elma çekirdeği kadar kuşum haftaya 1 cm olur o zaman tam olarak kaç haftalık olduğunu hesaplarız dedi doktorum, SAT tan hesaplanmaz seninki sen geç yumurtluyorsun dedi doktorum yaklaşık 5 haftalıkmışallahım sana mıutluluk gözyaşlarınıda tattırdı ne güzel oyyy yavrum miniciktir şimdi daha... amin canım kucağınada almayı nasip etsin rabbim
şükürrr bin şüküray kuşum benim bugünleride gördükya şükür
canını sıkma tatlım.ben 8-9-10.günler test yapmıştım hep aynı marka testle.en siliği 9. gün çıkmıştı.yani bir önceki günün aksinenurcan306 çok teşekkür ederim inşallah benimde katlanır ama umudumu kaybetmeye başladım ben demin duramadım tekrar idrar testi yaptım ilk yaptığımda çok silik çıkmıştı koyulaşacakmı acaba diye merakımdan ve yine çok silik çıktı oturdum bir güzel ağladım çok canım sıkıldı
elma çekirdeği kadar kuşum haftaya 1 cm olur o zaman tam olarak kaç haftalık olduğunu hesaplarız dedi doktorum, SAT tan hesaplanmaz seninki sen geç yumurtluyorsun dedi doktorum yaklaşık 5 haftalıkmış
ahhh Rabbim hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin..
şükürrr bin şükür
Rabbimin büyüklüğü karşısında nefesim kesiliyor..
canını sıkma tatlım.ben 8-9-10.günler test yapmıştım hep aynı marka testle.en siliği 9. gün çıkmıştı.yani bir önceki günün aksine
böyle şeyler düşünüp bebeğini üzme şimdiden
slm güzel anneler nasılsınız...
ben geldim evimden yazıyorum sizlere,sizleri hep okudum ama ziyaretçi olarak...
ayşem cnm arkadaşım keseyi görmişsün hayırlısı ile pıt pıtlarıda duyacaksın merak etme sen...
tahmer ah cnm keşke bu bulantıları durdurabilecek bişi olsaydı ama yok malesef çekmek zorundasın,bu arada pembe kanamanıda kafana takma cnm benim kahverengi ve kırmızı olmuştı 6ihaftamdaydım
çok kötü bi psikoloji...inş devamı gelmez kendine çook dikkat etmek zordundasın...
nurcanım kızın ve sen iyisindir inş inş sütün bollaşır cnm benim takma kafana sen...
sabriya kız eklememişin foto ekleyecem dedin?
canım sen gene silik olsun görmüşün ben idrarda hiç görmedim :)))))))))) ne üzülüyon üzülme valla bende saf saf ağlamıştım :))))))))) ağlama bebişin seninlenurcan306 çok teşekkür ederim inşallah benimde katlanır ama umudumu kaybetmeye başladım ben demin duramadım tekrar idrar testi yaptım ilk yaptığımda çok silik çıkmıştı koyulaşacakmı acaba diye merakımdan ve yine çok silik çıktı oturdum bir güzel ağladım çok canım sıkıldı
sağol canım kızım çok iyi sizlerin güzel haberlerini bekliyoruz artık :))))))))saolun nurcancım ve zeynepcim artık zorlamam kendimi.zaten zorladıkça daha da zorlaşıyo yemek,içmek.
nurcanım senin miniş kızın nasıl tatlım?nasıl geçiyo günleriniz?
sağol canım benim şükür iyiyiz ama sütüm çoooooooooook az anca gündüz yetiyo gece mamaya talim :))))))nurcancım nasılsınız canım güzel kızın nasıl, sütün gelmeye başladımı tekrardan?
ayşem cnm arkadaşım keseyi görmişsün hayırlısı ile pıt pıtlarıda duyacaksın merak etme sen...
tahmer ah cnm keşke bu bulantıları durdurabilecek bişi olsaydı ama yok malesef çekmek zorundasın,bu arada pembe kanamanıda kafana takma cnm benim kahverengi ve kırmızı olmuştı 6ihaftamdaydım
çok kötü bi psikoloji...inş devamı gelmez kendine çook dikkat etmek zordundasın...
nurcanım kızın ve sen iyisindir inş inş sütün bollaşır cnm benim takma kafana sen...
evet cnm epey azaldı şükür bi mobilyamızda gelse hayırlısıyla...canım sen gene silik olsun görmüşün ben idrarda hiç görmedim :)))))))))) ne üzülüyon üzülme valla bende saf saf ağlamıştım :))))))))) ağlama bebişin seninle
sağol canım kızım çok iyi sizlerin güzel haberlerini bekliyoruz artık :))))))))
sağol canım benim şükür iyiyiz ama sütüm çoooooooooook az anca gündüz yetiyo gece mamaya talim :))))))
sağol canım iyiiyz maaşlalah bayağı eksik görmiüşün emin önüne hafta içi gitmen iyi biliyon ben hafta sonu gittim boş döndüm canım :))))))))))
herşeyini ügle güle skit
her zman canım hayırlı olsun aldıkların güle güle kullansın kızın ya herşey kızlar için sanki ben kızların eşyalarını görünce çıldırıyorum oğlana bakarken de aynen ama kızlarınki kadar diil
aynen ben artık bişeyim olmamaya başlayınca bi zahmet bişiler alim diyerekten gidip almıştım çokda para vermek istemiyo insan şurda ne kaldı ama bende biraz zor hamile kalırım bi daha nerde giycem artık bol bol alim dimi???
evet cnm epey azaldı şükür bi mobilyamızda gelse hayırlısıyla...
eminönüne hafta içi gidecem cnm özellikle ptesi ve erken olmasına dikkat edecem sakin olduğu zamanlarmış.prenses nasıl?
sğl cnm teşekkür ederiz...
aynen öyle yaa dediği gibi az kaldı ama insan hiç bişi bulamayıncada çıldırıyo
bizim 3 hafta sonra nişanda var bakalım ona ne bulacam onu merak ediyorum artık
yok cnm hiç dondurulmuşlarım.üzülme canım vaktini bekler derler ya inşallah bir daha ki denemen olumlu olur kavuşursun yavruna dondurulmuşun var mı?
cnm kendine dikkat et.ablam 2 çoçuğundada kanama yaşadı.onu hap vermişti doktor günlük.ama çok şükür 2yiyenimide sağlıkla kucağına aldı.canım biraz iş yapmıştım kız valla ama yapmam artık yaa sabah çok açık pembe geldi başka gelmedi çok şükür neden olduğunu söylemedi doktor sadece bebeğimin kalp atışlarını gösterdi normalde 7 hafta 4 günlük ama bebeğin bir gün önden gidiyor maşşallah dedi yani sadece dimlen yorma kendini dedi böyle işte canım daha kanama yok inşallah bir şey olmaz dua edin ne olurrrr
gittim gördüm 5 haftalıkmış böceğim haftaya yine bakarız sonraki hafta da kalp atışlarına bakarız dedi doktorum..
ayyy ne çok ağladııım Rabbim sana şükürler olsun sen tamamına erdir güzel Allahım
sğl cnm teşekkür ederiz...
aynen öyle yaa dediği gibi az kaldı ama insan hiç bişi bulamayıncada çıldırıyo
bizim 3 hafta sonra nişanda var bakalım ona ne bulacam onu merak ediyorum artık
ayy onun slmına kurban teyseziii...şükür kızım iyi canım senin kıza selamı var :))))))))))))
mobilyan gelinceçok rahatlarsın canım inşallah bian öncce gelirbi sorun çıkmazda sende yerleştirirsin :)))))
canım bizimde hem nişan hem düğün var ama ben nedense çok rahatım kızlar boş bi vaktimde cocuklara aldığım bi kaç parça kıyafetin fotolarını eklicem bide eğer güzel bişi bulursam kendim için sana fotosunu yollarım fikir olur sanada çünkü benimki daha önce sende alırsan sen ekle ayakkabı konusunda çok sıkıntı çekiyorum manyak gibi hep topuklu almışım şimdi gerek ya babet bulamıyorum kendime beğenemiyorum daha doğrusu
kızlar kusura bakmayın yazarken elektrikler gitti laptopun şarjıyla az önceki yazdım ve ekledim..devamını elektirkler gelince yazarım dedim..
gezmedeyken kızıma çok güzel ciciler aldık anneannesi aldı yani ...
inanın gezerken kendime bi çöp bile bakmadım hep bebek eşyası olan yerlere girmeye özen gösterdim
karnımdayken böyleyse doğurduğumda nasıl olacak bilmiyorum valla
bi tane 15li hastane çıkışımız vardı annemde bi tane 10lu ince penye hastane çıkışı aldı
sonra başka bi yerde gördük kiraz şekilli 5li takım onuda aldık...
alt açması ve battaniyesini takım aldık çok ciciler...
güzel kızımı yıkadıktan sonra silmeye bebek için banyo havlusu aldık,bornoziçin erken diye bornoz takımı almadım...ağız mendilleri biberonlar pişik kremlerii yan yatmaması için yastığı göğüs pompası göğüs pedi,çıtçıtlı badiler,pijama takımı gecelik,can bebe alt açma diş kaşıyıcı emzik kutusu,küveti sevi bebe filesi vs...
pijama takımı evde giymem için aldım
hastane için güzel bi takım bulamadım..
bigün eminönüne gidip lohusa takımı almayı ve bebişimin odası için kapı süsü sepeti şekeri için oraya gitmeyi düşünüyorum....
benden hbrler böyle kızlar eksikler azalıyo şükür
bide şu bebek arabsına son noktayı koysak kafam rahatlayacak valla
sizler nasılsınız canlarım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?