cnm benim sana diyeceğim tek şey belirti arama sakın olabiliyoda olmayabiliyoda
vücut yapılarına göre değişiyo
hadi değerini bizimle paylaş hemen
ohhh maşalla çoğul olabilrde olmayabilirde
hayırlısı olsun
cnm kendini hiç kasma yaa düğünemi nişanamı ne gidecektin o zaman giyince çekersin acelesi hiç yok
ayy ne güzel uyuduklarını bile anlıyorsun çok güzel yaa inşallah yaşarız bizde o duyguları.canım adet zamanım geçen haftaydı öyle çok rahatsız etmiyor herkes rahim büyüyor doğal olarak karnında geriliyor ondan diyor ama ben gideyim dimihemde bir daha görürüm inan canım gördüğümde çok mutlu oluyorum
telaşımızın olması cok normal lila, sende 2 defa avuclarından kayıp gitmesine şahid olsaydın bu telaşı anlardın canımm:)
canımmm merhaba, guzel cıktı 235 çıktı cok şükür dr da cok guzel dedi, şimdi iki hafta sonraya ilk ultrasona bakıcakmış, burada kese sanırım degılmı görünecek kalbide duyarmıyız acaba yoksa erken mi oluyor daha ne dersiniz?,
birde bir sorum var sol kasıgımda sol yumurtalıkda sankı garıp bir agrı var sankı bırısı elıyle cekıyor asagı doğru gibi, mesela yataktan kalkarken saga sola donerken oturup kalkarken oluyor, bende kist felan mı dedim ama hamileyken kist oluyormu kızlar yumurtalıkta yoksa hamılelık den dolayı bır agrı mı?
ne dersiniz? artık sakinim iki haftayı cok rahat gecırecegım inşaallah güzel şekilde dönücem ultrasondan:), ama bu agrı biraz kafamı kurcaladı...
kaybımın olmadığına ne kadar eminsin canım:)))
dediğim gibi ben gidenlere gitmeyin demiyorum
yoksa banane istersen hergün git tek derdim sizi sakinleştirmek ve moral vermek
kusura bakma bidaha yorum yapmam
değerin çok güzel cnm hadi gözünaydın..
iki hafta sonra kese kesin görülürde kalp atışlarını duymak belki erken olabilir
ama belkide duyabilirsin belkide usg de görebilirsin...
cnm kasık ağrısı normaldirde kistten falan şüpkelenirsen eğer dr una danış kontrolünde
tatlım cok saol, cok ıyısın cok teşekkürler, inaşallah o günü de göreceğiz:),
bu agrı sadece sol tarafta , tabiki ultrasonda görünür eğer kist felan varsa zaten dr a da soylerım de, hani gidene kadar endişe etmeyim diye sorim dedim, olur ama degılmı cunku regl gunlerı aslında bu günler , ama tek bir taraf tek bir nokta yani soltaraf, evde de sürekli dinleniyorum, hiç ağır birşey yapmıyorum aslında, nebilim :))
belkide kendimizi çok dinelememk lazım degıl mı?cunku taktıkca fazlalasıyor gibi geliyor,
hadi gözün zydın canım tabiki bukez rabbim tamamına erdirecek bak gör yavrun sım sıkı tutunacak artık sana ama sende denlen bol su iç ani hareketlerden sakın bebeğini üzme onunla yaşayacağın güzel günleri hayalet keseyi gördüğün gün kalp atışını duysamazsın ama belki görürsün canım artık sana yavrunla geçen nice 15 yıllar diliyorum rabbim birlikte birsürü 15 yıl geçirmeyi nasip etsincanlarımmm ah geldim şimdiii degerim 235 olmuşşş:))), dr um cok güzel ilaçlara aynen devam dedi,
progestreron iğnelerimi daha epey yapacakmışım aman yapim hiç sorun değil yeterki bebek iyi olsunn, allahıma cok şükür inşallah nurcanım bu sefer olur inşallah 15 yıldır bekliyorum anne olmayı ahh ahh :),
cok saolun şimdik 2 hafta sonra ilk ultrason tespitine cagırdılar herhalde kese görülür değil mi kalbi de duyulur mu yoksa o daha sonramı ??
öptümm kızlarr hepiniz iyi olun cok sevgiler:)))
sağol canım benim kız su gibi kusuyo kokmuyo aksine süt kokuyo çok güzel ama 2 gündür hiç uyumuyo kendini bi skıyo bi ıkınıyo kıpkırmızı oluyo :)))))))))) ama sürekli altını pisletsede aynı ay derdini anlamayınca ne zormuş o ıkınıyo sıkılıyo ağlıo benim içim parçalanyo :)))))))çoğul gebelik olma ihtimalin yüksek ..
hayırlısıinş ..
sorma şu an en zor zamanları .. 1 ay bugün bitti .. 1 ay daha atlatsam sanki düzelir gibi geliyor bana
senin içtiğinin de bebeğe faydası olur ..bende içiyorum rezene
sevindim bebeişinin iyi olmasına ... kusmasıda geçer inş .. kusmuğunu kokla ..ekşi kokuyorsa yoğurt gibi kesik kesikse midesini üşütmüştür ... kokmuyor , süt gibi akıyorsa ; fazlasını atıyordur ..
tam sopalıksın kız sen :))))))))haaah bulanmıyo diye ağlanıyordum şimdi de çok bulanıyooooo..
sağol canım şükür iyiyiz artık:))))))))ayşecan ağrımayan başını ağrıttın resmen çağırdın bulantıları amaaa artık çok geç bööle devam:)))
şaka şaka psikolojikte olabilir seninki uzunda sürebilir belli olmaz yani herkeste değişiyo
her zman ya ben foto falan çekemedim zaten rahatsızlandım bugünde yoksa sana özel hazırlanıp çekip koycaktım:))) ama istersen sadece kıyafetinde fotosunu koyabilirim sen bilirsin yani giy dersen biraz daha beklemen lazım çünkü
nurcancım çok şükür rahatlamışındır sende çok sevindim allahım dualarnn ve sabrının karşılığını veriyo
nevracım rezeneyi bende duymuştum hatta şimdiden aldım malum bana süt çok gerek olacak rezeneyi bi kere daha önce içmiştim tadıda güzel
tahmerin mide bulantıları hala devam ediyo galiba hergün sorucam ben o kızı küsüyo yoksa:)))
ayy canım yok küsmüyorum artıkcanım bulantılar bazen kesiliyor sonra tekrar başlıyor tabi kesilince beni alıyor bir telaş sende rahatsızlanmışsın geçmiş olsun canım.ben duramadım kızlar yarın doktora gidiyorum yine bebişimi göreli bir hafta oldu ama duramıyorum görürsem içim daha rahat olcak tüp bebek doktorumun tavsiye ettiği yakınımda özel bir hastahaneye gideceğim ordaki doktorlardan biri arkadaşıymış o da tüp bebek de iyiymiş ona devam etcem bakalım yarın inşallah kötü şeylerle karşılaşmam bebeğim sağlıklıdır inşallah teyzeleri
HERZAMANSENİNLE canım hadi gözün aydın fıstık sonuda vermiş pozunu ay çok sevindim ne mutlu olmuşsundur bizde yaşarız inşallah o duyguları.
NURCAN canım çok mutlu oldum bebeğin iyiymiş RABBİMe şükürler olsun artık huzurlu ve başbaşa güzel vakit geçirirsin ne güzel...
lilaaaa ne demek yorum yapmam aşkolsun, bu topiclerin amacı bilgi ve deneyim paylaşmak değil mi? elbette yazacagız birbirimize, hem ben daha henüz biryere gitmiş değilim:)), canımm senin gibi hamileiği önde olanların deneyiminden yararlanmak bizim için ne kadar önemli biliyormusun, o yüzden ben kendi adıma konusayım tabi sakin olabilmek çok güzel ama bazen acayıp panikleme oluyor, bu da tabi hem gec yas anneliğinden hem kötü tecrubelerden kaynaklanıyor ve haydeee buraya koşup birgi almaya çalışıyorsun o yüzden bu aşamada herkes birbirni anlıyor yani anlatabildim mi , gecen yazmıstım ahhh zaman oyle bir gecesede bir anda ilerleyiversek bu baslangıc sıkıntıları geciverse demiştim, şimdi ah oldugunda amann eyvah durumuna geliyorsun oyle bir hal bu, bak sende yaşamıssın ,
neyse, ben aranıza yeni katıldım ama benimle sıkılmayıp deneyimlerinizi ve bilgilerinizi paylaşırsanız cok sevinirim, cunku acayıp derece kendi basımayım, henuz kımseye birşey demedik ve evde de paylaşabileceğim birileri yok, ultrason sonucu nu gördukten sonra soyleyelım dedik, nolur nolmaz diye,
işte böyleee, telaş belki gereksiz ama, telaşlanmamak da elde degıl bazı durumlarda tabi abartmadan :),
sevgilerrr,
inşallah canım doymalarını beklemiyorum ama ne kadar içseler o kadar iyi olur heralde senin kız nasıl gece kaç defa uyanıyo??? ve kaç kere acıkıyo???
hamile kalıp topiğimize yeni gelen arkadaşlar
ve değerleri yükselen arkadaşlar
bilgilerinizi bizimle paylaşırsanız sizleride listemize eklerin
nerede tedavi gördüğünüzü ve kaç haftalık hamiş olduğunuzu yazın listeye ekleyeyim
TABİ BU TOPİĞE DEVAM EDECEKSENİZ,LİSTEYE İSMİNİZİ EKLETİP KAÇMAK YOK BAŞTA ANLAŞALIM...
memorial hastanesi 5+2 19 .gün degerim 22720:44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?