Pozitif Sonuç Alıp Bebeğiyle Bekleyenler

her zaman ve seninle sagolun arkadaşlarmoral verdiginiz için evet canım tüp bebek yaptırdıgım doktora gittim ama keşke gitmeseydim gerçekten çook moralimi bozdu kesenin içindeki yolk keseside gözüküyor ama bebek gözükmüyor inşallah sonradan süpriz yapar annasine ona okadar alıştıki anlatamam

ben de ilk muayene çin gittiğimde önce yolk kesesini görmüştü doktorum.sonra kalp atışı için gidince bebeği göstermişti.inş.senin de görünür cnm bozma moralini.

hihiiii ben yeniyim ama ben de geziyorum duramıyorum :))))
ayyyy duyduuuum pıtpıtlarımııııı ne pıtpıtı gümbür gümgür atıyordu kuzumun kalbi.. doktor önce ekranda gösterdi sonra şimdi derin bir nefes al tut nefesini dedi tuttum, açtı sesi gümgümgüm güm... şimdi nefesini bırak istediğin gibi ağlayabilirsin artık dedi.. ağlamadım ama hissettiğim duygunun bir adı yok iilk kez hissettiğim bişey hala salak gibi sırıtıyorum..ya rabbim sana şükürler olsun tüm kullarına bu duyguyu nasip et... benim mucizemi de bana bağışla hayırlısıyla kucağıma almayı nasip et..

Kızlar merhaba bende yeni hamile olduğumu öğrenenlerdenim...inş.pazartesi yani yarın tekrr test yaptırcam bir aksilik olmzsa inşallah....bundan sonra süreç nasııl işliyor onu öğrenecektim...bu konuda bilgilendirirseniz sevinirim...:26:

gözün aydıııııın Allah tamamına erdirsin.. ben 2 gün arayla testi tekrarladım düzgün arttığını gördük 2.testten 3 gün sonra gittim keseyi gördük sonra 1 hafta sonra bir daha gittik kesenin içinde oluşumlar oluyor yolk sacı denen onları gördük sonra da 5 gün geçince yani dün kalp atışını duymaya gittik.. ama hiçbir doktor bu kadar sık çağırmıyor seninki de 2. test sonucundan sonra 2 hafta sonraya randevu verirse endişelenme genelde öyle yapıyorlar.. benim doktorum değişik biraz ben seviyorum gel sen her hafta diyor :)))

teşekkürler canım ... bu arada belirtiler varmı şimdi kaç haftalık...birde gerçekten çok erken kese görünmüş...nerede yaptırdın?şuan hangi ilaçları kullanıyorsunn ?teşkkürler

teşekkürler canım ... bu arada belirtiler varmı şimdi kaç haftalık...birde gerçekten çok erken kese görünmüş...nerede yaptırdın?şuan hangi ilaçları kullanıyorsunn ?teşkkürler

bugün tam yedi haftalık oldu.. belirtim yok denecek kadar az bir iki kez bulantım oldu bir de ilk başlarda başım dönüyordu, zaman zaman gögüslerim acıyor ama inan hamile olduğumu bilmesem fark etmem bile bu belirtileri..
evet kesem de kalp atışı da epey erken görüldü.. şu an haftada bir pruluton depot iğne oluyorum daha doğrusu ilkini yarın olucam bir de folik asit o kadar.. ben bursadayım burada bir merkezde yaptım ilk denememi ama ikinci denemeyi beklerken kendim gebe kaldım canım..

rana canım gözünaydın....
yarın değerinin en az iki katı artması gerekiyo eğer değer artıyosa ve inş artar
1 hafta sonra kese görülür cnm keseden 1 hafta sonrada kalp atışları
ama belki dr un değerin artısından sonra 2 hafta sonrayada çağırabilir hepsini bieraber görün diye
hadi yarın hbrlerini bekliyoruz

kıslar bende tüp bebek yaptırdım şuan hamıleyım ama kanamam başladı cuma gunu akşamcumartesı durdu dr um korkma normal dedi cumartesi akşam acile gııtım kese var bebek de duruyo ama kanama hala ara ara ara devam ediuo şuan dınlıyorum ve progestan kullannıyorum benım gıbı olan varmı

gözün aydın canım ben de daha yeni gebelerdenim.. benim kanamam yok ancak ben doktorumun yanındayken bir hastası aradı telefonda ona kanamayı izah etti ve korkmaması gerektiğini söyledi ben de başıma gelebilir diye dikkatle dinledim.. nasıl ki iki su borusunu birleştirmeye çalışırken tam olarak birleşinceye kadar aradan su sızarsa şimdi de bebek kendi damarlarını, kanallarını oluşturuyor ve bu olşumlar tamamlanıncaya kadar aralardan sızıntı olabilir gayet normaldir çok da korkulacak birşey yok dedi.. kahverengi lekelenme ya da pembe akıntı olursa bana haber vermene bile gerek yok dedi.. için rahat olsun yine de dinlen..

cnm geçmiş olsun
bende senin haftalarında kanama geçirmiştim hemde kahverengi pembe ve bolc kırmızılıydı
hemen dr a gittik ve dr kese yi gördü içinde embriyoyu gördü burada durum gayet yerinde dedi ve coraspini bırakmamı istedi progesterona devam dedi
2 3 gün sonra noktlar şeklinde sürdü ve kesildi
3.5aylıkken çeşme gibi kanamalarım devam etti 2şer gün arayla 3 sefer
hastanede yattım her seferinde serum verdiler sürekli yatma ile kanamam kesildi,bu kanamaya sebep plesenta yani bebeğin eşi rahim ağzına yakınmış ondan oldu dr um dedi bebek büyüdükçe plesanta yukarı çıkacak diye aynende oldu
çok şükür dilimi ısırayım bidahada kanama yaşamadım
ama kanama psikolojisi çok kötü hala üzerimden atmış değilim..
sende canını sıkma bol dinlen herşey güzel olacak

ben,m çok şukur agrım yok bı ıslaklık hıssettım cuma gunu bakım dedim bı baktın kan gelmiş hemen arasdım dr umu koyumu dedi evet dedim korkma dınlen dedi devam ederse ara benı dedi devam ettı kesıldı sabah sy gıbı geldi pembe sonra kesıldı şimdı kesık kesık sılık gelıyo dınlıyorum inşallah duzeşırım

canım banada kese bebek duruyo hatta çok hafıf kalp atışı duydum sanırım dedi acildeki dr

tamam cnm kafana takma ve bol bol dinlen
benimde akşam gittiğimizde kalp atışı yoktu ben sabah huzursuz oldum acaba bişi olmuşmudur diye sabah tekrar gittim dr a ve oda ne kalp atışı duyuldu mucize gibi akşam yoktu sabah vardı
sende bi sonrki kontrolüne kadar hep dinlen bak o zaman duyarsınız kalp atışlarını

kızlar benimde bugün 7+3 günlük oldu ama kese var kesenin içinde yolk sacıda var ama bebek gözükmüyor sizce sonradan gözükürmü benim gibi olan varmı

saol canım içim rahatladı bıraz zaren 1 hafta rapor verıcek hep yatıyorumm kalp atışı için 1 hafta sonra gel dedi bakalım hayırlısı

meleğini bekleyenler
isim ------- gidilen merkez------ ----- --gebelik haftası------kız/erkek----isim-----

1-)tahmer-----------------umut tüp bebek--------------9.hafta
2-) espoir_fr --------------Fransada tüp bebek ---------35.hafta--------- 1KIZ/1ERKEK
3-) gozdemmmmmm--------Doğal gebelik----------------29.hafta----------ERKEK
4-) efda-------------------brüksel tüp bebek------------9.hafta-------------
5-) byn_zeynep------------Avrupa şafak hast-----------14.hafta ---------Erkek
6-) herzaman_seninle-------Memorial okmeydanı---------30.hafta ---------KIZ---------Ceyda
7-) ceydda----------------Bursa acıbadem hasta.-------31.hafta--------- Kız -----Ceyda
sabriya----------------Yesilkoy international hast.---33.hafta----------KIZ---------
9-) judith_mc--------------umut tüp bebek-------------24.hafta----------KIZ
10-) prizeprize-------------Ankara genart---------------28.hafta----------ERKEK
11-) dilek23_41------------Medicıne hos. asy.-----------20.hafta ---------ERKEK
12-) Ayşe_URL-------------NORMAL GEBELİK-------------6.hafta
13-) pares83--------------çamlıca medıcana-------------9.hafta----------KIZ-----ARYA*
14-) umut3452-------------maya tüp bebek--------------5.hafta
15-) gulumgulum-----------Anatolia tüp bebek -----------22.hafta--------ERKEK
16-) minikmucizem---------ankara tüp bebek -------------22.hafta--------KIZ
17-) leydim84--------------------------------------------21.Hafta--------kız
1 htcyldz --------------Umut tüp bebek --------------16. hafta
19-) zeynepela------------Bursa acıbadem --------------30.hafta----------kız
20-) nilu------------------ Maya tüp bebek--------------18.hafta-------ikiz erkek
21-) PULPY---------------------------------------------7.hafta
22-) suannacats----------Doğal gebelik -----------------11.hafta
23-) handesb0------------Koza tüp bebek bursa---------16.hafta-----1KIZ--1ERKEK
24-) nesrinbay-------------Beylikdüzü medicana----------9.hafta
25-) lila3146 -------------Eurofertil tüp bebek -----------25.hafta
26-)rudi------------------brükseltüp bebek--------------13.hafta------İKİZ
27-) edut--------------- Kocaeli üniv. Tıp fakul. ---------15. Haft----ERKEK
2stdt-----------------ÖZEL EGE TÜP BEBEK-----------9.Hafta
29-)istanbul1977---------Memorial-----------------------6. Hafta
30-)melikee--------------umut tüp bebek----------------5.hafta
31-)Barselona------------b.evler medicana---------------7.hafta
32-)evoevo--------------NORMAL GEBELİK---------------10.hafta
33-)kelebekgs-----------MEMORİAL TÜP BEBEK-----------6.hafta
34-)ezgi0312------------umut tüp bebek-----------------6.hafta[/QUOTE]

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…