aynı şeyler bende de oluyo,arada bir geçti galiba diyorum sonra yine başlıyo.benimde annemler burdaydı sağolsunlar,evi bi güzel temizlediler.perdeleri yıkadılar ama yumoş kokusu bile bana kötü kokar oldu
mrb kızlar maaşallah herkesin midesi bulanıyor bende 6+5 günlük hamileyim mide bulantılarım yok heralde bundan sonrada olmaz diye düşünüyorum sizde kaçıncı haftada başladı bulantılar
kızlarr yaaa ben çok kötüyüm nette gezinirken nerden okudum bilmiyorum oraya nasıl girdiğimi bile bilmiyorum benim bulantılar hafifledi ve sigara kokusu o kadar rahatsız etmiyor ya bu bebeğin kalbinin durmasından kaynaklanabilir miş olabilir mi yaaa çok kötüyüm ben yaa bebeğime bir şey olmamaışdır değil mi ne yapsam ben şimdi yaaaa
canım bende o hatayı cok yapıyorum.kk da bır topıge gırıp canımı sıkıp duruyorum hep.oyuzden artık cok gırmıyorum nete.sende eger canını sıkacaksan hıc gırme nete.bende senın gıbı bır belırtım yok acaba bısımı oldu yasıyor mudur dıye hergun ıcım ıcımı yıyor.ama bulantı hafıfledı dıye oyle bısı var demek degıldır.bır arkadas vardı bualntıları da kesılmıs goguslerıde ınmıs korktum dr a gıttım bebısler kıpır kıpırdı dedı aynı 8.-9. haftalarda.olabılır yanı bunlar.Rabbım korusun yavrularımızı.hep ıcımızde bır korku var tabı.ne zaman kontrolun.ne kadar surede bır gırıyorsun usgye.
bende 8. haftaya kadar her hafta gıttım.sımdı 12 gun oldu gtmdım ıcım ıcımı yıyor.2 gun sonra randevum .anneme dıyorum yıne guzel haberlerle doncekmıyız dıye.senı cok ıyı anlıyorum gırme oyle topıklere.ben cok etkılenıyorum
kızlarr yaaa ben çok kötüyüm nette gezinirken nerden okudum bilmiyorum oraya nasıl girdiğimi bile bilmiyorum benim bulantılar hafifledi ve sigara kokusu o kadar rahatsız etmiyor ya bu bebeğin kalbinin durmasından kaynaklanabilir miş olabilir mi yaaa çok kötüyüm ben yaa bebeğime bir şey olmamaışdır değil mi ne yapsam ben şimdi yaaaa
cnm ya belirtilere falan takılma hamilelikte bendede göğüslerden başka bişi yoktu sadece göğslerimde hassaslık vardı o kadardimi canım yaaa ev kokuyor.sampuan bıle mıdemı bulandırdı zor cıktım banyodan nasıl bısıdr bu.
dıslerımı gunde defalarca fırcalıyorum bırazcık bısı yıyeyım hmen agzım kokuyor gıbı gelıyor hemen fırcalıyorum.bugun 10+ 2 olmama gerek.cars kontrol var.ilk zamanlar her hafta gıderdım dr.a sımdı 2 haftadr gıtmedım.ınsallah bebegım ıyıdır .goremeyınce acaba bısı oldumu dıye panık yapıyorum.gorunce ıcım rahatlıyor.suan ıcın tıksınmeler ve hafıf gogus sancılarından baska bısıyım yok.hele kasıklarımda hıc agrı sızı yok.bu da benı korkutuyor.daha belırtı vermezmı kasıklarda.hıc kıpırdanma bısı hıssetmıyorum.kramp yada batmada yok.herzaman senınde oylemıydı.
evet canım aynen hersey kotu kokuyor yaa.nasıl bır algıdır bızdekı.kopeklerı gectın dıyor annem
annem 1 aydr yanımda yemek yapamıyorumkı hıc.o sagolsun herseyımı yapıyor.bırde ılk zamanlarda bırkac defa acık kahve akıntım oldu.ondan ıs yapmayıda bıraktım.şükür sımdı bısıyım yok.hamıle kalmakla bıtmıyormus.kaldıktan sonra daha cok stres oluyor.hele bızım gıbı hemen bebegıne kavusamayanlar ıcın dahada zor gecıyor bu zaman.
okuma öyle şeylerkızlarr yaaa ben çok kötüyüm nette gezinirken nerden okudum bilmiyorum oraya nasıl girdiğimi bile bilmiyorum benim bulantılar hafifledi ve sigara kokusu o kadar rahatsız etmiyor ya bu bebeğin kalbinin durmasından kaynaklanabilir miş olabilir mi yaaa çok kötüyüm ben yaa bebeğime bir şey olmamaışdır değil mi ne yapsam ben şimdi yaaaa
geçtiğimiz perşembe kontrolüm vardı her şey güzel dedi hatta bebeiş 4 gün önde gidiyor dedi ama bulantılar yok olmaya başladı birde bunları okuyunca çok kötü oldum yaaa
yaa çok kötüyüm sabah sanki ishal olursunda karnına sancı girerya öyle bir sancımda olmuştu üşüttüm galiba die düşündüm önemsemedim ALLAH ım ne olur bir şey olmasın eşimi de aramak istemiyorum telaşlanmsın diye ama kötüyüm kaldım böyle oturuyorum bir şeyler yazmanızı bekliyorum
bi 5 6 hafta önce aynısı bende oldu...
sancılı ishaldim şükür bebiş iyi
herşeyi kötüye yormayın lütfen kızlar yaaa
pozitif düşünün biraz..
bak bu sabah benimda sağ kasığımda acaip ağrım vardı bebeğin hareketleri değişikti ilk defa böyle harekt etmişti ama sakin kalmayı başardım ve hepsi geçti....
canım ben neden böyleyim yaaa bilmiyorum ama yapamıyorum zırıl zırıl ağlıyorum sadece inşallah bir şey yoktur ishal değilim ama öyle bir ağrı girdi keşke yine kussam içim rahat olurdu
canım % 100 oyle bısı yokkı.yanı bulantın kesıldı tamam bebege bısı oldu denemezkı.bunlar ınsanların yazdıkları.ama dedıgım gıbı benım arkadasta da olmus.bulantı anıden kesılmıs gogusler ınmıs.bebege bısı oldu demıs .dr a gıtmıs korkuyla.ama usgde bebısler pırpır oynuyormus.ve onunkıler ikiz yanı.eger cok moralını bozacaksan yarın gıt bır daha gorun.psıkolojıne ıyı gelır.boyle dusun dusun bebegıde uzersın.bende cars yı ıple cekıyorum.12 gun zor gectı bana.keske hergun bebege bakabılsek.ne guzel olurdu.
zararlı olmasa hergun gıderdım varya
az kaldı 2 li testlerımıze sımdıde onları dusunmeye basladım acaba nasıl cıkcak dıye.Rabb'im herkese saglıklı ve hayırlı evlatlar nasıp etsın inşallah.AMİN.
ŞUNU BELİRTEYİM USG CİHAZININ HİÇ Bİ ZARARI YOK...
makine su dalgalarıyla çalışıyo bu kanıtlanmış bişi...
ben her hafta gibi kontrole gidiyodum ve araştırdımda sordumda rahatladım...
bebeğin hareketlerini hissetmeye başlayınca 15te bire çıkardım
ama yinede 15i bulduğuda oluyo bulmadığıda
kafamız ne zaman eserse kocişle gidiyoruz...zaten şimdiden sonra yine her hafta gibi, gitmem gerekecek son zmanalara yaklaşıyoruz...
yaa canım bılmıyorumkı.bazıları zararlı.yurtdısında hamılelık suresınce 3-4 defa usgye gırıyorlar.drlar pek tavsıye etmıyor usg yı dıyorlar.ınsallah dedıgın gıbıdır.yoksa 2 hafta hep dıken ustunde oluyorum nasıl acaba dıye.sen ıstanbul da mısın canım.
mrb kızlar maaşallah herkesin midesi bulanıyor bende 6+5 günlük hamileyim mide bulantılarım yok heralde bundan sonrada olmaz diye düşünüyorum sizde kaçıncı haftada başladı bulantılar
canım bugün aramadılar inşallahta aramazlar temizse aramıcaz dediler ama ben yinede çarşamba günü gidip sorucamcanım adet ve gecikme belirtileri birbirne çok benziyo bende çok sancılanmıştım aynen arkadaşın gibi tutmadı heralde deyip kendimi avutmaya başlamıştım bile testimi elime aldım aradan günler geçmesine rağmen heran adet olucakmış gibi hissediyodum lavaboya koşuyodum bişey geldi sanki diyodum ama çok şükür tuttu umarım arkadaşında pozitif sonuç alıp aramıza gelir
nurcancım hayatım sonuçları ne zaman çıkıyo kızının???
kızın nasıl sütün geldi mi kayınvalidenler gitti mi???
canım zeka testi kötü çıktıteşekkürler arkadaşlar yardımlarınız için valla cok saolun bugün 11.gun ve agrılar gecti hatta su gıbı bir akıntı olmus artık yarın test yapcak kan vercek inşallahhhh allahım güzel haber alır ve bize de moral olur hepimize allah nasip etsin,,,
nurcan epey takip edemedim seni ne oldu ufaklığa ne testi diycem şimdi ama belki en bastan anlatmak istemiyceksin en ıyısı ben vaktim olunca senin topiği okuyum bi,
ama uzme kendini sen cok buyuk bir şeyi başardın allahım görür duyar bunları canım benimmm :)
ay nevracım benim kızım üstten çıkarıyor ama alltan olmuyo çatlıyo çocuk ıkınmaktan kıpkırmızı oluyo ağlıyo yavrum yazık bunun bi çaresi yokmu yaaaaaaanurcancım ..inş sonuçlar düzgün çıkar ikinci tahlilde
merhabalar... günler yorgun ve uykusuz geçiyor .. geceleri problem var genelde ..gaz sancımız var .. üstten pek gaz çıkartamıyor .. alttanda zorlanıyor mlsf ..
isilik oldu birde ..sıcklardan heralde ..şimdi az giydiriyorum ..
maşallah sennde az kalmış
inşallah kötüde olmaz gülüm rabbim hepiimizin yavrularını korusunnurcancım canım benım yaaaokuyunca inan ıcıme hıc kotu bısı dogmadı.bebegın saglıklıdır uzme kendını.bak dıger sonuc cok guzel cıkıcak Allhın ıznıyle.Rabbim yanında olsun.dualarını kabul etsın.
ayseeee canım hamıle mısın yoksasuper yaa okudum ve cok sevındım .bak bir oldu pir oldu
baska gelısmeler varmı pekı.neyse yavas yavas herkes guzel sonucları alacak enınde sonunda. kımse umıtsızlıge kapılmasın.
kızlar bende tıksıntı var.mutfaga gıremıyorum,yemek pıserken kokusu mıdemı cok bualndırıyor.her yemegı yıyemıyorum.hep kuru seyler olcak bana.ekmek arası peynır ,borek gıbı.sulu yemek yıyemıyorum.balık tavuk yıyemıyorum cok kotu tıksındım.ıstıfra 4 defa oldu sadece.kokulara cok hassasım .evın kokusu bıle mıdemı bualndırıyor.hep camlar acık.sımdıye kadar evımde koku duymuyordum sımdı eve gıresım gelmıyor.heryerı annem kaldırdı camasır sularyla temızledı.perdelerı yıkadı.ama bana kokuyor.ne zaman gecerkı bu.en kotusude yemek kokusu.esım sarımsak sogan yesın dıslerını fırcalıyor defalarca ama bana kokuyor.gıt obur tarafa dön dıyorum.onada sarımsak sogan yasakldım artık
ne olcak halım bılemıyorum.bırde yemek yıyınce mıdemde eksıme kaynama oluyor.halım kotu .ama bunada şükür.ınsallah en kısa zamanda gecer.
yaa çok kötüyüm sabah sanki ishal olursunda karnına sancı girerya öyle bir sancımda olmuştu üşüttüm galiba die düşündüm önemsemedim ALLAH ım ne olur bir şey olmasın eşimi de aramak istemiyorum telaşlanmsın diye ama kötüyüm kaldım böyle oturuyorum bir şeyler yazmanızı bekliyorum
canım böle sama şeler okuyup kendini üzme bir iki kişiye rasgelmiştir o çoooook kimyasal gebeik bile geçirip midesi bulanan gördük öle bulantı geçince bebiş gitti olurmu benimde ilk 1-2 hafta oldu sonra geçti hatta ben gayette iştahlıydım millet kilo verirken ben aldım :))))) veeeeee bende ishal oldum sadece dikkat et soğuk alma ishalin devam ederse tehlike olur bebişini boşa üzme değerini bil yavrunun tadını çıkar bugünlerinincanım ben neden böyleyim yaaa bilmiyorum ama yapamıyorum zırıl zırıl ağlıyorum sadece inşallah bir şey yoktur ishal değilim ama öyle bir ağrı girdi keşke yine kussam içim rahat olurdu
canım % 100 oyle bısı yokkı.yanı bulantın kesıldı tamam bebege bısı oldu denemezkı.bunlar ınsanların yazdıkları.ama dedıgım gıbı benım arkadasta da olmus.bulantı anıden kesılmıs gogusler ınmıs.bebege bısı oldu demıs .dr a gıtmıs korkuyla.ama usgde bebısler pırpır oynuyormus.ve onunkıler ikiz yanı.eger cok moralını bozacaksan yarın gıt bır daha gorun.psıkolojıne ıyı gelır.boyle dusun dusun bebegıde uzersın.bende cars yı ıple cekıyorum.12 gun zor gectı bana.keske hergun bebege bakabılsek.ne guzel olurdu.
zararlı olmasa hergun gıderdım varya
az kaldı 2 li testlerımıze sımdıde onları dusunmeye basladım acaba nasıl cıkcak dıye.Rabb'im herkese saglıklı ve hayırlı evlatlar nasıp etsın inşallah.AMİN.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?