Pozitif Sonuç Alıp Bebeğiyle Bekleyenler

maşallah çok sevindim sonuna kadar böyle güzel gitsin inş :) kalp atışı keseden 1 hafta sonra falan duyuluyo cnm.

degerin çok güzel allah tamamini erdirsin insallah saglikli ve sorunsuz bir gebelik geçirirsin.

merhaba bayanlar cevap yazarsanız cok sevınırım ben 12.gun degerım 522 hamıle oldugumu ogrendım.bıde 20.gun yaptırdım bugun sonucu aldım deger 22700.37 ne demek acaba?
çoğul gebelik olma ihtimalin yüksek ..
hayırlısıinş ..
sorma şu an en zor zamanları .. 1 ay bugün bitti .. 1 ay daha atlatsam sanki düzelir gibi geliyor bana

senin içtiğinin de bebeğe faydası olur ..bende içiyorum rezene
sevindim bebeişinin iyi olmasına ... kusmasıda geçer inş .. kusmuğunu kokla ..ekşi kokuyorsa yoğurt gibi kesik kesikse midesini üşütmüştür ... kokmuyor , süt gibi akıyorsa ; fazlasını atıyordur ..

Son düzenleme:
kızlar cok saolun iyi dilekler için, inşallah sorunsuz devam ederım inşallah bu 3. cu denemem çunku bunu da kaybetmek ıstemıyorum artık dayanamam gibi geliyor, ,

allah hepimizin yardımcısı olsun ,canlarım saolunnn:))

slm arkadaşlar bende 5+1 oldum aynı uyku problemi bende de var,gece uyku yok bacaklarımı nereye koysam bilmiyoru,kasılıyor sanki,gündüz bişey yok,kusmada yok,bulantıda yok..halsizlik yok,ama gece şişkinlikte başlıyor sanki.bu arada bugün aile hekimime gittim.hamilelikten önce bir süre folık asit kullandıysan bulantın olmaz dedii,olsada az olur dedi oradaki hemşire,ne kadar doğru bilemem ama ben folikl asiti önceden beri içerim.

haaah bulanmıyo diye ağlanıyordum şimdi de çok bulanıyooooo..

ayşecan ağrımayan başını ağrıttın resmen çağırdın bulantıları amaaa artık çok geç bööle devam:)))
şaka şaka psikolojikte olabilir seninki uzunda sürebilir belli olmaz yani herkeste değişiyo

her zman ya ben foto falan çekemedim zaten rahatsızlandım bugünde yoksa sana özel hazırlanıp çekip koycaktım:))) ama istersen sadece kıyafetinde fotosunu koyabilirim sen bilirsin yani giy dersen biraz daha beklemen lazım çünkü

nurcancım çok şükür rahatlamışındır sende çok sevindim allahım dualarnn ve sabrının karşılığını veriyo

nevracım rezeneyi bende duymuştum hatta şimdiden aldım malum bana süt çok gerek olacak rezeneyi bi kere daha önce içmiştim tadıda güzel

tahmerin mide bulantıları hala devam ediyo galiba hergün sorucam ben o kızı küsüyo yoksa:)))

ezgicim senle aynıyız galiba, sen 5 haftalıksın ama gerci:) belirtisizlik ve gece belirtileri olarak hahaha,
folik asiti ben 3 ,4 yıldır hergun bir tane kullanıyorum zaten, toplandıgı gun den ıtıbaren bana folik asıtı sabah akşam verdiler, ve dahada devam ediyorum, onun etkisi ise bulantı olmaması ohh neguzel am abu bünyeyle alakalı inan,

gece sadece ben cok sıkıntı çekiyorum bacaklarım kasılmasa daha iyi olcak acaba vitamin mi eksik felan neyse 2 hafta sonra ilk ultrasaonda belli olur inşallah :))) senide tebrik ederim canımmmm

ayy canım yok küsmüyorum artık canım bulantılar bazen kesiliyor sonra tekrar başlıyor tabi kesilince beni alıyor bir telaş sende rahatsızlanmışsın geçmiş olsun canım.ben duramadım kızlar yarın doktora gidiyorum yine bebişimi göreli bir hafta oldu ama duramıyorum görürsem içim daha rahat olcak tüp bebek doktorumun tavsiye ettiği yakınımda özel bir hastahaneye gideceğim ordaki doktorlardan biri arkadaşıymış o da tüp bebek de iyiymiş ona devam etcem bakalım yarın inşallah kötü şeylerle karşılaşmam bebeğim sağlıklıdır inşallah teyzeleri
HERZAMANSENİNLE canım hadi gözün aydın fıstık sonuda vermiş pozunu ay çok sevindim ne mutlu olmuşsundur bizde yaşarız inşallah o duyguları.
NURCAN canım çok mutlu oldum bebeğin iyiymiş RABBİMe şükürler olsun artık huzurlu ve başbaşa güzel vakit geçirirsin ne güzel...

iyi aferin küsmek yok:))) ya evet ağırlık çöktü üstüme başımı kaldıramıyorum birden elim ayağım şişti bugün bilmiyorum noldu??? herkesin takıntısı var galiba özellikle yeni gelenlerde bi telaş ben şahsen sizin dönemlerde çok sakindim kendimi allaha emanet ediyodum şimdi bile 3 haftada1 doktora gidiyorum hatta bazen ayda 1

canım yaa iki gündür karnımın alt tarafında adet ağrısı gibi ağrı var birazda o yüzden gidiyorum yaaa

canım yaa iki gündür karnımın alt tarafında adet ağrısı gibi ağrı var birazda o yüzden gidiyorum yaaa

tamam canım git sen ben gidenlere bişi demiyorum üşütmüş olabilirsin telaş yapma yada adet zamanın gelmiştir ben hala adet zamanlarımı hissediyorum galiba bugün adet olucaktım diye oğlum şu anda takla açıyo hissedebiliyorum:))) mucize ya bu bebekler inşallah sende hissediceksin hepsinin uyuma zamanı farklı benimkilerde biri uyuyo biri uyanıyo anlıyorum artık

ayy ne güzel uyuduklarını bile anlıyorsun çok güzel yaa inşallah yaşarız bizde o duyguları.canım adet zamanım geçen haftaydı öyle çok rahatsız etmiyor herkes rahim büyüyor doğal olarak karnında geriliyor ondan diyor ama ben gideyim dimi hemde bir daha görürüm inan canım gördüğümde çok mutlu oluyorum

telaşımızın olması cok normal lila, sende 2 defa avuclarından kayıp gitmesine şahid olsaydın bu telaşı anlardın canımm:)

cnm benim sana diyeceğim tek şey belirti arama sakın olabiliyoda olmayabiliyoda
vücut yapılarına göre değişiyo
hadi değerini bizimle paylaş hemen
merhaba bayanlar cevap yazarsanız cok sevınırım ben 12.gun degerım 522 hamıle oldugumu ogrendım.bıde 20.gun yaptırdım bugun sonucu aldım deger 22700.37 ne demek acaba?
ohhh maşalla çoğul olabilrde olmayabilirde
hayırlısı olsun

cnm kendini hiç kasma yaa düğünemi nişanamı ne gidecektin o zaman giyince çekersin acelesi hiç yok

günaydın kızlaaar..

hayırdır canım miden mi bulanmaya başladı ee bu kadar bulansın diye dua edersen olacagı bukaç haftakık oldu canım senin benimde bulanmıyor senin gibi acaba sonradan bulanırmı benim 7 haftalık oldu
:)))) bulanmayınca da pimpiriklendim acaba hamile değil miyim bitti mi gitti mi diye... benim tam günüm belli değil ara kanamalarım olmuştu adetten sayamadık, ultrasonda da ölçmedi daha doktor.. ama 6 haftayı geçtik

ayyy isterse 9 ay her yediğimi çıkarayım gık dersem nolayım yani.. çok şükür bin şükür :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…