kızlarrr merhabaaa, y abu topicde olmak ne kadar güzel birşey:)) allahım inşallah devamını getirir,
bu endişeler sanırım hiç bitmiyecek 9 ay boyunca demi:),
bende yarını beklıyorum daha yolun basındayım artacakmı kan degerı diyee, diğer zamanları hiç düşünemiyorum, sonra kese , sonra kalp, sonra ikili test, sonra aminosentez haa birde bende miyom da var, ıkı tane ufak çaplı bakalım ne olcaklar,
gecen gun yeşim salkımı dinledim kadın 2 saat sureyle sezeryan olmus ve mıyomuda buyumus ve 10cm mıs almıslar doğumda ama cok kan kaybetmıs, bende raızyım buyusun yeterkı bebegıme birşey yapmasın valla ,
benım ılk denemem de tutmustu ama 7. haftada kalbı durdu kurtaj, 2. denemede maalesef tutturamadık, sımdı 2 yıl aradan sonra tekrar yakaladım bu mutluluğu ve nolur bu sefer kucagıma alabileyim diyorum, dualar dualar, adaklar aallahım isteyen herkese nasip etsinnnn çok güzel birşey ama henüz daha anlamadım birşey ,
sizler gibi ilerlesek zaman hızla geçiverse allahım ne güzel olcak :)),
kasık ve sızlamalar bende de devam ediyor zaten benım bugunler regl günlerimdi onun etkisi sanıyorum, birde su şeklinde birşey geliyor, bu iyi birşey değil mi rahim ağzı ıslanıyor hazırlanıyor diyorlar,
ama düşük yapma tehlikesine karşın evde hiç birşey yapmadan yatıp oturmaya çalışıyorum,
henüz kımseye demedik birşey, sadece eşim ve kardeşim biliyor , kızkardeşimde uzakta , o yüzden pylaşamamak çok fena, ,iyiki burayı buldum,:)) yoksa kafayı yerdım:),
evde yardımcı kadıncagız var eşim hergun gelsin dedi bakalım kabul ederse iyi olur herhalde, bende istemezdim ama şimdi en azından kalp atısını duyup da hersey yolunda diyene kadar dr gelsin bari diyorum:),
ve cok heyecanlıyım, kızlar benim yasım 41 , geç anne olucam inşallah ama olucam busefer değil mi? :)))
hepinizi çok sevdim , iyiki varsınız, ve nolur var olmaya devam edin benim için :)))))
canım hiiiiiiiiç girmesin bencede buralara sen onun yerine idare et sonra kopamıyosun zor luyo o hamişliğinin tadını çıkarsın rabbim gerikalanlarada tez vakitte nasip etsinsaol nurcanım yaaaaa ah darısı bizeee inşallah, ben dedim ona buraya girmesini ama avukat oldugu için çok yoğun uğraşamam birde bulaşırsam iyice kafayı yerim diyor, bunca emekten sonra tabi:)),
öptüm fıstıkkk :)
gözün aydın değerin güzel maaşallah Allahım tamamına erdirsinherkese merhaba,
bende bugün 12 gun de 100 deger görüm kanda, perşembe tekrarlıycakmışım, nasıl sizce kızlar ıyı mı bu? bana balst transfer edildi 2 tane , ama kasıklarıma cok kramp giriyor sızlıyor korkuyorum katlanmıycak diye,
benimde bu 3. denemem ne diyorsunuz?????
ah canımr rabbim yedirmez o parayı ona merak etme ne durumda dünya şuna bak ya hamile kadını bile dolandırıyolar ya bişi olsa aniden cebindeki her kuruşa ihtiyacın var ama işte insan değilki bunlar nese üzme kendini sen bebişine alırsın gene ne istiyosan rabbim başının sadajası saysın o heriftende çıkarsınslm nasilsiniz kizlar bakiyorum da hamisler massallah cogalmis.. size bugun basima gelen olayi anlatayimda sizin gelmesin bakirkoyden taksiye bindim neyse sorun eve gelene kadar bisi yok evin onune geldim cantada 300 tl var bende taksiciye 100 tl uzattim bozuk yoksa surda markette bozdurayim dedim adam ben bozarim abla dedi neyse ben parayi verdim osira cantama bakarken adam bana demesinmi abla 20 tl verdin resmen el cabukluguyla ve beni de bir an sersem yapmasiyla ben saskinlikla olamaz dedim adam bana abla istersen uzerimi ara dedi herneyse dolan dirildim yanliz uzuldugum ben oparayi harcamadan bebegim icin para biriktiriyordum ona begendigim birkac birsey vardi alamadan gitti yani dogmamis bebegimin rizki yani kizlar kimseye guven yok neyse basinizi agrittim ama burada adam direk sikayetci oldum 155 ve daha sonra karakola hamile hamile oralarda bekle dur
maşallah maaşallah gülüm pek iyi kilosu ne güzel 2 bitiyo ohgunaydin kizlar kizimi gormeye gittim massallah 1950 kilo olmus bende 15 kilo almisim yanliz bas assagi duruyor hazirda yani 15 gun sonrada dr cagirdi kalbini dinliceklermis hayirlisi ins sizin bebeisler de iyidir
canım kasık ağrıları normal takılma bunlaraarkadaslar hepiniz hamişsiniz bana yardımız olur diye düşündüm benim test tarihimcuma günü blastosist 6.gün transferi yapıldı...2günüm kaldı sonucu öğrenmeye ama kasık,yumurtalık gibi olan kısmıma sancı giriyor 5sn.sonra falan geri çıkıyor...siz bekleme sürecinizdeböyle şeyler yaşadınız mı yoksa tutmadı mı bnm çok moralim bozuk suan ...hepinize rahat doğumlar diliyorummm
kızlarrr merhabaaa, y abu topicde olmak ne kadar güzel birşey:)) allahım inşallah devamını getirir,
bende yarını beklıyorum daha yolun basındayım artacakmı kan degerı diyee, diğer zamanları hiç düşünemiyorum, sonra kese , sonra kalp, sonra ikili test, sonra aminosentez haa birde bende miyom da var, ıkı tane ufak çaplı bakalım ne olcaklar,
gecen gun yeşim salkımı dinledim kadın 2 saat sureyle sezeryan olmus ve mıyomuda buyumus ve 10cm mıs almıslar doğumda ama cok kan kaybetmıs, bende raızyım buyusun yeterkı bebegıme birşey yapmasın valla ,
benım ılk denemem de tutmustu ama 7. haftada kalbı durdu kurtaj, 2. denemede maalesef tutturamadık, sımdı 2 yıl aradan sonra tekrar yakaladım bu mutluluğu ve nolur bu sefer kucagıma alabileyim diyorum, dualar dualar, adaklar aallahım isteyen herkese nasip etsinnnn çok güzel birşey ama henüz daha anlamadım birşey ,
kasık ve sızlamalar bende de devam ediyor zaten benım bugunler regl günlerimdi onun etkisi sanıyorum, birde su şeklinde birşey geliyor, bu iyi birşey değil mi rahim ağzı ıslanıyor hazırlanıyor diyorlar,
ama düşük yapma tehlikesine karşın evde hiç birşey yapmadan yatıp oturmaya çalışıyorum,
henüz kımseye demedik birşey, sadece eşim ve kardeşim biliyor , kızkardeşimde uzakta , o yüzden pylaşamamak çok fena, ,iyiki burayı buldum,:)) yoksa kafayı yerdım:),
evde yardımcı kadıncagız var eşim hergun gelsin dedi bakalım kabul ederse iyi olur herhalde, bende istemezdim ama şimdi en azından kalp atısını duyup da hersey yolunda diyene kadar dr gelsin bari diyorum:),
ve cok heyecanlıyım, kızlar benim yasım 41 , geç anne olucam inşallah ama olucam busefer değil mi? :)))
hepinizi çok sevdim , iyiki varsınız, ve nolur var olmaya devam edin benim için :)))))
Selam kizlar.
Bizimde 1 haftamiz daha bitti bugun 34 hafta olduk.
Bugun nurcan hastaneden sonuç alicakti insallah temiz çikar.
[/QUOTE][/QUOTE]meleğini bekleyenler
isim ------- gidilen merkez------ ----- --gebelik haftası------kız/erkek----isim-----
1-)tahmer-----------------umut tüp bebek--------------9.hafta
2-) espoir_fr --------------Fransada tüp bebek ---------35.hafta--------- 1KIZ/1ERKEK
3-) gozdemmmmmm--------Doğal gebelik----------------29.hafta----------ERKEK
4-) efda-------------------brüksel tüp bebek------------5.hafta-------------
5-) byn_zeynep------------Avrupa şafak hast-----------14.hafta ---------Erkek
6-) herzaman_seninle-------Memorial okmeydanı---------30.hafta ---------KIZ---------Ceyda
7-) ceydda----------------Bursa acıbadem hasta.-------31.hafta--------- Kız -----Ceyda
sabriya----------------Yesilkoy international hast.---33.hafta----------KIZ---------
9-) judith_mc--------------umut tüp bebek-------------24.hafta----------KIZ
10-) prizeprize-------------Ankara genart---------------22.hafta----------ERKEK
11-) dilek23_41------------Medicıne hos. asy.-----------20.hafta ---------ERKEK
12-) Ayşe_URL-------------NORMAL GEBELİK-------------6.hafta
13-) pares83--------------çamlıca medıcana-------------9.hafta----------KIZ-----ARYA*
14-) umut3452-------------maya tüp bebek--------------5.hafta
15-) gulumgulum-----------Anatolia tüp bebek -----------22.hafta--------ERKEK
16-) minikmucizem---------ankara tüp bebek -------------22.hafta--------KIZ
17-) leydim84--------------------------------------------21.Hafta--------kız
1htcyldz --------------Umut tüp bebek --------------16. hafta
19-) zeynepela------------Bursa acıbadem --------------29.hafta----------kız
20-) nilu------------------ Maya tüp bebek--------------18.hafta-------ikiz erkek
21-) PULPY---------------------------------------------7.hafta
22-) suannacats----------Doğal gebelik -----------------11.hafta
23-) handesb0------------Koza tüp bebek bursa---------16.hafta-----1KIZ--1ERKEK
24-) nesrinba-------------Beylikdüzü medicana----------9.hafta
25-) lila3146 -------------Eurofertil tüp bebek -----------25.hafta
26-)rudi------------------brükseltüp bebek--------------8.hafta------İKİZ
27-) edut--------------- Kocaeli üniv. Tıp fakul. ---------15. Haft----ERKEK
2stdt-----------------ÖZEL EGE TÜP BEBEK-----------9.Hafta
29-)istanbul1977---------Memorial-----------------------6. Hafta
30-)melikee--------------umut tüp bebek----------------5.hafta
31-)Barselona------------b.evler medicana---------------7.hafta
32-)evoevo--------------NORMAL GEBELİK---------------5.hafta
canım öleden sonra alıcam yani akşam üzeri felan 4 gibi gidicem ama aramazsak temizdir demişlerdi daha aramadılar bilmiyorum inşallah temizdir yoksa ararlardı kaç gündür sanırım
arkadaslar hepiniz hamişsiniz bana yardımız olur diye düşündüm benim test tarihimcuma günü blastosist 6.gün transferi yapıldı...2günüm kaldı sonucu öğrenmeye ama kasık,yumurtalık gibi olan kısmıma sancı giriyor 5sn.sonra falan geri çıkıyor...siz bekleme sürecinizdeböyle şeyler yaşadınız mı yoksa tutmadı mı bnm çok moralim bozuk suan ...hepinize rahat doğumlar diliyorummm
[/QUOTE][/QUOTE]meleğini bekleyenler
isim ------- gidilen merkez------ ----- --gebelik haftası------kız/erkek----isim-----
1-)tahmer-----------------umut tüp bebek--------------9.hafta
2-) espoir_fr --------------Fransada tüp bebek ---------35.hafta--------- 1KIZ/1ERKEK
3-) gozdemmmmmm--------Doğal gebelik----------------29.hafta----------ERKEK
4-) efda-------------------brüksel tüp bebek------------5.hafta-------------
5-) byn_zeynep------------Avrupa şafak hast-----------14.hafta ---------Erkek
6-) herzaman_seninle-------Memorial okmeydanı---------30.hafta ---------KIZ---------Ceyda
7-) ceydda----------------Bursa acıbadem hasta.-------31.hafta--------- Kız -----Ceyda
sabriya----------------Yesilkoy international hast.---33.hafta----------KIZ---------
9-) judith_mc--------------umut tüp bebek-------------24.hafta----------KIZ
10-) prizeprize-------------Ankara genart---------------22.hafta----------ERKEK
11-) dilek23_41------------Medicıne hos. asy.-----------20.hafta ---------ERKEK
12-) Ayşe_URL-------------NORMAL GEBELİK-------------6.hafta
13-) pares83--------------çamlıca medıcana-------------9.hafta----------KIZ-----ARYA*
14-) umut3452-------------kent has.tüp bebek-------------7.hafta
15-) gulumgulum-----------Anatolia tüp bebek -----------22.hafta--------ERKEK
16-) minikmucizem---------ankara tüp bebek -------------22.hafta--------KIZ
17-) leydim84--------------------------------------------21.Hafta--------kız
1htcyldz --------------Umut tüp bebek --------------16. hafta
19-) zeynepela------------Bursa acıbadem --------------29.hafta----------kız
20-) nilu------------------ Maya tüp bebek--------------18.hafta-------ikiz erkek
21-) PULPY---------------------------------------------7.hafta
22-) suannacats----------Doğal gebelik -----------------11.hafta
23-) handesb0------------Koza tüp bebek bursa---------16.hafta-----1KIZ--1ERKEK
24-) nesrinba-------------Beylikdüzü medicana----------9.hafta
25-) lila3146 -------------Eurofertil tüp bebek -----------25.hafta
26-)rudi------------------brükseltüp bebek--------------8.hafta------İKİZ
27-) edut--------------- Kocaeli üniv. Tıp fakul. ---------15. Haft----ERKEK
2stdt-----------------ÖZEL EGE TÜP BEBEK-----------9.Hafta
29-)istanbul1977---------Memorial-----------------------6. Hafta
30-)melikee--------------umut tüp bebek----------------5.hafta
31-)Barselona------------b.evler medicana---------------7.hafta
32-)evoevo--------------NORMAL GEBELİK---------------5.hafta
selam kızlar benim bugün 18.günümdü.yumurtalıklarımın orada 3-4 gündür sertlik şişlik vardı.bugün doktora gittim.karından ulturasonla baktı.sağ tarafımda 8 cm büyüklüğünde kist var dedi.solda 5 cm.
benim bütün yumurtalar toplanmamıştı.toplanmayan yumurta büyüyüp kiste dönüşmüş.çok endişeliyim.bütün gün ağladım. bu arada 1 hafta olmasına rağmen kese göründü.ama sevinemedim.böyle birşey başına gelen oldumu.
canım olabiliyo öyle şeyler sen kalbini ferah tut inşallah sende katılırsın aramıza
hiç bi bilgim yok ama önemli değildir bence geçer o sanırım doktoun ne dediselam kızlar benim bugün 18.günümdü.yumurtalıklarımın orada 3-4 gündür sertlik şişlik vardı.bugün doktora gittim.karından ulturasonla baktı.sağ tarafımda 8 cm büyüklüğünde kist var dedi.solda 5 cm.
benim bütün yumurtalar toplanmamıştı.toplanmayan yumurta büyüyüp kiste dönüşmüş.çok endişeliyim.bütün gün ağladım. bu arada 1 hafta olmasına rağmen kese göründü.ama sevinemedim.böyle birşey başına gelen oldumu.
slm herkese kızlaar keyifler iyi görünüyo maşallah :)) benim de bugün bulantım hafifledi biraz çok şükür rahat rahat bişeyler yiyebildim.sanırım yavaş yavaş geçecek dediğiniz gibi..
nurcancım herhangi bir gelişme var mı cnm?
yaaa ultrason bağımlılık yapar mı??? ben devamlı gidip görmek istiyorumacaba kendi doktorumdan başka birine daha mı gitsem de bi daha görsem..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?