canım ağrılar oluyor hepimizde oldu adet ağrısı gibi gebeliğin bi belirtisi ve hissi yok yani ben hissetmiyom sanıp tutmadı sanmayın arkadaşının mazisi pek güzel değil o yüzden şimdiden hareketlerine dikkat etsin eğer tutmuşsa ki inşallah tutmuştur düşmesin
nurcanımmm canım nasılsın yaaaa uzun zamandır takip edemedim seni nasıl hersey??:),
ya cok saol yorumun için, agrı biraz sızlama gibiymiş, aslında dr lar her deneme kendi içinde özel ve farklıdır diyor bunu öncekilerle kıyaslamayın diyormuş birde blast oldugu için bunun farklı olabilir demişler bilemiyoruz tabi artık, bekliyoruz, ama akıntı yada lekelenme yok ( henüzzz!)
salı günü test artık nolur dualarınızı esirgemeyin valla çok makbule geçecek ,
öpüyorum çokk:)))))
canım adet ve gecikme belirtileri birbirne çok benziyo bende çok sancılanmıştım aynen arkadaşın gibi tutmadı heralde deyip kendimi avutmaya başlamıştım bile testimi elime aldım aradan günler geçmesine rağmen heran adet olucakmış gibi hissediyodum lavaboya koşuyodum bişey geldi sanki diyodum ama çok şükür tuttu umarım arkadaşında pozitif sonuç alıp aramıza gelir
nurcancım hayatım sonuçları ne zaman çıkıyo kızının???
kızın nasıl sütün geldi mi kayınvalidenler gitti mi???
kizlar naber nasilsiniz nurcan ve nevra gunleriniz keyifle geciyordur ins .. herzaman seninle bizide allahin izniyle 32 yaz canim
slm kızlar..
malesef dn giremedim ama gece 12de eve gelince birikmesin diye gözlerim yarı kapalı okudum hepsini
dün kocişle güzel bi gün geçirdik kızımızlada tabi
sabahtan kahvaltıya gittik temiz hava bol gıda bebişim çok mutlu oldu hep kıpır kıpır oynadı durdu içimde...
kahvaltıdan sonrada kayınpederin çiftlik evine gittik kayınvalideler teyzeler yeğenler oradaymış onlara katılmak istedik
günümüz orman kenarında bol oksijenle geçti hep maşallahı vardı kızımında uyuduğunu çok az farkettim hep karnımı sallladı durdu cimcimeakşam 11e kadarda oradaydık mangal keyif derken gün nasıl geçti anlamadık eve gelince yorgunluğu çıktı kendimi direk yatağa atmak istedim sonra size bakmadanda edemedim hepinizi okudum bi yaramazlık yok şükür.... bu sabahtan beri kızımın hala maşallahı var teyzeleri dünü unutamadı heralde kahvaltıdan beri çoşuyo içerde
ama artık kıpraşmaları ağrılı oluyo buda büyüdüğünün bi göstergesidir heralde,bakalım çarşamba günü kontrolümüz var neler yapıyo görecez,bi foto verir inş bu kez....
bu arada nazenin senide okudum cnm inş arkadaşım yarın pozitifi görür sonucu bizimlede paylaşırsan seviniriz...bazen ilaçlarda yan etki yapıp gaz sancısı karın ağrısına neden olabiliyomuş..
benimde tedavi sırasında transferim perşembe günüydü transferim gerçekleşmişti cuma günün gecesi gıda zehirlenmesi geçirdimi,çok istifra ettim vücudum sarsıldı resmen bebeğim bu şekile dayanamamıştır gitmiştir dedim ama o bana daha sıkıca bağlanmış güzel yavrum...
saol canım , inşallah bizde aynı mutlulukları yaşarız :))
selam canlarım nasılsınız bakalım sizleri çok özlüyorum ama işte durumum malum birde bebeişime zararı olmasın diyede pek oturmak istemiyorum kızlar bulantılarım hafifledi gibi yani artık istifar etmiyorum yemeklerden sonra çok bulantı oluyor birde şu kokular ah kokular çıldırtıyor beniama çok şükür keyfimiz yerinde her şeye rağmen bebeğim yanımda ya çok mutluyum teyzoşlar yaa eşim dün somon balığı almış çok güzelde yaptı ama pek yiyemedim ton balığı falan yesem olur mu günlük cevizimi yoğurdumu yiyorum doktorum iyi besleniyorsun ki bebiş iyi gidiyor dedi bu gün doktorumuzun dediğine göre 9+1 olduk çok şükür yapmam ve yapmamam gereken bir şeyler var mı canlar buarada hepinizin iyi olmasına çok sevindim nevra biraz uykusuz kalıyorsun ama olsun ne güzel yavrun yanında maşşallah nurcan canım inan hep aklımdasın son durum ne bilmiyorum ama inşallah kızın çok iyidir herzaman seninde fıstığınla keyfin yerinde ne güzel ALLAH bozmasın hepininizi öpüyorum canlar yazmayıp yazmayıp yazınca böyle uzun olur işte sizi seviyorummmmm benim bulantı yine başladı gidip meyvemi yiyeyimde rahatlayım birazcık
cnmm o bulantılar hafifler hafifler yeniden baş gösterir canlanır ama sonra bıçak kesiği gibi kesilir dayan az kaldı...
cnm den dr un dediği haftaya bakma son adet tarihinin haftasını dikkate al..
çünkü zaman zaman bebeklerin 4 5 gün önce veya deride olduğu oluyo ortalaması son adet tarihihnden sonraki haftandır
bu arada ton balığını haftada 1 ye en fazla
somonu ise bol bol yesen daha iyi
en çok hangi balığı seviyosan onu yemeye dikkat et cnm...
biz böyle son zmanalarımızda keyif yapıyoruz fıstık bi daha uzun bi süre yapamayacağız...
sende bulantıoların bitsin 3 ayı devi,r sonra başlarsın...
o zaman teyzesi 8+4 günlüğüz biz canım aslında büyük balıkların hepsini severim ama sevdiğim şeyleri sevmemeye başladım canım yaa birde bişey sorcam ben çok sık acıkıyorum sürekli bir şeyler yeme ihtiyacı duyuyorum bu sence psikolojik mi yoksa olması gereken bir şey mi ay valla göbek falan çıkmaya başladı korkuyorum çok kilo almaktanyapın canım yapın ne güzel bak kızın eşlık etmiş sana inşallah hayırlıca bizde görürüz o günleri yaa bebeğime bir şeyler almak istiyorum ama çok erken daha değil mi cumartesi çıktık gezdik biraz oturma odasının mobilyaları değiştirdik bebiş geliyor ya yaaa çok güzel şeyler vardı alamadım erken mi daha canım yaaa
selam canlarım nasılsınız bakalım sizleri çok özlüyorum ama işte durumum malum birde bebeişime zararı olmasın diyede pek oturmak istemiyorum kızlar bulantılarım hafifledi gibi yani artık istifar etmiyorum yemeklerden sonra çok bulantı oluyor birde şu kokular ah kokular çıldırtıyor beniama çok şükür keyfimiz yerinde her şeye rağmen bebeğim yanımda ya çok mutluyum teyzoşlar yaa eşim dün somon balığı almış çok güzelde yaptı ama pek yiyemedim ton balığı falan yesem olur mu günlük cevizimi yoğurdumu yiyorum doktorum iyi besleniyorsun ki bebiş iyi gidiyor dedi bu gün doktorumuzun dediğine göre 9+1 olduk çok şükür yapmam ve yapmamam gereken bir şeyler var mı canlar buarada hepinizin iyi olmasına çok sevindim nevra biraz uykusuz kalıyorsun ama olsun ne güzel yavrun yanında maşşallah nurcan canım inan hep aklımdasın son durum ne bilmiyorum ama inşallah kızın çok iyidir herzaman seninde fıstığınla keyfin yerinde ne güzel ALLAH bozmasın hepininizi öpüyorum canlar yazmayıp yazmayıp yazınca böyle uzun olur işte sizi seviyorummmmm benim bulantı yine başladı gidip meyvemi yiyeyimde rahatlayım birazcık
cnm psikolojik olabilir ama açsan psikolojikte olmayabilir canın ne istiyosa ye ama zararlılardan ve aşırıdan uzak dur..
kilo takibi önemli çnkü
bebeğe dur daha kız bişi alma
hele bi cinsiyeti belli olsun sonra cinsiyeti kesinkleşsin ondan sonra alırsın ne alacaksan
tahmercim seninle yanı galiba günlerimiz.bende bugün 9+0 oldum.çok şükür diğer günlere göre bulantım hafifledi sanki.ama aç kalmaya gelmiyo genelde acıkınca oluyo benim bulantım.o yüzden az az sık sık yiyorum bende.sütü çok zor içiyorum onun yerine ayran içiyorum bazen.dengelemeye çalışıyorum yani :)
ohh ye bol bol ya meyvelerini benimde içim gidiyo ama şekerden sebep sınırlı yiyorumtamam canım zararlı bir şey istemiyor canım cips dışındabol bol meyve yemek istiyorum aşırı meyve yiyorum yaaa öyle işte canım bebek kıyafetleri çok güzel yaa ama hep kız kıyafetlerine kayıyor gözüm canım cinsiyeti ne zaman öğrenirim ki çok kalmadı değil mi 3 ay bitince die biliyorum
nurcancım canım benım yaaaokuyunca inan ıcıme hıc kotu bısı dogmadı.bebegın saglıklıdır uzme kendını.bak dıger sonuc cok guzel cıkıcak Allhın ıznıyle.Rabbim yanında olsun.dualarını kabul etsın.
ayseeee canım hamıle mısın yoksasuper yaa okudum ve cok sevındım .bak bir oldu pir oldu
baska gelısmeler varmı pekı.neyse yavas yavas herkes guzel sonucları alacak enınde sonunda. kımse umıtsızlıge kapılmasın.
kızlar bende tıksıntı var.mutfaga gıremıyorum,yemek pıserken kokusu mıdemı cok bualndırıyor.her yemegı yıyemıyorum.hep kuru seyler olcak bana.ekmek arası peynır ,borek gıbı.sulu yemek yıyemıyorum.balık tavuk yıyemıyorum cok kotu tıksındım.ıstıfra 4 defa oldu sadece.kokulara cok hassasım .evın kokusu bıle mıdemı bualndırıyor.hep camlar acık.sımdıye kadar evımde koku duymuyordum sımdı eve gıresım gelmıyor.heryerı annem kaldırdı camasır sularyla temızledı.perdelerı yıkadı.ama bana kokuyor.ne zaman gecerkı bu.en kotusude yemek kokusu.esım sarımsak sogan yesın dıslerını fırcalıyor defalarca ama bana kokuyor.gıt obur tarafa dön dıyorum.onada sarımsak sogan yasakldım artık
ne olcak halım bılemıyorum.bırde yemek yıyınce mıdemde eksıme kaynama oluyor.halım kotu .ama bunada şükür.ınsallah en kısa zamanda gecer.
kızlar bende tıksıntı var.mutfaga gıremıyorum,yemek pıserken kokusu mıdemı cok bualndırıyor.her yemegı yıyemıyorum.hep kuru seyler olcak bana.ekmek arası peynır ,borek gıbı.sulu yemek yıyemıyorum.balık tavuk yıyemıyorum cok kotu tıksındım.ıstıfra 4 defa oldu sadece.kokulara cok hassasım .evın kokusu bıle mıdemı bualndırıyor.hep camlar acık.sımdıye kadar evımde koku duymuyordum sımdı eve gıresım gelmıyor.heryerı annem kaldırdı camasır sularyla temızledı.perdelerı yıkadı.ama bana kokuyor.ne zaman gecerkı bu.en kotusude yemek kokusu.esım sarımsak sogan yesın dıslerını fırcalıyor defalarca ama bana kokuyor.gıt obur tarafa dön dıyorum.onada sarımsak sogan yasakldım artık
ne olcak halım bılemıyorum.bırde yemek yıyınce mıdemde eksıme kaynama oluyor.halım kotu .ama bunada şükür.ınsallah en kısa zamanda gecer.
sarımsak soğan hariç sanki kendimi okudum...
banada diyolardı ev hiç kokarmı kokuyı yaa anlatamıyodum kimseye
buzdolabınn kapağını açamıyodum
pynir için deli divane olurum yiyemiyodum
ama sadece ilk 3 ay
sonrasında herşey düzeldi..
şuan için ne yediniz yemediniz önemli değil bebek sizin deponuzdan besleniyo sizde yedikçe depoya ilave ediyosunuz
siz hiç beyaz ürün süt yoğurt peynir tüketmesenizde bebek sizden çekiyo vitaminini sizin vucütta eksiklik başlıyo hiç tüketilmezsede dişlerdeb başlıyo fireler daha sonra vücuttan...
aynı şeyler bende de oluyo,arada bir geçti galiba diyorum sonra yine başlıyo.benimde annemler burdaydı sağolsunlar,evi bi güzel temizlediler.perdeleri yıkadılar ama yumoş kokusu bile bana kötü kokar oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?