün günümz vardı oradaydım
sonra kocişin yanına geçtim market alışverişi yaptık
sonra kontollerimi olduğum hastanede yengemiz yatıyodu onu ziyaret ettik
çıkışta kociş kızını görmek istedive kendi dr um yoktu nöbetçi dr a muayene olduk
şekere dikkat etmem gerektiğini söyledi ve ölçümleri sonucu kızım 1100 gr olmuş teyzoşları sğl cnm yaa sorma açıp açıp poşetleri kutuları bakıyom valla
dediğin gibi doğduktan sonra alel acele kullanılacak...
eminönne yanlız kociş hayatta yollamaz zaten yanımda elbet biri olacak...
hafta içi vede erken saatte gidecem..
aaa çok güzel bi sonuç cnm
tüp bebek değilmi?
topiğimize devam edersen bilgilerini yaz listemize ekleyelim senide..
benimde 12.gün değerim 42.64tü çok düşük diye üzülmüştüm ama rabbim devamını getirdi yükseldi..

çok güzel ciciler güle güle kullanın cnmm iyi günlerde inş..

böyle güzel haberler alınca ben demiştim demek çok eğlenceli oluyor
Rabbim sağlıkla hayırlısıyla doğurmayı nasip etsin inşallah

böyle güzel haberler alınca ben demiştim demek çok eğlenceli oluyor
Rabbim sağlıkla hayırlısıyla doğurmayı nasip etsin inşallah

iyiki demişin valla moral oldunuz hepiniz inşallah böle devam eder insan korkuyo işte bizim gibi zahmet çekenler korku yaşıyolar en iyi sizler anlarsınız hala da korkularım var bebeğimi görene kadar sürecek heralde napim yaaaa

evet bebeği görene kadar devam ediyor canım.ama ultrasonda görene kadar değil.kucağına alıp görene kadar.tecrübe konuşuyorinş.sorunsuz mutlu bir gebelik geçirirsin.

evet bebeği görene kadar devam ediyor canım.ama ultrasonda görene kadar değil.kucağına alıp görene kadar.tecrübe konuşuyorinş.sorunsuz mutlu bir gebelik geçirirsin.

canım bişey soracam sana dün ben sonucu dr a haber verdim 2hafta sonra usgye çağırdı 2hafta sonra 6hafta oluyo sen kaçıncı haftada gördün keseyi

Rabbim bu mübarek gügün hürmetine tüm dualarımızı kabul etsin hepimize sağ sağlam sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin..

kızlar bizde şimdi geldik çok şükür bebegimin kessesini gördüm 6 haftalık olmuş çok şükür
gözün aydın canım Allahım tamamına erdirsin
bak gördünmü bişicik yok zaten bu katladıya diğeride katlar :)))))))
ay ben yerim onların cicilerini çok güzeller güzel günlerde eskitsinler canım benim :)))))
aaaaaaaaaaaa 1 kiloyu geçmiş oh oh bak gör şimdi nekadar hızlı alaak kiloları kocaman abla olucak :)))))))
daha ne korkular bekliyo dur sabret kese kalp atışı hareketler derken doğuma kadar korku :))))))
Rabbim bu mübarek gügün hürmetine tüm dualarımızı kabul etsin hepimize sağ sağlam sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin..

sağol canım benim seninde kandilin mubarek olsun hepinizin yavruları mubarek gün hürmetine sağ sağlim kucağınıza gelsin

herkesin kandili mubarek olsun ohh ne güzel herkes yol kattetmiş bizdaha anca keseyi gördük 11 dede kalp atışları için gitcez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…