cnm şimdilik gözle görülür eksiklerim bebek bakım çantasışimdi ne eksikler kaldı almadığın.hastane için neler aldın ya da alıcaksın.
geldim cnm buradayım ama şimdide sen yoksungünaydın kızlar
herzaman nerdesin kumlar iyi geldi dimii..
kızlar nasılsınız ..geçmişi okuyamadan daldım ...1-2 gün girmeyince birikiyor ..
pek vaktim olmuyor malum ...
nurcancım ..sesin soluğun çıkmıyor .. ben çok seyrek giriyorum ..ama atladımmı bilmiyorum ..ne zamnadır seni göremedim ...
herzaman seninle -- geçmişler olsun canım üşütmüşsün galiba .. dikkat et kendine
geldim cnm buradayım ama şimdide sen yoksun
cnm hoşgeldin nasıl nevramız gaz sorunu ne alemde miniğimizin
ben iyiyim cnm yok üşütmedim yanlış okudun heralde
turp gibiyim tatile bile geldim
Selam kızlar!
Biz de memlekete geldik. biraz nazlanıp şımartılmak için harika :) hamileliğimin tadını çıkarmaya başladım ailemin sayesinde...
biraz daha vakit geçsin de, yavrucuklarımızı görmeye gidicez beraber. ayy herkeste bi heycan:) hiç bu kadar beklemiyodum... kaç yaşımda olursam oliim, ailemin yine küçük kızı olmak harika:)
canım ne güzel ailenden başka kim şımartırki insanı zaten.bende 3 kzıın en küçüğüyüm.ne güzel keyfini çıkar bide sen ikizsin:)daha bi üstüne titrerler:nazar
kızlar nasılsınız ..geçmişi okuyamadan daldım ...1-2 gün girmeyince birikiyor ..
pek vaktim olmuyor malum ...
nurcancım ..sesin soluğun çıkmıyor .. ben çok seyrek giriyorum ..ama atladımmı bilmiyorum ..ne zamnadır seni göremedim ...
herzaman seninle -- geçmişler olsun canım üşütmüşsün galiba .. dikkat et kendine
sğl cnm valla doğum öncesi böyle bi eğişiklik iyi geldiaaa sanki hastayım gibi bir msj okumuştum senden...
amann iyi ol ...ohh tatilini yap doya doya dinlen
gaz sorunubitkisel bir damla veriyorum ..onla biraz hafifliyor gibi ... iyicene geçmesi için daha bir ayımız var sanırım ..
inş. sizin bebeklerde probl olmaz böyle
ohh ne güzel şımartılmak değilmi inan aynı ilgi alaka şuan benim üzerimde bende evin küçük kızıyım va babam her öğünde bi sonraki öğünde ne yemek istersin diye hep soruyo,sadece yemeklede bitmiyo tabi,hamişliğini doya doya yaşa cnmSelam kızlar!
Biz de memlekete geldik. biraz nazlanıp şımartılmak için harika :) hamileliğimin tadını çıkarmaya başladım ailemin sayesinde...
biraz daha vakit geçsin de, yavrucuklarımızı görmeye gidicez beraber. ayy herkeste bi heycan:) hiç bu kadar beklemiyodum... kaç yaşımda olursam oliim, ailemin yine küçük kızı olmak harika:)
aramıza hoşgeldin cnm...hayırlısı olsun..selam arkadaşlar
bebişlerinizle size bu yolda hayırlı yolcıuluklar diliyorum rabbim herkse hayırlısıyla bebişlerini kucaklarına almayı nasip etsin
bende Nisan ayında transferi yapılan 7 yıldır içimde bir can taşımanın mücadelesini veren 14+2 haftalık bir anne adayıyım
onu her gördüğümde ağlıyorum.Elimde olsa hergün saatlerce ultrasonda onu seyretmek isterim annelik böyle bişey olsa gerek :)
aaa doğum tarihlerimiz aynıı olacak yaaa kesinibakalım dr bize isterseniz epidural normalde yaparız dedi ama belli değilkızlarrr ben gelardim yarım tatil yapıp
havuza girdiiiiimmm:))))
ayy bu havalarda o kadar iyi geldiki
ama internet yoktu ve giderken haber edemedin açığı kapatırız
eve geldim ctesi bu defada int yok daha şimdi açıldı hemen yazayım dedim
her zman ohhh tatile çıkmışın bize bu sene sadece havuz keyfi var
dra dedim ohh iyi yapmışın zaten istesende çok yüzemezsin yorulursun dedi aynen ööle oldu:)))
canım benimde doğum 15 25ağustos görünüyo:)))
canım eskilerden pek giren yok yeni arkadaşlarıda ben tanımıyorum genelde herzamanla muhabbetleri var o yüzden bişi yazmıyorum zaten sıkta girmiyorum nasılsın kızımız nasıl :))))))))))
ooo nurcanım gelmiiiş.. kaçak zilli de burda nasılsınız canlarım??
kaçak zilli ben oluyorum sanırım
iyiyiz cnm sne nasılsın
ben tatile devam sizlere bi bakim dedim
:))) nasılda biliyorsun kendini :)))
bizler de iyiyiz şükür.. tam gaz kusmaya devam :))
hadi yaa gerçektenmiii hala kusuyosun demek
bu arada 1 2 hafta sonra ikli testin var senin unutma heee
bide şey senin yıllık iznin yokmu kullansana evde dinlenirsin yada başka şekilde değerlendir...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?