Pozitif Sonuç Alıp Bebeğiyle Bekleyenler

kızlar hepinize çok teşekkür ederim,
evet cok korkuyordum ama neysekı cok şukur ıyı su anda, tabi bu yol cok uzun ve zahmetli inşallah hep böyle devam ederim:),

iğneleri garanti diye kullandırtıyorlar direk hedef diyor dr nereye gittiği belli diyor jele daha sonra dedi, ya bendeki daha evvelki tecrubelerden sanırım işte sağlama alıyor ama bitmiş durumdayım aslında su anda popo popo olmaktan cıktı, mosmor her yanı ,:)
neyse ıkı hafta daha inşallh sonra jel dedi, aman napim ben razıyım ya bukadar uzun zaman bekledikten sonra varsın iğne olsun yeterki sağlıklı olsun demii:)),

espoıre normal doğum olursa süper olur ama sezeryanda olursa canını sıkma dr lar hem senın kı once senın sonra bebeklerın saglığını dusunuyorlar o yüzden telaş etme sakın , ne güzel ahh senin yakın artık tez zamanda güzel haberlerini alırz inşallah bize,

bu arada bende daha belirti felan yok, belkide olmaz dedı dri yada 7.haftadan sonra olur dedi , bakalım :),

aysecim ya senin durumun cok vahım gercekten nekadar hassasmış bünyen eyvah eyvah:) yazık sana yaaa dr lar bir ilaç felan damı veremiyor? hay allah,

neyse kızlar hepinizi öptüm çok iyi akşamlar ,yarın görüşürüz :))))

kızlar haftasonu nişanımız var...
nişanda giymek için kendime bunu aldım...
hep kızımın cicilerini ekledim şimdi kendi cicimi ekliyim dedim
Eki Görüntüle 214363

canım çok güzel güle güle giy hem doğumdan sonrada kullanılır..ama anlamadım tunikmi elbisemi.ben ebrunun internet sitesini takip ediyorum hergün iki üründe indirim oluyo daha bişey almadım ama pijama gecelik takımlarını bekliyorum.

canım benim ablamında pazartesi aşlıması var oda 105 kilo bence çok değil
inşallah onunkide tutar.
sen yinede kendi doktorunu bırakma illa gebeliğin riskli olması şart değil ama kendini daha güvebde hissedersin sonuçta adam deli meli aama proff..:)

sana maşallah valla ben artık pek gezemiyorum hemen yoruluyorum sanki aşağı çekiliyorum gibi geliyo geçen gün çok gezdim bebeğim 4 5 saat kıpırdamadı tabi gece yarısı dr gittim uyuyomuş şükür:)))ayaklarım kocaman oluyo bide hep uzanıp semirmek istiyorum ben artık:)))

cnm bu tunik pantolon üzerine giyeceğim kısmetse...
ebrunun sitesini bende inceliyorum
dünmü ondan önceki günmü ne pijama takımı indirimdeydi sanırım facebookta öyle görmştüm
ebrunun mağazasında bende alt üst beğendim peşinde 70 dedi

çok şıkmış tunik... hemen hemen 2 ay 10 gün kaldı gideceğim bi yerde yok o yüzden ebrudan almıyorum ama gecelik pijamayı heralde ordan alıcam bulamıyorum senin beğendiklerin güzelmiydi .bi tane hepsiburdadan istedim güya m beden ama çok büyük geldi şimdi iade edicem mecbur hastane için muhakkak alınması lazımmış bana kalsa bi atlet bi kapri pijama giyerim ama napcan.
eğer bulursan banada hber ver olurmu zevklerimiz uyuyo seninle

herzaman ayrca doktorum bana 5 eylülü allah kısmet ederse tabi doğum için verdi benim sat 17 aralık seninde 17 kasım sanırım sana doktorun gün verdimi.benim 5 eylülse sanada sanırım 5 ağustos olur.doktoruma çok güveniyorum ama erken almaz inşallah.

slm güzel annler sersemlik var fena üzerimde...
gece uyudummu bilmiyorum en son odaları geziyodum hangi koltuk daha rahatmış diye
sıcaktan bunalıyorum geceleri resmen...
bide bu gece wc olayım iyice şaştı kaç kere gittiğimi hatırlamıyorum
kızımdada hala hafif belli belirsiz harektler var bu sabah neden anlamadım güçlü bi hareket yiyemedim kafamda ona takıldı
sütü içince çıldırıyodu resmen yeni içtim sütümüde bekliyorum...

sğl cnm bende beğenerek aldım aradım aradım sonunda ebruda buldum
bende almıyacaktım da sırf nişandan sebep aldım işte yoksa buna para vermezdim pijama takımı alırdım
pijama takımı çok güzeldi cnm krem rengi istiyorum ben kapıdada mankenin üzerinde vardı hemen dikkatimi çekti
peşinde 70 dedi satıcı kadın avm den çıktıktan sonra eşime dedim pijama takımını çok beğendim ama çok dedi diye
ne kadarmış dedi dedim 70
70e çokmu diyosun dedi,gerçi ben bizim burada basit bi mağazada beğenmiştim oda 60 demişti çokta değil aslında ama bakalım bi annemle alışverişe çıkıcaz bizim orada oradada bulamazsan bende alırım heralde onu bi iki tanede eve giymeye alsam yeter...

cnm benim sat 18 kasım ve doğumum ağustos 24 gözüküyo ultrason kağıtlarında
dr umla daha doğum şeklini ve tarihini hiç konuşmadım cnm yaa tırsıyorum resmen...

merhabaaaa nihayet gelebildim ben yorgun savaşçı gibiyim.... dün evde kaç kişi misafir vardı ben saat 3ten 6 ya kadar nasıl o kadar çeşit çıkarttım sonra koştura koştura doktora gittim dönüp saat 8den gece 2ye kadar misafir ağırladım 3 demlik mi 5 demlik mi çay demledim bilmiyorum valla :))))) öldüm yorgunluktan ama keyfim çok yerinde kuzumu gördüm kolları bacakları herşeyi yerinde osman hocam adeta bir melekti dün herşeyin çok iyi benim içim her açıdan çook rahat sen de rahat ol dedi ki herzman bilir kendisi olumsuz konuşma uzmanıdır :))) kanaman falan olmaz yukarı yerleşmiş dedi.. iki hafta sonra tarama testine çağırdı.. serum taktılar çok kustum geç saatti sizi arayamadım diye yalan attım bundan sonra beni ararken saate bakma benim için geç diye bişey yok beni aramaktan çekinme artık dedi.. taktıkları serumu çok ticari ve gereksiz buldu.. ne güzel işte hamileliğin tüm belirtilerini yaşıyorsun sağlıklı olduğunu gösterir 2 hafta daha sık dişini hepsi geçecek dedi..
işte böyleee sizde ne var ne yok..??

slm kızlarr biz geldik :)dün doktor amcadaydık çok şükür herşey yolunda.ikili testimiz de ii çıktı şükürler olsun.ultrasonda önce bebeğimi hareketsiz görüp çok korktuk,sonra bize süpriz yapıp zıplayıverdi bızdık :))) inanın daha yeni yeni alışıyorum ben kızlar sanki hep rüya gibi geliyodu.bide hareketlerini hissetsek naparız bilmiyorum :))
rabbim dileyen herkese en kısa zamanda nasip etsin inş.amiiin.

bugünleri de gördük ya çok şükür.. Rabbim tamamına erdirsin inşallah... her seferinde ağlayasım geliyor.. ÇOK ŞÜKÜR BİN ŞÜKÜR...

maşallah bebeğine ...35 hafta şaka gibi ... Az kalmış ... Allah sağlıklı doğumlar versin

burdayım :))) öpüyorum

merhaba güzel anneler.. 4-5 gündür yoktum kayınvalideye gittik orda kaldık..2 görümcemde var kalabalıkta rahattım ..herkes oyaladı .. ayaklarında saaladılar rahat yemek yedim .. ohh...şimdi evdeyim. tekrar eski düzene geçtik ..nete de pek giremedim orda .. hepinizi özlemişim ..

geçmişi çok hızlı geçtim ..1 haftada bayaa birikmiş atladığım varsa özür ..

herzaman seninle ; oda takımın koltuğuun halı çok güzel ... Sağlıkla kullan inşallah
lökosit yüksek yamışsın ..idrar yolu enf. galiba ... bol bol su iç cnm .. inş çabuk geçer
espoir salı günü doğum yazmışsın ... Bizi habersiz bırakma ..Allah yardımcın olsun ... minikleri öpüyorum ....

Nurcan ; ne zamandır görüşemedik .. kızın nasıl ..gözü düzeldimi .. maşallah 1 aylık olmuş .. öptüm çok

slm kızlar..Bende ne zamandır yazamadım..

Nevra,Nurcan bebişler nasıl???

Herzaman seninle benim lokosit senden fazlaydı doktor sadece su iç dedi....

Sabriya,espoir az kaldı...Hayırlısıyla sıra sizde...

Yeni hamişler size de hayırlı olsun.....

nevraa
gözdemmm
evet lökosit 11 12 çıktı dr birz yksek ama bakterinin bazen kendisi çıkıyo dedi en azından o seviyeye ulaşmamış
purınol mu ne bi ilaç yazdı suda çözlen gnde 3 kere kullanıcam bittikten 2 gün sonra yine idrar tahlili ile dr a gidecem
bol su içiyorum zaten dahada çoğaltayım o zmaan...

kızlarrr dun cok sevındım mutlu oldum ya, bugun su an co panıkdeyım nolur yardım edın,
dun vagınal ultrasonda bakarkn dr cok guzel aa hemde hıc kanama bırsey yok cok temız masallah demıstı,

ancak bugun wc de bı baktım iç çamasırım koyu sarı turuncumu yoksa çook acık sutlu kahve gıbı bır akıntı olmus rengı tam tarıf de edemıyorum, hemen aradım dr u, ecoprine alıyordum onu kes ve dınlen dedı asıstanına soylemıs işte,

ama tam ben fecı panık yaptım, bu sekıl dusuk baslangıcı olurmu? boyle olup da sorunsuz devam eden varmı?benım hıcc boyle olmazdı cunku ,
çok korkuyorum, ayaklarımı uzattım yuksege yatıyorum sımdı ama offf allahım nolur bebegıme bırsey olmasınn, nedıyorsunuz??
sonra korkarak wcye gıttım tuvalet kagıdına cok acık sutlu kahve gıbı bı ız geldı okadar napim ben ölücem valla yaaaa,
nolur yardımm edınn ,

cnmm telaşlanma muhmelen şimdiden sonra kan sulandırı kullanmayacaksın
bende de oldu hemde seninkinin kat ve kat fazlası resmen kırmzıı kan kahverengi akıntı falan oldu kan sulandırıcıyı bıraktırttı dr um ve hiç bi şekilde müdahale edilmeden dinlenmekle geçti 1 2 günde
ertesignde bebeğin kalp atışlarını duyduk
birde 3.5aylıkken yoğun çeşme şeklinde kanamalarım oldu arka arkaya aralıklı 2 defa
çok şükür onlarıda aşarak 32.haftaya geldim
stres yapma dr unun dediklerini uygula yeterli...bol dinlen..

allah razı olsun herzamancım ıyıkı yazdın , dınlenıyorum ama sankı regl olcakmısım gıbı hıssedıyorum karnımı ,normalmı kı?
belkıde kan sulandırıcı fazla geldı ınsallah oyledır allahım sen koru :))

göğüslerim davul gibi kasıklarım sancıyor her yanım sivilce içinde e ben de regl olacak gibiyim daha ne olsun ama doktor bak ne güzel hamileliğin tüm belirtilerini yaşıyorsun sevin buna dedi dün..
bence kendini yeterince üzdün artık rahatla sevin ve şımar biraz hak etin artııık.. şimdi bulması zor bişey düşün ara eşini al gel de eziyet olsun hamileliğin şanındandır kapris yap naz yaaap

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…