canlarımmm ah geldim şimdiii degerim 235 olmuşşş:))), dr um cok güzel ilaçlara aynen devam dedi,
progestreron iğnelerimi daha epey yapacakmışım aman yapim hiç sorun değil yeterki bebek iyi olsunn, allahıma cok şükür inşallah nurcanım bu sefer olur inşallah 15 yıldır bekliyorum anne olmayı ahh ahh :),
cok saolun şimdik 2 hafta sonra ilk ultrason tespitine cagırdılar herhalde kese görülür değil mi kalbi de duyulur mu yoksa o daha sonramı ??
öptümm kızlarr hepiniz iyi olun cok sevgiler:)))
canlarımmm ah geldim şimdiii degerim 235 olmuşşş:))), dr um cok güzel ilaçlara aynen devam dedi,
progestreron iğnelerimi daha epey yapacakmışım aman yapim hiç sorun değil yeterki bebek iyi olsunn, allahıma cok şükür inşallah nurcanım bu sefer olur inşallah 15 yıldır bekliyorum anne olmayı ahh ahh :),
cok saolun şimdik 2 hafta sonra ilk ultrason tespitine cagırdılar herhalde kese görülür değil mi kalbi de duyulur mu yoksa o daha sonramı ??
öptümm kızlarr hepiniz iyi olun cok sevgiler:)))
çoğul gebelik olma ihtimalin yüksek ..merhaba bayanlar cevap yazarsanız cok sevınırım ben 12.gun degerım 522 hamıle oldugumu ogrendım.bıde 20.gun yaptırdım bugun sonucu aldım deger 22700.37 ne demek acaba?
hayırlısıinş ..Evet Nevracim baya ilerledik kasilmalar sancilarda yogunlasti ve çok agrili.
Sali günü dogum edecegim hastanedeydik doktor hersey yolunda dedi artik dogurursan riskli dönem bitti dedi bebeklerin kilosu iyi.
Benim içimden yakinda olur diyorum dogumum mutlaka size haber verim telefondan girip yazarim.
Senin prenses nasil uyutmuyor sizi düzene girer insallah bebeklerde oluyor gaz sorunu sanci geçer insallah en kisa zamanda.
sağol nevracım ne bilim bende milupanınkini aldım ama korktum kullanmadım yaptığımıda kendim içtim :)))))))
şükür canım bi problemimiz kalmadı ama yarın yada pazartesi yine doktora gidicez çok fazla kusuor ve gözü hala geçmedi hep devam ediyor bi baksın doktor
haaah bulanmıyo diye ağlanıyordum şimdi de çok bulanıyooooo..
saol canım yaaaa, herkesin derdi nekadar farklı herkes kendi içinde neler yaşıyor allahım hepimizi görsün yarabbim:),
sakin olmaya çalışıyorum ama ahhhh ne zormus bu beklemeler, birde geceleri rahat uyuyamıyorum, bacaklarım cok gergin oluyor sürekli saga sola dönüyorum bu nedir yaaaa, valla daha şimdiden kafayı yedik desene :)
haaah bulanmıyo diye ağlanıyordum şimdi de çok bulanıyooooo..
slm arkadaşlar bende 5+1 oldum aynı uyku problemi bende de var,gece uyku yok bacaklarımı nereye koysam bilmiyoru,kasılıyor sanki,gündüz bişey yok,kusmada yok,bulantıda yok..halsizlik yok,ama gece şişkinlikte başlıyor sanki.bu arada bugün aile hekimime gittim.hamilelikten önce bir süre folık asit kullandıysan bulantın olmaz dedii,olsada az olur dedi oradaki hemşire,ne kadar doğru bilemem ama ben folikl asiti önceden beri içerim.
ayşecan ağrımayan başını ağrıttın resmen çağırdın bulantıları amaaa artık çok geç bööle devam:)))
şaka şaka psikolojikte olabilir seninki uzunda sürebilir belli olmaz yani herkeste değişiyo
her zman ya ben foto falan çekemedim zaten rahatsızlandım bugünde yoksa sana özel hazırlanıp çekip koycaktım:))) ama istersen sadece kıyafetinde fotosunu koyabilirim sen bilirsin yani giy dersen biraz daha beklemen lazım çünkü
nurcancım çok şükür rahatlamışındır sende çok sevindim allahım dualarnn ve sabrının karşılığını veriyo
nevracım rezeneyi bende duymuştum hatta şimdiden aldım malum bana süt çok gerek olacak rezeneyi bi kere daha önce içmiştim tadıda güzel
tahmerin mide bulantıları hala devam ediyo galiba hergün sorucam ben o kızı küsüyo yoksa:)))
nevracım rezeneyi bende duymuştum hatta şimdiden aldım malum bana süt çok gerek olacak rezeneyi bi kere daha önce içmiştim tadıda güzel
ayy canım yok küsmüyorum artıkcanım bulantılar bazen kesiliyor sonra tekrar başlıyor tabi kesilince beni alıyor bir telaş sende rahatsızlanmışsın geçmiş olsun canım.ben duramadım kızlar yarın doktora gidiyorum yine bebişimi göreli bir hafta oldu ama duramıyorum görürsem içim daha rahat olcak tüp bebek doktorumun tavsiye ettiği yakınımda özel bir hastahaneye gideceğim ordaki doktorlardan biri arkadaşıymış o da tüp bebek de iyiymiş ona devam etcem bakalım yarın inşallah kötü şeylerle karşılaşmam bebeğim sağlıklıdır inşallah teyzeleri
HERZAMANSENİNLE canım hadi gözün aydın fıstık sonuda vermiş pozunu ay çok sevindim ne mutlu olmuşsundur bizde yaşarız inşallah o duyguları.
NURCAN canım çok mutlu oldum bebeğin iyiymiş RABBİMe şükürler olsun artık huzurlu ve başbaşa güzel vakit geçirirsin ne güzel...
iyi aferin küsmek yok:))) ya evet ağırlık çöktü üstüme başımı kaldıramıyorum birden elim ayağım şişti bugün bilmiyorum noldu??? herkesin takıntısı var galiba özellikle yeni gelenlerde bi telaş ben şahsen sizin dönemlerde çok sakindim kendimi allaha emanet ediyodum şimdi bile 3 haftada1 doktora gidiyorum hatta bazen ayda 1
evet canım bizim 3 katımız süt ihtiyacın olacak ... inş sanada faydalı gelir ..
canım yaa iki gündür karnımın alt tarafında adet ağrısı gibi ağrı var birazda o yüzden gidiyorum yaaa
tamam canım git sen ben gidenlere bişi demiyorum üşütmüş olabilirsin telaş yapma yada adet zamanın gelmiştir ben hala adet zamanlarımı hissediyorum galiba bugün adet olucaktım diye oğlum şu anda takla açıyo hissedebiliyorum:))) mucize ya bu bebekler inşallah sende hissediceksin hepsinin uyuma zamanı farklı benimkilerde biri uyuyo biri uyanıyo anlıyorum artık
ezgicim senle aynıyız galiba, sen 5 haftalıksın ama gerci:) belirtisizlik ve gece belirtileri olarak hahaha,
folik asiti ben 3 ,4 yıldır hergun bir tane kullanıyorum zaten, toplandıgı gun den ıtıbaren bana folik asıtı sabah akşam verdiler, ve dahada devam ediyorum, onun etkisi ise bulantı olmaması ohh neguzel am abu bünyeyle alakalı inan,
gece sadece ben cok sıkıntı çekiyorum bacaklarım kasılmasa daha iyi olcak acaba vitamin mi eksik felan neyse 2 hafta sonra ilk ultrasaonda belli olur inşallah :))) senide tebrik ederim canımmmm
güzel sıkıntılar bunlar şikayet değil kesinlikle ço bekledik bu günleri,magnezyum eksikliği yapabilrimiş bu kasılmaları,ablama ilk hamileliğinde magnezyum vermiş doktoru,bakalım kontrole gidince söyleyeceğim doktoruma ne diycek bakalım ,seninde hayırlı olsun arkadaşım,sağlıkla al bebişini kucağına..
iyi aferin küsmek yok:))) ya evet ağırlık çöktü üstüme başımı kaldıramıyorum birden elim ayağım şişti bugün bilmiyorum noldu??? herkesin takıntısı var galiba özellikle yeni gelenlerde bi telaş ben şahsen sizin dönemlerde çok sakindim kendimi allaha emanet ediyodum şimdi bile 3 haftada1 doktora gidiyorum hatta bazen ayda 1
cnm benim sana diyeceğim tek şey belirti arama sakın olabiliyoda olmayabiliyodahepinizi ayrı ayrı okuyorum, ayse cim ah ne guzel bir sey yasıyorsun canımmm allah tamamına erdırsın:)
herzaman seninle canımm sende cok yol almışsın ama tahmin ediyorum hıc kolay olmadıgını:), nurcan hele sennn ah kıyamam ben sanaaa ,allah bu sefer bizi güldürcek inanıyorum,
bende cok zahmetli dönemlerden geçtim kızlarrr ,
belki size şimdi benim sroduklarım amannn dedirtecek ama valla kimseye sorup birşey öğrenemiyorummm kiii,
bugün 14. gun transfer sonrası ve 2. testi kanı yanı tekrarlıycam ilki 100 dü, ne agrım kaldı ne birşey gayet normal hersey birşey hissetmiyorum ne bulantı var ne bas donmesı ne acıkma yani hersey normal,
arada bir kramp oluyor oda heyecandan sanırım,
acaba bu normal mi? yoksa değer artmıyormu? deger artmıyorsa kanama olur değil mi ? yani düşük olur değil mi? yada n ebilim birisi yazmış kist felan oldu diye ya öyleyse o etkiler mi ay bilemedim,
eşime soruyorum o da habire kısmet kısmet deyip duruyor ama hıc böyle moral verici birşeyler demiyor,
daha evvel benim hiç öyle olmadı hep normal arttı kesesi gelişti kalbi bile attı ( ama sonradan gitti )
yani işte böyle ...
öğleden sonra gideceğim tahlile de, sizden bi yorum alayım dedim mümkünse kızlarrrrr:),
öptüm hepiniziiiii
ohhh maşalla çoğul olabilrde olmayabilirdemerhaba bayanlar cevap yazarsanız cok sevınırım ben 12.gun degerım 522 hamıle oldugumu ogrendım.bıde 20.gun yaptırdım bugun sonucu aldım deger 22700.37 ne demek acaba?
ayşecan ağrımayan başını ağrıttın resmen çağırdın bulantıları amaaa artık çok geç bööle devam:)))
şaka şaka psikolojikte olabilir seninki uzunda sürebilir belli olmaz yani herkeste değişiyo
her zman ya ben foto falan çekemedim zaten rahatsızlandım bugünde yoksa sana özel hazırlanıp çekip koycaktım:))) ama istersen sadece kıyafetinde fotosunu koyabilirim sen bilirsin yani giy dersen biraz daha beklemen lazım çünkü
nurcancım çok şükür rahatlamışındır sende çok sevindim allahım dualarnn ve sabrının karşılığını veriyo
tahmerin mide bulantıları hala devam ediyo galiba hergün sorucam ben o kızı küsüyo yoksa:)))
:)))) bulanmayınca da pimpiriklendim acaba hamile değil miyim bitti mi gitti mi diye... benim tam günüm belli değil ara kanamalarım olmuştu adetten sayamadık, ultrasonda da ölçmedi daha doktor.. ama 6 haftayı geçtikhayırdır canım miden mi bulanmaya başladı ee bu kadar bulansın diye dua edersen olacagı bukaç haftakık oldu canım senin benimde bulanmıyor senin gibi acaba sonradan bulanırmı benim 7 haftalık oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?