Pozitif Sonuç Alıp Bebeğiyle Bekleyenler

ay canım geçicek bu bulantılar hiç merak etme.
ense kalınlığın çok güzel çıkmış allah korusun 3,5 ve üstü tehlikeliymiş biraz ..boyuda gayet güzel alt ve üst sınırlar içinde hiç merak etme.

ay canım ya inşallah kan sonuçlarıda güzel çıkar.canım çok şükür bebeğim iyi tek o iyi olsun çekerim bu bulantıları ama çok halsiz düşmeye başladı şu jel var ya o çok midemi bulandırıyor uyku falan kalmadı inşallah hayırlıca geçer bu bulantılar canımm...

varya bende o jelin kokusundan nefret eder olmuştum en çok o beni mahvediyodu ama bak sen 11 haftayı bitiriyosun hem jeli bırakıcaksın bide miden bıçak gibi kesilip düzelicek..

kan değerlerinde benim doktorum ense kalınlığı normal olduğu için rahat ol demişti sigara içmiyosan akraba evliliği değilse bide ki senin yaşında küçüktür allahın izniyle hiç korkma.

canım sigarayı ben tedaviden önce bırakmıştım önceden içiyordum onun bi zararı olur mu akraba evliliği yok canım yaşım da 27 inşallah güzel çıkar canım ya dua et olur mu...yaa var ya o jel çok bulantı yapıyo bana acaba o mu bu kadar bulantı yapıyor diyorum bazen

cnm sıkma canını çektin çok ama az kaldı geçecek kısa bi süre sonra bulantıların
ayrıca ölçümlerin çok güzel çıkmış
dr iyi dediyse sorun yok...
bizlerde ne olsun topik topik gezioz
benimde sanki ayak bileklerimde şişmeler başladı gibi
canım bizde seninle forumda buluşup gezelim eniyisi
ama sende benim gibisin sanırım paramızın son kuruşuna kadar harcarız bebişler için döneriz artık
hehe buluşalım valla aynen yaa geçen kocişle geziyoruz bi avm önünden geçtik dış cephesinde mağazalrın isimleri tabelaları asılı ya baktım şöle bi hangi markalar varmış diye
kociş dedi girelim biraz dolaşmış oluruz hemde alışveriş yaparız
ben aynen şöyle yoook buraya giremem eşimde diyo neden
bende aynen şöyle çünk burada çocuk eşyası satan dükkan yok
eşim sabır çekmeye başladı direk
belki vardır diyo ne biliyosun belki yazmıyodur falan girmedik
ya deli gibi bebek kıyafetleri almışım görener diyo kızım sen delimisin bu kadar çok alınırmı ama napim durduramıyorum kendimi
ama artık kendi ihtiyaçlarımı almam lazım pijama cart curt falan

[/QUOTE][/QUOTE][/QUOTE][/QUOTE]

teyzesi biz 11. haftayı bitirmek üzereyiz [/QUOTE]

hemen düzeltirim cnm ama siz 12.haftadasınız 12 olarak ekleecem 11 bitmiş senin

meleğini bekleyenler
isim ------- gidilen merkez------ ----- --gebelik haftası------kız/erkek----isim-----

1-)tahmer-----------------umut tüp bebek--------------12.hafta
2-) espoir_fr --------------Fransada tüp bebek ---------35.hafta--------- 1KIZ/1ERKEK
3-) gozdemmmmmm--------Doğal gebelik----------------29.hafta----------ERKEK
4-) efda-------------------brüksel tüp bebek------------9.hafta-------------
5-) byn_zeynep------------Avrupa şafak hast-----------14.hafta ---------Erkek
6-) herzaman_seninle-------Memorial okmeydanı---------31.hafta ---------KIZ---------Ceyda
7-) ceydda----------------Bursa acıbadem hasta.-------31.hafta--------- Kız -----Ceyda
sabriya----------------Yesilkoy international hast.---33.hafta----------KIZ---------
9-) judith_mc--------------umut tüp bebek-------------24.hafta----------KIZ
10-) prizeprize-------------Ankara genart---------------28.hafta----------ERKEK
11-) dilek23_41------------Medicıne hos. asy.-----------20.hafta ---------ERKEK
12-) Ayşe_URL-------------NORMAL GEBELİK-------------10.hafta
13-) pares83--------------çamlıca medıcana-------------9.hafta----------KIZ-----ARYA*
14-) umut3452-------------maya tüp bebek--------------5.hafta
15-) gulumgulum-----------Anatolia tüp bebek -----------22.hafta--------ERKEK
16-) minikmucizem---------ankara tüp bebek -------------22.hafta--------KIZ
17-) leydim84--------------------------------------------21.Hafta--------kız
1 htcyldz --------------Umut tüp bebek --------------16. hafta
19-) zeynepela------------Bursa acıbadem --------------30.hafta----------kız
20-) nilu------------------ Maya tüp bebek--------------18.hafta-------ikiz erkek
21-) PULPY---------------------------------------------7.hafta
22-) suannacats----------Doğal gebelik -----------------11.hafta
23-) handesb0------------Koza tüp bebek bursa---------16.hafta-----1KIZ--1ERKEK
24-) nesrinbay-------------Beylikdüzü medicana----------9.hafta
25-) lila3146 -------------Eurofertil tüp bebek -----------27.hafta
26-)rudi------------------brükseltüp bebek--------------13.hafta------İKİZ
27-) edut--------------- Kocaeli üniv. Tıp fakul. ---------15. Haft----ERKEK
2stdt-----------------ÖZEL EGE TÜP BEBEK-----------9.Hafta
29-)istanbul1977---------Memorial-----------------------6. Hafta
30-)melikee--------------umut tüp bebek----------------5.hafta
31-)Barselona------------b.evler medicana---------------7.hafta
32-)evoevo--------------NORMAL GEBELİK---------------10.hafta
33-)kelebekgs-----------MEMORİAL TÜP BEBEK-----------6.hafta
34-)ezgi0312------------umut tüp bebek-----------------6.hafta[/QUOTE][/QUOTE][/QUOTE][/QUOTE][/QUOTE][/QUOTE]

bende sigarayı tedaviden önce bıraktım:))doktorum önemli olan şuan içmemen dedi yaşın zaten süper:))
canım hiç etmezmiyim inşallah güzel haber alıcaksın allahın izniyle.hepimiz geçirdik bu süreci ..
sonuçta o jel progestan ve içindede yazıyo bulantı yapar diye bide hamilelikden artan hormonlar.. beni 12 haftanın sonunda kesmişti jelden 16 haftanın sonundada hapını kesmiştim.

[/QUOTE][/QUOTE][/QUOTE]

hemen düzeltirim cnm ama siz 12.haftadasınız 12 olarak ekleecem 11 bitmiş senin[/QUOTE]

ay canım 12 yi dicektim 11 demişim canım doktor görünürde bir anormallik yok dedi kandaki hormonlarda iyi çıkarsa sorun yok demektir dedi canım yaaa ölçümler geröekten iyi değil mi? ayy bende hayırlıca kendime geleyim bende topik topik gezcem inşallah siz bensiz gezin bakalım

senninde hayırlı olsun arkadaşım cvp verdiğin için teşekkür ediyorum sen kaç haftalısın ben hala yatıyorum bişey olur korkusuyla çokmu abartıyorum acaba dr rum yatmana gerk yok dedi ama karnım agrısı çok korkuyorum bennn

[/QUOTE][/QUOTE]

hemen düzeltirim cnm ama siz 12.haftadasınız 12 olarak ekleecem 11 bitmiş senin[/QUOTE]

ay canım 12 yi dicektim 11 demişim canım doktor görünürde bir anormallik yok dedi kandaki hormonlarda iyi çıkarsa sorun yok demektir dedi canım yaaa ölçümler geröekten iyi değil mi? ayy bende hayırlıca kendime geleyim bende topik topik gezcem inşallah siz bensiz gezin bakalım[/QUOTE]

merak etme cnm bazen diyeceksin ki ayy bulantılar nasıl bişidi geldi geçti
gerçektende öyle
ama sabır gerçekten az az ve sık eki miden bulantıya hazır olmasın..
ölçümlerini kafana takma..

[/QUOTE][/QUOTE][/QUOTE][/QUOTE]

mrb kızlar listeye benide ekleye bilirmisiniz

[/QUOTE][/QUOTE][/QUOTE]

ya hiç sorma artık millet diyo bunlar elinde patlıycak giydirmeden küçülücek diye dayanamıyorum..ben artık avm lere falan gitmedende internet yapıyorum kocam diyo eskiden evdeyken enazından harcamıyodun şimdi evdede güvende değiliz diye
ama şimdi bende senin gibi pijama falan alıcam ama bunu gidip alıcam netten istedim olmadı

gözünaydın cnm...ne güzel ikizlerin olacakmış..
inş dileklerimiz gerçekleşirde bebeklerimiz kucaklarımız alırız cnm...

amin inşallah...ne güzel ikizlerin olucak allah tamamına erdirsin.

Teşekkürler arkadaşlar. Hepimiz için en güzeli olsun tabi kiii:97: Valla hel bi geçsin şu günler, alalım meleklerimizi kucağımıza; eminim yaşadığımız tüm sıkınıtları unutucaz bi çırpıda...

offf yine bütün yediklerim heba oldu... herkesin sabah bulanır midesi benim olanlar öğle yemeğinden sonra oluyor.. aslında doktor ilaç verdi hangi öğün bulanıyorsa ondan önce al dedi ama ben ilaç almak istemiyorum.. bugün akşam doktora uğrayıp rapor istiycem haftasonuna kadar..

şimdi biz doğurana kadar sürekli diken üstündeyiz ya eminim doğuruncada ne tetenek oluruz..şimdi bile neler kuruyorum

ayşecim benimde öğleden sonra 3 de başlıyodu sabah kalkıyodum normal hatta korkuyodum neden bulanmıyo diye ama ben hiç çıkaramadım yanlız bende tuhaflık vardı bulandıkça yedim nerdeyse ilk 10 kilomu ozaman aldım

[/QUOTE]

ay canım 12 yi dicektim 11 demişim canım doktor görünürde bir anormallik yok dedi kandaki hormonlarda iyi çıkarsa sorun yok demektir dedi canım yaaa ölçümler geröekten iyi değil mi? ayy bende hayırlıca kendime geleyim bende topik topik gezcem inşallah siz bensiz gezin bakalım[/QUOTE]

merak etme cnm bazen diyeceksin ki ayy bulantılar nasıl bişidi geldi geçti
gerçektende öyle
ama sabır gerçekten az az ve sık eki miden bulantıya hazır olmasın..
ölçümlerini kafana takma..[/QUOTE]

canım ölçümlerde bir şey mi var yaa sen böyle konuşuyorsun yoksa sen güzel çıkmış falan derdin yaa doğru söyle ne olur iyi değil mi ölçümler

Ah canım ya kıyamam... çok zordur eminim. ben de hiç bulantı falan olmadığından bilmiyorum ama, sadece acıktığımda çok pis bi hal alıyo midem...
Allah kolaylık versin ya. inşallah en kısa zamanda geçer de, tadına varırsın hamileliğinin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…