saolun kızlar ama ben çok korkuyorum önceki yaşadığım olumsuzluklar yüzünden inanın tadını bile çıkaramıyorum.bide bende genetik problem var önceki bebeklerim düşmüştü.gerçi bunda pgt yaptırdık ama oda ne kadar güvenli olur bilmiyorum.. inş rabbim bu sefer nasip eder..
benim gibi noksana tam akıllı doktor olmazdı zaten :))))
hedef iyi fikirmiş o zaman ben de hedef koyayım onu beklerim ilk hedefim tarama testi ileriiiiisonra 3 ay bitsin derim sonra da taaa eylüldeki iznimi beklerim (( eylülde benim de aşım var..
Burda her zaman öncelligi normal doguma veriyorlar. Bunun gerçeklesmesi için 1. Bebegin basi asagida olmasi gerekiyor ilk çikacak bebegin pozisyonu çok önemli ikincinin senin durumnda üçüncünün fark etmiyor 2. Basen yeteri genislikte olucak bunun için bana rontgen çektiler.
Benim asagida olan bebegim oglum basi asagida sorun yok ve basen yeterince genis.
Bu yüzden doktorum normal dogum yapabilirsin diyor. Benim tercihimde normal dogum. Burda tüp bebek normal gebelik gibi degisen birsey yok.
Canim benim sakin olmak zorundayim benimkiler erken dogabilirdi. Ne kadar geç dogarlarsa o kadar iyi ve saglikli oluyorlar. Bu yüzden sakinim canim onlari düsündügüm için bana kalirsa ben simdi bile dogurmak isterim çok agirlastim bellim tutmuyor göbegim çok büyûdü.
Kilolarina gelince ölçmedi ve ölçemezdi dedigin gibi artik karisik oluyor kimin kim oldugu bellisiz yerleri darladigi için.
slm kızlar pc mi aldım ama sizlere yazmaya vakit bulamıyorum....
ama takipte olucam sizleri
ne var ne yok bi yaramazlık yok değilmi?
burcuu aynı benim kızda senin gibi cuma günkü kontrolde dr öksür diyo öksürüyom az kıpırdıyı yine eski pozisyon az bi foto aldık yandan o kadarr
bizler iyiyiz kızımda bende kıpır kıpır
bu arada fıstıklar listemizi güncelleyelim
herkes haftasını yazsın...
kızlar ben bugün doktora gittim.bebeğim bugün tam 6 haftalık.ultrasonda 5+5 çıktı. doktorum kalp atışları belli belirsiz sanırım daha yeni başlamış dedi. inş haftaya daha net duyarız.aslında embriyolarımın ikiside tutmuş ama diğeri çok küçük kalmış doktorum gelişmez daha dedi.. hayırlısı olsun inş olumsuz bişeyle karşılaşmaam bundan sonra..
aldım aldım cnm...valla sorma eğleniyorum eşimi bugün yolladım bende ablamlarla ve annemlerle vakit geçiriyorum 1 yaşındada yeğenim var herşey süperay iyi yapmışsın almışsın pc..nası eğleniyomusun hava sıcak bugün dikkat et kendine..
kızını öppp benim için ulaşabilirsen tabikineee..sen olmayınca topik bi eksik valla alışmışız sana
benim 29 haftaaa
aldım aldım cnm...valla sorma eğleniyorum eşimi bugün yolladım bende ablamlarla ve annemlerle vakit geçiriyorum 1 yaşındada yeğenim var herşey süper
sıcakta dışarı çıkmamaya özen gösteriyorum...
ayy nerede uzanacam göbüşe öpücük atacam kız ama öpücüğünü kabul ettik cicim
hihih topiğimi boşlamayın bakim bakın bana tatilimde bile sizlerle görüşeyim diye pc mi getirdim...
bu arada sana sormuştum ama görmedinmi acaba face varmı sende?
hihi gönderdim valla oda kalacaktı ama gideyim dedi bende git dedim hafta içide alışverişimi yapıcam son eksikleriohh maşallah eğlenin valla ..tabi ya yolla kocanı kız kıza daha eğlenceli olurr..
benimde 2 ablam var bide 4 yaşında yeğenim bizde geçen sene hep beraber oluyoduk annemde bu sene malum :)seneye inşallah :)))))))
canım face vardı dondurdum kullanmıyorum ama açarsam hemen yazarım sana..
hihi gönderdim valla oda kalacaktı ama gideyim dedi bende git dedim hafta içide alışverişimi yapıcam son eksikleri
tamam face olayını anladım cnm
Bugün çok şükür gittim doktora ve gördüm meleklerimiiiiiiYa yok bişiy, nasıl da hareketlenmişler. kıpır kıpırlardı kuzucuklarım Kendimi hafiflemiş hissediyorum yeminle. hep aklım onlardaydı. gördüm rahatladım çok şüküüür
şükür bugüne gerçekten de,bende dün gittim doktora yeni birine başladım çok güzel ilgilendi memnun kaldım.hem bu doktorla hemde tüp bebek doktoruma devam edicem ama tüp bebek doktoruma dah nadir devam etmeyi düşünüyorum.olumsuz bişey olmaz inşallah hep böyle gider ve tüp bebek doktoruma sadece bilgi vermekle kalır.iki bebeişte iyi dün 8+3 tüm biri tam gününde 185mm olmuş diğeri iki gün ileri 8+5 gözüküyormuş 206 mm olmuş..biri daha şimdiden önden gidiyor aradaki fark inaşşalah açılmaz gün geçtikçe,kardeş olucak güya beklemiyor diğer kuzuyu..kalbini dinletti doktor çok düzenli atıyormuş ikisininkide,kol bacak tomurcukları var dedi,,ayyy hayatımda bu kadar güzel cümlerler duymadım herhalde, yalnız birşeye canım sıkıldı doktor sana dikoryonik di amniyotik gibi bi şeyden bahsettimi bende hala yok arada bişey,12 haftada görürüz dedi doktor eğer oluşursa ama şu an hiç bişey yok dedi,korkuorum ondanda riskli oluyomuş diye biliyorum öyle okudum internette.kordon dolanabiliyormuş.
bizim etrafta tüp bebek olduğunu bilen bile yok dr umuzdan başka...
tüp bebekte genelde sezeryan deniliyo ama bakalım bizim dr ne ile karşılayacak
gerçi ben sezeryan olucam desemde dr um neden demez çok iyi bi dr um var
eşimde tüp bebek olmasa bile sezeryan yaptırtır beni çünkü o acıyı çelmemmi istemiyo mazallah bana o acıyı çektirdi diye bebekten soğur bide neme lazım
bakalım yarın bi dr a söyleyeyim ne olacak yorumu..geçen kayınvalideme dedim eşimin sezeryan istediğini bana ters ters baktı çokta tın ters bakması hiç umrumda bile değil..beraber olduğumuz ortamlarda millet soruyo nasıl doğuracan kaynanada atlıyo hemen şuan bişi belli olmaz son anda belli olur diye ya sanane be kadın bana soruyolar sana değil.
bı kayınvalidelere ne oluyor anlamıyor sanki biz daha fazlas acı çekince tüm intikamlarını alıcaklar içler soğucak hepsinin, sanane anne şey benim çocuk benim nasıl ister öyle doğururum,diyesim geliyor.bide benim ikiz psikopatlığa bak içim temizlenirmiş sanane bırak pis kalsın,nerden duymuşşalarsa herkeste aynı yorum..ama eşimin anneannesine dayanamadım bu konuda fazla yorum yapıp uzatmaya başlayınca,anneanne orası orjınal kalsın annemden doğduğun gibi deyiverdim,:26 sinirle çıktı ağzımdan napıyım ayıp oldu ama,karışmasınlar.
mide bulantıalrım başladı çok fenayım kızlar 7+1 günlüğüz bugün
canım seninkilerdemi ikizallah kucağına almayı nasip etsin.
boşver kötü şeyleri hiç düşünme bak ne güzel sağlıklılar gelişiyolar tadını çıkar bende senin gibiyim hep tilkilerle geçiriyorum hamileliğimi :)))tadını çıkarmak lazımm
hiç sorma burcu hep eksik hep kötü bişey arıyorum,eşim çok kızıyor bu kadar evham yapma diye ama elimde değil tamamiyle annelik üçgüdüsü onlara bişey olacak diye ödüm kopuyor ALLAHa emeanet olsun tüm bebişler.benim tek embriyo tranferiydi ama sürprizzz iki olmuşlar..ne güzel senin çok güzel az kalmış,sağlıkla sıhatla gelsin bebişinn..biz de görelim o günlerii..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?