kızlar herkese bebeklerini sağ salim kucaklarına almalarını dilerim size bir sorum olacak bende ağustosta ilk tüp bebek tecrübemi yaşayacağım 29 yaşındayım eşimde de bende de bir sorun yok ama 2 aşılama negatif merak ettiğim şey benim durumumda olup ilk denemesinde pozitif sonuç alanınız oldumu?
kızz zilli sen bütün gün gezion biz sana bişi diozmu
ben buradayım cnm ama başka topikteydim
bu arada ben kk yı sabah açıyorum akşam yatarken kapatıyorum bütün gün pc açık gidip gelip bakıyorum öle...
doğru söylüyosun walla bugün ewdeyim ama ya tamam artık çok gezmicem zaten bacaklarım ağrıyo dün gündüz kuzenimle yürüdüm akşamda eşimle yürüyüş yaptım manyak gibi bugün zor uyandım walla bide göbeğimi aşağı çekiyolar sanki acaba karnı destekleyen hamile korseleri var odan mı alsam??? sen hiç gördün mü onlardan
geçmiş olsun ... mayıs annelerindede 1-2 kişide olmuştu bu durum ... doktor bol su içip sol tarafa yatmalarını önermişti .. hepsi sağ salim doğum yaptılar .. üzülme .. herşey yoluna girer inş ...iyi akşamlar kızlar nasılsınız; ben yaklaşık 10 gündür evdeyim doktor raporumu açtı işe gitmiyorum bazı aksilikler oldu bebeğimin suyu azalmış ve kilosu haftasına göre düşüktü ıstırahat verdi ve bol su bir hafta sonra toparladık ama doğum için çok bekliyeceğini sanmıyorum maksimum 3-4 hafta sonra almayı düşünüyorum dedi bir problem görürsem hemen alırım dedi en son gittiğimizde artık kontrollerimiz haftalık kızımın mobilyaları geldi eşyaları yıkandı yerleşti çantamız hazır biraz tez canlı bir kızım olacak sanırım sürekli yatıyorum nerdeyse havalar iyi gitsede bana ateşler basıyor, sizler nasılsınız nevra, nurcan, kızlar nasıl hızla büyüyorlardır herzaman seninle kızımın adaşı nasıl ?
Günaydin kizlar iyi hafta geçirmemizi diliyorum.
Bugün ayin 13ü tam 8 aylik olduk. Normalde dogum tarihim 13 temmuz. Heyecanli ve sabirsizim artik gelsinler istiyorum tabii sag saglim.[/I]
geçmiş olsun ... mayıs annelerindede 1-2 kişide olmuştu bu durum ... doktor bol su içip sol tarafa yatmalarını önermişti .. hepsi sağ salim doğum yaptılar .. üzülme .. herşey yoluna girer inş ...
bebişi sormuşsun ... 36 günlük bugün ..ama 36 gün 360 gün gibi geçti .. özellikle son 15 gündür. uykusuzluk ..ağlamaları çok zor gerçekten .. hergün sabah ezanını kesin bekliyor . daha sonra bazen 6 da 7 de 8 de de uyuduğu oluyor ... uyumadığı süre zarfında gaz bağırma ayakta sallama . çarşaf ta sallama -gaz damlaları .. vs. vs .
utyuduğu zamanda ıghk mıhk sesler yapıyor .. bu sefer en hemen kalkıyorum .kendi uyuduğunda da . beni uyutmuyor cadı ..10 gündür kendi yatağımda yanımda yatırıyorum ..beşiğine koy al daha zor .. kollar kas yaptı ...
doğumdan beri 9 kilo vermişim dün tartıldım .. istesem bu kadar kilo veremezdim
36. haftan hayırlı olsun ... artık yolun sonuna gelmişsin maşallah ... en sabırsız haftalar haklısın ....
inş sağlıkla kavuş meleklerine
cnmm hoşgeldin epey gelmemenin sebebi anlaşıldı cnm nevramız yaramazlıklara başladı demkki
ne kadar zorluklar olsada onun olmasının mutluluğu eğey başkadır değilmi cnm..
bizde iyiyiz kontrollerde kilomuz biraz eksik çıkıyo ama idare ediyoruz senin bi tavsiyen varmı cnm?şekerim sınırda çıktı tahin helvası demiştin ama yiyemiyorıum.bu arada sana bişi daha soracam bebiş odasının mobilya kokusunu çabuk çıkarmada bi tavsiyen varmı?
bir kere güldü mü unutuyorsun tabiii uykusuzluğu
kiloya çok takılma ... önemli olan suyunun ve bebeğin durumunun iyi olması .. zayıf doğan bebekler daha çabuk toparlıyor ..
evet helva yeme ... ben denemedim ama mayıs annelerinde kaşar peyniri , ve süt bebeğe yarıyor diye yazmıştı bir iki kişi ..süt ben pek içmediğimden bilmiyorum yararı oluyormu diye ..dene istersen ..
benim mobilyalarda koku yktu .. bir arkadaşımda olmuştu .. sadece ıslak bezle silmişti 2-3 gün üstüste hergün ..kapaklarını hep açık tuttu .. birde sonra raflara vanilya serpiştirdim demişti .. koku iyice gidince tekrar ıslak bezle silmiş .. onuda denemedim ama , işe yarar diye tahmin ediyorum ... 1 kerede koku çıkmaz bana mantıklı gibi geldi bu yöntem ...
cnm çok sğl cvp verdiğin için acil çıkmam gerekiyo görüşrüz nevramızı kokla bizim yerimize dediklerini deneyeceğim...
geçmiş olsun ... mayıs annelerindede 1-2 kişide olmuştu bu durum ... doktor bol su içip sol tarafa yatmalarını önermişti .. hepsi sağ salim doğum yaptılar .. üzülme .. herşey yoluna girer inş ...
bebişi sormuşsun ... 36 günlük bugün ..ama 36 gün 360 gün gibi geçti .. özellikle son 15 gündür. uykusuzluk ..ağlamaları çok zor gerçekten .. hergün sabah ezanını kesin bekliyor . daha sonra bazen 6 da 7 de 8 de de uyuduğu oluyor ... uyumadığı süre zarfında gaz bağırma ayakta sallama . çarşaf ta sallama -gaz damlaları .. vs. vs .
utyuduğu zamanda ıghk mıhk sesler yapıyor .. bu sefer en hemen kalkıyorum .kendi uyuduğunda da . beni uyutmuyor cadı ..10 gündür kendi yatağımda yanımda yatırıyorum ..beşiğine koy al daha zor .. kollar kas yaptı ...
doğumdan beri 9 kilo vermişim dün tartıldım .. istesem bu kadar kilo veremezdim
36. haftan hayırlı olsun ... artık yolun sonuna gelmişsin maşallah ... en sabırsız haftalar haklısın ....
inş sağlıkla kavuş meleklerine
cnmm hoşgeldin epey gelmemenin sebebi anlaşıldı cnm nevramız yaramazlıklara başladı demkki
ne kadar zorluklar olsada onun olmasının mutluluğu eğey başkadır değilmi cnm..
bizde iyiyiz kontrollerde kilomuz biraz eksik çıkıyo ama idare ediyoruz senin bi tavsiyen varmı cnm?şekerim sınırda çıktı tahin helvası demiştin ama yiyemiyorıum.bu arada sana bişi daha soracam bebiş odasının mobilya kokusunu çabuk çıkarmada bi tavsiyen varmı?
Sagol canim. Allaha sükür ilerledik 8 aylik olduk riskli dönemi atlatik.
Sende yogunsun uykusuzsu ben nasil yapicam 2 bebisle insallah uslu olurlar :)
canım sütten güzel şey var mı gerçekten bide kaşarı bende duymuştum ama şu pakettekilerden diil eski kaşar olcakmış mobilyayıda nevranın dediği gibi yapabilirsin bide lavantada koyabilirsin arkadaşım bebeklerin kıyaftelerinin arasına bile koyuyodu mis gibi kokuyo bi avuç lavantayı tülle sarıp süslüyodu onuda yapabilirsin ben aldım ama daha yapmadım
sütü günde 2 koca bardak içiyorum yemeklerdede ayran içersem içerim yada yoğurt
kaşarı duymamıştım helede eski kaşarı hemen söyliyim kocişe alsın akşama(gerçi oda sinirlerimi bozdu durduk yere)
mobilyamız perşembe geliyo hemen kokusuunun çıkmasını ve kızımın eşyalarını yerleştirmek istiyorum..
lavantayı duymamıştım hepsini deniycem bakalım
ayy sinirim geçmedi gitti kocişe ya yanına uğradım gezme dönüşü bi afralar bi tafralar anlamadım gitti alındım çok fena ilk defa böyle bişile karşılaştım hiç sanki ben yokmuşum gibi davrandı bulunuduğumuz yerde bende hiç gidiyorum demeden çektim eve geldim,çok dokundu yaa ilk defa böyle bişile karşılaştım eve gelincede bi ağladım rahatladım bide ona msj gönderdim, şu son zamanlarda afedersiniz ota boka ağlar oldum yaa
yoksa etrafımdaki herşey normalde benmi yalnış algılıyorum ve sinirlerim bozuluyo hamileliğin bi diğer özelliği bende yeni yeni baş gösteriyo sanırım
offf durduk yere niye canım sıkılıyo morelim bozuluyo....
canım ağustos eylül anneleri topiğine yazmıştım bu kocalara bişeyler oluyo benimkide cinsleşmeye başladı saçma sapan hareketler yapıyo benden onu nazlamamı bekliyo bide deli mi ne??? ya aynen bence zaten hamileliğin ilk zamanlarında diilde lohusa dönemi bitene kadar böyle olucaz bence bazen çok olgun karşııyorum kendim bile şaşıyorum hatta ama bazende en ufak bi hareketi sinirlerimi zıplatıyo ağlıyorum bağırıp çağırıyorum sinirim geçmiyo etrafımdaki şeylere zarar vermek istiyorum telefonu falan fırlatasım geliyo bizdede bişeyler var bence
eee gönlünü aldı mı bari???
ya benim yürüyüşüm bile çok değişti hele bugün her yerim ağrıyo hiç rahatım yok hep böyle mi olcam dün yoruldum diye mi acaba yokssa böyle çekilmiyo bide inadına bugün yine coştular kımıl kımıl biri dirseğiyle itiyo biri poposunu dayıyo biri belini napacaklarını şaşırdılar:83:
mrb kızlar deneyimli olduğunuz için size bir sorumolacak bugün 7.günüm dün gece mide bulantıdan uyuyamadım kokuya dayanamıyorrum yemek yiyemiyorum kokudan dolayı bu benim ikinci denemem ve iki embriyo verildi ..sizce belirtide olsa mide bulantısı iççin erken değil mi?
yanına yardımcı şart ..nekadar uslu bebekte olsa .. gece alt açma ve emzirme için kaç kere kalkılıyor .. tekrar uyuturkende vakit geçiyor ..
Sagol canim. Allaha sükür ilerledik 8 aylik olduk riskli dönemi atlatik.
Sende yogunsun uykusuzsu ben nasil yapicam 2 bebisle insallah uslu olurlar :)
slm kızlar geçmişe bakamadım kaç gündür bizim topiği okumuyorum çok yazmışınız hepini ayrı ayı öpüyorum :)))))) biz karşıda ailemin yanındaydık fazla giremedim nete eeeee herkez nasıl bakalım
günaydın cicişlerrr.
aynen cnm ya lpohusalıkta böyle geçerse ben yandım yaa hemen süzülüyo gözyaşlarım
bu sabaha iyi kalktım ama keyfim yerinde
kocişmi ee gönlümü alma uzmanıdır kendisi hemen affettirdi valla
cnm senin yorgunluğun dün gezmendendir
ama dikkat et artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?