siz beni unutmuşsunuzdur ama yazayım dedim ben artık eskisi gibi giremiyorum kafamı kaldıramıyorum çünki bu gün kontrolümüz vardı teyzeleri bebeğim bir büyümüş ki kalp atışlarını dinledim meleğimin bu gün va maşşallah normalde 8 haftalık ama 4 gün önde gidiyor bebeğimbizde durumlar bu siz beni unutsanızda iyi olmanıza çok sevndm ve sizleri sohbetlerinizi çok özlüyorum şu günleri hayırlıca atlatayım yine aranızda olurum inşallah kendinize iyi bakın canlar...
Kizlar kusura bakmayin aslinda gôstermek isterdim. Fakat benim bu aralar hep yatigim için annem valize dizdi ben yapsaydim tek tek resimlerini yollardim sizlere.
Insallah dogum ettikten sonra göstermek nasip olur.
amin canım amin
kaçıncı haftandan beri yatıyosun sen???
bana şimdilik serbest herşey ama sonradan yasaklar gelir die tahmin ediyorum
kızzz deli nedemek unutmuşsunuzdur...siz beni unutmuşsunuzdur ama yazayım dedim ben artık eskisi gibi giremiyorum kafamı kaldıramıyorum çünki bu gün kontrolümüz vardı teyzeleri bebeğim bir büyümüş ki kalp atışlarını dinledim meleğimin bu gün va maşşallah normalde 8 haftalık ama 4 gün önde gidiyor bebeğimbizde durumlar bu siz beni unutsanızda iyi olmanıza çok sevndm ve sizleri sohbetlerinizi çok özlüyorum şu günleri hayırlıca atlatayım yine aranızda olurum inşallah kendinize iyi bakın canlar...
cnm yok istemeyiz artık zaten seni o zahmete sokmayızKizlar kusura bakmayin aslinda gôstermek isterdim. Fakat benim bu aralar hep yatigim için annem valize dizdi ben yapsaydim tek tek resimlerini yollardim sizlere.
Insallah dogum ettikten sonra göstermek nasip olur.
ayyyy canııımmm sen küstün mü bize???
valla aynı yollardan bende geçtiğim için o günlerin nasıl geçtiğini çok iyi biliyorum
her zamanda benim gibi düşünüyodur bence
onun içinde sormuyoruz seni farkındaysan ben 16haftaya kadar yazamadım bişi çünkü kafamı kaldıramıyodum mide bulantısından sadece okuyodum oda bazen
senin daha önce geçer inşallah hemen katılırsın aramıza
her zaman sen balık yağı hapı kullanıyo musun canım ya ben bazen 2haftada 1 yiyebiliyorum ancak acaba almama gerek var mıdır ton balığı yiyorum ama ne kadar etkili bilmiyorum???
Her zaman_seninle mutlaka fotolari gösterim artik bebislerim dogunca. Dedigin gibi benim için hergün suan çok degerli bir gün bir gündür bir hafta dahada iyi. O yüzden su son haftalarda dikkat etmeliyim.
slm canlar napıosunuz bakalım benm canım hamur işi istedi komşum şimdi onu yapıyor bende size bakayım dedim.canım cinsiyet hakkında nötrüm yani hiç bişey hissedemiyorum kızlar yaa doktor bana toxo cmv idrar kültürü testleri verdi bunlar herkesden mi isteniyor yoksa bir şey mi varda istedi canlar yaaa
aynen cnm
ayy yok istemeyiz şuan foto ama bak doğuncaya sözün var unutma...
boş vakitlerinde hep uzan yer çekimi bile etkiliyomuş hee hbrin olsun son zamanlarda
arkadaşlar beni listeden silin demek bile beni ne kadar yıkıyor ama biz 17. haftamizda su kesesi patlaması sonucu bebeğimi kaybettim. allah size hayırlısı ile kucağınıza almayı nasip etsin ben sadece uzaktan bir defa bebeğimin ayaklarını görebildim. oğlum olacaktı ama malesef onu çok erken kaybettim.
kızlarrrrrrr
niye artık kimse haftasını güncelletmiyo
haftalarınız geri kalsın istemiyorum söyleyin güncelleyelim
bu arada 1 2 kere girip listeye ismini ekletip bidaha uğramayanlar gözüme çarpıyo siliyorum
darılmasın kimse...
arkadaşlar beni listeden silin demek bile beni ne kadar yıkıyor ama biz 17. haftamizda su kesesi patlaması sonucu bebeğimi kaybettim. allah size hayırlısı ile kucağınıza almayı nasip etsin ben sadece uzaktan bir defa bebeğimin ayaklarını görebildim. oğlum olacaktı ama malesef onu çok erken kaybettim.
espoir canım adet ağrısı gibi gelen ve karın sertleşmesiyle seyreden ağrılara dikkat et .. bahsettiğin sancı doğun öncesi kasılmaları .... dinlen .. kasılma sertleşme gelince burnundan nefes al ağzından ver düzenli olarak ..
bende son 10 gün iyice artmıştı kasılmalar ... hee son gecesancılar 2 saatte bir geliyordu ..senin sanırım bu derece değil ama ..bebişler enaz 10-15 gün daha dursunlar annecikleri ile ...
Nevracim bende farkindayim dogum sancisi olduguna dedigim gibi hastaneye yatmadan önceki kasilmalarda agri hissetmiyordum. Ama hafta basindan beri göbegimin kasilmasiyla sancim oluyor adet sancisi gibi. Aksamlari dahada fazla oluyor bûtÜn günün yorgunlugu olmasi gerek.
Dikkat ediyorum bol bol dinleniyorum artik hayirlisi olsun.
Insallah bebislerim bir iki hafta daha dayanirlar.
kızlarrrrrrr
niye artık kimse haftasını güncelletmiyo
haftalarınız geri kalsın istemiyorum söyleyin güncelleyelim
bu arada 1 2 kere girip listeye ismini ekletip bidaha uğramayanlar gözüme çarpıyo siliyorum
darılmasın kimse...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?