Pozitif Sonuç Alıp Bebeğiyle Bekleyenler

doğru söylüyosun aslında dinlenmem gerekir benimde ama kanamam falan olmayınca biraz rahatım doktorlarımda öyle arkadaşımın biri 36. haftaya kadar sabretmişti 2980 doğmuş çocuklar ikiz için bence çok güzel ama seninkilerin keseleri ayrı olduğu için daha farklı olabilirler ben 2yi görsem çok mutlu olcam seninkilerin kiloları belli mi ya sanki senin dışında bikaç tane daha ikiz anne adayımız vardı ama ortalarda yoklar

canim nedenirki allah sabir versin ins acini unutturacak yeni bir melek mucizen olur

meleğini bekleyenler
isim ------- gidilen merkez------ ----- --gebelik haftası------kız/erkek----isim-----

1-)tahmer-----------------umut tüp bebek--------------9.hafta
2-) espoir_fr --------------Fransada tüp bebek ---------33.hafta--------- 1KIZ/1ERKEK
3-) gozdemmmmmm--------Doğal gebelik----------------24.hafta----------ERKEK
4-) efda-------------------brüksel tüp bebek------------5.hafta-------------
5-) byn_zeynep------------Avrupa şafak hast-----------14.hafta ---------Erkek
6-) herzaman_seninle-------Memorial okmeydanı---------29.hafta ---------KIZ---------Ceyda
7-) ceydda----------------Bursa acıbadem hasta.-------31.hafta--------- Kız -----Ceyda
sabriya----------------Yesilkoy international hast.---31.hafta----------KIZ---------
9-) judith_mc--------------umut tüp bebek-------------24.hafta----------KIZ
10-) prizeprize-------------Ankara genart---------------22.hafta----------ERKEK
11-) dilek23_41------------Medicıne hos. asy.-----------20.hafta ---------ERKEK
12-) Ayşe_URL-------------NORMAL GEBELİK-------------6.hafta
13-) pares83--------------çamlıca medıcana-------------9.hafta----------KIZ-----ARYA*
14-) umut3452-------------maya tüp bebek--------------5.hafta
15-) gulumgulum-----------Anatolia tüp bebek -----------22.hafta--------ERKEK
16-) minikmucizem---------ankara tüp bebek -------------22.hafta--------KIZ
17-) leydim84--------------------------------------------21.Hafta--------kız
1 htcyldz --------------Umut tüp bebek --------------16. hafta
19-) zeynepela------------Bursa acıbadem --------------29.hafta----------kız
20-) nilu------------------ Maya tüp bebek--------------18.hafta-------ikiz erkek
21-) PULPY---------------------------------------------7.hafta
22-) suannacats----------Doğal gebelik -----------------11.hafta
23-) handesb0------------Koza tüp bebek bursa---------16.hafta-----1KIZ--1ERKEK
24-) nesrinba-------------Beylikdüzü medicana----------9.hafta
25-) lila3146 -------------Eurofertil tüp bebek -----------25.hafta
26-)rudi------------------brükseltüp bebek--------------8.hafta------İKİZ
27-) edut--------------- Kocaeli üniv. Tıp fakul. ---------15. Haft----ERKEK
2stdt-----------------ÖZEL EGE TÜP BEBEK-----------9.Hafta
29-)istanbul1977---------Memorial-----------------------6. Hafta
30-)melikee--------------umut tüp bebek----------------5.hafta
31-)Barselona------------b.evler medicana---------------7.hafta
32-)evoevo---------------------------------------------5.hafta

meleğini bekleyenler
isim ------- gidilen merkez------ ----- --gebelik haftası------kız/erkek----isim-----

1-)tahmer-----------------umut tüp bebek--------------9.hafta
2-) espoir_fr --------------Fransada tüp bebek ---------33.hafta--------- 1KIZ/1ERKEK
3-) gozdemmmmmm--------Doğal gebelik----------------24.hafta----------ERKEK
4-) efda-------------------brüksel tüp bebek------------5.hafta-------------
5-) byn_zeynep------------Avrupa şafak hast-----------14.hafta ---------Erkek
6-) herzaman_seninle-------Memorial okmeydanı---------29.hafta ---------KIZ---------Ceyda
7-) ceydda----------------Bursa acıbadem hasta.-------31.hafta--------- Kız -----Ceyda
sabriya----------------Yesilkoy international hast.---32.hafta----------KIZ---------
9-) judith_mc--------------umut tüp bebek-------------24.hafta----------KIZ
10-) prizeprize-------------Ankara genart---------------22.hafta----------ERKEK
11-) dilek23_41------------Medicıne hos. asy.-----------20.hafta ---------ERKEK
12-) Ayşe_URL-------------NORMAL GEBELİK-------------6.hafta
13-) pares83--------------çamlıca medıcana-------------9.hafta----------KIZ-----ARYA*
14-) umut3452-------------maya tüp bebek--------------5.hafta
15-) gulumgulum-----------Anatolia tüp bebek -----------22.hafta--------ERKEK
16-) minikmucizem---------ankara tüp bebek -------------22.hafta--------KIZ
17-) leydim84--------------------------------------------21.Hafta--------kız
1 htcyldz --------------Umut tüp bebek --------------16. hafta
19-) zeynepela------------Bursa acıbadem --------------29.hafta----------kız
20-) nilu------------------ Maya tüp bebek--------------18.hafta-------ikiz erkek
21-) PULPY---------------------------------------------7.hafta
22-) suannacats----------Doğal gebelik -----------------11.hafta
23-) handesb0------------Koza tüp bebek bursa---------16.hafta-----1KIZ--1ERKEK
24-) nesrinba-------------Beylikdüzü medicana----------9.hafta
25-) lila3146 -------------Eurofertil tüp bebek -----------25.hafta
26-)rudi------------------brükseltüp bebek--------------8.hafta------İKİZ
27-) edut--------------- Kocaeli üniv. Tıp fakul. ---------15. Haft----ERKEK
2stdt-----------------ÖZEL EGE TÜP BEBEK-----------9.Hafta
29-)istanbul1977---------Memorial-----------------------6. Hafta
30-)melikee--------------umut tüp bebek----------------5.hafta
31-)Barselona------------b.evler medicana---------------7.hafta
32-)evoevo---------------------------------------------5.hafta

rahat ol o kadar rahat olursan o kadar iyi olur. Ben çok stres yaptim hamileligimin basindan beri.
Hafta basinda pazartesi gunu doktor 2,100 kilo kizim 2,200 kilo oglum. En az 2,500 kilo dogarlarsa iyi.

sağol işte uğraşıyoruz böle :))))
canım yazın battaniye lazım ollmaz zaten ama kundak çok lazım oluyo bana valla 5 tane vardı kızım hepsine kustu (((((( ben chicconun pilastik biberonunu aldım kaynatabilmek için camlar kaynarken kırılıyomuş ama birtanede öle yedek cam aldım
sağol canım benim ya eşimdede suç varda işte napayım karışmıyom birinden biri susaydı neseki gittiler bugün
çok geçmiş olsun canım ne denir ki bende yaşadım rabbim sabrını versin
kizlar naber nasilsiniz nurcan ve nevra gunleriniz keyifle geciyordur ins .. herzaman seninle bizide allahin izniyle 32 yaz canim

canım enim biri bitiyo biri geliyo sıkıntıların perşembe günü sağlık ocağından aradılar tapuktan alınan kandaki değerler kötü çıkmış cuma bidaha çağırdılar gittik kan vercez diye elimizdeki knala yine yaparız dediler anlamadım gitti elindeki kanla sonuç yine aynı çıkmazmı neden yeniden kan almadı anlamadım bu arada değerler kötüyse kızım tedavi görcek nasıl bi tedavi bilmiyorum hemşire sadece erken teşhis edilip tedavi olmazsa zeka geriliği olacağını söyledi hepinizden dualarınızı yine bekliyorum kızlar sürekli dertlerimle size sığınıyorum ama bizi bizden başka anlayan yok lütfen dualarınızda beni ve kızımı unutmayın hafta içi tekrar arıcaklar beni sonuç kötü ise gerçi onlar aramasada ben salı veya çarşamba gidip sorarım ((((

nurcanim allah sifa versin soylediginde lafmi burda hepimizin sikintisi ortak hem muminin duasi birbirine kabul olurmus . allahim tez zaman sifa versin kuzuna sanada huzur ..ins temiz cikacak sonuclar rabbimin izniyle zor donemlerden geciyorsun sabir sende en buyuk kuvvet olmali

sağol canım benim sabretmeye çalışıyorum ama çok zorlanıyorum rabbim günah yazmasın napıcağımı bilemiyorum artık bukadar tersliğe

nurcanım hoşgeldin cnm
topuktan alınan kan zeka testi evet onu bilioyorum ama onda eğer bi sorun çıkarsa 6 ay sonra sağlık bakanlığı tarafından aranılacak diye biliyorum ben...
sen hiç dert etme cnm rabbim sana sıkıntıyı çektiriyo sonra yüzünü güldürüyo bundada yüzün gülecek ben buna eminim hiçbi sorunu çıkmayacak bizim prenesimizi....
sen kalbini içini ferah tut güzel anne sıkıntı yapma kendine
bi defolmadı şu sıkıntılar başından yaa rahatlayasın...
bu arada kayınvalidenler gittimi rahatladınmı?

sağol canım benim sabretmeye çalışıyorum ama çok zorlanıyorum rabbim günah yazmasın napıcağımı bilemiyorum artık bukadar tersliğe

sende haklisin iste hayat herseyiyle sinav ben bebgim olmadiginda neden diyordum suan agrim var neden diyorum iste biz kullar sabredemiyoruz .. sabir arkadasim allahin izniyle guzel olcak hersey ben sesimi duyan herkez icin bebeginin sagligi icin 1 tane ayelet kursu okumasini rica edecem ben basladim allahin sifasi uzerinde olsun cunku yer gok dua

canım kızlar doğru söylemiş her şey dua üstüne rabbim bebeğine şifa versin sana bağışlasın ggerçekten çok zor şeyler yaşadın ama inşallah hepsi geride kalıcak

nurcan allah yardımcın olsun inşallah bi sorun çıkmaz bebeğin için dua edeceğim üzme kendini

Nurcan canim allah sifa versin insallah temiz çikar prensesin sonuçlari simdiye kadar hep iyi çikti insallah bundan sonrada hep iyi gider dualarimiz sizinle.

nurcan canım allahın izniyle temiz çıkar inşallah tahliller

espoir canım bebeklerin kiloları güzel ama artık daha fazla alırlar biraz daha sabır
ya benim karnım yamuk yumuk oluyo herbiri biyerden itekliyo
sende de oluyo mu?? yani nerdeler anlıyo musun ben anlıyorumda

canım gitti kayınvalidemler aslında iyi oldu oda sürekli her şeyi bebeği erken aldırmamıza bağlıyodu geri bana bi derdi yoktu ama anlattığım gibi eşimle aralarındaki konular beni yıpratıyo zateen derdim bir sürü
testie valla yaptılar 3. gün aradılar kötü çıktı diye 6 ay diye bişi demediler
hastanede yaptıkları noldu acaba onlar da yaptı ama bişi demediler
sağol canım benim duaların için teşekkür ederim
seninde az kaldı rabbim yardımcın olsun sağ sağlim kavuş yavruna inşallah
canım kızlar doğru söylemiş her şey dua üstüne rabbim bebeğine şifa versin sana bağışlasın ggerçekten çok zor şeyler yaşadın ama inşallah hepsi geride kalıcak
amin canım sağol inşallah bunuda atlatırız
nurcan allah yardımcın olsun inşallah bi sorun çıkmaz bebeğin için dua edeceğim üzme kendini
sağol canım Allahım razı olsun
Allah yardımcın olsun arkadaşım...Bende dualarımı sana yolluyorum....
sağol canım çok teşekküler
Nurcan canim allah sifa versin insallah temiz çikar prensesin sonuçlari simdiye kadar hep iyi çikti insallah bundan sonrada hep iyi gider dualarimiz sizinle.
evet canım hepsi temiz çıktı ama bitmedi hep kötü oldu sonra iyiye döndü ama bende derman kalmadı gerçi hertürlü sabrediyorum rabbime sığınıyorum inşallah bu kezde sonu güzel olur bu testimiz de temiz çıkar kızımın bieyi yoktur inşallah sağollun dualarınız için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…