.
ayy uff çok tırstım şimdi napıcam ben kendimi yatağada bağlayamam inan geceler kabus olmaya başladı..lilada sırtüstü yatmak zararlıymış dedi ..ben en iyisi şimdi hamile yastığı istiyim yada yarın gidip alıyım..sağol
ay canım ya neyseki kilolarıda boylarıda gayet güzel inşşlh atlıcaksın temmuzu bak gör.demek kızlardan biri yaramaz olucak:)
hastaneye karar verdinizmi küvöz için sigortan karşılamıyo demiştin onu konuştunuzmu.tabiki nerdeyse artık 30. haftadayız hepimiz hazırlıklı olmalıyız.
demek kasılmalarında hemen git dedi senin kasılmaların nasıl oluyo.
canım sKIN ÇOOOOOOOOOOOOOOK ZARARLI BEBEĞİNDEN OLURSUN DOKTORUN UYARMADIMI
yazdıklarını okuyunca bi hoş oldum valla:18:
bi an kendimi düşündüm. hiiiiiiben napıcam acaba?
kesinlikle senin gibi olmayı isterdim. yani en azından; doğum yapıcan hastane falan belli... benim ne doktorum belli, ne de doğumda hangi şehirde olacaam. umarım bi şehir olur tabi. ilçe de olabilir... malum bi de çoğul gebelik olunca, riskleri ve beraberinde getirdikleri öyle fazla ki... bana da dua et nolurkafam hepsiyle çok meşgul!
ayyyy,,, Allah yardımcın olsun canım. inşallah sorunsuzca kalabildikleri kadar kalırlar sende.
evet cnm sırt üstüde yasak.
ayy uff çok tırstım şimdi napıcam ben kendimi yatağada bağlayamam inan geceler kabus olmaya başladı..lilada sırtüstü yatmak zararlıymış dedi ..ben en iyisi şimdi hamile yastığı istiyim yada yarın gidip alıyım..sağol
canım daha geliboluya gitmedim cumartesi çıkıcam sabah yola misafirlerim varduı kardeimin nişanlandı felanm anca haftaya senin doum nezaman bu arada kızım pek yaramaz valla bu günlerin ve ilk 20 günün tadını çıkarbiz bugün oğuz beydeydik muayene oldum gördü kızımı çok büyümüş diyor :))))))))))
canım yanlış anlattım galiba acıbadem karşılamıyo özel sigorta istiyolar
yoksa ben ssklıyım yine özelde olacak ama acıbadem diil
kasılmada böyle batma gibi kramp gibi
hani belini falan üşütürsünde birden iğne gibi batar ya ööle bişey
ama bazen bu ağrıyı çok aşağıda hissediyorum
heralde ordaki sancının nedeni kız
öyle olunca korkuyorum yoksa doğum sancısı gibi diil
dayanılmicak gibi olmuyo ama huzursuz oluyo insan
anladım canım senin bu kız kesin yaramaz:)
heralde hafif bi ağrıda hepimiz huzursuz oluyoruz allah korusun
bende 3 tane hastane arasındayım 3 de iyi benim için sona doğru kesin kararımı vericem
canım normal evdeki yastıklarlada kendini destekleye bilirsin ama lütfen çok dikkat et
ay gerçekden çok korktum kendimi sabah öyle buluyorum bilerek yapmıyrum yani ..hemen yarın hamile yastığı alıyım ben çok sağol.
evet cnm sırt üstüde yasak
en güzeli sola dönük yatmak
tabi becerebilene,ben bile çoğu zaman kendimi sağa dönük buluyorum...
Hamile yastığınla rahat edebileceksen al cnm inş kullanırsın...
Ben almadım çünkü kullanamam diye
hm anladım cnm kardeşin nişanlanmış hayırlısı olsun cnm..
Aa oğuz beydeydiniz demek benide yarın gidecem
kociş dedi yarın dr un hastanede sana jest yapim bi kızımızı görelim ayy çok mutlu oldum yoksa ben cuma gidecektim
büyüttn demek kızı he bi foto koysana kız
valla bencede şimdiden belli oldu fırlama olcak:)))
ay bugün benimde şişlerim başladı galiba ayağıma bastırıyorum
içinde gömülü kalıyo çok komik hiç olmamıştı
3 hastane mi??? daha bekleme bence birine karar ver
kız durr bi arka arkaya doğpuracaktık hani senle ne oldu hemen temmuzu geçirmem lazım falan
sen hiç dert etme fıstığım benim biz arka arkaya doğuracaz senle
minnoşlarında kilolarıboyları maşallah cnm herşey yolunda ne güzel...
sen içini rahat tut ve bol bol dua et cnm benim kızınada sahip çık
nurcan herzaman çok sağolun bugün yastıklarla destekliyim kendimi yarında yinede alıyım gidip şu yastıktan
salıda randevum var hiç uyarmadı doktorum belkide kadın benim böyle bişey yapıcağımı düşünmemiştir bile.kendime cidden çok kızgınım
bu sıcaklarda kimbilir daha nası şişeriz bol su içiyorum ben ama ayaklarım çok komik artık eski hiçbi ayakkabıma girmiyolar..
benim doktorum dışardan gelicek anlaşmalı olduğu hastanelerden 3 tanesi kafamıza yattı net karar vermedik hangisi olduğuna bakalım .doktorumda dedi bazen anestezi ya da çocuk doktoru değişiyo bende size fikrimi söylerim diye..
yine sen sor doktorunada ama benim 2 gebeliğimdede yasakladı doktor senin üstüne10 katın biri yatsın gör dedi bende yüz üstü yatarım çünkü :)))))))))))
)bende şişeyi yanıma alıyorum dikiyorum kafama
zaten normalde de çok içerim suyu
magnezyumda şişi önlüyomuş diyolar
bende hep spor ayakkabı giyiyorum ama artık onlarında bağcıkları sorun olmaya başladı
evet yaaa napiim benim elimde olsa keşke dayanırım yani 36ya kadar
ayyy hadi inşallah aynı hafta çocuğu olsunlar:)))
bende kendimi ööle avutuyorum zaten gelişimleri iyiymiş
sorma kızlar beni çıldırtıyo diğeri farklımı sanki oda fena
çıkınca yolucam saçlarını:))) oda yukardan sıkıştırıyo beni
yerleri daralınca biraz durulurlar sanmıştım dahada abarttılar özellikle oturduğumda
hiç oturamıyorum ciddi rahatsız etmeye başladılar artık seninki nasıl???
)
sporlarıda sıcaklarda giyemiycem .ben galiba şöyle kocaman terlik alıcam heralde başka bişey paklamaz beni:)
çünkü 36 37 giyiyodum şimdi 39 falan heralde doğuma kocamın terlikleriyle giderim:))aıy
cnm bende artık dik oturamıyorum sanki bişiler batıcak gibi hissi var genelde eğik oturuyorum
bende parmak arası giyiyorum
zaten doktordan doktora dışarı çıkıyorum
onun dışında gittiğim yerler bahçeli zaten
ben birazdan çıkıcam bu arada
salıya kadar kayınvalidedeyim havuz sefası yapim biraz
bu havadada ancak havuza girilir zaten dimi
ay canım git oh ne güzel gerçekden havuz oh serinle bizim içinde yüz ..ayaklarını soksan yeter hatta benim için:))
salı günü görüşürüz..dikkat et kendine.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?