Pozitif Sonuç Alıp Bebeğiyle Bekleyenler

slm kızlar nasılsınız öncelikle bebişleriniz hayırlı olsun martın 30 da yumurtamda yumurtam toplandadı 2 nisanda transferim yapıldı şimdi 14+4 günlük hamileyim çok şükür herşey yolunda hiç bulantım olmadı pek fazla belirtim yok yani bebeyinilk hareketl
eri ne zaman duyulur bi bilginiz varmı allah kimsenin emeyini boşa çıkarmasın inş

slm cicişler ne çok kaynatmışızı yaw...
akşamda bizde kızımla nişan törenindeydik çok gzel geçti hamileliğimin tadını çıkardım desem yalan olmaz

hayırlısı olsun cnm.....hareketlerini 18.haftada hafif kıpırtılar şeklinde duyabilirsin..

ohh ne güzel öpmüş kadar oldun inan:))hepimizin hayatı değişti valla hayata daha bi başka bakar oluyo insan allah bozmasın bu mutluluğumuzu ben hala arada inanamıyorum özellikle sabahları gerçekmi rüyamı
yarın gidersin alırsın ciciler ben her aldığımda dualarda ediyodum allahım güzel günlerde giydirmemi nasip et diye şimdi herşeyi tam pusetini beşiğini herşeyini aldım

amin canım senin bebişinde hayırlı olsun....
hareketlerini tama anlaman yine 20 haftayı buluyo ama minik seğirmleri falan 16 17 minik minik hissediyosun ama 20 haftadan sonra asıl anlıyosunki hareket buymuşş

cnm seni devmlı bu topikte görmek ne güzel gel şekerim hep böyle
ya şeyi soracam beşik derken sallanan beşikmi aldın bende sallanan minik çok yer kaplamayan bi beşik arıyorum şıkta olacak ama
bide puset derken bbek arabasından mı bahsettin onu ne aldın?

ne güzel eğlenmişsin sesleren bebğin ne yaptı içerde göbek atmıştır heralde..

beşik derken aslında park yatakdan bahsediyodum sanki aynı gibi geliyo.arabayıda baby 2 go 8831 aldım çok güzel bi araba tek kusura tek taraflı ama olsun ..beşik o küçükler için aziz bebede güzel şeyler var ma imkanın varsa istoça git derim hem şık hemde uygun bulursun

güzelmiş cnm park yatağınız..gle gle kullanın
ben bebişe oda yaptım ya o yüzden park yatak değilde sallanan minik bişi istiyorum
lila nikli arkadaşta istoçu önermişti kocişi bi kandırmam lazım
bebek arabası olarakta ben travel sistem istiorum
primadan 150 lira hadiye çekimiz gelecek e bebekte kullanılabilen onuda oradan kullanacağım bakalım..
aziz bebe demişsin net sayfasına bakayım bi ara.

Iyi pazarlar kizlar.

Herzaman_sennle ne güzel atlattin nisani hamileligin tadinida çikardin.

Dün bizde magazalari gezdik gezebildigim kadar. Bebislerimin yatagina müzikli oyuncak aldik pazartesi gelecek.
Ikiz arabalarada baktik oturdugum yer küçük olunca pek çesit yok bir yerde begendik karar verip pazarteside onu alicaz.
Bir çok eksigimiz var ama yavas yavas tamamlicaz.

cnm benim onlar bi sağ salim gelsinlerde eksikleri olsun boşver zamanla tamamlanırlar...
müzikli oyuncaklarınızıda güle güle kullanın dönenceden bahsediyosun heralde..
bende beğendim bi model ama daha alamadım :))))
çok şkür nişanı atlattık üstümde büyk yüktü valla...

ben mecburen park yatak aldım evim 2 oda 1 salon daha öncede söyledim galiba 1 odasını dolap odası yaptık yani bebiş için ev değiştiricez ilerde 3 odaya geçicez ..beşik için arkadaşım getirmişti hatta istoçdan almıştı oda ama baktık salonda tıkış tıkış olucaz çünkü yaağı yatak odasında beşiğide salona koyarım diyodum oda olmadı.
aziz bebenin bahçelievlede kadirhas çocuk dünyasında orda bide bisürü mağazada var orda görmüştüm..
ay ne güzel primadan hediyemi kazandın güle güle kullan

Hiç sorma çikiyorum ama otura otura geziyorum magazalari dayanmiyorum yüküm agir :))) bebisleri tasimak bellimi agritiyor bacaklarim siziliyor nefesim kesiliyor.
özlemisim gezmeyi dün gecede arabayla tur atik esimle oda ôzlemis bensiz bir yere gitmiyor çok iyi geldi.
Evet dönen oyuncaktan bahsediyorum ayiciklar dônüyor ayni andada müzik çaliyor.

valla ikiz oldukları için ilerde arabayı kullanırken kas yaparsın artık:))))
ekssikler hiç bitmiyo tam bitti diyosun birileri aa bak bunlarda lazım diyo ve tekrardan başlıyo:)

aa cnm ben karıştırdım doğru sen demiştin arkadaşım istoçtan almış banada getirdi tıkış tıkış olduğundan geri çevirdim diye
ben lila nikli arkadaşla karıştırdı pardon
benim evim müsait olduğundan bebek odası yaptım ama günlük sallamalıya ihtiyacım olacak eminim o yüzden istiyorum
kadir has ı bende çok merak ediyorum ilkten bi oraya gideyim sonrada istoça bakarım o zaman
çok sğl bilgi verdiğin için...
evet facebookta prima dünyasına form doldurmuştum çekilişe katıldım çekilişte çıkmışım bi sürü hediyemiz gelecek ayrıca indirim kuponlarıda varmış
kızım şans getirdi bana..
bidahaki çekilişlerde sizlerede hbr vermeye çalışırım cnm

merhaba arkadaşlar ben yeniyim test yaptıralı 2 gün oldu.daha 13 günlük hamileyim.salı tekrar test günü değerim yükselmeyecek kese görünmeyecek kallp atışı... falan ödüm kopuyor.dua edin

anladım cnm bende alacam kızıma ondan,senin aldığının nette fotosu falan varsa paylaşsana bizle..

merhaba arkadaşlar ben yeniyim test yaptıralı 2 gün oldu.daha 13 günlük hamileyim.salı tekrar test günü değerim yükselmeyecek kese görünmeyecek kallp atışı... falan ödüm kopuyor.dua edin

hayırlı olsun canım allah tamamına erdirsin.hepimizin yaşadıklarını yaşıyosun bak gör zaman nası geçicek allahın izniyle.

valla ikiz oldukları için ilerde arabayı kullanırken kas yaparsın artık:))))
ekssikler hiç bitmiyo tam bitti diyosun birileri aa bak bunlarda lazım diyo ve tekrardan başlıyo:)

Aynen çok büyük oluyor birde baya bir yer kapliyor ama mecburum alicam. 2 yer daha kaldi yarinda oraya gidip bakicam bulamazsam dün begendimiz modeli alicaz.
Eksikler bitmiyor birde çift çift olunca dahada bitmez.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…