Pozitif Sonuç Alıp Bebeğiyle Bekleyenler

adet tarihin geçtiyse test yapabilirsin cnm büyük ihtimalle çıkar :) inş.hamilesindir ben de senin gibi oldum.2 gün süren lekelenmem olmuştu adet olurum diye bekleyip durmuştum :))

Bugün çok şükür gittim doktora ve gördüm meleklerimiiiiii Ya yok bişiy, nasıl da hareketlenmişler. kıpır kıpırlardı kuzucuklarım Kendimi hafiflemiş hissediyorum yeminle. hep aklım onlardaydı. gördüm rahatladım çok şüküüür

ohh şükür rahatlamışsındır..
maşallahyavruşlarınaa. nası rahatlıyo dimi insan ama ben kendimden biliyorum en geç 3 güne gene başlıyo ..afacanlar basıyo adamıı;:))yine gitmek istiyosun gene gene yine ..........

Kesinlikle ya, kendimi süper hissediyorum :) Maşallah çok güzel hareketlenmişler.... başlar tabi, eminim :) ama napiim şimdilik buna da şüküür

süpermiş valla benim dr hastane değil zaten ssk mız var ama hastanelerle anlaşmalı geçen gittiğimizde 2000 lira dedi ssk lı..
benim bildiğim acıbadem baya bi pahalı hastane zaten..bi arkadaşım 3 sene önce yapmıştı kuaför bile gelmişti:)))odayı onlar süslemişler falan .
burda bakırköy acıbadem heralde 5 6 bin ister:18::18::18:

Kesinlikle ya, kendimi süper hissediyorum :) Maşallah çok güzel hareketlenmişler.... başlar tabi, eminim :) ama napiim şimdilik buna da şüküür

şimdi bidaha nezaman gidiyosun ..benim 16 ama ben arayıp 12 sine alıcam..bende çok özledim ve merak ediyorum kuzuyu..
senin iki tane kıpır kıpırbişeyler hissediyomusun

şimdi bidaha nezaman gidiyosun ..benim 16 ama ben arayıp 12 sine alıcam..bende çok özledim ve merak ediyorum kuzuyu..
senin iki tane kıpır kıpırbişeyler hissediyomusun

Ultrason sonrası dedim fotoğraflarını istiyorum dedi ona göre bakmadım... devlet hastanesi ya kar yapıcaklar :) haftaya gel hem yine bakalım, hem de o zaman veririm fotoğraflarını dedi. ama tabi bakalım, eşim ne der bu duruma :)))
Evet ya, iki tane olunca da bambaşka. Allah'ın hikmeti işte... öyle güzeller ki. yüzüyolardı resmen
Hissedemiyorum hiç bişiy. zaten aşerme falan da yok ya bende, iyice hamile değilmişim gibi. zaten ondan sık sık doktora gitmek istiyorum ya. hareketlerini hissedene dek inanamıcam heralde:))

ya bende söylemedim tüp diye ama şansıma kuaförüm biliyo annesi bizim binada oturuyo kardeşleri falan komşularla samimiler muhakkak söylemişlerdir ..bide bi kuzenimin eşinin akrabası bizim binada oda hafif dedikoducu gibi e zaten bukadar kişinin bilmesi yetiyo..ki umrumda değil bilmeleri ama okadar cahil varki tüp bebeğin ne olduğunu bilmeyen malesef..

sen eşine haftaya çağırdı ama falan de ozaman bişey demez hem ..
ya ne minnak oluyolar boylarını falan söyledimi .senin ikiz olduğu için daha erken hissedersin inşllh hareketlerini şimdi benimki tek başına bi vuruyo hopluyorum seninkiler bakalım neler yapıcak sana
aman ne güzel bulantın olmasın maşallah dee...ki ikizlerde çift katı olur derler

Merhaba kizlar. Sizleri unutmadim giremiyorum bebeklerden. Uykuya bile vakit yok bebeklerim acikiyor suttum daha gelmedi hem emziriyorum hem mama. Arada sirada haber verim sizlere

Merhaba kizlar. Sizleri unutmadim giremiyorum bebeklerden. Uykuya bile vakit yok bebeklerim acikiyor suttum daha gelmedi hem emziriyorum hem mama. Arada sirada haber verim sizlere

canım ne güzel uykusuzlık bile kötü gelmiyo kulağıma.
inşllh sütünde gelir rahat edersin.sen yanlızmısın yanında yardım edicek birileri varmı

aslında belli olmuyo ama tam anlamıyla artık tamam bu benim kuşum dediğin an 20 hafta ve sonrası .
16 haftalar seğirmeler oluyo..
sen kaçıncı haftadasın ..

Kızlar merhaba, aranıza yeni katıldım, kızlar bişey soracam aranızda aşılama yapan ve adeti geçen varmı, benim 1 gün geçti çok merak ediyorum, acaba asılama adeti geçiktiriyormu

Kızlar merhaba, aranıza yeni katıldım, kızlar bişey soracam aranızda aşılama yapan ve adeti geçen varmı, benim 1 gün geçti çok merak ediyorum, acaba asılama adeti geçiktiriyormu

canım burası tüp bebek yaptıranlar genelde benim ablam pazartesi yaptırdı ondan bildiğim gecikme olmuyo aldığınız ilaçlardan ama ...bi test yapsana..
ayrıca aşılama topiği var oraya bi bak mutlaka yardımcı olurlar..inşllh pozitiftir sonucun

Valla haftaya bakalım napıcaz :) ben şimdi öyle keyifliyim ki! Allahıma binlerce şükürler olsun... Gördüm ya onları, şimdilik bu da yeter... ama dediğin gibi kaç gün sonra merak kaplar içimi; bilemiyorum :)
Hareketleri evet ya, acaba ne zaman hissedicem? yani 20-22 haftalıkken hissedilirmiş ama, ikiz olunca farklı mı bilmiyorum. bu gittiğim doktor da, pek bilgili değil bu konuda ve hiç bahsetmedi. sadece haftalarına göre uyumlular dedi.
Maşallah bol bol diyorum zaten:) herkes direk soruyo var mı bulantın diye, az var diyorum. hiç yok dersem nazar olur diye korkuyorum. Çok şükür bu haftadan sonra düşük olasılığı %1 miş. inşallah Alahım tamamına erdirir...
hepimizinkileri...
Senin haftana gelebilmek bana çooook uzun zaman sonra gibi geliyor. sahi, çabuk mu geçti? bana geçmiyo günler canım yaa

kızlar bebeğin hareketleri ne zaman hissediliyo ??

ben 17. haftada hissetmeye başlamıştım okadar net değldi şimdi 25.haftadayım maşallah okadar hareketli ki kıpır kıpır yerinde duramıyo şuan bunları yazarken bile hissetiriyo kendini çok güzel bir duygu ama ya Rabbim herkese nasip eder inş.

seninkilerde maşallah 11 haftalarına girmişler hiç geçmiycek gibi geliyo ama haftalarda geçiyo..banada şimdi 30 küsur haftalar uzun geliyo çok heycan verici ..
allahın izniyle 12 haftadan sonra düşük riski yok ama hep dikkat etmek lazım allaha emanet zaten.
devlet hastaneleri çok ilgisiz malesef ama doktoruna düşersen ilgileniyolar haftalarına uyumlu dediyse artık netten bakıp anlarsın.
sana doktor iş yapma falan dedimi bende düşük riski yoktu ama dr iş yapmamı yasaklamıştı halada yapma diyo karın kaslarını yorucak hiçbişey yapma diyo sadece yatağını topla üstten toz al faalan..
süpürmek yersilmek yok:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…