Pozitif Sonuç Alıp Bebeğiyle Bekleyenler

Kilolar iyi masallah 1 2 hafta daha dayansalar dahada iyi olucak.
Bendaha bir aya kadar hangisinin yumrakladigini bilmiyordum anlamak zor ama simdi dahada belirgin oldugu için belli oluyor oglum göbegimin asagida kizimda en üstte ona göre yorumluyorum.
Senin 3 tane masallah sagdan soldan derken göbegin yumuluyor

maşallah çok güzel sonuna kadar iyi gitsin herşey :)

nurcancım tüm kalbimle ben de duacınım canım.inş.kötü bişey çıkmaz tatlım.kanı neden tekrar almadılarki ben de anlamadım aslında.bi yanlışlık olmasın ne bileyim.artık kimseye güvenemiyo insan.rabbim yardımcın olsun cnm.bekliyorum güzel haberlerini.

meleğini bekleyenler
isim ------- gidilen merkez------ ----- --gebelik haftası------kız/erkek----isim-----

1-)tahmer-----------------umut tüp bebek--------------9.hafta
2-) espoir_fr --------------Fransada tüp bebek ---------33.hafta--------- 1KIZ/1ERKEK
3-) gozdemmmmmm--------Doğal gebelik----------------29.hafta----------ERKEK
4-) efda-------------------brüksel tüp bebek------------5.hafta-------------
5-) byn_zeynep------------Avrupa şafak hast-----------14.hafta ---------Erkek
6-) herzaman_seninle-------Memorial okmeydanı---------29.hafta ---------KIZ---------Ceyda
7-) ceydda----------------Bursa acıbadem hasta.-------31.hafta--------- Kız -----Ceyda
sabriya----------------Yesilkoy international hast.---32.hafta----------KIZ---------
9-) judith_mc--------------umut tüp bebek-------------24.hafta----------KIZ
10-) prizeprize-------------Ankara genart---------------22.hafta----------ERKEK
11-) dilek23_41------------Medicıne hos. asy.-----------20.hafta ---------ERKEK
12-) Ayşe_URL-------------NORMAL GEBELİK-------------6.hafta
13-) pares83--------------çamlıca medıcana-------------9.hafta----------KIZ-----ARYA*
14-) umut3452-------------maya tüp bebek--------------5.hafta
15-) gulumgulum-----------Anatolia tüp bebek -----------22.hafta--------ERKEK
16-) minikmucizem---------ankara tüp bebek -------------22.hafta--------KIZ
17-) leydim84--------------------------------------------21.Hafta--------kız
1 htcyldz --------------Umut tüp bebek --------------16. hafta
19-) zeynepela------------Bursa acıbadem --------------29.hafta----------kız
20-) nilu------------------ Maya tüp bebek--------------18.hafta-------ikiz erkek
21-) PULPY---------------------------------------------7.hafta
22-) suannacats----------Doğal gebelik -----------------11.hafta
23-) handesb0------------Koza tüp bebek bursa---------16.hafta-----1KIZ--1ERKEK
24-) nesrinba-------------Beylikdüzü medicana----------9.hafta
25-) lila3146 -------------Eurofertil tüp bebek -----------25.hafta
26-)rudi------------------brükseltüp bebek--------------8.hafta------İKİZ
27-) edut--------------- Kocaeli üniv. Tıp fakul. ---------15. Haft----ERKEK
2stdt-----------------ÖZEL EGE TÜP BEBEK-----------9.Hafta
29-)istanbul1977---------Memorial-----------------------6. Hafta
30-)melikee--------------umut tüp bebek----------------5.hafta
31-)Barselona------------b.evler medicana---------------7.hafta
32-)evoevo--------------NORMAL GEBELİK---------------5.hafta[/QUOTE]

ayyy inşallah arkadaşım 6 haftaya kadar dayanmıştı darısı sana
ayyyyynen sağda bi top altta bi top solda bi top
minnoşlar şimdide sıkıyo beni nasıl dayancam bilmiyorum
allahım sabrımızı versin hepimizin

sağol canım benim duaların için Allah razı olsun bende anlamadım kan mevzusunu ama burda yapılan kötü çıksada ben hastanede tekrarlatacağım inşallah emiz çıkarda herşey güzel olur haatımda ilk defa bukadar güzel birşey var inşallah rabbim yarım bırakmaz bu mutluluğumu
Gelemiyom..Netim sorunlu hala..Şu ara karne dönemi bide...Ara ara okuyorum ama..Bebişlerin cicilerine bakıyom...Bugünde sol kasığım ağrıyo..Hala uyuyamadım..Umarım bişey yoktur...

canım yatınca geçiyorsa ara ağrılardır ama devam eden ağrılar riskli

en deneyimli topic burası oldugundan kızlar yardım rica ediyorum,
bugün bir arkadaşımın transfer sonrası 10.gunu, dün gece regl sancısı ile karışık gaz sancısı da olabilir feci bir acı ile uyanmış, sadece kramp şeklinde, hafif belede vuran, ama kasıklarda alt tarafta dolaşan bir ağrı , tabi regl de yakın takvim itibari ile, korkuyor ıkı gun kaldı teste,

bu şekilde ki ağrı gaz sancısı olabilir mi? bunu yaşayıp poz. sonuç alan var mı?
yardımcı olursanzı sevinirim , blast embr kondu, rahim kalinlığı gayet de güzel diyor dr u, daha evvel de 2 kez denediler tup ıkısıde tuttu ama 8. hafta düşük, diğerinde 9. hafta kalp durması oldu, ilk defa blast çıktı bu sefer, umutluyuz ama genede çok endişeliyiz,zira çok uğaraş veriliyor biliyorsunuz,

pazar günü dr una ulaşamadı zaten adam ne diyecek? o yüzden en deneyimliler burada oldugundan size sorayım dedim ben ,

ne önerirsiniz ? gaz sancısı olabilir mi? ne yapması lazım? poz sonuc alan varmı böyle regl ağrısı ve gaz agrısı çekip te:..
ay cok saolunnn kızlarrr sevgilerr,,,

sevgiler,,,

Insallah canim. Allah veriyor sabrini bazen zorda olsa dayanmak zorundayiz.

canim ilk once arkadasina bol sans ins melegine kavusur benimde bu 3 cu denemde cok sukur tuttu ve ayni adet agrisi gibi kasiklarim agriyordu ve aglamistim yine olmadi diye ama cok sulur tuttu sunu unutmayalim herkezin vucut yapisi farkli kafasina cok takmasin zaten az kalmis dinlensin bol bol test gunude ins mucisesi sevindirir

sabriyacım saol çok guzel moral oldun :))) senide cok tebrik ederimm canımm

blastoist transferde test günü zaten 9-10. gün oluyor neden 2 gün daha bekliyor ki.

canım inşallah pozitif olur ve bebeği onu bırakmaz. sancılar normal olabilir ama kişiye göre değişiyor. bence de test yapsa herşey netleşir. arkadaşına Rabbim hayırlı olanı nasip etisn inşallah

canım inşallah pozitif olur ve bebeği onu bırakmaz. sancılar normal olabilir ama kişiye göre değişiyor. bence de test yapsa herşey netleşir. arkadaşına Rabbim hayırlı olanı nasip etisn inşallah

bilmiyorum korkuyor birazcık, erken yapıpda negatıf çıkarsa daha yıkılırım diyor, dr 12. gun dedi bekliycem diyor, ama hiç sanki tutmus gibi gelmiyor diyor his yokmus oyle,
boyle bir his olmaz herhalde zaten nebilim bende fazla birşey diyemiyorumkii,
yarında regl olmazsa iiyiye işaret olur herhalde demi? normalde salı gunu test gunu regl gunleri işte aman yaaa herkese sorunsuz hamileik diliyorum yardımlarınıza cok tesekkurler kzılar:)

canım ağrılar oluyor hepimizde oldu adet ağrısı gibi gebeliğin bi belirtisi ve hissi yok yani ben hissetmiyom sanıp tutmadı sanmayın arkadaşının mazisi pek güzel değil o yüzden şimdiden hareketlerine dikkat etsin eğer tutmuşsa ki inşallah tutmuştur düşmesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…