Pozitif Sonuç Alıp Bebeğiyle Bekleyenler

merhaba arkadaşlar ben yeniyim test yaptıralı 2 gün oldu.daha 13 günlük hamileyim.salı tekrar test günü değerim yükselmeyecek kese görünmeyecek kallp atışı... falan ödüm kopuyor.dua edin
aa ne güzel yeni biri daha katıldı aramızaaa hoşgeldin hayırlısı olsun cnm...
ayrıca 13 günlük değilsindir sen son adet tarihinden hesaplanıyo
kaç haftalık hamileyim diye yaz arama butonuna oradan bulursun...
bu arada değerin kaç çıktı
hiç telaşlanma bol bol dua et kalp atışıda kesede görülecektir Allahın izni ile.

Aynen çok büyük oluyor birde baya bir yer kapliyor ama mecburum alicam. 2 yer daha kaldi yarinda oraya gidip bakicam bulamazsam dün begendimiz modeli alicaz.
Eksikler bitmiyor birde çift çift olunca dahada bitmez.

haklısın çift çift olunca daha zor..salı günü kesin belli oluyo dimi doğum günü ve şekli

selam beni hatırladınızmı kanamam hala sılık sılık devam edıyo bebek kalp atışı duyduk cuma gunu 2 gundur geceleyın çok koyu akıntım oluyo umarım kesılıyodur dunlenıyorum evde ama uzuluyorum neden bole oluyo

evet cnm hatırladım...
inş bi an evvel kesilir cnm morelini yüksek tut
bugünlerde geçecek..

benimde dün oldu canım kanama 6+4 günlük bugün dün kalp atışnı gördük eve geldiğime kahverengi ile karışk kanamam oldu yatıyorum şu an silik çok az kavrengi geliyo

benimde dün oldu canım kanama 6+4 günlük bugün dün kalp atışnı gördük eve geldiğime kahverengi ile karışk kanamam oldu yatıyorum şu an silik çok az kavrengi geliyo

inşallah geçer bunlarıda atlatırız dr um kanama koyuysa korkma kırmızıysa ara dedi bakalım çok uzuluyorum 2 hafta oldu geçsin artık

inşallah geçer bunlarıda atlatırız dr um kanama koyuysa korkma kırmızıysa ara dedi bakalım çok uzuluyorum 2 hafta oldu geçsin artık

inşallah biranönce kesilir.annem anlatıyo beni 9 ay kanamayla doğurmuş ilacını alıp yarım saat yatıp tekrar işe başlıyomuş 2 de ablam var onlara bakıp temizlik yapıyomuş yani tedirgin olma .

ay ne güzel maşallah gerçkten şans getirmiş...bidahakine bizede haber veririsin :))
benim yarın şeker yüklememm var 50 mg o şekerli sudan nekadar içirilyolar bide limon götür dediler sıkıpmı götürülüyo yoksa yarın alıp mı gidiyim bide kaç saat sürüyo.

merhaba arkadaşlar ben yeniyim test yaptıralı 2 gün oldu.daha 13 günlük hamileyim.salı tekrar test günü değerim yükselmeyecek kese görünmeyecek kallp atışı... falan ödüm kopuyor.dua edin

Hayirli olsun simdiden kendine negatif sorkular sorma hersey güzel olucak allahin izniyle.

meleğini bekleyenler
isim ------- gidilen merkez------ ----- --gebelik haftası------kız/erkek----isim-----

1-)tahmer-----------------umut tüp bebek--------------10.hafta
2-) espoir_fr --------------Fransada tüp bebek ---------35.hafta--------- 1KIZ/1ERKEK
3-) gozdemmmmmm--------Doğal gebelik----------------29.hafta----------ERKEK
4-) efda-------------------brüksel tüp bebek------------9.hafta-------------
5-) byn_zeynep------------Avrupa şafak hast-----------14.hafta ---------Erkek
6-) herzaman_seninle-------Memorial okmeydanı---------31.hafta ---------KIZ---------Ceyda
7-) ceydda----------------Bursa acıbadem hasta.-------31.hafta--------- Kız -----Ceyda
sabriya----------------Yesilkoy international hast.---33.hafta----------KIZ---------
9-) judith_mc--------------umut tüp bebek-------------24.hafta----------KIZ
10-) prizeprize-------------Ankara genart---------------28.hafta----------ERKEK
11-) dilek23_41------------Medicıne hos. asy.-----------20.hafta ---------ERKEK
12-) Ayşe_URL-------------NORMAL GEBELİK-------------10.hafta
13-) pares83--------------çamlıca medıcana-------------9.hafta----------KIZ-----ARYA*
14-) umut3452-------------maya tüp bebek--------------5.hafta
15-) gulumgulum-----------Anatolia tüp bebek -----------22.hafta--------ERKEK
16-) minikmucizem---------ankara tüp bebek -------------22.hafta--------KIZ
17-) leydim84--------------------------------------------21.Hafta--------kız
1 htcyldz --------------Umut tüp bebek --------------16. hafta
19-) zeynepela------------Bursa acıbadem --------------30.hafta----------kız
20-) nilu------------------ Maya tüp bebek--------------18.hafta-------ikiz erkek
21-) PULPY---------------------------------------------7.hafta
22-) suannacats----------Doğal gebelik -----------------11.hafta
23-) handesb0------------Koza tüp bebek bursa---------16.hafta-----1KIZ--1ERKEK
24-) nesrinbay-------------Beylikdüzü medicana----------9.hafta
25-) lila3146 -------------Eurofertil tüp bebek -----------27.hafta
26-)rudi------------------brükseltüp bebek--------------13.hafta------İKİZ
27-) edut--------------- Kocaeli üniv. Tıp fakul. ---------15. Haft----ERKEK
2stdt-----------------ÖZEL EGE TÜP BEBEK-----------9.Hafta
29-)istanbul1977---------Memorial-----------------------6. Hafta
30-)melikee--------------umut tüp bebek----------------5.hafta
31-)Barselona------------b.evler medicana---------------7.hafta
32-)evoevo--------------NORMAL GEBELİK---------------10.hafta
33-)kelebekgs-----------MEMORİAL TÜP BEBEK-----------6.hafta
34-)ezgi0312------------umut tüp bebek-----------------6.hafta[/QUOTE][/QUOTE][/QUOTE][/QUOTE][/QUOTE]

Ben de pozitif sonuç alıp, heyecanla gün sayanlardanım :)
9. Haftanın içindeyiz biz. Çoğul konuşuyorum. Çünkü ikiz bebeklerim olacak inşallah...
Hepimizin herşey yolunda gider ve kavuşuruz meleklerimize inşallah

gözünaydın cnm...ne güzel ikizlerin olacakmış..
inş dileklerimiz gerçekleşirde bebeklerimiz kucaklarımız alırız cnm...

mrhaba kızlar nasılsınız yaa ben hala bulantılarla uğraşıyorum girip bakmaya çalışıyorum ama sersem gibiyim canlar yaaa şimdi hastahaneden geldim tarama testi için gittim kızlar baş popo mesafesi 45-84 arasında olması gerekiyormuş benimki 52 çıktı ense kalınlığı 1.1 bu düşükmü sizce kan değerlerini de çarşamba alcam sizce nasıl bilen deneyimli bacılar yardım...
sizler nasılsınız canlarımmm?

[/QUOTE][/QUOTE][/QUOTE][/QUOTE][/QUOTE]

teyzesi biz 11. haftayı bitirmek üzereyiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…