Merhaba arkadaslar hepinize hayir cumalar diliyorum.
Ben 2,5 aylik hamileyken doktorum isi biraktirdi arabayi yasakladi sancidan dolayi. Sonra benim kanamalarim oldu ben bebislerimi korumak için hep dinlenme karari aldim. Sonrada 6 aylik hamileyken sancim oldu ve bir ay yattim hastanede. Simdi ise doguma kadar dikkat ediyorum az kaldi.
Senin masallahin var üçüzlerle iyi gezinip duruyorsun. Birsey olmadigi sürece gez sonuçta hersey yolunda gittikten sonra rahat ol.
arkadaşlar beni listeden silin demek bile beni ne kadar yıkıyor ama biz 17. haftamizda su kesesi patlaması sonucu bebeğimi kaybettim. allah size hayırlısı ile kucağınıza almayı nasip etsin ben sadece uzaktan bir defa bebeğimin ayaklarını görebildim. oğlum olacaktı ama malesef onu çok erken kaybettim.
zeynepcim meraba nasıl gidiyo?
doğru söylüyosun aslında dinlenmem gerekir benimde ama kanamam falan olmayınca biraz rahatım doktorlarımda öyle arkadaşımın biri 36. haftaya kadar sabretmişti 2980 doğmuş çocuklar ikiz için bence çok güzel ama seninkilerin keseleri ayrı olduğu için daha farklı olabilirler ben 2yi görsem çok mutlu olcam seninkilerin kiloları belli mi ya sanki senin dışında bikaç tane daha ikiz anne adayımız vardı ama ortalarda yoklar
sağol işte uğraşıyoruz böle :))))nurcancım kayınvaliden geçimsiz birine benziyo yani en azından oğlunun bu mutlu günlerinde susması lazım senin yanında yapmasalar bari allahtan aynı şehirde yaşamıyosunuz neyse 2gün kalmış şurda annen gelince evine huzurunuzda sütünde gelir inşallah:) bu arada fanta süt yapıyomuş:)))
topiğimizin kıymetli doğum yapmış anneleri size bişi sorcam battaniye çok gerek oluyo diyolar ben 1er yeter diyodum ama daha fazla lazım oluyomuş siz nasıl kullanıyosunuz yani ne sıklıkta bide ben cam biberon aldım kullandınız mı kullanımı nasıl eğer memnunsanız yedeklicem çünkü mutlaka ek mama vermeliyim sütümle doyacaklarını sanmıyorum bide emzik verdiniz mi??? verdiyseniz nasıl bi yararını gördünüz???
espoiiiiiirrrr ses ver canım doğurdun mu merakta bırakma bizi 2kelimede olsa günlük yaz
sağol canım benim ya eşimdede suç varda işte napayım karışmıyom birinden biri susaydı neseki gittiler bugünMerhaba arkadaslar. Hepinizin kandili mübarek olsun dualarimiz kabul olur insallah.
2 gündür annem ablam bendeydi alis verisler yapildi bebislerimin hastane esyalari hazirlandi valize kondu. Benimkiler kaldi. Sonunda bebislerimin cicileri alindi tabii bunlar sadece hastane için daha neler alicaz ilk önce valizimizi hazir tutmak istedik ne olur ne olmaz. Benim 2 gündÜr sancim var önceki sancilara benzemiyor göbegimin sertlesmesiyle beraber yogun bir sancim oluyor adet gibi içime korku düstü dogurum diye. Bir hafta daha sabretseler benim kuzularim.
Nurcan sanada allah kolaylik versin senin derdin sana yetmezmis gibi birde tantana çekiyorsun ne geregi var bu mutlu günûnüzde ne yapacaksin anlayissiz olunca böyle oluyor. Keske kayinvalidenin yerine annener kalsaydi. Az kalmis yakinda gidiyorlar.
Lila sende ciciler almisin çok gûzeller güle güle giysinler senin bebislerin.
çok geçmiş olsun canım ne denir ki bende yaşadım rabbim sabrını versinarkadaşlar beni listeden silin demek bile beni ne kadar yıkıyor ama biz 17. haftamizda su kesesi patlaması sonucu bebeğimi kaybettim. allah size hayırlısı ile kucağınıza almayı nasip etsin ben sadece uzaktan bir defa bebeğimin ayaklarını görebildim. oğlum olacaktı ama malesef onu çok erken kaybettim.
kizlar naber nasilsiniz nurcan ve nevra gunleriniz keyifle geciyordur ins .. herzaman seninle bizide allahin izniyle 32 yaz canim
nurcanim allah sifa versin soylediginde lafmi burda hepimizin sikintisi ortak hem muminin duasi birbirine kabul olurmus . allahim tez zaman sifa versin kuzuna sanada huzur ..ins temiz cikacak sonuclar rabbimin izniyle zor donemlerden geciyorsun sabir sende en buyuk kuvvet olmali
sağol işte uğraşıyoruz böle :))))
canım yazın battaniye lazım ollmaz zaten ama kundak çok lazım oluyo bana valla 5 tane vardı kızım hepsine kustu(((((( ben chicconun pilastik biberonunu aldım kaynatabilmek için camlar kaynarken kırılıyomuş ama birtanede öle yedek cam aldım
sağol canım benim ya eşimdede suç varda işte napayım karışmıyom birinden biri susaydı neseki gittiler bugün
çok geçmiş olsun canım ne denir ki bende yaşadım rabbim sabrını versin
canım enim biri bitiyo biri geliyo sıkıntıların perşembe günü sağlık ocağından aradılar tapuktan alınan kandaki değerler kötü çıkmış cuma bidaha çağırdılar gittik kan vercez diye elimizdeki knala yine yaparız dediler anlamadım gitti elindeki kanla sonuç yine aynı çıkmazmı neden yeniden kan almadı anlamadım bu arada değerler kötüyse kızım tedavi görcek nasıl bi tedavi bilmiyorum hemşire sadece erken teşhis edilip tedavi olmazsa zeka geriliği olacağını söyledi hepinizden dualarınızı yine bekliyorum kızlar sürekli dertlerimle size sığınıyorum ama bizi bizden başka anlayan yok lütfen dualarınızda beni ve kızımı unutmayın hafta içi tekrar arıcaklar beni sonuç kötü ise gerçi onlar aramasada ben salı veya çarşamba gidip sorarım((((
sağol canım benim sabretmeye çalışıyorum ama çok zorlanıyorum rabbim günah yazmasın napıcağımı bilemiyorum artık bukadar tersliğe
sağol işte uğraşıyoruz böle :))))
canım yazın battaniye lazım ollmaz zaten ama kundak çok lazım oluyo bana valla 5 tane vardı kızım hepsine kustu(((((( ben chicconun pilastik biberonunu aldım kaynatabilmek için camlar kaynarken kırılıyomuş ama birtanede öle yedek cam aldım
sağol canım benim ya eşimdede suç varda işte napayım karışmıyom birinden biri susaydı neseki gittiler bugün
çok geçmiş olsun canım ne denir ki bende yaşadım rabbim sabrını versin
canım enim biri bitiyo biri geliyo sıkıntıların perşembe günü sağlık ocağından aradılar tapuktan alınan kandaki değerler kötü çıkmış cuma bidaha çağırdılar gittik kan vercez diye elimizdeki knala yine yaparız dediler anlamadım gitti elindeki kanla sonuç yine aynı çıkmazmı neden yeniden kan almadı anlamadım bu arada değerler kötüyse kızım tedavi görcek nasıl bi tedavi bilmiyorum hemşire sadece erken teşhis edilip tedavi olmazsa zeka geriliği olacağını söyledi hepinizden dualarınızı yine bekliyorum kızlar sürekli dertlerimle size sığınıyorum ama bizi bizden başka anlayan yok lütfen dualarınızda beni ve kızımı unutmayın hafta içi tekrar arıcaklar beni sonuç kötü ise gerçi onlar aramasada ben salı veya çarşamba gidip sorarım((((
Herzaman seninle kendi haftanı düzeltirken benimkini de düzelt..Zahmet olmazsa:))
canım gitti kayınvalidemler aslında iyi oldu oda sürekli her şeyi bebeği erken aldırmamıza bağlıyodu geri bana bi derdi yoktu ama anlattığım gibi eşimle aralarındaki konular beni yıpratıyo zateen derdim bir sürünurcanım hoşgeldin cnm
topuktan alınan kan zeka testi evet onu bilioyorum ama onda eğer bi sorun çıkarsa 6 ay sonra sağlık bakanlığı tarafından aranılacak diye biliyorum ben...
sen hiç dert etme cnm rabbim sana sıkıntıyı çektiriyo sonra yüzünü güldürüyo bundada yüzün gülecek ben buna eminim hiçbi sorunu çıkmayacak bizim prenesimizi....
sen kalbini içini ferah tut güzel anne sıkıntı yapma kendine
bi defolmadı şu sıkıntılar başından yaa rahatlayasın...
bu arada kayınvalidenler gittimi rahatladınmı?
sağol canım benim duaların için teşekkür ederimsende haklisin iste hayat herseyiyle sinav ben bebgim olmadiginda neden diyordum suan agrim var neden diyorum iste biz kullar sabredemiyoruz .. sabir arkadasim allahin izniyle guzel olcak hersey ben sesimi duyan herkez icin bebeginin sagligi icin 1 tane ayelet kursu okumasini rica edecem ben basladim allahin sifasi uzerinde olsun cunku yer gok dua
amin canım sağol inşallah bunuda atlatırızcanım kızlar doğru söylemiş her şey dua üstüne rabbim bebeğine şifa versin sana bağışlasın ggerçekten çok zor şeyler yaşadın ama inşallah hepsi geride kalıcak
sağol canım Allahım razı olsunnurcan allah yardımcın olsun inşallah bi sorun çıkmaz bebeğin için dua edeceğim üzme kendini
sağol canım çok teşekkülerAllah yardımcın olsun arkadaşım...Bende dualarımı sana yolluyorum....
evet canım hepsi temiz çıktı ama bitmedi hep kötü oldu sonra iyiye döndü ama bende derman kalmadı gerçi hertürlü sabrediyorum rabbime sığınıyorum inşallah bu kezde sonu güzel olur bu testimiz de temiz çıkar kızımın bieyi yoktur inşallah sağollun dualarınız içinNurcan canim allah sifa versin insallah temiz çikar prensesin sonuçlari simdiye kadar hep iyi çikti insallah bundan sonrada hep iyi gider dualarimiz sizinle.
nurcan canım allahın izniyle temiz çıkar inşallah tahliller
espoir canım bebeklerin kiloları güzel ama artık daha fazla alırlar biraz daha sabır
ya benim karnım yamuk yumuk oluyo herbiri biyerden itekliyo
sende de oluyo mu?? yani nerdeler anlıyo musun ben anlıyorumda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?