Pozitif Sonuç Alıp Bebeğiyle Bekleyenler

yaa sahii senin tek yumurtaydı unutmuşum kendimce doktorlara çamur attım hemen :))
ayşe, sen naptın canım? bugün de bulantıların var mı?
gerçi gördün ya yavruşunu, unutursun sen şimdi herşeyi

evet canım aynen bugün iyiyim gördüm ya.. akşam yemeğini dışarda yedim yiyince bir fena oldum ama tuttum kendimi çıkartmadım.. sonra da hart hart gezdim bu saate kader aklıma gelmedi midem :))

hu huuuu kimse kalkmadı mı daha? amma pazar keyfi yaptınız.. ben bugün yüzmeye gitmek istiyorum akşamüstü, bir zararı olmaz umarım..

merhaba ben sondadan çok korkuyorum sezeryandan bile okadar korkmuyorum bana takmayın desem kabul ederledmi acaba.
sondadan korkma .. çok acımıyor ... ama takma demezsen takmazlar .. ameliyattan çıkınca kum torbası ile yatakta kap verirler ona tuvaletini yaprken çok zorluk çekersin

ılıkdan biraz sıcak suya bal tarçın limon koyup içmeyi denesene..
yaz günüde ne kötüdür boğaz ağrısı geçmiş olsun .
tarçından uzak durun kızlar .. erken doğuma neden olabiliyormuş
az kalmış seninde.. inşallah temmuz biter .. şöyle 35. haftalara gelsen iyi olur
isilik oldu bizde geçti .. ılık su ile yıka bebeği .. çok çok giydirme .. öpmesin kimse ..
tuvalte çıkıyor hergün ama zorla bağırarak ıkınarak .. canı yanıyor .. içim gidiyor.. tabii gaz ilacı veriyorum hergün ..vermesem nasıl olur bilmiyorum

slm güzel anneler....
biz bu sabah babamızın süprizleriyle uyandık....
deniz kum güneşli bi tatil yapamasakta istanbul içindeki mekanları tatilw dönüştürmeyi becerebiliyoruz güzel geziyoruz yani...
sabah kızımla beni kahvaltıya götürü güzel temiz hava aldık kahvaltımızıda yaptık sonra dr amcamıza geldik oda süpriz oldu bize cuma gidecektik ama o kızını görmek istedi kilosunu merak etmiş bide belki güzel pozşar veriri dedi
neyse dr amcamıza kontrol olduk
güzel kızım 2200 olmuş 44 cm
32+1de 1900dü 33+3te 2200 300 gr almış 10 günde gayet düzene girdi çok şükürler olsun
suyumuz iyi kan akışımız güzel herşey yolunda dr artık rahim ağzını ölçmemiz zor dedi istersen kontrol amaçlı bi nst yapalım bende oluuurr dedim ve nst mizde güzel çıktı sancı yokkalp atışları normal...
ben 3buçuk aylıkken yoğun kanamalr geçirmiştim onun normal doğuma engeli varmı dedim oda o anlık bi sıkıntıydı şimdi herşey normal gidiyo dedi
kilomuzda 85 olmuş wuaww oldum resmen çünkü daha dün 84 çıkmıştım dr da kahvaltıdandır dedi
fotoğraflarımızı aldıkevimize geldik
şimdi kuzumun eşylarını pembeller açık renkler diye ayırıp yıkamayı düşünüyorum hayırlısıyla
bu arada dr senide doğurtayım tatile çıkıyorum seni bekliyorum dedi

oo maşallah kızınademek 10 günde iyi beslemişsin annenler iyi gelmiş:)))
ee kahvaltıdan sonra gitmişsin iyi 86 çıkmamışsın demek çok yemedin..
galiba senin dr da normal yapmanı istiyo hayırlısı olsun benimki gün bile verdi çünkü hiç normali konuşmadı bile.
bizde gidelim dedik kahvaltıya ama okadar sıcakki dışarsı giyinmek bile zor geldi bana
dün gece yatakta tek yattım yastıklardan barikatlar oluşturduk çok rahat bi gece geçirdim 1 kere tuvalete kalktım uykumda bölünmedi:)))

sonda işini ben narkozdan uyanmadan taksalar keşke..
ayy tarçın zararlı demek off ben yiyodum bidaha yemiyim barii ..çok sağol.
bide çok karasız kaldım sezeryan sonrası hastane için gecelikmi pijamamı sen nasıl rahat etmiştin ne tavsiye edersin

hu huuuu kimse kalkmadı mı daha? amma pazar keyfi yaptınız.. ben bugün yüzmeye gitmek istiyorum akşamüstü, bir zararı olmaz umarım..

günaydın desem geç olmuş :))))
yok ya ne zararı olucak çok yorma kendini sen denize gidiceksin dimi..
bugün burası okadar sıcakki bende küvet keyfi yapıyım diycem banyoda duş teknesi var((artık girip girip çıkarım ona bari..

hemde ben nerdeyse 70 katı falanımminik kızımın yok artık yat desede doktorum yatmam resmen soğuk ter döktüm..sezeryandan sonra nezaman rahat yatılmaya başlıyo:)
CANIM BEN BİRHAFTADAN SONRA NORMAL YAŞAMIMA DÖNDÜM SPOR HARİH TABİ

ay bize ilacı rezeneyi herşeyi yasakladı doktor çek 2-3 ay dedi ek bişi verme dedi ((( hep çıplak kızımgaz giydirince olurmuş öle diyo doktor

evet cnm annemler iyi gelmiş valla
laf aramızda oradayken şekerin sınırda olduğunu unutup epey bişiler yemiştim ama onlarda gözükmedi demek sınırda olmasıda bi yandan iyiymiş...
cnm benim dr bana bırakıyo sen ne istersen diyo
şuanlık herşey normal gidiyo ama sona yaklaştıkça ne olur bilmem belki bende normalden tırsar sezeryana dönebilirim sona bağlı yani...
oo iyi bak geceyi rahat geçirmişsin yastıklar işe yaradı demek

fıstıklarrrr
çok mutluyum bebişimin cicileri yıkanıyooo
ay hiç bu kadar sevineceğimi tahmin etmemişti 1 makina 1 çamaşır askılığını doldurdu
şuan 2.makina yıkanıyo onun içinde eltimden istedim askılığını
ev mis gibi koktu
akşama kociş gelince oda çok mutlu olcak eminim
kendimi anneliği daha yakın hissettim bu sefer Allaha çok şükür...

ne güzel minicik minicik bir sürü cici.sen arkadaki etiketlerini kestinmi bana muhakkak kes dediler.
allah kucağımıza almayıda nasip etsin inşllh.

ne güzel minicik minicik bir sürü cici.sen arkadaki etiketlerini kestinmi bana muhakkak kes dediler.
allah kucağımıza almayıda nasip etsin inşllh.

ayy cnm sorma yaa hepsi minicik minicik nazlıyorum hep kızımın cicisi diye
arkada içinde ne kadar etiket varsa hepsini kestim cnm zaten etiketleri kesmem 1 saatimi aldı...
Allahım kucağımıza almayı nasip etsin cnm dediğin gibi giydirmeyide nasip etsin inş...
sen deterjan aldınmı yada ne alacan bellimi?

sürer az gibi duruyolar ama minik minik bir sürü kıyafet.daha almadım ama dalin alıcam sanırım sen hangi markayı aldın bide yumuşatıcı koymuyosun dimi.
amin canım allah iyi günlerde giydirmemizi nasip etsin.
ya benim karnım çok büyümedi gibi acaba bebeğim kilo almadımı çok korkuyorum salı günü randevum içim içimi yiyo ufffffff

merhaba kızlar çok uzun zamn oldu yazmayalı
nete degiremyordum zaten ilk fırsatta yazayım dedim

çok sayfa birikmiş okuyamadım tabiii son bir kaç sf. baktım herzamn seninle cicilerşnizi yıkıyormuşssunuz ne keyifdir senn için tahmin edebiliyorum
ne özenle bende yıkayıp tek tek ütülemiştim dolaplara dizdim hergün açıp açıp bakıyordum ama şimdi askıda 2 gün kaldığı oluyo toplayamıyorum fırsat bulupta :))
nurcan nevra sizler nasılsınız kızlar nurcan kızıı göremedim fotosunu koysana bir bakım merak ediyoırdum kuzunu
bu arada bnm edam da 6. ayına girdi inşlhhh emeklemeye çalışıyor çok tatlandı geçen sene bu zamanlar 1,5 aylık bir noktacıktı karnımda şimdi evimizin neşesi maskotu kızım kendinize kucağınızdaki ve karnınızdaki meleklere iyi bakın kızlar öptm hepinizi

ben neler neler aldım yaa sorma dalin sıvı aldım eve geldim kokladım kokusu hoşuma gitmedi
ben çamaşırda güzel kokuyu çok severim
sonra haci şakir toz aldım eve geldim baktım merdaneli makine ve elde kullanım için diyo
elde yıkamam gerekenler için kullanırım dedim koydum kenara bugünde iyi oldu boyası akacak gibi olanları onla elde yıkadım
sonra meşhur roxy aldım sabun tozu yani onla yıkadım hepsini
yumuşatıcıda kullandım ama bebek yumuşatıcısı dolabına yerleştirince misler gibi kokacak eminim,
güzel kızımın cicişlerinin yıkanması bitti şükür kuruma aşamalarındalar
3.makina hala yıkanıyoo

nazımm hoşgeldin cnm maşallah senin çirkine demek emeklemeyede başladı hee yerşm ben o yaramazı
evet cnm cicişleri yıkıyorum çok zevkli yaa ütütlemeye arkadaş gelecekti amaistemiyorum ben ütülerim o zevkide yaşamak istiyorum
özletiyosunuz kendinizi ama haklısınız evde bi yığın işler var değilmi kolay değil
ama tecrübelerinizede ihtiyacımız var...

herzaman ay maşallah size cicilerinizi yıkıyosunuz oh oh mis mis giysin cimcime güzel günlerde inş :))
omomatikin bebekler için olan deterjanını kullanmıştı ablam çok beğenmişti cnm.
siz bebek alışverişini nerden yaptınız peki?netten mi yoksa bakarak mağazadan mı aldınız?bide marka önemli mi acaba.ben biara görümce için bakmıştım kıyafetlere bazı markalarınki sanki daha yumuşak oluyo gibi geldi bana.bide size sorayım dedim.

sğl cnm teşekkür ederim inş sizlerede nasip olur
ben 3 farklı deterjan aldım bakalım deneye deneye karar vercem hangisinin güzel olduğuna
ben bebek alışverişini hiç netten yapmadım
hep görüp gözümle aldım
bebek bakım ürünlerinde öarka önemli cnm ben sebamed aldım yoğun tavsiye üzerine
diğerlerinde marka önemli değil bence ne gözüne hoş geliyosa al yalnız %100pamuklu olmak şartıyla

2 hafta sonra inşallah aranıza katılırım....
pozitif sonuç alanlar o anda neler hissettiniz:)))

tamam cnm çok saol iyi oldu bunu söylediğin bende yavaş yavaş araştırmalara başladım bakalım.insan heves etmeden duramıyo işte :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…