ne kadar sıklıkla gidiyosun cnm sen?valla doktorlar kalp atışını dinletirken bile fazla yorulmasın bebek diyolar.bence normal zamanında git yeter zaten ufacık daha annesi :)
bana doktor kalp atışından 1 ay sonraya randevu verdi.bebişimi çok ösledim ama sabredicez artıkın :)
valla korkuttular bizide boşuna üzüp duruyo bu doktorlarçok şükür cnm çok sevindim :)) boşuna telaşlandırdılar sanki seni gibime geliyo neyseki herşey yolunda :))
yaaa ultrason bağımlılık yapar mı??? ben devamlı gidip görmek istiyorumacaba kendi doktorumdan başka birine daha mı gitsem de bi daha görsem..
valla korkuttular bizide boşuna üzüp duruyo bu doktorlar
kız bana bak bağımlılık yaptımı hiç :))))))))))
yaaa ultrason bağımlılık yapar mı??? ben devamlı gidip görmek istiyorumacaba kendi doktorumdan başka birine daha mı gitsem de bi daha görsem..
.
hihihih
biri bana mı seslendiiii
net duyamadımdaa
ayyy yapar tabi kız yapmazmı
bak ben hareketlerini hissetmeye başlayana kadar aynı hastanede aynı kattaki 3 kadın doğumcuya gidiyodum 3ününde birbirine gittiğimden hbri yoktu...
hergün göresim vardı
hepinizi ayrı ayrı okuyorum, ayse cim ah ne guzel bir sey yasıyorsun canımmm allah tamamına erdırsın:)
herzaman seninle canımm sende cok yol almışsın ama tahmin ediyorum hıc kolay olmadıgını:), nurcan hele sennn ah kıyamam ben sanaaa ,allah bu sefer bizi güldürcek inanıyorum,
bende cok zahmetli dönemlerden geçtim kızlarrr ,
belki size şimdi benim sroduklarım amannn dedirtecek ama valla kimseye sorup birşey öğrenemiyorummm kiii,
bugün 14. gun transfer sonrası ve 2. testi kanı yanı tekrarlıycam ilki 100 dü, ne agrım kaldı ne birşey gayet normal hersey birşey hissetmiyorum ne bulantı var ne bas donmesı ne acıkma yani hersey normal,
arada bir kramp oluyor oda heyecandan sanırım,
acaba bu normal mi? yoksa değer artmıyormu? deger artmıyorsa kanama olur değil mi ? yani düşük olur değil mi? yada n ebilim birisi yazmış kist felan oldu diye ya öyleyse o etkiler mi ay bilemedim,
eşime soruyorum o da habire kısmet kısmet deyip duruyor ama hıc böyle moral verici birşeyler demiyor,
daha evvel benim hiç öyle olmadı hep normal arttı kesesi gelişti kalbi bile attı ( ama sonradan gitti )
yani işte böyle ...
öğleden sonra gideceğim tahlile de, sizden bi yorum alayım dedim mümkünse kızlarrrrr:),
öptüm hepiniziiiii
güzel günlerde eskitin canım
nevracım rezeneyi hazır sallama çay olarakmı aldın yoksa bebekler için milupanın rezene çayı var ama o bebeğe kullanılıyo nasıl içiyon bebeğe de kendininkinden i içiriyon ay biraz açık yazsana cnaım ya ben hayatımda rezene ne görmedim bile((((((((
canım bak ben 6 haftayı geçtim ne bulantı var ne bişey ben de sızlanıyordum demin bulantım yok acaba ilerlemiyor mu diye ama illa belirtin olacak değil ki.. bak doğal yolla gebe kalan kadınlar 3 aylık oluncaya kadar fark etmiyorlar bile.. zor biliyorum ama rahat olmaya çalış ben de çalışayımbenim sadece uykum var çok nadir kasığımda batma ağrı oluyor başka hiç belirtim yok.. ikimizde sakin olmaya çalışalım olur mu canım..
merhaba bayanlar cevap yazarsanız cok sevınırım ben 12.gun degerım 522 hamıle oldugumu ogrendım.bıde 20.gun yaptırdım bugun sonucu aldım deger 22700.37 ne demek acaba?
...biz geldik bugün ayaklarım yere basmadı vallla
kızım çok güzel pozlar verdi çok mutluyum
dr kontrolümüz güzel geçti 81 kilo olmuşum dr fena değil ama son haftalarda hızlı almışsın dikkat dedi
bebişimde 1200gr olmuş 28+6 da 4gün geride çıktı benim hesabııma göre dr umda bu bi sorun değil yarın gel farklı çıkar dedi...
kızım poz verdikce dr amcası bastı fotoğrafları elimde 5 tane fotoğrafımız var
ee 2 ayın üzerine foto verilince insan bi çoşuyo
eve gelincede kayınvalidem geldi fotoları görmeye ve bebeği bana benzetti
bende kontrolden sonra arkadaşa gittik lafladım muhabbet falan derken kendimi dışarıda buldum lcw ye girdim bişiler alım kendime diye ama hamile kıyafetlerindekilr hep bendekiler diğerlerindede beden uyuşmuyo zaten sonra gittim bebiş reyonuna kızım foto verdiği için ona güzel cici aldım yine
dr uma dedi magnezyum olayını kramp girmiyosa hiç gerek yok dedi
2 3 saatlik yakın bi yere kafa dinlemeye gitmek istiyoruz eşimle onada izin verdi
yani böyle cicişler....
kontrolmüz çok güzel geçti herşey yolunda
eee dr dediki kilosu böyle gidrse 3500 olmaz belki ama 3200 doğar dedi
aman 3ü geçsinde ben razıyım yinede...
öpüldünz gece mece yazayım dedi eve yeni geldim..
oooo masallah kizina kendini gösterdi güzelde pozlar vermis hep böyle devam eder insallah
kızlar geçmişi çok hızlı okuyorum ne olur atladığım varsa kusura bakmayın .. benim kız gazlı biraz.. geceleri uykusuz gündüzleride uyurken işlerimi yapıyorum vaktim olmuyor ...
yeni hamileler varmış katılan ...Hepsini tebrik ederim
sabriya geçmiş olsun .. ne biçim taksi şöförüymüş ..Allahından bulsun diyorum ...
herzaman seninle randevün güzel geçmiş maşallah kuzuna ... pozlarda vermiş ..üzmedi annesini
espoir canım baya ilerledi haftan .. aklımız sende şu sıralar doğum olursa ne zaman girebilirsen nete en erken bizlere haber vermeye çalış ....ayrıca sıkıntılı haftalar bitti artık doğum olsada problem olmayacak inşallah ..ama genede bebeişler duymasın ..az daha dursunlar senle ...
maşallah çoğul gebelik sanırım.doktora gitmedin mi cnm?keseyi görürsün artık.hatta kalp atışı bile görülebilir :)) doktoru aradım ıkız olabılır dedı hayırlısı .ama randevumu daha once vermıslerdı 21 hazırana cok gec degılmı :44:
amin canım sağolNurcan canim temiz çikti sayilir çok sükür. Insallah bundan sonra hiç bir sorun olmaz.
canım hiç korkma hiç bişey ifade etmiyo bişi hissetmemen bikaç haftaya kalmaz hissedebilirsinde yine hissetmeyebilirsinde bende bişi hissetmemiştim herkezin gösüsleri şimnişti felan bende tık yoktu kötü bişi yok bukez rabbim yüzüne gülecek merak etmehepinizi ayrı ayrı okuyorum, ayse cim ah ne guzel bir sey yasıyorsun canımmm allah tamamına erdırsın:)
herzaman seninle canımm sende cok yol almışsın ama tahmin ediyorum hıc kolay olmadıgını:), nurcan hele sennn ah kıyamam ben sanaaa ,allah bu sefer bizi güldürcek inanıyorum,
bende cok zahmetli dönemlerden geçtim kızlarrr ,
belki size şimdi benim sroduklarım amannn dedirtecek ama valla kimseye sorup birşey öğrenemiyorummm kiii,
bugün 14. gun transfer sonrası ve 2. testi kanı yanı tekrarlıycam ilki 100 dü, ne agrım kaldı ne birşey gayet normal hersey birşey hissetmiyorum ne bulantı var ne bas donmesı ne acıkma yani hersey normal,
arada bir kramp oluyor oda heyecandan sanırım,
acaba bu normal mi? yoksa değer artmıyormu? deger artmıyorsa kanama olur değil mi ? yani düşük olur değil mi? yada n ebilim birisi yazmış kist felan oldu diye ya öyleyse o etkiler mi ay bilemedim,
eşime soruyorum o da habire kısmet kısmet deyip duruyor ama hıc böyle moral verici birşeyler demiyor,
daha evvel benim hiç öyle olmadı hep normal arttı kesesi gelişti kalbi bile attı ( ama sonradan gitti )
yani işte böyle ...
öğleden sonra gideceğim tahlile de, sizden bi yorum alayım dedim mümkünse kızlarrrrr:),
öptüm hepiniziiiii
sağol nevracım ne bilim bende milupanınkini aldım ama korktum kullanmadım yaptığımıda kendim içtim :)))))))canım rezeneyi aktardan alıyorum ..kuş yemi gibi bişey ...
öyle poşet çay - hazır milupanınki biliyorum onları .. ikisindede boyar madde var .. kimyasal ...
direkt orjinal katkısız bildiğimiz rezene ...
1 tatlı kaşığı ile 1 kupa rezene demlenebiliyor ... 5 dk bekle rengini versin tamamdır ...
şekersizken ılıt bebeğe 2-3 çay kaşığı verebilirsin ..sende iç .. hem gaza iyi ..hemde onu içince sütüm çoğalıyor .. o gün yetiyor sanki .. yoksa az benimde sütüm ... ne denediysem fayda yok .. bu çok fayda etti
nurcan canım bu arada sonuçların temiz çıkma ihtimali yüksekmiş ..sevindim cnm ...
zaten sağlık bakanlığı aramazsa sonuç iyidir demişlerdi bizede ... ohh şükür Allaha ...
bebekte kan problemide kalmadı dimi nurcan?? artık tamam dimi herşey yolunda inşallah
maşallah çoğul gebelik sanırım.doktora gitmedin mi cnm?keseyi görürsün artık.hatta kalp atışı bile görülebilir :)) doktoru aradım ıkız olabılır dedı hayırlısı .ama randevumu daha once vermıslerdı 21 hazırana cok gec degılmı :44:
belki kalp atışları da duyulsun diye öyle vermişlerdir cnm.bildiğim kadarıyla 1500 ü geçince kese görünüyo.10 gün sonra da kalp atışı için çağırıyolar.
amin canım sağol
canım hiç korkma hiç bişey ifade etmiyo bişi hissetmemen bikaç haftaya kalmaz hissedebilirsinde yine hissetmeyebilirsinde bende bişi hissetmemiştim herkezin gösüsleri şimnişti felan bende tık yoktu kötü bişi yok bukez rabbim yüzüne gülecek merak etme
sağol nevracım ne bilim bende milupanınkini aldım ama korktum kullanmadım yaptığımıda kendim içtim :)))))))
şükür canım bi problemimiz kalmadı ama yarın yada pazartesi yine doktora gidicez çok fazla kusuor ve gözü hala geçmedi hep devam ediyor bi baksın doktor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?