Pozitif Sonuç Alıp Bebeğiyle Bekleyenler

Selam kizlar.
Bizimde 1 haftamiz daha bitti bugun 34 hafta olduk.

Bugun nurcan hastaneden sonuç alicakti insallah temiz çikar.

cnm hiç kafana takma inş yarın kan değerin artacak ve zamanla kese kalp atışı falan duyulacak
ama sorunlar bitmiyo dediğin gibi yok şu test yok bu test ay neden düşük ay bu neden yüksek
doğurup kucağına alana kadar stres stres
ama onların var olması bile çok güzel bişii
sizler gibi ilerlesek zaman hemen geçse demişsin
bizde ne sıkıntılar atlata atlata geldi bu günlere bi bilsem ben şu geldiğim haftaya hala inanamıyorum
diğer arkadaşların çizelgelerini görürdüm ayy ben acaba o haftaları görecemmi derdim
yani dert sıkıntı bitmiyo yeterki sorun haline gertirme
sen şimdi bişi düşünme sadece önüne bak ileri değl
inş yarınki değerin arta bizede hbr ver hee

meleğini bekleyenler
isim ------- gidilen merkez------ ----- --gebelik haftası------kız/erkek----isim-----

1-)tahmer-----------------umut tüp bebek--------------9.hafta
2-) espoir_fr --------------Fransada tüp bebek ---------35.hafta--------- 1KIZ/1ERKEK
3-) gozdemmmmmm--------Doğal gebelik----------------29.hafta----------ERKEK
4-) efda-------------------brüksel tüp bebek------------5.hafta-------------
5-) byn_zeynep------------Avrupa şafak hast-----------14.hafta ---------Erkek
6-) herzaman_seninle-------Memorial okmeydanı---------30.hafta ---------KIZ---------Ceyda
7-) ceydda----------------Bursa acıbadem hasta.-------31.hafta--------- Kız -----Ceyda
sabriya----------------Yesilkoy international hast.---33.hafta----------KIZ---------
9-) judith_mc--------------umut tüp bebek-------------24.hafta----------KIZ
10-) prizeprize-------------Ankara genart---------------22.hafta----------ERKEK
11-) dilek23_41------------Medicıne hos. asy.-----------20.hafta ---------ERKEK
12-) Ayşe_URL-------------NORMAL GEBELİK-------------6.hafta
13-) pares83--------------çamlıca medıcana-------------9.hafta----------KIZ-----ARYA*
14-) umut3452-------------maya tüp bebek--------------5.hafta
15-) gulumgulum-----------Anatolia tüp bebek -----------22.hafta--------ERKEK
16-) minikmucizem---------ankara tüp bebek -------------22.hafta--------KIZ
17-) leydim84--------------------------------------------21.Hafta--------kız
1 htcyldz --------------Umut tüp bebek --------------16. hafta
19-) zeynepela------------Bursa acıbadem --------------29.hafta----------kız
20-) nilu------------------ Maya tüp bebek--------------18.hafta-------ikiz erkek
21-) PULPY---------------------------------------------7.hafta
22-) suannacats----------Doğal gebelik -----------------11.hafta
23-) handesb0------------Koza tüp bebek bursa---------16.hafta-----1KIZ--1ERKEK
24-) nesrinba-------------Beylikdüzü medicana----------9.hafta
25-) lila3146 -------------Eurofertil tüp bebek -----------25.hafta
26-)rudi------------------brükseltüp bebek--------------8.hafta------İKİZ
27-) edut--------------- Kocaeli üniv. Tıp fakul. ---------15. Haft----ERKEK
2stdt-----------------ÖZEL EGE TÜP BEBEK-----------9.Hafta
29-)istanbul1977---------Memorial-----------------------6. Hafta
30-)melikee--------------umut tüp bebek----------------5.hafta
31-)Barselona------------b.evler medicana---------------7.hafta
32-)evoevo--------------NORMAL GEBELİK---------------5.hafta[/QUOTE][/QUOTE]

canım hiiiiiiiiç girmesin bencede buralara sen onun yerine idare et sonra kopamıyosun zor luyo o hamişliğinin tadını çıkarsın rabbim gerikalanlarada tez vakitte nasip etsin
gözün aydın değerin güzel maaşallah Allahım tamamına erdirsin
ah canımr rabbim yedirmez o parayı ona merak etme ne durumda dünya şuna bak ya hamile kadını bile dolandırıyolar ya bişi olsa aniden cebindeki her kuruşa ihtiyacın var ama işte insan değilki bunlar nese üzme kendini sen bebişine alırsın gene ne istiyosan rabbim başının sadajası saysın o heriftende çıkarsın
gunaydin kizlar kizimi gormeye gittim massallah 1950 kilo olmus bende 15 kilo almisim yanliz bas assagi duruyor hazirda yani 15 gun sonrada dr cagirdi kalbini dinliceklermis hayirlisi ins sizin bebeisler de iyidir
maşallah maaşallah gülüm pek iyi kilosu ne güzel 2 bitiyo oh Allahım nazardan korusun
canım kasık ağrıları normal takılma bunlara

hayatım benimde ilk gebeliğim kayıpla sonlanmıştı ama ben doğurup kaybettim şükür ha oldu olcak olmuyo derken sonunda bitakım sıkıntılar yaşasakta herşeyi geride bıraktık ve kızım kucağımda inşallah rabbim sana ve tüm arkadaşlarımada sağ sağlim kucağına almayı nasip eder

Selam kizlar.
Bizimde 1 haftamiz daha bitti bugun 34 hafta olduk.

Bugun nurcan hastaneden sonuç alicakti insallah temiz çikar.

canım öleden sonra alıcam yani akşam üzeri felan 4 gibi gidicem ama aramazsak temizdir demişlerdi daha aramadılar bilmiyorum inşallah temizdir yoksa ararlardı kaç gündür sanırım

[/QUOTE][/QUOTE]

Tesekkür ederiz güncelledigin için

canım olabiliyo öyle şeyler sen kalbini ferah tut inşallah sende katılırsın aramıza

canım hayırlı olsun katlanırsa demişin değerini yazmamışın ama inşallah güzel sonuçlar alırsın benimde bi kürtajım olmuştu ama doğal yollardan kalmıştım kısmet olmadı burda herkesin bi sıkıntısı vardı okumuşsan zaten biliyosundur umarım bundan sonra rahatlarsın sorunsuz bi hamilelik geçirirsin

[/QUOTE][/QUOTE]

bizde cumartesi kalp atışları için gitcez inşallah

selam kızlar benim bugün 18.günümdü.yumurtalıklarımın orada 3-4 gündür sertlik şişlik vardı.bugün doktora gittim.karından ulturasonla baktı.sağ tarafımda 8 cm büyüklüğünde kist var dedi.solda 5 cm.
benim bütün yumurtalar toplanmamıştı.toplanmayan yumurta büyüyüp kiste dönüşmüş.çok endişeliyim.bütün gün ağladım. bu arada 1 hafta olmasına rağmen kese göründü.ama sevinemedim.böyle birşey başına gelen oldumu.

slm herkese kızlaar keyifler iyi görünüyo maşallah :)) benim de bugün bulantım hafifledi biraz çok şükür rahat rahat bişeyler yiyebildim.sanırım yavaş yavaş geçecek dediğiniz gibi..
nurcancım herhangi bir gelişme var mı cnm?

cnm o kist sonradan yok oluyo diye biliyorum.yani ablamın görümcesinde de vardı.baya büyüdü sonraki kontrolde yok olmuştu.doktorun ne dedi bilmiyorum ama üzme kendini sen.

hiç bi bilgim yok ama önemli değildir bence geçer o sanırım doktoun ne dedi

canım haber gelmemiş hemşire iyidir dedi ondan haber gelmemiştir dedi

yaaa ultrason bağımlılık yapar mı??? ben devamlı gidip görmek istiyorum acaba kendi doktorumdan başka birine daha mı gitsem de bi daha görsem..

yaaa ultrason bağımlılık yapar mı??? ben devamlı gidip görmek istiyorum acaba kendi doktorumdan başka birine daha mı gitsem de bi daha görsem..

ne kadar sıklıkla gidiyosun cnm sen?valla doktorlar kalp atışını dinletirken bile fazla yorulmasın bebek diyolar.bence normal zamanında git yeter zaten ufacık daha annesi :)
bana doktor kalp atışından 1 ay sonraya randevu verdi.bebişimi çok ösledim ama sabredicez artıkın :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…