Pozitif Sonuç Alıp Bebeğiyle Bekleyenler

canımmm merhaba, guzel cıktı 235 çıktı cok şükür dr da cok guzel dedi, şimdi iki hafta sonraya ilk ultrasona bakıcakmış, burada kese sanırım degılmı görünecek kalbide duyarmıyız acaba yoksa erken mi oluyor daha ne dersiniz?,

birde bir sorum var sol kasıgımda sol yumurtalıkda sankı garıp bir agrı var sankı bırısı elıyle cekıyor asagı doğru gibi, mesela yataktan kalkarken saga sola donerken oturup kalkarken oluyor, bende kist felan mı dedim ama hamileyken kist oluyormu kızlar yumurtalıkta yoksa hamılelık den dolayı bır agrı mı?
ne dersiniz? artık sakinim iki haftayı cok rahat gecırecegım inşaallah güzel şekilde dönücem ultrasondan:), ama bu agrı biraz kafamı kurcaladı...

evet canım yakında sende hisseddeceksin doğru demişler ama bencede git baksın doktorun belki başka bişeyde olabilir çünkü inşallah bişey çıkmazda

telaşımızın olması cok normal lila, sende 2 defa avuclarından kayıp gitmesine şahid olsaydın bu telaşı anlardın canımm:)

kaybımın olmadığına ne kadar eminsin canım:)))
dediğim gibi ben gidenlere gitmeyin demiyorum
yoksa banane istersen hergün git tek derdim sizi sakinleştirmek ve moral vermek
kusura bakma bidaha yorum yapmam

değerin çok güzel cnm hadi gözünaydın..
iki hafta sonra kese kesin görülürde kalp atışlarını duymak belki erken olabilir
ama belkide duyabilirsin belkide usg de görebilirsin...
cnm kasık ağrısı normaldirde kistten falan şüpkelenirsen eğer dr una danış kontrolünde

kaybımın olmadığına ne kadar eminsin canım:)))
dediğim gibi ben gidenlere gitmeyin demiyorum
yoksa banane istersen hergün git tek derdim sizi sakinleştirmek ve moral vermek
kusura bakma bidaha yorum yapmam

lilaaaa ne demek yorum yapmam aşkolsun, bu topiclerin amacı bilgi ve deneyim paylaşmak değil mi? elbette yazacagız birbirimize, hem ben daha henüz biryere gitmiş değilim:)), canımm senin gibi hamileiği önde olanların deneyiminden yararlanmak bizim için ne kadar önemli biliyormusun, o yüzden ben kendi adıma konusayım tabi sakin olabilmek çok güzel ama bazen acayıp panikleme oluyor, bu da tabi hem gec yas anneliğinden hem kötü tecrubelerden kaynaklanıyor ve haydeee buraya koşup birgi almaya çalışıyorsun o yüzden bu aşamada herkes birbirni anlıyor yani anlatabildim mi , gecen yazmıstım ahhh zaman oyle bir gecesede bir anda ilerleyiversek bu baslangıc sıkıntıları geciverse demiştim, şimdi ah oldugunda amann eyvah durumuna geliyorsun oyle bir hal bu, bak sende yaşamıssın ,

neyse, ben aranıza yeni katıldım ama benimle sıkılmayıp deneyimlerinizi ve bilgilerinizi paylaşırsanız cok sevinirim, cunku acayıp derece kendi basımayım, henuz kımseye birşey demedik ve evde de paylaşabileceğim birileri yok, ultrason sonucu nu gördukten sonra soyleyelım dedik, nolur nolmaz diye,

işte böyleee, telaş belki gereksiz ama, telaşlanmamak da elde degıl bazı durumlarda tabi abartmadan :),
sevgilerrr,

tatlım cok saol, cok ıyısın cok teşekkürler, inaşallah o günü de göreceğiz:),
bu agrı sadece sol tarafta , tabiki ultrasonda görünür eğer kist felan varsa zaten dr a da soylerım de, hani gidene kadar endişe etmeyim diye sorim dedim, olur ama degılmı cunku regl gunlerı aslında bu günler , ama tek bir taraf tek bir nokta yani soltaraf, evde de sürekli dinleniyorum, hiç ağır birşey yapmıyorum aslında, nebilim :))
belkide kendimizi çok dinelememk lazım degıl mı?cunku taktıkca fazlalasıyor gibi geliyor,

cnm hiç kafana takma rahat ol....

hadi gözün zydın canım tabiki bukez rabbim tamamına erdirecek bak gör yavrun sım sıkı tutunacak artık sana ama sende denlen bol su iç ani hareketlerden sakın bebeğini üzme onunla yaşayacağın güzel günleri hayalet keseyi gördüğün gün kalp atışını duysamazsın ama belki görürsün canım artık sana yavrunla geçen nice 15 yıllar diliyorum rabbim birlikte birsürü 15 yıl geçirmeyi nasip etsin
sağol canım benim kız su gibi kusuyo kokmuyo aksine süt kokuyo çok güzel ama 2 gündür hiç uyumuyo kendini bi skıyo bi ıkınıyo kıpkırmızı oluyo :)))))))))) ama sürekli altını pisletsede aynı ay derdini anlamayınca ne zormuş o ıkınıyo sıkılıyo ağlıo benim içim parçalanyo :)))))))
haaah bulanmıyo diye ağlanıyordum şimdi de çok bulanıyooooo..
tam sopalıksın kız sen :))))))))
sağol canım şükür iyiyiz artık:))))))))
ya ben tadını hiç sevmedim acaba aktardan tazesini alsam onun tadı değişikmidir ki bu mikupanınki berbat sanki rakı içiyom gibi öööööööööööööö sırf anason gibi kokuyo

sağol canım benim senin bebiş ne durumda rahatmısın :))))))

bencede canım kimseye söylemeyin daha dediğin gibi daha keseyi falan bile görmeden... ama daha çok küçük o şimdi yorma kendini ilaçlarını jelini falan düzenli kullan yat dinlen kafana bişey takma valla zaman çok yavaş geçiyodur şimdi biliyorum çünkü ben ilk 3 4 ay evden çıkmamıştım ama şimdi biraz daha hızlı geçiyo sanki herkes son zamanlar hiç geçmek bilmiyo diyolar ağırlaşıyosun falan ya yani her anının keyfini çıkarmaya bak bence kaç defa hamileliğin güzelliğini yaşicazki sonuçta???

inşallah canım doymalarını beklemiyorum ama ne kadar içseler o kadar iyi olur heralde senin kız nasıl gece kaç defa uyanıyo??? ve kaç kere acıkıyo???

canım gecede 2-3 kere uyanıyor herşey normalse .. bazende uyumuyor ..gaz durumuna bağlı ...

nurcancım bizdede durum aynı ..kaka yapsada hep .. çıkartırken kızarıyor bağırıyor .. doktor dediki ..yapmayı bilmiyorlar .. ıkınamaıyorlar ondan ..

hamile kalıp topiğimize yeni gelen arkadaşlar
ve değerleri yükselen arkadaşlar
bilgilerinizi bizimle paylaşırsanız sizleride listemize eklerin
nerede tedavi gördüğünüzü ve kaç haftalık hamiş olduğunuzu yazın listeye ekleyeyim
TABİ BU TOPİĞE DEVAM EDECEKSENİZ,LİSTEYE İSMİNİZİ EKLETİP KAÇMAK YOK BAŞTA ANLAŞALIM...

memorial hastanesi 5+2 19 .gün degerim 22720:44:

meleğini bekleyenler
isim ------- gidilen merkez------ ----- --gebelik haftası------kız/erkek----isim-----

1-)tahmer-----------------umut tüp bebek--------------9.hafta
2-) espoir_fr --------------Fransada tüp bebek ---------35.hafta--------- 1KIZ/1ERKEK
3-) gozdemmmmmm--------Doğal gebelik----------------29.hafta----------ERKEK
4-) efda-------------------brüksel tüp bebek------------5.hafta-------------
5-) byn_zeynep------------Avrupa şafak hast-----------14.hafta ---------Erkek
6-) herzaman_seninle-------Memorial okmeydanı---------30.hafta ---------KIZ---------Ceyda
7-) ceydda----------------Bursa acıbadem hasta.-------31.hafta--------- Kız -----Ceyda
sabriya----------------Yesilkoy international hast.---33.hafta----------KIZ---------
9-) judith_mc--------------umut tüp bebek-------------24.hafta----------KIZ
10-) prizeprize-------------Ankara genart---------------22.hafta----------ERKEK
11-) dilek23_41------------Medicıne hos. asy.-----------20.hafta ---------ERKEK
12-) Ayşe_URL-------------NORMAL GEBELİK-------------6.hafta
13-) pares83--------------çamlıca medıcana-------------9.hafta----------KIZ-----ARYA*
14-) umut3452-------------maya tüp bebek--------------5.hafta
15-) gulumgulum-----------Anatolia tüp bebek -----------22.hafta--------ERKEK
16-) minikmucizem---------ankara tüp bebek -------------22.hafta--------KIZ
17-) leydim84--------------------------------------------21.Hafta--------kız
1 htcyldz --------------Umut tüp bebek --------------16. hafta
19-) zeynepela------------Bursa acıbadem --------------29.hafta----------kız
20-) nilu------------------ Maya tüp bebek--------------18.hafta-------ikiz erkek
21-) PULPY---------------------------------------------7.hafta
22-) suannacats----------Doğal gebelik -----------------11.hafta
23-) handesb0------------Koza tüp bebek bursa---------16.hafta-----1KIZ--1ERKEK
24-) nesrinba-------------Beylikdüzü medicana----------9.hafta
25-) lila3146 -------------Eurofertil tüp bebek -----------25.hafta
26-)rudi------------------brükseltüp bebek--------------8.hafta------İKİZ
27-) edut--------------- Kocaeli üniv. Tıp fakul. ---------15. Haft----ERKEK
2stdt-----------------ÖZEL EGE TÜP BEBEK-----------9.Hafta
29-)istanbul1977---------Memorial-----------------------6. Hafta
30-)melikee--------------umut tüp bebek----------------5.hafta
31-)Barselona------------b.evler medicana---------------7.hafta
32-)evoevo--------------NORMAL GEBELİK---------------5.hafta
33-)kelebekgs-----------MEMORİAL TÜP BEBEK-----------6.hafta

ayyyy aaaayyy çok romantik adam benim kocaaaam bizim kontrolümüz ptesiydi yarın da evlilik yıldönümümüz bugün doktorumu aramış randevuyu yarına aldırmış yıldönümümüzde duyalım kalbini diye :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…