:)))yanlış anladım galiba eee rahatın nasıl???
kaç gündür dışardasın yorulmadın mı???
yorulmammı kızz hemde nasıl
kocişle dün doğum günüsüne giderken erken çıktık evden yol üzerindeki avm ye uğradık ama ben telef oldum bazı yerlerdede sandalye istedim oturdum di,nlendim öyle gezdik en sonunda bide ayakkabı bakayım dedim sonra yürümekten yoruldum vazgeçtim
ama kendime nişanda giymek için ebru mater. bi kıyafet buldumda aldım rahatladım...
bu sabahta kontrolümüz vardı onuda atlattık eve geldim evi topla süpür temizle falan derken yine yoruldum şuan dinleniorum
bebişimin cicilerini yıkamak içinde deterjan aldım eve gelirken şimdi düşünüyorum ne zaman yıkasam diye...
slm teyzoşlar....biz kontrolmzü olduk geldik
orta şekerli bi kontrol geçti...
idrarda kökosit tavan yapmış resmen dr suyla karıştırılan bişi verdi günde 3 kez kullanacakmışım bittkten 2 3 gün sonra gene idrar tahlili yaptır gel görüşelim dedi..
bebeişimin suyu iyiymiş tek göz kapalı poz verdi bize babası bu sefer kendisine benzetti kızımızı bakalım hayırlısı...
rahim ağzını ölçtü dr um 3.33 çıktı 3.5 falan çıkıyo normlade ama buda güzel dedi sizce???
bebişimin kilosun bugün itibariyle 31+0 olarak 1570 çıktı bana az geldi ama dr um normal dedi...
boyuda 40cm...
hemogramdada biraz kansızlık çıktı buda endişe edilcek bişi değil dedi.
öyle yani kzılar benden hbrler böyle 82.5 kilo olmuşum bide 15 günde 1.5kilo almışım dr ooo çook dedi...böylelikle 12 kilo almış oldum toplamda..
yaa bazen düşünüyorumda üzülüyorum bebeğimi besleyecek şeylermi tüketmiyorumda tam haftasında çıkmıyo yada biraz kilolu çıkmıyo diye??
hayırlısıyla inş...
aaa hoşgeldin çoktandır yoktun evet gözlerimiz seni aradı ama neyseki iyiymişsin...
bebeğinin kilosunada maşallah...
cnm hiç üzülme onunla konuş bol bol seni bekliyoruz de hep..
belkide bu adet sancısın artık adet olamayacağını ve bebeişinin tutunduğunun belirtisiidr hemen bi sancıyla morelini bozupta meleğini üzme annesi o akıllı tutunacaktı inş.
stres yapma daha çok morel bozuntusu yaşarsın..
ya ben çok ayakta kalınca karnım çok kaşınıyo yağ falan sürüyorum yinede kaşınıyo ne rahatlatır acaba sende öyle bi sorun var mı geçiyo mu sonra yoksa artık hep böyle mi???
canım biz dün ananesiyle yıkadık bugünde saolsun annem ütüledi ama dolabımız gelmediği için daha yerleşmedi boş bi dolabım vardı oraya koyduk şimdilik ayyy bi sürü kıyafetleri olmuş minnoşların maşallah kısmetleriyle geliyolar şimdide makinede battaniyeleri var onlar kaldı bebek sepetiyle kapı süsüde almış annem bide marketten şimdi bez aldırdım herşeyimiz hazır sayılır benimde eksiğim yok şükür ama daha valize yerleşecek oda en son iş artık haftaya
cnm benim karnım 1 kere kaşınıyosa seninki 3 kere kaşınacaktır bol bol nemlendir vücudunu kaşıma sakın çatlak oluşur...
benimde zaman zaman kaşınıyo ovalıyorum avcumun içi ile...
bende daha yıkamadım yaa 1 2 hafta sonra yıkarım diyorum bakalım hayırlısı
pijama ile bebek bakım çantası almadım daha o büyük yük üzerimde...
dediğin gibi bi sürü cicileri var minnoşların demin kociş aradı bi arkadaşı çinden gelmiş hediye getirmiş kızımıza deminde benim tel çaldı primadan aıyolar çekilişe katılmıştım kazanmışım e bebek mağazasından alabilirsiniz diyolar bakalım o pakette neler var...
bende bebek şekeri ile kapı süsünü halledemedim daha
ya neler sürüyorum tahmin edemezsin kaşıyorum valla dayanamıyorum
bebek bakım çantasında neler var bende almadım ama şampuan pudra falan diyosan onlar tamam
anaaaaammm bende merak ettim neler gelmiş çinden bide e bebekten gelen
ya şekerle kapı süsü sepet hepsi aynı yerde satılıyo 2dklık iş
bebek bakım ürünleri bendede var cnm şampuanı kremi pişik kremi yapı falan onlar tam bebek bakım çantası arıyorum şık güzel bişi
bende akşama görecem bakalım çinden ne gelmiş :)))
e bebekten alınacak prima hediyesi ise haftaya cumadan sonra alınacakmış
hepsini anlatırım sana
tamam canım beklerim ne güzel ya maşallah bize sen 30ları gördün bende yaklaştım en azından:)))
offf kaşınıyorum delircem
mrb canım valla aşırı yoruluyorum artık ama gezmekten de vaz geçmiyorum .. ayy canım sana sıra geldıyse arkandan allahın izniyle ben geliyorum inş allah sağsalim seni ve bebeklerini kucağında buluşturmayı nasip etsin
kızlar haftasonu nişanımız var...
nişanda giymek için kendime bunu aldım...
hep kızımın cicilerini ekledim şimdi kendi cicimi ekliyim dedim
Eki Görüntüle 214363
Elbisen çok güzel çok havali güle güle kullan.
Resimdeki sen misin ?
kıyafetiniz çok güzel iyi günlerde kullanın. bende 22 haftalık kızıyla bekleyen bir anneyim. bizim de düğün var ayın 2 sinde ama ben hala birşey bulamadım
Hayirli cumalar kizlar.
Herzaman_seninle artik yaz tatili yaklasiyor o yüzden mi kimseler gelmiyor.
Ben sali gûnü doguma gidiyorum allahin izniyle hastaneden halen haber bekliyorum kaçta gitmem gerektigi için.
Daha 4 günümüz var ama çok heyecanliyim.
Hayirli cumalar kizlar.
Herzaman_seninle artik yaz tatili yaklasiyor o yüzden mi kimseler gelmiyor.
Ben sali gûnü doguma gidiyorum allahin izniyle hastaneden halen haber bekliyorum kaçta gitmem gerektigi için.
Daha 4 günümüz var ama çok heyecanliyim.
huhuuu nerelerdesiniz yaaaa
niye uğramıyo topiğimize kimsecikler....
tahmer cnm yaa kaç gündür gelemiyosun inş bi sıkıntı yoktur cnm iyileşmişsindir...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?