ben 13.haftadayım sabırsızlanıyorum bebişimi hissetmek için, 3 haftamız kalmış o zaman ne güzel :))
ben 17. haftada hissetmeye başlamıştım okadar net değldi şimdi 25.haftadayım maşallah okadar hareketli ki kıpır kıpır yerinde duramıyo şuan bunları yazarken bile hissetiriyo kendini çok güzel bir duygu ama ya Rabbim herkese nasip eder inş.
seninkilerde maşallah 11 haftalarına girmişler hiç geçmiycek gibi geliyo ama haftalarda geçiyo..banada şimdi 30 küsur haftalar uzun geliyo çok heycan verici ..
allahın izniyle 12 haftadan sonra düşük riski yok ama hep dikkat etmek lazım allaha emanet zaten.
devlet hastaneleri çok ilgisiz malesef ama doktoruna düşersen ilgileniyolar haftalarına uyumlu dediyse artık netten bakıp anlarsın.
sana doktor iş yapma falan dedimi bende düşük riski yoktu ama dr iş yapmamı yasaklamıştı halada yapma diyo karın kaslarını yorucak hiçbişey yapma diyo sadece yatağını topla üstten toz al faalan..
süpürmek yersilmek yok:)
ay darısı bizlere inş.25.hafta pek uzun geldi bana heheilk 3 ay keseydi,kalp atışıydı,bulantıydı,aman düşük riski derken çabuk geçiyomuş :) bundan sonrası biraz yavaş geçecek gibi geliyo.daha da bi sabırsızlanıyo insan :))
güzel annecikler
ben yarın sabahtan dr kontrolümü olucam idrar ve şekerime tekrar bakılacak ve sonuçlarla dr a muayene olucam...
sonrasındada 1 haftalığına aranızdan ayrılıyorum...
anneme gidicem orada ablamlarda olucak ve güzel 1 hafta geçireceğimi umuyorum
doğumdan önceki son kaçamağımı yapıcam yani...
ablamlara eşlik edemem denize giremem korkumdan ama sıcak kumlarda sizleri hatırlarım en azında...
annişlede alışverişe çıkıcaz bana pijama falan filan son eksiklerimi tamamlayacağız...
sonra evime döndüğümdede bebişimin cicilerini yıkama ütüleme dolabına yerleştirme işine başlayacağım
kociş sen hiç uğraşma kuru temizlemeye vereyim hepsini sen deterjanlarınıda ver diyo ama ben kesinlikle karşıyım
bebişimin ilk cicilerini kendim yıkamak ütülemek isterim en doğalından...kuru temizlemede neyin nesiymiş...güya beni uğraştırmamak istiyo kocişim ama olmaz..
bebişin cicileri bittikten sonrada temmuzun sonuna doğru evde dip köşe temizlik olacak halılar yıkanmaya gidecek kadın alıcam 1 2 gün temizliğe yardımıma geleceklerde var...
inş planlarım umduğum gibi yürür...geçen bi topikte okumuştum ''kul kurar kader gülermiş'' misali..
Allahım hakkımda ve hakkımızda hayırlı olanı eylesin...
leptopumu götürürmüyüm bilmiyorum ama benden hbr alamazsanız bilinki tatil havasındayım
ben yokken bi yaramazlık yapmayın haaaa
fıstıklar..kontrolümüzü olduk bebişim 1900gr olmuş...maşallahı var valla ben çok mutlu oldum 1800 olsa şükür diyodum fazla fazla geldi şükürler olsun...
suyumuz güzel rahim ağzı uzunluğumuz süper..
lökositi yenmişiz 1 2 çıktı 10 12 iken...
yalnız tokluk şeker 125 çıkmış referans aralığı 120 5birim yüksek dr diyet ve kontrol et dedi...
ben çok mutluyum sonuçlardan şekeride diyetle kontrol altına alırım diye düşünüyorum...
bizden bu kadar birazdan yola çıkıyorum...
burcucum dr la doğumuda konuştum sen nasıl istiyosan öyle yaparız dedi 25ağustos doğum gözüküyo epidural normal yada epidural sezeryan siz bilirsiniz dedi
öpüldünüz...
selam kızlaaar dün gittim yine kuzucuğumu gördüm... ay nasıl zıplıyor kollarını ayaklarını oynatıyor kuşum beniiim.. anasının gülüüüüü
Hayırlısıyla sağlıklı bi şekilde geçiririz inşallah bu günlerimizi de, kavuşuruz canparelerimize...
Evet öyleymiş. düşük riski en aza inmiş. içim rahatladı ama, yine de dikkat ediyorum. bana hiç iş yapma falan demedi. ben yapmıyorum ama :) günlük yaptığım, yemek yapmak üsten evi toparlamak. haricinde hiç bişiy yapmıyorum.
ben girdiğim haftanın gelişimine bakıyodum hep. ama meğer, o doldurduğum hafta oluyomuş. çok sevindim yahu. bi hafta artıdaymışım da haberim yokmuş:)))
senin doktor iyiymiş valla benimkisi ben geri kafalı adamım kocan yardım falan etmesin yap kendi evinin işini tıbben bir sakınca yok dediseninkilerde maşallah 11 haftalarına girmişler hiç geçmiycek gibi geliyo ama haftalarda geçiyo..banada şimdi 30 küsur haftalar uzun geliyo çok heycan verici ..
allahın izniyle 12 haftadan sonra düşük riski yok ama hep dikkat etmek lazım allaha emanet zaten.
devlet hastaneleri çok ilgisiz malesef ama doktoruna düşersen ilgileniyolar haftalarına uyumlu dediyse artık netten bakıp anlarsın.
sana doktor iş yapma falan dedimi bende düşük riski yoktu ama dr iş yapmamı yasaklamıştı halada yapma diyo karın kaslarını yorucak hiçbişey yapma diyo sadece yatağını topla üstten toz al faalan..
süpürmek yersilmek yok:)
duruyordu benimki de bir kere öksürdüm ohoooo çıldırdı :)))maşallah ..benimki senin haftanda paso uyuyodu doktorum zor uyundırıyodu bu uykucu diye:)
bende başta bilmiyodum aynen sevindirik olmuştum 1 hafta bile öncesi mutlu oluyo insan
boşver yapma iş falan eşin süpürsün fırsatın varsa arada kadında tutarsın.
senin doktor iyiymiş valla benimkisi ben geri kafalı adamım kocan yardım falan etmesin yap kendi evinin işini tıbben bir sakınca yok dediben yine de iş yapmıyorum zaten hamilelikten önce de yamazdım ki :))))
duruyordu benimki de bir kere öksürdüm ohoooo çıldırdı :)))
şimdi ben 10. hafta mıyım???
senin doktorun hafif kazmonot sanırımee çok okumakda iyi değil aman zaten çalışıyosun haftada bi kadın gelse sana 2 saatliğine yeter evdede yoksun ..en kötü biz öyle yaptık eşim süpürdü ben toz aldım kadın geldi ablam geldi idare ettik.
kadıncağızda bana öksür diyodu mıymışık kızım bi iki dönüp yorulup horulduyodu tabi maşallah şimdi kuduruğun teki olduöyle bi vuruyoki arada vidden neye uğradığımı şaşırıyorum:)))
evet ne güzel maşallah 10 haftadasın daha yeni hatırlıyorum senin yazdıklarını ilk testini ikincitest için bekleyişiniallan hepimizin sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin.
kızlar ben bugün doktora gittim.bebeğim bugün tam 6 haftalık.ultrasonda 5+5 çıktı. doktorum kalp atışları belli belirsiz sanırım daha yeni başlamış dedi. inş haftaya daha net duyarız.aslında embriyolarımın ikiside tutmuş ama diğeri çok küçük kalmış doktorum gelişmez daha dedi.. hayırlısı olsun inş olumsuz bişeyle karşılaşmaam bundan sonra..
kızlar ben bugün doktora gittim.bebeğim bugün tam 6 haftalık.ultrasonda 5+5 çıktı. doktorum kalp atışları belli belirsiz sanırım daha yeni başlamış dedi. inş haftaya daha net duyarız.aslında embriyolarımın ikiside tutmuş ama diğeri çok küçük kalmış doktorum gelişmez daha dedi.. hayırlısı olsun inş olumsuz bişeyle karşılaşmaam bundan sonra..
hem de nasıl daha neler neler diyor bana.. diyet tavsiye ederken sen zaten 9 ay bişey yemesem maaşallah bişey olmaz sana bile dedi
kadın alıyorum zaten haftada bir sonuna doğru 2ye çıkartırım..idare etcez işte..
yaa bana o kadar yavaş geçiyor ki zaman.. hergün bir sonraki randevum için gün sayıyorum..
yuh yani seninki harbi noksan
haklısın yavaş geçiyo insanın kendisine ama geçiyo ömür bitiyo valla.benimkinede 2 ay var ama ben hep hedef koyuyorum kendime en son seçimlerdişimdi 11 temmuzda aşım var öyle böyle geçsinn istiyorum hemen:84:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?