2 hafta sonra inşallah aranıza katılırım....
pozitif sonuç alanlar o anda neler hissettiniz:)))
inş katılırsın cnm
hakkında hayırlısı olsun inş
pozitif sonucu aldığım günü dün gibi hatırlıyorum
hemşire sonucu getirdi ve kaç istiyosunuz dedi değer kaç olsun istiyosunuz dedi
ben bi şoka orada girdim değeri söyleyincede tekrar şoka girdim ve aaa hamileyim demeden ama değer çok azmış dedim
şokun belirtileri epey geçmedi değer az diye tutturdum Allaha şükretmem gerekirken
sonralarda kendime gelince anladımki değerin bi önemi yok işte ben ben ben ben hamileyim
çok şükürler olsunki bu günlere kadar gelebildim...
ne kadar güzel bizde o günleri görebilcekmiyiz acaba senin doğuma az kalmış sanırım:) kız mı erkek mi isim düşündünüz mü?? nasıl geciyor günlerin biraz anlatsana ayh cok hevesleniyorum yaaaa
geldiiim ay yüze yüze parmaklarımın arasında perdeler çıkacaktı :))) şansımıza deniz pırıl pırıl göl gibiydi pazar olmasına rağmen çok kalabalık da değildi.. yola çıktık kocam tutturdu yok doktora sormadık da ya bişey olursa da bıdı bıdı.. ben aramam ara doktoru dedim. aradı hocam bu denize gircem diye tutturdu ben siz sormadan girsin istemiyorum dedi doktor bunu bi fırçaladı :)) rahat bırak huzur ver şu kıza bişey olmaz yüzsün güzelce dedi ama ya içine su kaçarsa diyor benimki hoca gülmekten çatladı..
napsın kız adam endişeleniyo
ay onun cicilerini kız negüzel ufacıktır onlar şimdi benim kızınkiler küçük geliyo şimdiden 1 koli ayırdım :)))))))fıstıklarrrr
çok mutluyum bebişimin cicileri yıkanıyooo
ay hiç bu kadar sevineceğimi tahmin etmemişti 1 makina 1 çamaşır askılığını doldurdu
şuan 2.makina yıkanıyo onun içinde eltimden istedim askılığını
ev mis gibi koktu
akşama kociş gelince oda çok mutlu olcak eminim
kendimi anneliği daha yakın hissettim bu sefer Allaha çok şükür...
canım demek emeklemeye çalışıyo ay sanki daha dün doğdu maaşallah ya Allahım hayırlı uzun ömürler versin ben koyarım kızın resmini herzamanda merk edioy bakarsın girince :)))))merhaba kızlar çok uzun zamn oldu yazmayalı
nete degiremyordum zaten ilk fırsatta yazayım dedim
çok sayfa birikmiş okuyamadım tabiii son bir kaç sf. baktım herzamn seninle cicilerşnizi yıkıyormuşssunuz ne keyifdir senn için tahmin edebiliyorum
ne özenle bende yıkayıp tek tek ütülemiştim dolaplara dizdim hergün açıp açıp bakıyordum ama şimdi askıda 2 gün kaldığı oluyo toplayamıyorum fırsat bulupta :))
nurcan nevra sizler nasılsınız kızlar nurcan kızıı göremedim fotosunu koysana bir bakım merak ediyoırdum kuzunu
bu arada bnm edam da 6. ayına girdi inşlhhh emeklemeye çalışıyor çok tatlandı geçen sene bu zamanlar 1,5 aylık bir noktacıktı karnımda şimdi evimizin neşesi maskotu kızım kendinize kucağınızdaki ve karnınızdaki meleklere iyi bakın kızlar öptm hepinizi
gülüm nasılsın hamişlik nasıl cici annecik unuttun beni bakıyorum :))))))))herzaman ay maşallah size cicilerinizi yıkıyosunuz oh oh mis mis giysin cimcime güzel günlerde inş :))
omomatikin bebekler için olan deterjanını kullanmıştı ablam çok beğenmişti cnm.
siz bebek alışverişini nerden yaptınız peki?netten mi yoksa bakarak mağazadan mı aldınız?bide marka önemli mi acaba.ben biara görümce için bakmıştım kıyafetlere bazı markalarınki sanki daha yumuşak oluyo gibi geldi bana.bide size sorayım dedim.
ah ne gündü birsürü negatif idrar testinden sonra sırf test yapılmış olsun diye hastaneye gidip kan verdim hemşire 2 saat sonra ara dedi ben eve geldim hiç saate bile bakmadım 2 saati çoooook geçti eşim ara dedide aradım hemşire demezmi gözün aydın dedim gerçektenmi dedi evet yalanmı sölicem bende ama idrar testlerinin hepsi negatifti dedim da kızdı biz sana idrarda bakma demedikmi neden dinlemiyorsun dedi ama inanamadım 2-3 gün :)))))))2 hafta sonra inşallah aranıza katılırım....
pozitif sonuç alanlar o anda neler hissettiniz:)))
geldiiim ay yüze yüze parmaklarımın arasında perdeler çıkacaktı :))) şansımıza deniz pırıl pırıl göl gibiydi pazar olmasına rağmen çok kalabalık da değildi.. yola çıktık kocam tutturdu yok doktora sormadık da ya bişey olursa da bıdı bıdı.. ben aramam ara doktoru dedim. aradı hocam bu denize gircem diye tutturdu ben siz sormadan girsin istemiyorum dedi doktor bunu bi fırçaladı :)) rahat bırak huzur ver şu kıza bişey olmaz yüzsün güzelce dedi ama ya içine su kaçarsa diyor benimki hoca gülmekten çatladı..
kızlar midesi reflü gibi yanan var mı ben çok fena durumdayım
acı acı sular geliyo son bir haftadır sürekli ağzıma
yatsan yatamıyorum kalksan kalkamıyorum o derece
varmıdır bunun bir çözümü
canım geçmiş olsun şükür bebişin iyiymiş 10 hamiş den 7 si mutlaka kanama yaşar dikkatli haretlerle bebişin hep seninle olur ani hareketlerden ve yorulmaktan kaçın bebişin seni bırakmıyacak merak etmenurcanım unuturmuyum seni hiç canım yoldaşım benim :)) takip ediyorum yazdıklarını sürekli cnm.bazen yazamıyorum.geçen hafta çok korktuk biz yoğun şekilde kanamam oldu gece.hemen acile gittik eşimle birbirimizi teselli ede ede gittik.çok şükür doktor geldi de kalp atışını duyduk :) yaramazlık yaptı bizimki sorma.ama şimdi iiz az kaldı 21 inde kontrolümüz var iple çekiyoruz.
sen nasılsın cnm güzel kızın nasıl?sanırım gaz sorununuz varmış.bebe yağıyla masaj iyi geliyomuş bebişlere sen biliyosundur gerçi ama.ben şimdiden sabırsızlanmaya başladım varya hayırlısıyla kucağımıza alırız inş.
nurcan göremedim kızını koymamışssın daha heralde
neyse ara ara bakayım inşlh
Canlarım saat 3'te randevumuz var. Ayyyy çok heycanlıyım yaaa...inşallah herşey yolundadır. nolur dua edin bana nerdeyse iki hafdadır yeni görücem meleklerimizi
canım beceremedim kabuletmedi resimleri dosyayı seçiyom ama bişi olmuyo bidaha denerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?