nurcan canım allahın izniyle temiz çıkar inşallah tahliller
espoir canım bebeklerin kiloları güzel ama artık daha fazla alırlar biraz daha sabır
ya benim karnım yamuk yumuk oluyo herbiri biyerden itekliyo
sende de oluyo mu?? yani nerdeler anlıyo musun ben anlıyorumda
kızlar size güzel bir haber vereyim ben o zaman bugün tekrar kan verdim yine 3e katlanmış en son 517 oldu şükürler olsun rabbime inşallah hep böyle devam eder böylelikle 11.gün 49 olan bhcg 13.gün 172 oldu 15.gün 517 oldu nasıl güzel değil mi???????
maşallah çok güzel sonuna kadar iyi gitsin herşey :)
merhaba canım bazı sıkıntılar oluyor ama çok şükür iyi diyelim rabbim bebeklerimizi korusun. canım sana da o kadar sevindim ki rabbim seni de bebeğini de korusun
Kilolar iyi masallah1 2 hafta daha dayansalar dahada iyi olucak.
Bendaha bir aya kadar hangisinin yumrakladigini bilmiyordum anlamak zor ama simdi dahada belirgin oldugu için belli oluyor oglum göbegimin asagida kizimda en üstte ona göre yorumluyorum.
Senin 3 tane masallah sagdan soldan derken göbegin yumuluyor
düzeltmesine düzeltirim canm benimde ara sıra gelip muhabbettede bulunursan seviniriz...
sağol canım benim duaların için Allah razı olsun bende anlamadım kan mevzusunu ama burda yapılan kötü çıksada ben hastanede tekrarlatacağım inşallah emiz çıkarda herşey güzel olur haatımda ilk defa bukadar güzel birşey var inşallah rabbim yarım bırakmaz bu mutluluğumunurcancım tüm kalbimle ben de duacınım canım.inş.kötü bişey çıkmaz tatlım.kanı neden tekrar almadılarki ben de anlamadım aslında.bi yanlışlık olmasın ne bileyim.artık kimseye güvenemiyo insan.rabbim yardımcın olsun cnm.bekliyorum güzel haberlerini.
Gelemiyom..Netim sorunlu hala..Şu ara karne dönemi bide...Ara ara okuyorum ama..Bebişlerin cicilerine bakıyom...Bugünde sol kasığım ağrıyo..Hala uyuyamadım..Umarım bişey yoktur...
ayyy inşallah arkadaşım 6 haftaya kadar dayanmıştı darısı sana
ayyyyynen sağda bi top altta bi top solda bi top
minnoşlar şimdide sıkıyo beni nasıl dayancam bilmiyorum
allahım sabrımızı versin hepimizin
en deneyimli topic burası oldugundan kızlar yardım rica ediyorum,
bugün bir arkadaşımın transfer sonrası 10.gunu, dün gece regl sancısı ile karışık gaz sancısı da olabilir feci bir acı ile uyanmış, sadece kramp şeklinde, hafif belede vuran, ama kasıklarda alt tarafta dolaşan bir ağrı , tabi regl de yakın takvim itibari ile, korkuyor ıkı gun kaldı teste,
bu şekilde ki ağrı gaz sancısı olabilir mi? bunu yaşayıp poz. sonuç alan var mı?
yardımcı olursanzı sevinirim , blast embr kondu, rahim kalinlığı gayet de güzel diyor dr u, daha evvel de 2 kez denediler tup ıkısıde tuttu ama 8. hafta düşük, diğerinde 9. hafta kalp durması oldu, ilk defa blast çıktı bu sefer, umutluyuz ama genede çok endişeliyiz,zira çok uğaraş veriliyor biliyorsunuz,
pazar günü dr una ulaşamadı zaten adam ne diyecek? o yüzden en deneyimliler burada oldugundan size sorayım dedim ben ,
ne önerirsiniz ? gaz sancısı olabilir mi? ne yapması lazım? poz sonuc alan varmı böyle regl ağrısı ve gaz agrısı çekip te:..
ay cok saolunnn kızlarrr sevgilerr,,,
sevgiler,,,
canim ilk once arkadasina bol sans ins melegine kavusur benimde bu 3 cu denemde cok sukur tuttu ve ayni adet agrisi gibi kasiklarim agriyordu ve aglamistim yine olmadi diye ama cok sulur tuttu sunu unutmayalim herkezin vucut yapisi farkli kafasina cok takmasin zaten az kalmis dinlensin bol bol test gunude ins mucisesi sevindirir
bugün bir arkadaşımın transfer sonrası 10.gunu, dün gece regl sancısı ile karışık gaz sancısı da olabilir feci bir acı ile uyanmış, sadece kramp şeklinde, hafif belede vuran, ama kasıklarda alt tarafta dolaşan bir ağrı , tabi regl de yakın takvim itibari ile, korkuyor ıkı gun kaldı teste,
bu şekilde ki ağrı gaz sancısı olabilir mi? bunu yaşayıp poz. sonuç alan var mı?
yardımcı olursanzı sevinirim , blast embr kondu, rahim kalinlığı gayet de güzel diyor dr u, daha evvel de 2 kez denediler tup ıkısıde tuttu ama 8. hafta düşük, diğerinde 9. hafta kalp durması oldu, ilk defa blast çıktı bu sefer, umutluyuz ama genede çok endişeliyiz,zira çok uğaraş veriliyor biliyorsunuz,
pazar günü dr una ulaşamadı zaten adam ne diyecek? o yüzden en deneyimliler burada oldugundan size sorayım dedim ben ,
ne önerirsiniz ? gaz sancısı olabilir mi? ne yapması lazım? poz sonuc alan varmı böyle regl ağrısı ve gaz agrısı çekip te:..
sevgiler,,,
sevgiler,,,
canım inşallah pozitif olur ve bebeği onu bırakmaz. sancılar normal olabilir ama kişiye göre değişiyor. bence de test yapsa herşey netleşir. arkadaşına Rabbim hayırlı olanı nasip etisn inşallah
bilmiyorum korkuyor birazcık, erken yapıpda negatıf çıkarsa daha yıkılırım diyor, dr 12. gun dedi bekliycem diyor, ama hiç sanki tutmus gibi gelmiyor diyor his yokmus oyle,
boyle bir his olmaz herhalde zaten nebilim bende fazla birşey diyemiyorumkii,
yarında regl olmazsa iiyiye işaret olur herhalde demi? normalde salı gunu test gunu regl gunleri işte aman yaaa herkese sorunsuz hamileik diliyorum yardımlarınıza cok tesekkurler kzılar:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?