Pozitif Sonuç Alıp Bebeğiyle Bekleyenler

benim de 8-9 lökosit çıktı canım bana da basit 5 tane antibiyotik bir de fitil verdi yanma da yapmıştı çünkü ve akıntım da artmıştı. kızılcık suyu da iyi geliyor ben içiyorum tavsiye ederim. kızlar akşam düğün var hamile hamile zor geliyor

cnm regl olamadığın için belirtilerini yaşıyosun normal bunlar sen dinlen sadece...

bende sadece purınol diye suda eriyen bişi kullanıyorum o kadar...
bizimda akşama nişan var hazırlanayım artık yavaş yavaş hareket ediyom zaten anca hazırlanırım..

az evvel tuv kagıdına açık pembe renk geldı agladım hemen dr u aradım hem fragmını he ecoprını kes ıkı gun hıc kalkma pazartesı ultrasona bakalım dedı, ama kasıklarım agrıyo regl gıbı cokk korkuyorumm allahım bırgunlukmuydu sevıncım allahımmm

napcam bennn

ya gezdiğimden mi bi yere gidiyorum hep oturuyorum hatta mümkünse uzanıyorum ama evden çıkıyorum ya o bile güzel bi değişiklik oluyo benim için y
ya o kımıldamama meselesinde benim yapacağım bişey yok aslında az çok yerlerini biliyorum ama bambaşka bi yerden tekme geliyo anlamıyorum yani biri tüm gün uyusa anlamam heralde ama yorulduğumda benimkilerde kımıldamıyo heralde yorulup uyudular diyorum bide çok hareket etmeyen kızım diğerlerinden daha kilolu bi alakası var mıdırki??? ya bu arada benimde şişiyo ayaklarım ama olsun o kadarcık canım hem sıcaklar hemde taşıdığımız can az diil yani benimde sat 20 aralık aramızda 3gün varmış bende her fırsatta uzanıyorum ayaklarımı yüksek tutmaya çalışıyorum o zman şişi biraz iniyo

napcan biliyo musun oturup dua ediceksin bebeğine bişey olmaması için allaha emanet edeceksin kendini sakin olucaksın ağlamicaksın dinleniceksin
canım bak olabilir böyle şeyler haplardan dolayıda olabilir rahmine yerleşiyo yerleşme kanaması derler oda olabilir hemen en kötüsünü düşünme tamam mı???
keşke başka bi dr a gitsen yarın için rahat etmez şimdi senin kalp atışını duysan yeterdi şimdilik acilden bakıyolar galiba

canım ağlayıp sakın üzülme dün doktora gitmedinmi muhakak bi terslik olsa anlardı içini ferah tut ik aylar hemen hemen herkes aynı şeyi yaşıyor.bol bol dua et gerçekten ben hergün karnıma ellerimi koyup okuyorum allaha emanet..

benimde ayaklarım şişsin ondan değilde çok şişerse falan doktorunuza bildirin deniyo allah korusun gebelik zehirlenmeleri oluyomuş tansiyon falan korkuyo insan ..
gerçekten senin hareketleri takip etmen imkansızbenim şimdidden canımı acıtıyo kızım öyle bi vuruyoki geçen akşam eşimle karnımdan fırlıycaktı sandık

ya canım çok yorma kendini okadar bırak misafirler hizmet etsin valla.sanırım bide çalışıyosun allah yardımcın olsun.
bende hastanelerin ticari amaçla biçok şey yaptıklarına inananlardanım en son demiştim kum döküyosun hesabına bisürü tahlil istedi kendi doktoruma sorduğumda normal dedi ve bişey yaptırmadı.
ne güzel 2 haftan kalmış sonra göbeğin büyümese hamile olduğunu bile anlamıycaksın

canım bende tırsıyorum bazen bi kahramanlık geliyo cesaretleniyorum 8 yıldır bekliyosun bundanmı korkuyosun diyorum yani karışık duygular yaşıyorum tek korkum aniden sancılanmak allah korusun yengem takside doğurmuşş

aaa ben onu bilmiyodum bak dediğin iyi oldu saol canım
aynen kemikleri güçlendi galiba diyorum bide suyun içinde çok rahat hareket ediyolar
özellikle karnıma bakınca hareketlerini takip edebiliyorum sen görüyo musun???

lavanta korkma canım; aynı şey iki gün önce başıma geldi,çıldırdım.çok az kanama oldu,devam etmedi.gece olduğu için doktor bulamadım,ancak telde görüştüm. dinlenmemi ve sakin olmamı söylediler.

ertesi gün doktora gittim, ultrasonla baktı. keseleri gördüm ilk defa,ikizlermiş:) doktor sorun yok dedi,pruloton iğne verdi. 1 hafta sonra kontrol dedi.

hiç korkma,yerleşme kanaması ama muhakkak doktoruna git en kısa zamanda... hele açık pembe falansa çok rahat ol:)

cnm sakin ol...açık pembe diyosun o yerleşme kanamasıda olabilir kızların dediği gibi
bende senin haftanda kıpkırmızı kanamalar geçirdim dinlenme ile atlattım...
sende dr unun dediklerini dinle...

Korkma canim kizlar açiklama getirmis bende tekrarlamicam.
Bendede oldu pembe akinti birde her on günde bir benim kahverengi akintim oldu 4 ay boyunca 3 aylikken kanamam bile oldu 2 defa.
Pembe ve kahverengi akintidan korkma içini rahat tut.

Sagol canim. Pazartesi sabahi doktoru aricam haber gelmedi insallah sali günü alirlar beni.
Mutlaka yazarim buraya habersiz birakmam sizleri.
Sende Nevra prensesi benden için koklaya kolaya öp.

evet canım çalışıyorum da ama iş yerinde yorulmuyorum devamlı oturarak çalıştığım için sorun yok.. misafirlerin beni bu kadar yoracağını ben de tahmin edemedim o akşam epey sancım oldu ayaklarımı yukarı kaldırıp yattım da sabaha geçti şükür..
ben de kendi doktorum biraz sert tavırlı biraz da pahalı diye acaba öbür tarafa mı gitsem diye tereddüt ediyorum ama gidip görüşünce doktorun tecrübesinin farkı belli oluyor.. off yine de kararsızım..

tabi seni tedirgin etmiyim sırf ayak değil eller yüz falan şişip bulantılar eklenince deniyo ama benimm sırf ayklar başlayınca telaşlanıyorum....
ay o hareketleri farketmezmiyim kumandayı koyuyorum karnıma resmen kumanda zıplıyoher yattığımda göbek açık kumanda üstünde seyrediyorumm

oturarak olması iyi ama haftalar ilerleyince hep uzanmak istiyo insan...
sen artık birileri gelince eşine yaptır servisi ben öyle yapıyorumohh nasıl keyifli anlatamam:)
sonuçta adam prof olmuş demekki bi farkı var allahın izniylede doğumuna bile güvenle girersin doktor çok önemli.ee tabi fiyatları birz tuzlu oluyo ama sonuçta bizde her sene doğurmuyoruz boşver

ay doğru söylüyorsun sanki tüp bebek yapsam bunun kaç katı parayı harcamayacak mıydım??? feda olsun kuşuma.. yaa artık ben alışveriş etmek istiyorum zor tutuyorum kendimi

ay doğru söylüyorsun sanki tüp bebek yapsam bunun kaç katı parayı harcamayacak mıydım??? feda olsun kuşuma.. yaa artık ben alışveriş etmek istiyorum zor tutuyorum kendimi

valla çok doğru bu benim ikinci denemem ilkinde 6 milyara yakın harcadım ikinci raporlu 1500 lira artılarıda vardı rahim filmleri genetik testler bin kere feda olsun sonuçta çok şükür senin kendiliğinden oldu gerçekten feda olsun emin ellerde olsun kuşuna allahın izniyle.
ben ilk öğrendim annem almış iki takım ikiz olma ihtimali vardı beta yüksekti sonra kalp atışınu duydum gittim gittim aldım hediye alıyorum diyodum kuzuma hiç olumsuz düşünme ufak ufak albi arkadaşım dediki herkes hamile kalıyo doğuruyo senin farkın ne gerçekten öyle ....bence ufakda olsa al ben cinsiyeti belli olmadığı için sarı yeşil kırmızı böyle şeyler aldım..

oh beeee ben de biri bunu söylesin diye bekliyordum canım şimdi sarılıp öpesim geldi seni... hemen yerın başlıyorum almayaaaa bu günleri göreceğime hiç inancım kalmadığı zamanlar oldu nasıl karanlık gecelerin ardından doğdu bu güneş hayatıma çok şükür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…