Pozitif Sonuç Alıp Bebeğiyle Bekleyenler

ben anladım ama midem boşalınca bulanıyor eğer doldurursam da bu sefer çıkıyor yediklerim..gariptir bu kadar kusmaya kilo vermedim ben de..

ben anladım ama midem boşalınca bulanıyor eğer doldurursam da bu sefer çıkıyor yediklerim..gariptir bu kadar kusmaya kilo vermedim ben de..

o kadar bekledim o kadar istedim ki bu bebeği bu bile güzel geliyor zaten.. çok şükür sorun değil diyorum çocuk 10 yaşına gelene kadar bulansın dayanırım

Bu arada; listeye bizi de ekleyebilirsiniz teyzeleriiiii
nerede tedavi oldun bide haftanı yaz ekleyeyeim cnm listeye senide..

teyzesi biz 11. haftayı bitirmek üzereyiz [/QUOTE]

hemen düzeltirim cnm ama siz 12.haftadasınız 12 olarak ekleecem 11 bitmiş senin[/QUOTE]

ay canım 12 yi dicektim 11 demişim canım doktor görünürde bir anormallik yok dedi kandaki hormonlarda iyi çıkarsa sorun yok demektir dedi canım yaaa ölçümler geröekten iyi değil mi? ayy bende hayırlıca kendime geleyim bende topik topik gezcem inşallah siz bensiz gezin bakalım[/QUOTE]

merak etme cnm bazen diyeceksin ki ayy bulantılar nasıl bişidi geldi geçti
gerçektende öyle
ama sabır gerçekten az az ve sık eki miden bulantıya hazır olmasın..
ölçümlerini kafana takma..[/QUOTE]

canım ölçümlerde bir şey mi var yaa sen böyle konuşuyorsun yoksa sen güzel çıkmış falan derdin yaa doğru söyle ne olur iyi değil mi ölçümler[/QUOTE]

anaaaa kıza bak ne diyo bana yaa
kız deli sana dedim ya bi önceki cvp vermemde ölçümlerin gayet güzel kafana takma diye
şimdi niye öyle diyosun
şu pimpirikliliği üzeinden at cnm benim bi sakinleş ölçümlerin gayet güzel...

işte anne olmak böyle bişey ben hep merak ederdim bu bulantıları :))bu bulantılar için hamile olduğunu unutma sinyaliymiş öyle diyolar ne kadar doğru bilmiyorum.doktorumada söyledim içimde kaldı kusamadım diye kocam diodu istiyosan ben yardımcı olıyım içinde kalmasın diye..
almamakda iyi bence zaten 3 ay yediklerinle bebeğin hiç alakası yok.

o kadar bekledim o kadar istedim ki bu bebeği bu bile güzel geliyor zaten.. çok şükür sorun değil diyorum çocuk 10 yaşına gelene kadar bulansın dayanırım

Zaten ben de öyleyim :) en ufak bi şikayetim olmuyo. Eğer şikayet edersem, haksızlık edermişim gibi geldiğinden, susup sabrediyorum ve olabildiğince onlar buna sebep diye mutlu oluyorum

Zaten ben de öyleyim :) en ufak bi şikayetim olmuyo. Eğer şikayet edersem, haksızlık edermişim gibi geldiğinden, susup sabrediyorum ve olabildiğince onlar buna sebep diye mutlu oluyorum

nekadar haklısın bebeklerimizekavuşmak için nekadar uğraştık ne zor günler geçirdik.çok şükür halimize bin kere allah dert vermesi..

Ben hala merak ediyorum valla :) Tamam aranmıyorum tabi de, insan hani bi belirti arıyor kendinde... Eşime sürekli sorup duruyorum ben de var mı değişiklik diye. aynaya daha sık bakar oldum ben da hala kilo almadım hiç. aman almak iyi değil tabi bi de ikiz olunca daha iyi ama, yine de insan bi farklılık arıyor işte kendinde ya...

canım sen yine maşallah dene güzel çok kilo almamaya bak ben şimdiden 13 kg devirdim ki inan tatlı ağzıma sürmedim istemiyoda canım.
benim ilk ikiz başladı midemi mahvetmişti
muhakkak 1 2 hafta sonra insanın yüzünde oluyo değişiklikler ama çok güzel değişiklik..

nerede tedavi oldun bide haftanı yaz ekleyeyeim cnm listeye senide..

teyzesi biz 11. haftayı bitirmek üzereyiz

hemen düzeltirim cnm ama siz 12.haftadasınız 12 olarak ekleecem 11 bitmiş senin[/QUOTE]

ay canım 12 yi dicektim 11 demişim canım doktor görünürde bir anormallik yok dedi kandaki hormonlarda iyi çıkarsa sorun yok demektir dedi canım yaaa ölçümler geröekten iyi değil mi? ayy bende hayırlıca kendime geleyim bende topik topik gezcem inşallah siz bensiz gezin bakalım[/QUOTE]

merak etme cnm bazen diyeceksin ki ayy bulantılar nasıl bişidi geldi geçti
gerçektende öyle
ama sabır gerçekten az az ve sık eki miden bulantıya hazır olmasın..
ölçümlerini kafana takma..[/QUOTE]

canım ölçümlerde bir şey mi var yaa sen böyle konuşuyorsun yoksa sen güzel çıkmış falan derdin yaa doğru söyle ne olur iyi değil mi ölçümler[/QUOTE]

anaaaa kıza bak ne diyo bana yaa
kız deli sana dedim ya bi önceki cvp vermemde ölçümlerin gayet güzel kafana takma diye
şimdi niye öyle diyosun
şu pimpirikliliği üzeinden at cnm benim bi sakinleş ölçümlerin gayet güzel...[/QUOTE]

ay canım onu unuttum tamam kızma ne yapayım korktum işte

Öyle tabi ya çok şükür ama ben normalde bu kadar yemeye kimbilir kaç kilo alırdım. sanırım yavrucuklar fena sömürüyolar beni :) bakalım son halim nolucak. çok merak ediyorum. zaten zayıf değilim... inşallah şöyle bi en fazla 15 kilo falan alırım da, rahat tamamlarım...
13 kilo,,, maşallah sana :) amaaan... nasıl uykusuz geceler bizi bekliyo kimbilir? veririz be canım. sıkmamak lazım canımızı. boşveeer.

tahmercim sana sakin ol desemde bende senin gibiyimdir bak ne güzel 3 ayı bitiriyosun sonuçlarında güzel.biraz daha rahat ol ben yapamadım sen yap bari:))

tahmercim sana sakin ol desemde bende senin gibiyimdir bak ne güzel 3 ayı bitiriyosun sonuçlarında güzel.biraz daha rahat ol ben yapamadım sen yap bari:))

yapmaya çalışıyorum canımda bazen olmuyor işte öyle alıştım ki miniğime ona bir şey olacak die ödüm kopuyor ilk günlere göre yine sakinim ilk zamanlar her şeye ağlıyordum ne komiktim ya kızlar artık bıkmışlardı benden

sen yinede pek güvenme küçük kuşlarına bianda ne olduğunu anlamadan geliyo kilocuklar:))))
tabi ya veririz ben 13 kg aldım demesem kimse okadar aldığımı anlamıyo ilginç
doğuralım bi topik açarız doğum sonrası zayıflıyoruz diye onuda başarırız biz valla:)

kızlar ben 58 kilo ile tüp bebeğe başlamıştım şu anda 60 kiloyum ama ben ilk günler gibi yiyemiyorum ilk başlarda cevizimi tavuğu falan yiyordum şimdi yiyemiyorum

Haklısın canım. zaten ilk 3 ay almak diil vermemek önemliymiş. bunu başarıyla atlatıyoruz şükür. napalım, dediğin gibi doğrularız. zayıflarız alim Allah :)

canım ya bende okadar alıştımki küçük kuzuma allah onları korusun herşeyden benimde hala ödüm patlıyo damacanadan su koyuyoum kıpırdamasa neler kuruyorum :)aslında rahat olmak lazım haftalar ilerledikcede rahatlanmıyo malesef tabi benimde ilk paranoyaklığım yok şükür eşim çok kızıyodu bana ama en çokda o rahatlatıyodu.halada öyle:)
benn hala ağlıyorum özellikle çocuklarla ve hayvanlarla ilgili durumlara

kızlar ben 58 kilo ile tüp bebeğe başlamıştım şu anda 60 kiloyum ama ben ilk günler gibi yiyemiyorum ilk başlarda cevizimi tavuğu falan yiyordum şimdi yiyemiyorum

Kafana takma canım. zaten ilk 3 ay yediklerinin aman aman etkisi olmazmış. canın ne çekerse, vücutta o eksik olduğundanmış. canınını çektiğini ye ve içini rahat tut. ben de önceden sütü su niyetine içerdim. şimdi mecbur ya, nasıl zor geliyo bilemezsin...

maşallah iyi gidiyosun tabi bulantıların geçince belki açılır iştahın ..ama bu haftalardan sonra cevizini falan yemeye çalış ki bak gör bulantında geçicek..ben son 2 ayda 3 kilo aldım aslında bu aylar hızlanırmış ben zaten yapıcağıma ilk 5 ayda yapmışım heralde:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…