benim 14.yada 15. haftada erkek demişlerdi .. yani erkendi aslında ...
gebeliğin 4+5 bugün itibarı ile .... yani . 5 haftalık gebesin hayırlı olsun
Nurcan sağolasın arkadaşım .. Evet uzun protokoldü ama ben dün kafamdan 4+4 diye hesaplamıştım..
Nevra arkadaşım da bugün 4+5 gün diye hesaplamış.. İnşş rabbimin izni ile 6 ocakta pıt pıtları duymaya gideceğiz.. O zamanda kesinleşir , listeye öyle ekleriz..
Nevraa sağolasın arkadaşım , bende senin gibi düşündüm ..
Günaydin arkadaslar.
Ben 10 hafta + 1 gün olduk bugün.
Allah devamini getirir insallah.
oh oh büyütün bebişleri valla negüzel :)))))))) bayağı olmuş seninde canım inşallah devamıda gelecek rabbim onları bizlere bağışlayacak
kızlaar dr umla görüştüm be bugün beni çağırdı gel belki keseyi görebiliriz dedi,kızlar ne olur bi dua edin benim içinde kesemiz bugün görülsün sağlıcakla inş..bugün tam 5.hafaya başladık
Cümlemize amin.
Haftalar ilerliyor yavas yavas haftaya çarsamba aksami doktorda randevum var insallah iyiler.
ayyy ..evet doğru yaaaa :)) haklısınnn ... kısmet işte ...belkide değişmezgülüm bende 15 +2 günlükte doktordaydım ondan diyorumya sonra değişebilir bakalım hayırlısı :))))))))))))
kızlaar dr umla görüştüm be bugün beni çağırdı gel belki keseyi görebiliriz dedi,kızlar ne olur bi dua edin benim içinde kesemiz bugün görülsün sağlıcakla inş..bugün tam 5.hafaya başladık
ayyy ..evet doğru yaaaa :)) haklısınnn ... kısmet işte ...belkide değişmez
hadi hayırlısı .. haber verirsin ... keseyi gör..
kalp atışlarını duy...
inşallah en kısa zamanda
kızlaar biginize ihtiyacım var ,,kızlaar kesem görülmedi yaa üzülsemmi erkenmi desem bilemedim bi türlü...dr um baktı ama pek net olmasada bişi var burada ama o kesemidir değilmidir anlaşılmıyo dedi,istersen ptesiyi bekleyelim dedi bende boynu bükük bi şekilde peki dedim o kadar...:18::18::18
canım vajinal mi baktı dr. karnından baktıysa 6 haftadan önce görünmüyor pek hatta bm 6 dolmak üzereydi ve idrara sıkışık gittim o şekilde gördük aynı zaman da pıt pıtlarıda duymuştuk erkendir daha üzülme
yok cnm vajinal değil karından baktı...çok küçük bişi var ama kese desem yanlış olabilir dedi bakalım artık ptesiyi beklicez...bende idrara sıkışık gitmiştim cnm inşallah bizimde pıt pıt ları duymamızı sağlar Allahım çok istiyorum....
kızlaar biginize ihtiyacım var ,,kızlaar kesem görülmedi yaa üzülsemmi erkenmi desem bilemedim bi türlü...dr um baktı ama pek net olmasada bişi var burada ama o kesemidir değilmidir anlaşılmıyo dedi,istersen ptesiyi bekleyelim dedi bende boynu bükük bi şekilde peki dedim o kadar...:18::18::18
en az6 haftalık olacaksın yada 6+2 fAlan ... kese gözükür.. merak etme .. hcg yüksek çıkmış ... adet olmadığına göre kese oluşmuştur ..kızlaar biginize ihtiyacım var ,,kızlaar kesem görülmedi yaa üzülsemmi erkenmi desem bilemedim bi türlü...dr um baktı ama pek net olmasada bişi var burada ama o kesemidir değilmidir anlaşılmıyo dedi,istersen ptesiyi bekleyelim dedi bende boynu bükük bi şekilde peki dedim o kadar...:18::18::18
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?