merhaba
benim 9 haftalık oldu bebişim, listede 5.haftada kalmışım :)
ekledim cnm hayırlısı olsun
Allah kyvağına almayı nasip etsin...
kızlar salı gününe randevunu aldım.kontrole gitiiğimde 5+6 olacam acaba keseyele beraber kalp atışınıda duyabilrimıyım bi fikriniz var mı?çok heyecanlyım durup dururken başladım resmen bağırarak ağlamaya eşimde şaşırdı.bide nazar değdirdim kendi kendime kusmam yok halsızlığım yok diye bugün başımı kaldıramıyorım halsızlıkten için tükenik sanki..uyu uyu hal oldum.
cnm gördüm silebilirsinbütün yeni hamişler toplAnmış yine ehh bizde çok oturduk evde zamanında şimdide siz oturunda biz gezelim dimi:)))
her zaman canım ben heralde facebook kullanmayan tek manyağım ama napim hiç açma gereği duymadım açarsam bebekler için açarım belki şehir dışında göremeyenler için sanada söylerim o zman bi de bi o beğendiğin tunikle foto çektirdim koyuyorum hemen bak silcem
kızlar moralim çok bozuk bugün bebegin kalp atışları için gittik ama duyamadık kesenin içindeki yolumu diyorlar yuvarlak birşey var ama bebegi göremedi benim gibi olan varmı lütfen yardım edin kafayı yicem
cnm gördüm silebilirsin
maşallah uda çok gzel oldu fiziğine
ama dediğin gibi kısaymış pantolonla olur bu ancak taytla abes kaçar epey
bunu nereden almış demiştin cicim
hee bu arada iyi dedin zamanında biz evde oturuyoduk gezme zamanımız geldi gezioz azıcık ceremesini çekecekler...
cnm dur hele bozma morelini
sen kaç haftalık oldunda hemen kalp atışları için gittin
canım 7 haftalık çok korkuyorum inşallah bebegim beni bırakmaz
canım 7 haftalık çok korkuyorum inşallah bebegim beni bırakmaz
yuvarlak boşluk kese oluyo cnm
o boşluğun içinde bişi göremedinizmi?
kızlar moralim çok bozuk bugün bebegin kalp atışları için gittik ama duyamadık kesenin içindeki yolumu diyorlar yuvarlak birşey var ama bebegi göremedi benim gibi olan varmı lütfen yardım edin kafayı yicem
canım bildiğim kadarıyla zaten sadece kese görünüyo zaten bebeği bende görememiştim bende 8.haftada görmüştüm bişey olmaz inşallah canım görürsün kalp atışlarını allahın izniyle
her zamn saol canm evet pantolonla daha güzel oldu yoksa taytla bacaklarım çöp gibi durdu:))) afrodit miş markasıda ya ben şahsen doya doya gezmeye bakıyorum son çocuksuz gezmelerimiz elimizi kolumuzu sallaya sallaya:)))
cnm sıkma sen canını kalp atışı için erkencanım yuvarlak boşluk var içindede ufak bitanedaha yuvarlak birşey var ona doktor yolu gibi birşey dedi hemen onun bitişiginde olması lazım dedi ama göremedik sonradan gelişirmi nolur yardım et morale çok ihtiyacım var doktor düşükle sonuçlanır dedi ama şu ana kadar hiç kanamam olmadı öyle olsa şimdiye kanamam olmazmıydı anlam veremyorum
canım bildiğim kadarıyla zaten sadece kese görünüyo zaten bebeği bende görememiştim bende 8.haftada görmüştüm bişey olmaz inşallah canım görürsün kalp atışlarını allahın izniyle
her zamn saol canm evet pantolonla daha güzel oldu yoksa taytla bacaklarım çöp gibi durdu:))) afrodit miş markasıda ya ben şahsen doya doya gezmeye bakıyorum son çocuksuz gezmelerimiz elimizi kolumuzu sallaya sallaya:)))
inşallah canım dedigin gibi bizde belki görürüz ama genede çok korkuyorum doktor okadar olumsuz konuştuki anlatamam sana bebegime özürlü bile dedi çok canımı sıktı 1 hafta sonra başka doktora gideyim dedim saglıklı bir gebelik degil diyor ama benim kanamam falan hiç birşey yok ne dicemi şaşırdım artık
cnm sıkma sen canını kalp atışı için erken
hem sen tüp bebek dr unamı gittin başka dr amı?
ayyy bu dr lar ne sinir bozucu bazıları yaa
1mm şeyin özürlü olduğunu ne anlayıverdi hemen
gez cnm gez dediğin gibi sonralarda çok arayacaz
bende birazdan doğum gnüne gidicem...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?