mrhaba kızlar nasılsınız yaa ben hala bulantılarla uğraşıyorum girip bakmaya çalışıyorum ama sersem gibiyim canlar yaaa şimdi hastahaneden geldim tarama testi için gittim kızlar baş popo mesafesi 45-84 arasında olması gerekiyormuş benimki 52 çıktı ense kalınlığı 1.1 bu düşükmü sizce kan değerlerini de çarşamba alcam sizce nasıl bilen deneyimli bacılar yardım...
sizler nasılsınız canlarımmm?
ay canım geçicek bu bulantılar hiç merak etme.
ense kalınlığın çok güzel çıkmış allah korusun 3,5 ve üstü tehlikeliymiş biraz ..boyuda gayet güzel alt ve üst sınırlar içinde hiç merak etme.
ay canım ya inşallah kan sonuçlarıda güzel çıkar.canım çok şükür bebeğim iyi tek o iyi olsun çekerim bu bulantıları ama çok halsiz düşmeye başladı şu jel var ya o çok midemi bulandırıyor uyku falan kalmadı inşallah hayırlıca geçer bu bulantılar canımm...
varya bende o jelin kokusundan nefret eder olmuştum en çok o beni mahvediyodu ama bak sen 11 haftayı bitiriyosun hem jeli bırakıcaksın bide miden bıçak gibi kesilip düzelicek..
kan değerlerinde benim doktorum ense kalınlığı normal olduğu için rahat ol demişti sigara içmiyosan akraba evliliği değilse bide ki senin yaşında küçüktür allahın izniyle hiç korkma.
cnm sıkma canını çektin çok ama az kaldı geçecek kısa bi süre sonra bulantılarınmrhaba kızlar nasılsınız yaa ben hala bulantılarla uğraşıyorum girip bakmaya çalışıyorum ama sersem gibiyim canlar yaaa şimdi hastahaneden geldim tarama testi için gittim kızlar baş popo mesafesi 45-84 arasında olması gerekiyormuş benimki 52 çıktı ense kalınlığı 1.1 bu düşükmü sizce kan değerlerini de çarşamba alcam sizce nasıl bilen deneyimli bacılar yardım...
sizler nasılsınız canlarımmm?
hehe buluşalım valla aynen yaa geçen kocişle geziyoruz bi avm önünden geçtik dış cephesinde mağazalrın isimleri tabelaları asılı ya baktım şöle bi hangi markalar varmış diyecanım bizde seninle forumda buluşup gezelim eniyisi
ama sende benim gibisin sanırım paramızın son kuruşuna kadar harcarız bebişler için döneriz artık
canım sigarayı ben tedaviden önce bırakmıştım önceden içiyordum onun bi zararı olur mu akraba evliliği yok canım yaşım da 27 inşallah güzel çıkar canım ya dua et olur mu...yaa var ya o jel çok bulantı yapıyo bana acaba o mu bu kadar bulantı yapıyor diyorum bazen
[/QUOTE][/QUOTE][/QUOTE]cnm sıkma canını çektin çok ama az kaldı geçecek kısa bi süre sonra bulantıların
ayrıca ölçümlerin çok güzel çıkmış
dr iyi dediyse sorun yok...
bizlerde ne olsun topik topik gezioz
benimde sanki ayak bileklerimde şişmeler başladı gibi
hehe buluşalım valla aynen yaa geçen kocişle geziyoruz bi avm önünden geçtik dış cephesinde mağazalrın isimleri tabelaları asılı ya baktım şöle bi hangi markalar varmış diye
kociş dedi girelim biraz dolaşmış oluruz hemde alışveriş yaparız
ben aynen şöyle yoook buraya giremem eşimde diyo neden
bende aynen şöyle çünk burada çocuk eşyası satan dükkan yok
eşim sabır çekmeye başladı direk
belki vardır diyo ne biliyosun belki yazmıyodur falan girmedik
ya deli gibi bebek kıyafetleri almışım görener diyo kızım sen delimisin bu kadar çok alınırmı ama napim durduramıyorum kendimi
ama artık kendi ihtiyaçlarımı almam lazım pijama cart curt falan
slm cicişler ne çok kaynatmışızı yaw...
akşamda bizde kızımla nişan törenindeydik çok gzel geçti hamileliğimin tadını çıkardım desem yalan olmaz
hayırlısı olsun cnm.....hareketlerini 18.haftada hafif kıpırtılar şeklinde duyabilirsin..
[/QUOTE][/QUOTE][/QUOTE]cnm sıkma canını çektin çok ama az kaldı geçecek kısa bi süre sonra bulantıların
ayrıca ölçümlerin çok güzel çıkmış
dr iyi dediyse sorun yok...
bizlerde ne olsun topik topik gezioz
benimde sanki ayak bileklerimde şişmeler başladı gibi
hehe buluşalım valla aynen yaa geçen kocişle geziyoruz bi avm önünden geçtik dış cephesinde mağazalrın isimleri tabelaları asılı ya baktım şöle bi hangi markalar varmış diye
kociş dedi girelim biraz dolaşmış oluruz hemde alışveriş yaparız
ben aynen şöyle yoook buraya giremem eşimde diyo neden
bende aynen şöyle çünk burada çocuk eşyası satan dükkan yok
eşim sabır çekmeye başladı direk
belki vardır diyo ne biliyosun belki yazmıyodur falan girmedik
ya deli gibi bebek kıyafetleri almışım görener diyo kızım sen delimisin bu kadar çok alınırmı ama napim durduramıyorum kendimi
ama artık kendi ihtiyaçlarımı almam lazım pijama cart curt falan
gözünaydın cnm...ne güzel ikizlerin olacakmış..
inş dileklerimiz gerçekleşirde bebeklerimiz kucaklarımız alırız cnm...
amin inşallah...ne güzel ikizlerin olucak allah tamamına erdirsin.
anladımm teşekkür ediyorum arkadaşımamin canım senin bebişinde hayırlı olsun....
hareketlerini tama anlaman yine 20 haftayı buluyo ama minik seğirmleri falan 16 17 minik minik hissediyosun ama 20 haftadan sonra asıl anlıyosunki hareket buymuşş
Teşekkürler arkadaşlar.Hepimiz için en güzeli olsun tabi kiii:97: Valla hel bi geçsin şu günler, alalım meleklerimizi kucağımıza; eminim yaşadığımız tüm sıkınıtları unutucaz bi çırpıda...
offf yine bütün yediklerim heba oldu... herkesin sabah bulanır midesi benim olanlar öğle yemeğinden sonra oluyor.. aslında doktor ilaç verdi hangi öğün bulanıyorsa ondan önce al dedi ama ben ilaç almak istemiyorum.. bugün akşam doktora uğrayıp rapor istiycem haftasonuna kadar..
offf yine bütün yediklerim heba oldu... herkesin sabah bulanır midesi benim olanlar öğle yemeğinden sonra oluyor.. aslında doktor ilaç verdi hangi öğün bulanıyorsa ondan önce al dedi ama ben ilaç almak istemiyorum.. bugün akşam doktora uğrayıp rapor istiycem haftasonuna kadar..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?