selamlar. benim bir sorum olucak. ben en son mayısın 16 sında adet oldum.haziranın 14 ünde adet olmam gerekiyordu adet olmadım. sadece bu ayın 23 ünde 4 gün süren çok çok az bi kanama oldu ama adet kanaması değildi günde bir damla iki damla geliyordu. acaba bu implantasyon kanamasımıdır. adet olmam gereken gün test yaptım negatif çıkmıştı. şimdi 27 sinde o kanama geçti ben daha test yapmadım. ne zaman evde idrar testi yapsam çıkar bi fikriniz varmı??
Bugün çok şükür gittim doktora ve gördüm meleklerimiiiiiiYa yok bişiy, nasıl da hareketlenmişler. kıpır kıpırlardı kuzucuklarım Kendimi hafiflemiş hissediyorum yeminle. hep aklım onlardaydı. gördüm rahatladım çok şüküüür
ohh şükür rahatlamışsındır..
maşallahyavruşlarınaa. nası rahatlıyo dimi insan ama ben kendimden biliyorum en geç 3 güne gene başlıyo .. afacanlar basıyo adamıı;:))yine gitmek istiyosun gene gene yine ..........
evet özel sigorta gibi bişey çalıştığım yere götürüyorum faturalarımı fatura resmi fiyatlara uygunsa %90nını alıyorum.. valla geçen mart 2 arkadaş doğum yaptı acıbademde ceplerinden 200-300 lira ancak çıkmıştır.. ama onarın doktoru da acıbademdeydi biraz indirim yaptılar onlara..
Kesinlikle ya, kendimi süper hissediyorum :) Maşallah çok güzel hareketlenmişler.... başlar tabi, eminim :) ama napiim şimdilik buna da şüküür
şimdi bidaha nezaman gidiyosun ..benim 16 ama ben arayıp 12 sine alıcam..bende çok özledim ve merak ediyorum kuzuyu..
senin iki tane kıpır kıpırbişeyler hissediyomusun
bizim etrafta tüp bebek olduğunu bilen bile yok dr umuzdan başka...
tüp bebekte genelde sezeryan deniliyo ama bakalım bizim dr ne ile karşılayacak
gerçi ben sezeryan olucam desemde dr um neden demez çok iyi bi dr um var
eşimde tüp bebek olmasa bile sezeryan yaptırtır beni çünkü o acıyı çelmemmi istemiyo mazallah bana o acıyı çektirdi diye bebekten soğur bide neme lazım
bakalım yarın bi dr a söyleyeyim ne olacak yorumu..geçen kayınvalideme dedim eşimin sezeryan istediğini bana ters ters baktı çokta tın ters bakması hiç umrumda bile değil..beraber olduğumuz ortamlarda millet soruyo nasıl doğuracan kaynanada atlıyo hemen şuan bişi belli olmaz son anda belli olur diye ya sanane be kadın bana soruyolar sana değil.
Ultrason sonrası dedim fotoğraflarını istiyorum dedi ona göre bakmadım... devlet hastanesi ya kar yapıcaklar :) haftaya gel hem yine bakalım, hem de o zaman veririm fotoğraflarını dedi. ama tabi bakalım, eşim ne der bu duruma :)))
Evet ya, iki tane olunca da bambaşka. Allah'ın hikmeti işte... öyle güzeller ki. yüzüyolardı resmen
Hissedemiyorum hiç bişiy. zaten aşerme falan da yok ya bende, iyice hamile değilmişim gibi. zaten ondan sık sık doktora gitmek istiyorum ya. hareketlerini hissedene dek inanamıcam heralde:))
Merhaba kizlar. Sizleri unutmadim giremiyorum bebeklerden. Uykuya bile vakit yok bebeklerim acikiyor suttum daha gelmedi hem emziriyorum hem mama. Arada sirada haber verim sizlere
kızlar bebeğin hareketleri ne zaman hissediliyo ??
aslında belli olmuyo ama tam anlamıyla artık tamam bu benim kuşum dediğin an 20 hafta ve sonrası .
16 haftalar seğirmeler oluyo..
sen kaçıncı haftadasın ..
Kızlar merhaba, aranıza yeni katıldım, kızlar bişey soracam aranızda aşılama yapan ve adeti geçen varmı, benim 1 gün geçti çok merak ediyorum, acaba asılama adeti geçiktiriyormu
aslında belli olmuyo ama tam anlamıyla artık tamam bu benim kuşum dediğin an 20 hafta ve sonrası .
16 haftalar seğirmeler oluyo..
sen kaçıncı haftadasın ..
Kızlar merhaba, aranıza yeni katıldım, kızlar bişey soracam aranızda aşılama yapan ve adeti geçen varmı, benim 1 gün geçti çok merak ediyorum, acaba asılama adeti geçiktiriyormu
sen eşine haftaya çağırdı ama falan de ozaman bişey demez hem ..
ya ne minnak oluyolar boylarını falan söyledimi .senin ikiz olduğu için daha erken hissedersin inşllh hareketlerini şimdi benimki tek başına bi vuruyo hopluyorum seninkiler bakalım neler yapıcak sana
aman ne güzel bulantın olmasın maşallah dee...ki ikizlerde çift katı olur derler
kızlar bebeğin hareketleri ne zaman hissediliyo ??
Valla haftaya bakalım napıcaz :) ben şimdi öyle keyifliyim ki! Allahıma binlerce şükürler olsun... Gördüm ya onları, şimdilik bu da yeter... ama dediğin gibi kaç gün sonra merak kaplar içimi; bilemiyorum :)
Hareketleri evet ya, acaba ne zaman hissedicem? yani 20-22 haftalıkken hissedilirmiş ama, ikiz olunca farklı mı bilmiyorum. bu gittiğim doktor da, pek bilgili değil bu konuda ve hiç bahsetmedi. sadece haftalarına göre uyumlular dedi.
Maşallah bol bol diyorum zaten:) herkes direk soruyo var mı bulantın diye, az var diyorum. hiç yok dersem nazar olur diye korkuyorum. Çok şükür bu haftadan sonra düşük olasılığı %1 miş. inşallah Alahım tamamına erdirir...
hepimizinkileri...
Senin haftana gelebilmek bana çooook uzun zaman sonra gibi geliyor. sahi, çabuk mu geçti? bana geçmiyo günler canım yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?