Pozitif Sonuç Alıp Bebeğiyle Bekleyenler

canım benim hiç tedirgin etme kendini bak pgt yaptırmışsınız genetiğine bakılmış bebeişin zaten allahın izniyle hiç bişey olmaz .tadını çıkarsana ya bizler ne zor hamile kalıyoruz belki bidaha yaşayamıycaz tabi kendim için söylüyorum bu bebğimi doğurıyım allahın izniyle bidaha tüp bebeek yaptırmıycam boşver herşeyi bebebğinin kalp atışlarınıda duymyuşsun daha ne ..
inşallah hepimiz sorunsuz sağlıkla alırız kucaklarımıza..

bu aşı için doktorun ne dedi benimki sen bilirsin istersen yaptır dedi ben yinede neolur neolmaz yaptırıyorum ...

slm kızlar pc mi aldım ama sizlere yazmaya vakit bulamıyorum....
ama takipte olucam sizleri
ne var ne yok bi yaramazlık yok değilmi?
burcuu aynı benim kızda senin gibi cuma günkü kontrolde dr öksür diyo öksürüyom az kıpırdıyı yine eski pozisyon az bi foto aldık yandan o kadarr
bizler iyiyiz kızımda bende kıpır kıpır
bu arada fıstıklar listemizi güncelleyelim
herkes haftasını yazsın...

allah yardımcın olsun espoir,inan yazdıklarını okurken cesaretini takdir ettim.normal doğum yapmak gerçekten de büyük cesaret...

ay iyi yapmışsın almışsın pc..nası eğleniyomusun hava sıcak bugün dikkat et kendine..
kızını öppp benim için ulaşabilirsen tabikineee..sen olmayınca topik bi eksik valla alışmışız sana
benim 29 haftaaa

hayırlısı olsun hasretimsin,hamile kalıp beklemek zor ama o ilk günleri tuttumu tutmadı mı kalbi atıyor mu atmıyor mu diye beklemek ayrı bir sıkıntı,ben gittiğimdede aynı şeyi söylemişti doktorum,sakın telaş yapma azda olsa başlamış işte,5+5 tim bende gittiğimde..inşallah güzel şeyler olur canım

aldım aldım cnm...valla sorma eğleniyorum eşimi bugün yolladım bende ablamlarla ve annemlerle vakit geçiriyorum 1 yaşındada yeğenim var herşey süper
sıcakta dışarı çıkmamaya özen gösteriyorum...
ayy nerede uzanacam göbüşe öpücük atacam kız ama öpücüğünü kabul ettik cicim
hihih topiğimi boşlamayın bakim bakın bana tatilimde bile sizlerle görüşeyim diye pc mi getirdim...
bu arada sana sormuştum ama görmedinmi acaba face varmı sende?

ohh maşallah eğlenin valla ..tabi ya yolla kocanı kız kıza daha eğlenceli olurr..
benimde 2 ablam var bide 4 yaşında yeğenim bizde geçen sene hep beraber oluyoduk annemde bu sene malum :)seneye inşallah :)))))))
canım face vardı dondurdum kullanmıyorum ama açarsam hemen yazarım sana..

hihi gönderdim valla oda kalacaktı ama gideyim dedi bende git dedim hafta içide alışverişimi yapıcam son eksikleri
tamam face olayını anladım cnm

şükür bugüne gerçekten de,bende dün gittim doktora yeni birine başladım çok güzel ilgilendi memnun kaldım.hem bu doktorla hemde tüp bebek doktoruma devam edicem ama tüp bebek doktoruma dah nadir devam etmeyi düşünüyorum.olumsuz bişey olmaz inşallah hep böyle gider ve tüp bebek doktoruma sadece bilgi vermekle kalır.iki bebeişte iyi dün 8+3 tüm biri tam gününde 185mm olmuş diğeri iki gün ileri 8+5 gözüküyormuş 206 mm olmuş..biri daha şimdiden önden gidiyor aradaki fark inaşşalah açılmaz gün geçtikçe,kardeş olucak güya beklemiyor diğer kuzuyu..kalbini dinletti doktor çok düzenli atıyormuş ikisininkide,kol bacak tomurcukları var dedi,,ayyy hayatımda bu kadar güzel cümlerler duymadım herhalde,yalnız birşeye canım sıkıldı doktor sana dikoryonik di amniyotik gibi bi şeyden bahsettimi bende hala yok arada bişey,12 haftada görürüz dedi doktor eğer oluşursa ama şu an hiç bişey yok dedi,korkuorum ondanda riskli oluyomuş diye biliyorum öyle okudum internette.kordon dolanabiliyormuş.

canım seninkilerdemi ikizallah kucağına almayı nasip etsin.
boşver kötü şeyleri hiç düşünme bak ne güzel sağlıklılar gelişiyolar tadını çıkar bende senin gibiyim hep tilkilerle geçiriyorum hamileliğimi :)))tadını çıkarmak lazımm

bı kayınvalidelere ne oluyor anlamıyor sanki biz daha fazlas acı çekince tüm intikamlarını alıcaklar içler soğucak hepsinin, sanane anne şey benim çocuk benim nasıl ister öyle doğururum,diyesim geliyor.bide benim ikiz psikopatlığa bak içim temizlenirmiş sanane bırak pis kalsın,nerden duymuşşalarsa herkeste aynı yorum..ama eşimin anneannesine dayanamadım bu konuda fazla yorum yapıp uzatmaya başlayınca,anneanne orası orjınal kalsın annemden doğduğun gibi deyiverdim,:26 sinirle çıktı ağzımdan napıyım ayıp oldu ama,karışmasınlar.

ağzı olan konuşuyo karışıyo ..iç temizlenme olayında gebelik org da yazıyo ikiside aynıymış zaten sezeryandada temizliyolar ..
bende kime söylesem aa normal doğur diyolar ya kıl oluyorum bende söylemiycem kimseye artık bunu söyleyenlerde güya normal istemişlerde sezeryan olan bebek gelmemiş tersmiş falan diyen kıllar.

hiç sorma burcu hep eksik hep kötü bişey arıyorum,eşim çok kızıyor bu kadar evham yapma diye ama elimde değil tamamiyle annelik üçgüdüsü onlara bişey olacak diye ödüm kopuyor ALLAHa emeanet olsun tüm bebişler.benim tek embriyo tranferiydi ama sürprizzz iki olmuşlar..ne güzel senin çok güzel az kalmış,sağlıkla sıhatla gelsin bebişinn..biz de görelim o günlerii..

amin hepimizinki sağlıkla gelsin inşallah..aslında benimde tek yumurta ikiziydi ama diğeri kan pıhtısı şeklinde kalmış dedi doktorum hayırlısı buymuşş.
benim eşimde çok kızıyodu bana ilk öğrendik yok kese yok kalp atışı diye konuşuyodum sinir oluyodu hamilesin hamile diye bağırdı sonunda.onlar az şey bildikleri için rahatlar biz herşeyi kurcaladığımız için rahat olamıyoruz gerçekten annelik daha ilk öğrendiğimiz an başlıyo..
varya haftalar su gibi akıcak bi bakmışsın 29 hafta buarada bende doğurmuş olurum inşallah..:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…