kızlar haftasonu nişanımız var...
nişanda giymek için kendime bunu aldım...
hep kızımın cicilerini ekledim şimdi kendi cicimi ekliyim dedim
Eki Görüntüle 214363
valla ben de içim rahat edene kadar iki doktora gidicem 4. ayda falan birine karar kılıp diğerine veda ederim diyorum.. biri kadın çok ilgili çok detaycı öbürü de benim tüp bebek doktorum ama riskli gebeliklerde de uzman hem de profesör ama azcık deli :))) bakalım hangisi içime sinerse..
yok canım ne 701i ben 105 kiloyla hamile kaldım şimdi 101 kiloyumhay maşallah diyor deli olan doktorum sen dokuz ay yemesen de olur diyo
kızlar nabersiniz bugünde ben gezim dedim sanki hiç gezmiyorum ya
anaaaamm hava nasıll sıcak yanıyorum şimdiden
lavanta canım çok sevindim hayırlı olsun
her zman sıkıldın mıı canım sen... yakında sıkılmaya vaktin olmicak inşallah
nurcan napıyosun kızın nasıl???
nevra yoksun ne zmandır???
canım çok güzel güle güle giy hem doğumdan sonrada kullanılır..ama anlamadım tunikmi elbisemi.ben ebrunun internet sitesini takip ediyorum hergün iki üründe indirim oluyo daha bişey almadım ama pijama gecelik takımlarını bekliyorum.
cnm bu tunik pantolon üzerine giyeceğim kısmetse...
ebrunun sitesini bende inceliyorum
dünmü ondan önceki günmü ne pijama takımı indirimdeydi sanırım facebookta öyle görmştüm
ebrunun mağazasında bende alt üst beğendim peşinde 70 dedi
sğl cnm bende beğenerek aldım aradım aradım sonunda ebruda buldumçok şıkmış tunik... hemen hemen 2 ay 10 gün kaldı gideceğim bi yerde yok o yüzden ebrudan almıyorum ama gecelik pijamayı heralde ordan alıcam bulamıyorum senin beğendiklerin güzelmiydi .bi tane hepsiburdadan istedim güya m beden ama çok büyük geldi şimdi iade edicem mecbur hastane için muhakkak alınması lazımmış bana kalsa bi atlet bi kapri pijama giyerim ama napcan.
eğer bulursan banada hber ver olurmu zevklerimiz uyuyo seninle
herzaman ayrca doktorum bana 5 eylülü allah kısmet ederse tabi doğum için verdi benim sat 17 aralık seninde 17 kasım sanırım sana doktorun gün verdimi.benim 5 eylülse sanada sanırım 5 ağustos olur.doktoruma çok güveniyorum ama erken almaz inşallah.
slm kızlarr biz geldik :)dün doktor amcadaydık çok şükür herşey yolunda.ikili testimiz de ii çıktı şükürler olsun.ultrasonda önce bebeğimi hareketsiz görüp çok korktuk,sonra bize süpriz yapıp zıplayıverdi bızdık :))) inanın daha yeni yeni alışıyorum ben kızlar sanki hep rüya gibi geliyodu.bide hareketlerini hissetsek naparız bilmiyorum :))
rabbim dileyen herkese en kısa zamanda nasip etsin inş.amiiin.
maşallah bebeğine ...35 hafta şaka gibi ... Az kalmış ... Allah sağlıklı doğumlar versinslm kızlar nasılsınız nurcan nevra espir hezaman seninle ve diğerleri ins sızler ve bebişler iyidir bayadan beri yoktum baya bır koşturmaca ıcındeydık ben ve bebişte çok iyiyiz hamd olsun 35 haftalıkolduk nerdeyse bugun dr teyzesi kilosuna baktı 2.565 gr olmuş bebegım haber edem dedım herşey yolunda olsun rabbım
kızlar nabersiniz bugünde ben gezim dedim sanki hiç gezmiyorum ya
anaaaamm hava nasıll sıcak yanıyorum şimdiden
lavanta canım çok sevindim hayırlı olsun
her zman sıkıldın mıı canım sen... yakında sıkılmaya vaktin olmicak inşallah
nurcan napıyosun kızın nasıl???
nevra yoksun ne zmandır???
bugünleri de gördük ya çok şükür.. Rabbim tamamına erdirsin inşallah... her seferinde ağlayasım geliyor.. ÇOK ŞÜKÜR BİN ŞÜKÜR...
kızlarrr dun cok sevındım mutlu oldum ya, bugun su an co panıkdeyım nolur yardım edın,
dun vagınal ultrasonda bakarkn dr cok guzel aa hemde hıc kanama bırsey yok cok temız masallah demıstı,
ancak bugun wc de bı baktım iç çamasırım koyu sarı turuncumu yoksa çook acık sutlu kahve gıbı bır akıntı olmus rengı tam tarıf de edemıyorum, hemen aradım dr u, ecoprine alıyordum onu kes ve dınlen dedı asıstanına soylemıs işte,
ama tam ben fecı panık yaptım, bu sekıl dusuk baslangıcı olurmu? boyle olup da sorunsuz devam eden varmı?benım hıcc boyle olmazdı cunku ,
çok korkuyorum, ayaklarımı uzattım yuksege yatıyorum sımdı ama offf allahım nolur bebegıme bırsey olmasınn, nedıyorsunuz??
sonra korkarak wcye gıttım tuvalet kagıdına cok acık sutlu kahve gıbı bı ız geldı okadar napim ben ölücem valla yaaaa,
nolur yardımm edınn ,
cnmm telaşlanma muhmelen şimdiden sonra kan sulandırı kullanmayacaksın
bende de oldu hemde seninkinin kat ve kat fazlası resmen kırmzıı kan kahverengi akıntı falan oldu kan sulandırıcıyı bıraktırttı dr um ve hiç bi şekilde müdahale edilmeden dinlenmekle geçti 1 2 günde
ertesignde bebeğin kalp atışlarını duyduk
birde 3.5aylıkken yoğun çeşme şeklinde kanamalarım oldu arka arkaya aralıklı 2 defa
çok şükür onlarıda aşarak 32.haftaya geldim
stres yapma dr unun dediklerini uygula yeterli...bol dinlen..
allah razı olsun herzamancım ıyıkı yazdın , dınlenıyorum ama sankı regl olcakmısım gıbı hıssedıyorum karnımı ,normalmı kı?
belkıde kan sulandırıcı fazla geldı ınsallah oyledır allahım sen koru :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?