Pozitif Sonuç Alıp Bebeğiyle Bekleyenler

kız deli 2liyidemi 2 kere yaptıracan akıllı seni yaa :))
izin işinde zormuş anladım cnm...bi dahada kullanamazsın doğum ayakın alırsın artık inş Allah izin verirse
neyse ben çıkıyom cnm görüşrz

kızlar ya ben de çok fena halde kalp çarpıntısı ve nefes nefese kalma oluyor. yani en ufak oturduğum yerden kalkınca, diğer odaya geçince falan... sizde de oluyor mu? doktora da demedim henüz. aklımdan çıkmış. haftaya giderim anca...
bir de ben gebeliği öğrendim öğreneli; bi bardak çay, asitli içicek vs hiç tüketmedim. abartıyo muyum sizce? yani günde bi bardak çay, kahve içsem nasıl olur heee bi de,,, saçlar... eczanelerde satılan doğal, bitkisel boyalarla saç boyanırmış gebelikte. ne dersiniz, sizce napsam? deriden temasla diil, en çok solukla alınan o boyanın kokusuymuş zararlı olan. maske yardımıyla, bitkisel boyalar 3. aydan sonra kullanılabilirmiş ama... emin olamadım. sizce ne yapmalıyım? saçlarım da perişan...

çok zor yerden sordun be güzelim bilemedim ki :))) ama çayı ve kahveyş sordum günde 1 çay 1 khave içebilirsin dedi doktor yine de hergün içmiyorum ama 4-5 kere kahve içtim şimdiye kadar çay da o kadardır.. çayı açık ve limonlu içiyorum belki daha az zararlı olur diye...

saçının rengi uygunsa kına yak boyadan iyidir..

Sen de yok sanırım nefes darlığı. aman aman olmaz da inşallah. çok zorlanıyorum yeminle. sanki son ayım :)
çay da içince açık içemem. sanırım ondan da ya hep ya hiç oldu. ağzımı burucak çayın demi. o kadar yani :) ayyy canım çay mı çekiyo benim ya? :) saçımın rengi sarı. kestiriem ama, kına yine de kapatmaz sanırım... ayh ayh... hem hamile hem de güzel olmak istiyorum. çok mu zor? :)

canım benimde senin haftalarında oluyodu hatta eşim internette ne okusan oluyo diye kızıyodu bana hemde senin ikiz..ben normalde kahve içmem zaten ömrümde toplam 5 fincan içmemişimdir.ama sabahları açık bi çay içiyorum arada asitli ama çok az..
benimde röfleli saçım ama bıraktım neolur neolmaz kuaförlere güvenemem ..sen doktoruna sor boya için ama boyatan çok .
ben kestirdi saçlarımı kendime geldim önler uzun arkalar kısa modelli olunca biraz makyaj ooo morelimde düzeliyo:))

allah tamamına erdirsin inşallhahh ahh ultarason aletleri pahalı olmasa kesin bende alırdım eve:)))

oo hoşgeldinn canım ne güzel dinlenmişsin bende havuza gitmek istiyorum çok bilmiş kocam tüm seneryoları yazdığı için gidemiyorum yok ayağın kayar yok bişey kaparsın:)ben hayaller seneye kaldıı..
doğuma az kaldı seni düşünüyorumda hiç yokken bi anda 3 çocuğunun olması ne ilginçç:))

merhaba kızlar uzun zamandır yazamadım 33. haftaya geldim umarım herkes iyidir. ablamlar geldi pk fırsat bulamıyorum sabah herkes uyurken yazıyorum. hafta sonu bebeğimin odası gelcek ve inşallah artık kıyafetleri yıkayacağım. pazartesi randevum var bebişimi çok özledim umarım herşey yolundadır

günaydın kızlar naber?? bu sabah hamile olduğumu öğrendiğimden beri en zor kalktığım sabah oldu sanırım.. diş etlerim bile şişmiş ağrıyor.. ellerim ayaklarım puf böreği gibi çok da su içiyorum ama yine de vücudum ödem yapıyor..
ya size ne sorucam geçen hafta değil ondan önceki cuma doktora gittiğimde 2 hafta sonra gel taramanı yapalım demişti, şimdi bu cuma gidersem 10+5 olucam erken değil mi tarama için?? yani tamam 11. haftanın içindeyim ama acaba 11 bitince mi yapılıyor içindeyken de oluyor mu?? acaba haftaya mı gitsem??

Günaydın canım! acaba neden oluyo ki ödem? henüz çok erken değil mi? aman dikkat et kendine ya...
canım benim bildiğim; 14. haftaya kadar yapılabiliyo. 11. haftanın içindesin ama, içim rahat etsin dersen bi hafta ertele

ben şişmanım ya zaten olurdu şimdi daha çok oluyor..
uff aslında önümüzdeki haftayı beklesem iyi olur ama bu hafta görmemiş olcam o zamanda içim rahat etmez (( bana da yaranılmaz zaten..:)))

Herkes diyor; bünyen alışana kadar olur... bünyem buna alışamıyosaaa.... aman Allam ben sonraki aylardaki halimi düşünemiyorum :) bi de dediğin gibi, ikiz yaa...
kahveyi aramıyorum da, ara ara çay çekiyor iştahım. ama tutuyorum kendimi zaten gebelik öncesi, bağımlı gibi asitli içicek tüketiyodum. öyle zor ki şimdi yemekleri kolasız yemek :)
kestiricem kesin de, bakalım boya işi nolucak? zaten boyatırsam da, boyayı alırım anneme boyatırım. kuaföre dediğin gibi güvenemem...
ayh ayh,,, bakalım doktorum ne dicek :)

ben şişmanım ya zaten olurdu şimdi daha çok oluyor..
uff aslında önümüzdeki haftayı beklesem iyi olur ama bu hafta görmemiş olcam o zamanda içim rahat etmez (( bana da yaranılmaz zaten..:)))

Canım sen zaten iki doktora gitmiyo musun? ikili test yaptırıcak olduğuna haftaya git. diğerine de bu hafta gidip gör meleğini :))) seçenek bol arkadaşım

günaydın zeynep nereledesin gerçekten senin doğumunada az kalmış doğum şeklin belli oldumu..
aldığın herşeyi güle güle kullanın fırsat bulursan resim eklersin:)))
benimde salı randevum ..şuan bebek hareketleri nası 29 30 haftalardaki gibi netmi oluyo.

ayşe o diş eti problemini hiç sorma biara resmen ağzım kan kokuyodu sensodin hassas dişler için olan fırça aldım o iyi geldi tavsiye ederim şuan kanamalarım kesildi.
ödem için yaz hamilesiyiz ve dahada sanırım şişeriz ..
ikili test için banada biraz erken gibi geldi yinede bilmiyorum ..sen haftayı bekleyebilirmisinn

kestirmeeeeeeeee ben dünya üzerindeki tüüüüm batıl inançlara sahip bir insan olarak aslaaaa ama asla gebeyken saç kestirmeyi önermiyorum :)))
Canım sen zaten iki doktora gitmiyo musun? ikili test yaptırıcak olduğuna haftaya git. diğerine de bu hafta gidip gör meleğini :))) seçenek bol arkadaşım
ikili testi ikisine de yaptırıcam :))) biri eski usül ikili test sonra üçlü yapıyormuş öbürü de dediki biz yeni bir sistem uyguluyoruz entegre test diye bişey yapıyoruz 2li 3lü hatta 4lüyü de içeriyor güvenilirliği çok daha yüksek dedi kafam karıştı ikisini de yaptırcam :)))

yumuşak diş fiırçasını doktor gidergitmez söyledi bana aldım hemen iyi geldi..
vallaaa beklemek ve ben imkansız ikili :))))

bneim biara belim okadar ağrıdıki tutuldum dr bana erken doğum önleyici fitil bile verdi sonra gittiğimde vücudun alışmaya çalışıyo merak etme geçicek dedi dediğide oldu daha ağırlaştıım halde şükür bel ağrılarım kalmadı.
kola olayında beni geçemezsin bence zero içiyodum ben rahat 1 1,5 lt içiyodum yaz kış farketmez bide sigaram vardı:)artık yoklar :)))arada azda olsa kola içiyorum.
eğer saçlarında beyaz yoksa ve rahatsız etmiyosa 7 ay olna kadar beke derim tabi doktorunada sor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…