Pozitif Sonuç Alıp Bebeğiyle Bekleyenler

hayırlısı olsun canım ben 5 haftalık yazim seni olmadı düzeltiriz

Meleğini bekleyenler

isim gebelik haftasıkız/erkek

1-) nurcan30615. Hafta KIZ
2-) ela200813. Hafta
3-) hilye3512. Hafta
4-) espoir_fr10.Hafta
5-) byn_zeynep10 .Hafta
6-) xtatlıkız29 .HaftaKIZ
7-) nazim8330.HaftaKIZ
minikmucizem9.Hafta
9-) tok30.HaftaERKEK
10-) fatmanur7.Hafta
11-) firstNimbus27.HaftaER KEK
12-) nevra19.HaftaKIZ:89:
13-) yasmin_077.Hafta
14-) nevaa10.Hafta
15-) Ah_kalBiM22.HaftaKIZ
16-) sabriya5.Hafta
17-) dilek23_418.Hafta
1 herzaman_seninle5.Hafta
19-) Bilgemmm5.Hafta

gebeliği belli olan bütün arkadaşları yazdım sanırım eksik olan unuttuğum arkadaş var ise iletirseniz sevinirim ara ara böle haftalarımızı yazalımbakalım kimler doğuracak ilk :))))))))

kızlaar dr umla görüştüm be bugün beni çağırdı gel belki keseyi görebiliriz dedi,kızlar ne olur bi dua edin benim içinde kesemiz bugün görülsün sağlıcakla inş..bugün tam 5.hafaya başladık

canım inşallah görürsün ama görüncede dertler bitmiyoki keseyi görüncede kafanı busefer kalp atışına takıyo insan :))))))) bu sitres zor bukadar zor elde edince her gün insanın içini bişilkorkudan rabbim iyi haberlerde dönmeni nasip etsin :))))))

Cümlemize amin.
Haftalar ilerliyor yavas yavas haftaya çarsamba aksami doktorda randevum var insallah iyiler.

iyiler inşallah canım Allahın izni ile hiç merak etme :)))))))) daha onlar doğacak ve seni yaramazlıkları ile çıldırtacaklar hadi bizim bitane senin 2 yandın sen :)))))))))))))

gülüm bende 15 +2 günlükte doktordaydım ondan diyorumya sonra değişebilir bakalım hayırlısı :))))))))))))
ayyy ..evet doğru yaaaa :)) haklısınnn ... kısmet işte ...belkide değişmez

hadi hayırlısı .. haber verirsin ... keseyi gör..
kalp atışlarını duy...
inşallah en kısa zamanda

Son düzenleme:
ayyy ..evet doğru yaaaa :)) haklısınnn ... kısmet işte ...belkide değişmez

hadi hayırlısı .. haber verirsin ... keseyi gör..
kalp atışlarını duy...
inşallah en kısa zamanda

Benimde kalp atışlarını görmeme 2 hafta var ..
Kese ile kalp atışlarını aynı güne denk getirdi dr'um..
O korku bende de var , hep dua ediyorum rabbim yavrularımızın sağlık içinde büyümlerini nasip etsin..

kızlaar biginize ihtiyacım var ,,kızlaar kesem görülmedi yaa üzülsemmi erkenmi desem bilemedim bi türlü...dr um baktı ama pek net olmasada bişi var burada ama o kesemidir değilmidir anlaşılmıyo dedi,istersen ptesiyi bekleyelim dedi bende boynu bükük bi şekilde peki dedim o kadar...:18::18::18

canım vajinal mi baktı dr. karnından baktıysa 6 haftadan önce görünmüyor pek hatta bm 6 dolmak üzereydi ve idrara sıkışık gittim o şekilde gördük aynı zaman da pıt pıtlarıda duymuştuk erkendir daha üzülme

yok cnm vajinal değil karından baktı...çok küçük bişi var ama kese desem yanlış olabilir dedi bakalım artık ptesiyi beklicez...bende idrara sıkışık gitmiştim cnm inşallah bizimde pıt pıt ları duymamızı sağlar Allahım çok istiyorum....

inşallahhhhhhhhhhhhhh
rabbim bu yolda emek harcayan herkesin kucağını doldursun
anne olmayı nasip etsin

canım meraklanma daha erken zaten

Canım daha erken değil mi?
Hele ki karnından bakmış..
5 haftalıkken zor diye biliyorum , ben 2 hafta sonra gideceğim ve 7 haftalık olmuş olacak tabi kendi hesabıma göre..
O yzüden korkma , bende çok endişeliyim bakma böyle söylüyorum ama ..
Hergün Allah'ım kalp atışını duymak nasip olacak mı diyorum ?
Ama Rabbime sığındım ..

bi kaç gündür giremiyordum nete. yazılanları okuyunca çok sevindim nurcan canım gözün aydın , bebeğin cinsiyetini öğrenmişsin kız oluyormuş. ya ne kadar güzel kız annesi olacaksın , mini mini etekler giydirecen ya nasıl nasıl tatlı bişey olur , inş benimde bebeğim kız olur, tabi öncelikle hayırlısı olsun.
benim de13. haftaya girdi canım ikili test için gittim bugün, sonucu hafta ya öğrenecem. inş herşey yolunda gider.

canım daha cok erken hemde dr karnından bakmıs benım 8.haftamda olmasına ragmen ustten sadece kese goruldu..ınsallh p.tesı gorursun keseyı uzulme sakın bazı bebekler gec gelısıyo takma bebegın senınle ınsllh opuyorum ıyı geceler

en az6 haftalık olacaksın yada 6+2 fAlan ... kese gözükür.. merak etme .. hcg yüksek çıkmış ... adet olmadığına göre kese oluşmuştur ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…