iyi akşamlar kızlar nasılsınız; ben yaklaşık 10 gündür evdeyim doktor raporumu açtı işe gitmiyorum bazı aksilikler oldu bebeğimin suyu azalmış ve kilosu haftasına göre düşüktü ıstırahat verdi ve bol su bir hafta sonra toparladık ama doğum için çok bekliyeceğini sanmıyorum maksimum 3-4 hafta sonra almayı düşünüyorum dedi bir problem görürsem hemen alırım dedi en son gittiğimizde artık kontrollerimiz haftalık kızımın mobilyaları geldi eşyaları yıkandı yerleşti çantamız hazır biraz tez canlı bir kızım olacak sanırım sürekli yatıyorum nerdeyse havalar iyi gitsede bana ateşler basıyor, sizler nasılsınız nevra, nurcan, kızlar nasıl hızla büyüyorlardır herzaman seninle kızımın adaşı nasıl ?
Selam kizlar hafta sonu herkes gezmede.
Masallah lila sende yerinde hiç durmuyorsunbu arada ben seni fotoraflarini göremedim yine kaçirdim
iyi akşamlar kızlar nasılsınız; ben yaklaşık 10 gündür evdeyim doktor raporumu açtı işe gitmiyorum bazı aksilikler oldu bebeğimin suyu azalmış ve kilosu haftasına göre düşüktü ıstırahat verdi ve bol su bir hafta sonra toparladık ama doğum için çok bekliyeceğini sanmıyorum maksimum 3-4 hafta sonra almayı düşünüyorum dedi bir problem görürsem hemen alırım dedi en son gittiğimizde artık kontrollerimiz haftalık kızımın mobilyaları geldi eşyaları yıkandı yerleşti çantamız hazır biraz tez canlı bir kızım olacak sanırım sürekli yatıyorum nerdeyse havalar iyi gitsede bana ateşler basıyor, sizler nasılsınız nevra, nurcan, kızlar nasıl hızla büyüyorlardır herzaman seninle kızımın adaşı nasıl ?
Günaydin kizlar iyi hafta geçirmemizi diliyorum.
Bugün ayin 13ü tam 8 aylik olduk. Normalde dogum tarihim 13 temmuz. Heyecanli ve sabirsizim artik gelsinler istiyorum tabii sag saglim.[/I]
cnmm bence o dr unu hemen ndeğiştirkızlar özellikle sorum kız bebege hamile olanlara benim bebegim 7+3 günlük oldu ama ultrasonda kesenin içinde sadece yolk sacı var ama bebek gözükmüyor neden sizce gözükmüyor olabilir doktor iyi bakmamış olailirmi 1 dakka falan sürmedi zaten bakması okadar kötü konuçtuki doktor anlatamam bebegime özürlü bile dedi napcagımı bilmiyorum lütfen yardım
11.gün testimde 57 çıktı değerim bugün 2.testi tekrarlayacağım 13.gün ama kahverengi lekem gelmiş sizde böyle bişi oldumu panik oldum
kızlar özellikle sorum kız bebege hamile olanlara benim bebegim 7+3 günlük oldu ama ultrasonda kesenin içinde sadece yolk sacı var ama bebek gözükmüyor neden sizce gözükmüyor olabilir doktor iyi bakmamış olailirmi 1 dakka falan sürmedi zaten bakması okadar kötü konuçtuki doktor anlatamam bebegime özürlü bile dedi napcagımı bilmiyorum lütfen yardım
cnmm hadi bak bugünleride gördün ne gzel...
erken doğum falan olmadı şimdiden sonra ne zaman gelseler sorunsuz gelemiş olacaklarrr
ama yinede temennimiz biraz daha beklemeleri
son ayına girdin hadi gözünaydın
çok sükür erken gelirler derken beklediler. Artik içimiz rahat. Bu saatten sonra gelirlerse gelirler. Ben ellimden gelenini yaptim. Sag saglim kucagima almak nasip olur.
canım aynı durumdayız....değerim 69,8 çıkmış 57,4 ten 2 günde bu kadar yükselmiş moralim altüst oldu...bağıra bağıra ağlayasım var...çarşamba günü tekrarlanacak testim ama ümidimi yitirmeye başladım...içim çokkkk acıyrrrrrrrrrr.....
çok sükür erken gelirler derken beklediler. Artik içimiz rahat. Bu saatten sonra gelirlerse gelirler. Ben ellimden gelenini yaptim. Sag saglim kucagima almak nasip olur.
canım benim de ocak ayındaki ilk gebeliğimde böyleydi değerim az yükseliyordu ve bazen de bi inip bi yikseliyordu dengesizlik vardı yanı 6 haftalıkken kendiliğinden düştü bebeğim
pretty canım aynı durumdayız....değerim 69,8 çıkmış 57,4 ten 2 günde bu kadar yükselmiş moralim altüst oldu...bağıra bağıra ağlayasım var...çarşamba günü tekrarlanacak testim ama ümidimi yitirmeye başladım...içim çokkkk acıyrrrrrrrrrr.....
aynen canıım sen çok güzel dayandın walla bence doğsalar bile ikiz için haftaları çok güzel kilolarıda güzeldir rahat rahat doğurabilirsin canım:))) darısı bana olsun inşallah ya bende 35i görmekistiyorum
canım benim de ocak ayındaki ilk gebeliğimde böyleydi değerim az yükseliyordu ve bazen de bi inip bi yikseliyordu dengesizlik vardı yanı 6 haftalıkken kendiliğinden düştü bebeğim
nerde bu millet ya listede 30kişi var ama piyasada kimse yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?