Pozitif Sonuç Alıp Bebeğiyle Bekleyenler

ay darısı bizlere inş.25.hafta pek uzun geldi bana hehe ilk 3 ay keseydi,kalp atışıydı,bulantıydı,aman düşük riski derken çabuk geçiyomuş :) bundan sonrası biraz yavaş geçecek gibi geliyo.daha da bi sabırsızlanıyo insan :))

Hayırlısıyla sağlıklı bi şekilde geçiririz inşallah bu günlerimizi de, kavuşuruz canparelerimize...
Evet öyleymiş. düşük riski en aza inmiş. içim rahatladı ama, yine de dikkat ediyorum. bana hiç iş yapma falan demedi. ben yapmıyorum ama :) günlük yaptığım, yemek yapmak üsten evi toparlamak. haricinde hiç bişiy yapmıyorum.
ben girdiğim haftanın gelişimine bakıyodum hep. ama meğer, o doldurduğum hafta oluyomuş. çok sevindim yahu. bi hafta artıdaymışım da haberim yokmuş:)))

Bana ilk üç ay hiç geçmiyo gibi geldi. Hep gün saydım durdum valla. çok şükür bundan sonra düşük riski azalıyomuş diye nasıl rahatladım anlatamam. heralde keyifli olduğumdan, çabuk geçicek gibi geliyo:) Ama tabi şimdi de hareketlerini hissedene kadar geçmicek sanırım :)))

selam kızlaaar dün gittim yine kuzucuğumu gördüm... ay nasıl zıplıyor kollarını ayaklarını oynatıyor kuşum beniiim.. anasının gülüüüüü

fıstıklar..kontrolümüzü olduk bebişim 1900gr olmuş...maşallahı var valla ben çok mutlu oldum 1800 olsa şükür diyodum fazla fazla geldi şükürler olsun...
suyumuz güzel rahim ağzı uzunluğumuz süper..
lökositi yenmişiz 1 2 çıktı 10 12 iken...
yalnız tokluk şeker 125 çıkmış referans aralığı 120 5birim yüksek dr diyet ve kontrol et dedi...
ben çok mutluyum sonuçlardan şekeride diyetle kontrol altına alırım diye düşünüyorum...
bizden bu kadar birazdan yola çıkıyorum...
burcucum dr la doğumuda konuştum sen nasıl istiyosan öyle yaparız dedi 25ağustos doğum gözüküyo epidural normal yada epidural sezeryan siz bilirsiniz dedi
öpüldünüz...

merhaba sana iyi tatiller iyi eğlenceler diyelim o zaman görüşmek üzere (bu arada geçenlerde beni sormuşsun ben de 30 haftanın içindeyim akşama doğru olan sırt ağrıları ve mide yanmaları ile mücadele ediorum )

slm kızlar geçmişi okuyamadım özür bir haftadır misafirim vardı kızımda bayağı azgın sağolsun giremedim nete :)))))))

espoir canım sağ sağlim kurtulmuşsun çooook geçmiş olsun beni soran tüm arkadaşlarada teşekkür ederim sağolun

canım maşallah bebeğine büyümüş çok şükür herşey yolunda şekerde çok yüksek değil daha dikkat et yediklerine kuşum..
sana iyi ve güzel yolculuklar çok sıcakda kalma bizim içinde tadını çıkar tatilin..
demek 25 i diyo ya benimki çok erken mi olcak acaba bende bidahakine terar konışıyım..
bilgisayarı götürüyomusun..
bende kocaman öpüyorum..

bende başta bilmiyodum aynen sevindirik olmuştum 1 hafta bile öncesi mutlu oluyo insan
boşver yapma iş falan eşin süpürsün fırsatın varsa arada kadında tutarsın.

senin doktor iyiymiş valla benimkisi ben geri kafalı adamım kocan yardım falan etmesin yap kendi evinin işini tıbben bir sakınca yok dedi ben yine de iş yapmıyorum zaten hamilelikten önce de yamazdım ki :))))
maşallah ..benimki senin haftanda paso uyuyodu doktorum zor uyundırıyodu bu uykucu diye:)
duruyordu benimki de bir kere öksürdüm ohoooo çıldırdı :)))
bende başta bilmiyodum aynen sevindirik olmuştum 1 hafta bile öncesi mutlu oluyo insan
boşver yapma iş falan eşin süpürsün fırsatın varsa arada kadında tutarsın.

şimdi ben 10. hafta mıyım???

senin doktorun hafif kazmonot sanırımee çok okumakda iyi değilaman zaten çalışıyosun haftada bi kadın gelse sana 2 saatliğine yeter evdede yoksun ..en kötü biz öyle yaptık eşim süpürdü ben toz aldım kadın geldi ablam geldi idare ettik.
kadıncağızda bana öksür diyodu mıymışık kızım bi iki dönüp yorulup horulduyodu tabi maşallah şimdi kuduruğun teki olduöyle bi vuruyoki arada vidden neye uğradığımı şaşırıyorum:)))
evet ne güzel maşallah 10 haftadasın daha yeni hatırlıyorum senin yazdıklarını ilk testini ikincitest için bekleyişiniallan hepimizin sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin.

kızlar ben bugün doktora gittim.bebeğim bugün tam 6 haftalık.ultrasonda 5+5 çıktı. doktorum kalp atışları belli belirsiz sanırım daha yeni başlamış dedi. inş haftaya daha net duyarız.aslında embriyolarımın ikiside tutmuş ama diğeri çok küçük kalmış doktorum gelişmez daha dedi.. hayırlısı olsun inş olumsuz bişeyle karşılaşmaam bundan sonra..

hem de nasıl daha neler neler diyor bana.. diyet tavsiye ederken sen zaten 9 ay bişey yemesem maaşallah bişey olmaz sana bile dedi
kadın alıyorum zaten haftada bir sonuna doğru 2ye çıkartırım..idare etcez işte..
yaa bana o kadar yavaş geçiyor ki zaman.. hergün bir sonraki randevum için gün sayıyorum..

olsun canım bi tane olsun bizim olsun di mi ama :))) 5+5 kalpatışını duymak için erken merak etme ben de beşinci haftada belli belirsiz gördüm sonraki hafta gümbür gümbürdü için rahat olsun..

hayırlısı olsun hakkında benimde başta ikizdi tek yumurta malesef biri gelişmedii ama dr daha iyi olduğunu aynı kesede birbirlerine zarar verebileceklerini söylemişti hatta rahimden birini yokedebileceğini bile anlatmıştı...yani hayırlısı böyleymiş diyorum ..

yuh yani seninki harbi noksan
haklısın yavaş geçiyo insanın kendisine ama geçiyo ömür bitiyo valla.benimkinede 2 ay var ama ben hep hedef koyuyorum kendime en son seçimlerdişimdi 11 temmuzda aşım var öyle böyle geçsinn istiyorum hemen:84:

benim gibi noksana tam akıllı doktor olmazdı zaten :))))
hedef iyi fikirmiş o zaman ben de hedef koyayım onu beklerim ilk hedefim tarama testi ileriiiii sonra 3 ay bitsin derim sonra da taaa eylüldeki iznimi beklerim (( eylülde benim de aşım var..

saolun kızlar ama ben çok korkuyorum önceki yaşadığım olumsuzluklar yüzünden inanın tadını bile çıkaramıyorum.bide bende genetik problem var önceki bebeklerim düşmüştü.gerçi bunda pgt yaptırdık ama oda ne kadar güvenli olur bilmiyorum.. inş rabbim bu sefer nasip eder..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…