ay canım salı günümü çok az kalmış hayırlı olsun sağlıkla al kucağına bebeklerini inşallah heralde sezeryana karar verdi doktorun..darısı bizim başımıza..
aaaaaa belli oldu demek günü
ayy cnm hadi hayırlısıyla Allah kurtarsın inş...
salı gününü iple çekiyoruz ikizlerimiz geliyoooo listemize ekleyeceğiz
bizi hbrsiiz bırakma tamammı?
iyilik eski gezentilerden ayşecikben burdayııım:80::80: naber gezenti?
Aslinda bu sali gittigimde belliydi. Normalde benim dogum tarih 13 temmuz ama ikiz olunca sonuna kadar götürmûyorlar en geç iki hafta önce dogum gerçeklesiyor. Hatta sali günü rahim açik olsaydi bu hafta bile dogum edebilirdim ama olmadigi için son gününü bekliyelim dedi. Rahim açik olsada olmasada sali doguma gidicem.
Doktordan haber bekliyorum bugün aramasa ben aricam hastaneyi.
Doktor'un son günü beklemesi normal dogum olsun diye sali günu belli olur hayirlisiyla. Sali'da miraç kandilli biraz önce gördüm takvimde mÜbarek günde allah kurtarsin bebeklerimi sag saglim kucagima almayi nasip etsin.
iyilik eski gezentilerden ayşecik
sen nasılsın
be kapadım totomu eve oturuyorum
yarın nişan var bakalım hayırlısıyla onuda atlatalı 4 5 gün evdeyim sonrasında kısmetse bi aksilik çıkmazsa yine başka ve son bi programım var onuda atlatırsam ne mutlu bana
yaa ikizde normal doğum inş tehlike yaratmaz cnm yaa
aaa kandile denk gelmesi ne kadar güzel bişi inş sağ salim kurtulursunuz
ben hala geziyorum dün eve çok[SUP][/SUP] geç geldim nerdeyse 2de yattım.. şimdi de izin aldım birazdan çıkıcam akşama misafir gelicekmiş geçen haftaki menüyü hazırlarım gidip.. saat 7de de osman amcamıza gidicez..
iyilik eski gezentilerden ayşecik
sen nasılsın
be kapadım totomu eve oturuyorum
yarın nişan var bakalım hayırlısıyla onuda atlatalı 4 5 gün evdeyim sonrasında kısmetse bi aksilik çıkmazsa yine başka ve son bi programım var onuda atlatırsam ne mutlu bana
yaa ikizde normal doğum inş tehlike yaratmaz cnm yaa
aaa kandile denk gelmesi ne kadar güzel bişi inş sağ salim kurtulursunuz
Insallah yaratmaz canim. Ama riskli olursa doktor sezeryan yapar. Sonuçta beni ve bebekleri tehlikeye atmazlar öye dedi doktor. Allah yardimcim olsun.
hadi ben neysem evdeyim istediğim vakit dinlernirim ama sen kendini çok yormamaa çalış cnm bide çalışan birisin
oo misafir var demek akşama hadi kolay gelsin
osman amca dönüşü hbrleri bekliyoruz..
Aslinda bu sali gittigimde belliydi. Normalde benim dogum tarih 13 temmuz ama ikiz olunca sonuna kadar götürmûyorlar en geç iki hafta önce dogum gerçeklesiyor. Hatta sali günü rahim açik olsaydi bu hafta bile dogum edebilirdim ama olmadigi için son gününü bekliyelim dedi. Rahim açik olsada olmasada sali doguma gidicem.
Doktor'un son günü beklemesi normal dogum olsun diye sali günu belli olur hayirlisiyla. Sali'da miraç kandilli biraz önce gördüm takvimde mÜbarek günde allah kurtarsin bebeklerimi sag saglim kucagima almayi nasip etsin.
merhabalar;
topiği arada bir okuyorum maşallah doğumuna az kalmış. inşalllah bende bu günleri görürüm ikizlerimle,, senin yerine sanki ben doğuma giricem çok heyecanlandım doğum hikayeni de paylaş buradan olur mu canım.
Allah tek avaz da kurtarsın inşallah...
merhabalar;
topiği arada bir okuyorum maşallah doğumuna az kalmış. inşalllah bende bu günleri görürüm ikizlerimle,, senin yerine sanki ben doğuma giricem çok heyecanlandım doğum hikayeni de paylaş buradan olur mu canım.
Allah tek avaz da kurtarsın inşallah...
merhabaaa:) beni kimse merak etmedi mi? ben internetten dolayı yazamadım ama çok mutlu sonuçla döndüm,
allahıma bin şükür ilk defa güzel sözler duydum dr dan, 5 haftalıkmışım ama derinden kalp atımı başlamış sesini bile duydum,
kese düzgün hersey yolunda görünüyormus, hatta cok güzel bir yere yerleşmiş miyomdan uzaktaymış:),
ya nasıl bir sinir boşalması olduysa dr anlattı ben ağladım , 40 kere sordum gerçek mi söylüyorsunuz diye, ne muhteşem bir duygu anlatılamazzzz birşeyy,
allahım dualarımı kabul etti diyorum bu sefer olcak herhalde,
dr kasma kendini rahat ol ki bebekte rahatlasın dedi, artık ılk zamanki gibi korkum yok çok şükür, bundan sonrası artık yavaş yavaş ilerleyecek olan bir süreç inşallah bu süreci başarı ile tamamlarım ve bebeğime kavuşurum sağlıkla ,2 hafta sonra tekrar kontrol var, bir tatsız taraf iğnlere 2 hafta daha devam edecekmişim ondan sonra jele geçeriz dedi, sanırım 7 hafta olunca tam görünce herseyi dr kesecek iğneyi, napalım 2 hafta daha katlanıcam , herseye değer valla ayy süper birşeydi :)
allah hepimize nasip etsin, sağlıkla kavuşmamızı sağlasın hayırlısı ile kızlar,
çok mutluyum çokkk:)
çok güzel haberlerle gelmisin insallah sonuna kadar hep böyle devam eder.
inşallahhhh inşllahhh :) çok saol, allahım senide kolay bir doğumla bebeğne kavuştursun az kalmış ne güzel ne heyecan vardır şimdi :) ne tatlı bir duygu bu, :)) gerçekten çok güzel bir duygu anlaılması mümkün değill mişş:)
merhabaaa:) beni kimse merak etmedi mi? ben internetten dolayı yazamadım ama çok mutlu sonuçla döndüm,
allahıma bin şükür ilk defa güzel sözler duydum dr dan, 5 haftalıkmışım ama derinden kalp atımı başlamış sesini bile duydum,
kese düzgün hersey yolunda görünüyormus, hatta cok güzel bir yere yerleşmiş miyomdan uzaktaymış:),
ya nasıl bir sinir boşalması olduysa dr anlattı ben ağladım , 40 kere sordum gerçek mi söylüyorsunuz diye, ne muhteşem bir duygu anlatılamazzzz birşeyy,
dr kasma kendini rahat ol ki bebekte rahatlasın dedi, artık ılk zamanki gibi korkum yok çok şükür, bundan sonrası artık yavaş yavaş ilerleyecek olan bir süreç inşallah bu süreci başarı ile tamamlarım ve bebeğime kavuşurum sağlıkla ,2 hafta sonra tekrar kontrol var, bir tatsız taraf iğnlere 2 hafta daha devam edecekmişim ondan sonra jele geçeriz dedi, sanırım 7 hafta olunca tam görünce herseyi dr kesecek iğneyi, napalım 2 hafta daha katlanıcam , herseye değer valla ayy süper birşeydi :)
Hayirli cumalar kizlar.
Herzaman_seninle artik yaz tatili yaklasiyor o yüzden mi kimseler gelmiyor.
Ben sali gûnü doguma gidiyorum allahin izniyle hastaneden halen haber bekliyorum kaçta gitmem gerektigi için.
Daha 4 günümüz var ama çok heyecanliyim.
Allahım sağ sağlm kurtaesın ndemek kandilde geliyor benim topiğimiz ilk ikizleriydy o yaramazlar gelsinlerde bi görelim bizim için totolarına birerkere şaplat annesi :)))))) ay şaka maka normal doğum olursa çok güzel olur canım inşallah hayrlısı ile haberlerini bekliyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?