her zaman ve seninle sagolun arkadaşlarmoral verdiginiz için evet canım tüp bebek yaptırdıgım doktora gittim ama keşke gitmeseydim gerçekten çook moralimi bozdu kesenin içindeki yolk keseside gözüküyor ama bebek gözükmüyor inşallah sonradan süpriz yapar annasine ona okadar alıştıki anlatamam
cnm gördüm silebilirsin
maşallah uda çok gzel oldu fiziğine
ama dediğin gibi kısaymış pantolonla olur bu ancak taytla abes kaçar epey
bunu nereden almış demiştin cicim
hee bu arada iyi dedin zamanında biz evde oturuyoduk gezme zamanımız geldi gezioz azıcık ceremesini çekecekler...
cnm dur hele bozma morelini
sen kaç haftalık oldunda hemen kalp atışları için gittin
Kızlar merhaba bende yeni hamile olduğumu öğrenenlerdenim...inş.pazartesi yani yarın tekrr test yaptırcam bir aksilik olmzsa inşallah....bundan sonra süreç nasııl işliyor onu öğrenecektim...bu konuda bilgilendirirseniz sevinirim...:26:
gözün aydıııııın Allah tamamına erdirsin.. ben 2 gün arayla testi tekrarladım düzgün arttığını gördük 2.testten 3 gün sonra gittim keseyi gördük sonra 1 hafta sonra bir daha gittik kesenin içinde oluşumlar oluyor yolk sacı denen onları gördük sonra da 5 gün geçince yani dün kalp atışını duymaya gittik.. ama hiçbir doktor bu kadar sık çağırmıyor seninki de 2. test sonucundan sonra 2 hafta sonraya randevu verirse endişelenme genelde öyle yapıyorlar.. benim doktorum değişik biraz ben seviyorum gel sen her hafta diyor :)))
teşekkürler canım ... bu arada belirtiler varmı şimdi kaç haftalık...birde gerçekten çok erken kese görünmüş...nerede yaptırdın?şuan hangi ilaçları kullanıyorsunn ?teşkkürler
Kızlar merhaba bende yeni hamile olduğumu öğrenenlerdenim...inş.pazartesi yani yarın tekrr test yaptırcam bir aksilik olmzsa inşallah....bundan sonra süreç nasııl işliyor onu öğrenecektim...bu konuda bilgilendirirseniz sevinirim...:26:
kıslar bende tüp bebek yaptırdım şuan hamıleyım ama kanamam başladı cuma gunu akşamcumartesı durdu dr um korkma normal dedi cumartesi akşam acile gııtım kese var bebek de duruyo ama kanama hala ara ara ara devam ediuo şuan dınlıyorum ve progestan kullannıyorum benım gıbı olan varmı
kıslar bende tüp bebek yaptırdım şuan hamıleyım ama kanamam başladı cuma gunu akşamcumartesı durdu dr um korkma normal dedi cumartesi akşam acile gııtım kese var bebek de duruyo ama kanama hala ara ara ara devam ediuo şuan dınlıyorum ve progestan kullannıyorum benım gıbı olan varmı
cnm geçmiş olsun
bende senin haftalarında kanama geçirmiştim hemde kahverengi pembe ve bolc kırmızılıydı
hemen dr a gittik ve dr kese yi gördü içinde embriyoyu gördü burada durum gayet yerinde dedi ve coraspini bırakmamı istedi progesterona devam dedi
2 3 gün sonra noktlar şeklinde sürdü ve kesildi
3.5aylıkken çeşme gibi kanamalarım devam etti 2şer gün arayla 3 sefer
hastanede yattım her seferinde serum verdiler sürekli yatma ile kanamam kesildi,bu kanamaya sebep plesenta yani bebeğin eşi rahim ağzına yakınmış ondan oldu dr um dedi bebek büyüdükçe plesanta yukarı çıkacak diye aynende oldu
çok şükür dilimi ısırayım bidahada kanama yaşamadım
ama kanama psikolojisi çok kötü hala üzerimden atmış değilim..
sende canını sıkma bol dinlen herşey güzel olacak
canım banada kese bebek duruyo hatta çok hafıf kalp atışı duydum sanırım dedi acildeki dr
saol canım içim rahatladı bıraz zaren 1 hafta rapor verıcek hep yatıyorumm kalp atışı için 1 hafta sonra gel dedi bakalım hayırlısıtamam cnm kafana takma ve bol bol dinlen
benimde akşam gittiğimizde kalp atışı yoktu ben sabah huzursuz oldum acaba bişi olmuşmudur diye sabah tekrar gittim dr a ve oda ne kalp atışı duyuldu mucize gibi akşam yoktu sabah vardı
sende bi sonrki kontrolüne kadar hep dinlen bak o zaman duyarsınız kalp atışlarını
herzaman seninle merhaba biz bugün 26+6 yız güncellersen seviniri. Bu arada Nilu dan haber yok dimi ?
kızlar benimde bugün 7+3 günlük oldu ama kese var kesenin içinde yolk sacıda var ama bebek gözükmüyor sizce sonradan gözükürmü benim gibi olan varmı[/QUOT
canım walla hiçbilmiyorum gorursun sıkma canını
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?