Pozitif Sonuç Alıp Bebeğiyle Bekleyenler

2 hafta sonra inşallah aranıza katılırım....
pozitif sonuç alanlar o anda neler hissettiniz:)))

inş katılırsın cnm
hakkında hayırlısı olsun inş
pozitif sonucu aldığım günü dün gibi hatırlıyorum
hemşire sonucu getirdi ve kaç istiyosunuz dedi değer kaç olsun istiyosunuz dedi
ben bi şoka orada girdim değeri söyleyincede tekrar şoka girdim ve aaa hamileyim demeden ama değer çok azmış dedim
şokun belirtileri epey geçmedi değer az diye tutturdum Allaha şükretmem gerekirken
sonralarda kendime gelince anladımki değerin bi önemi yok işte ben ben ben ben hamileyim
çok şükürler olsunki bu günlere kadar gelebildim...

ne kadar güzel bizde o günleri görebilcekmiyiz acaba senin doğuma az kalmış sanırım:) kız mı erkek mi isim düşündünüz mü?? nasıl geciyor günlerin biraz anlatsana ayh cok hevesleniyorum yaaaa

ne kadar güzel bizde o günleri görebilcekmiyiz acaba senin doğuma az kalmış sanırım:) kız mı erkek mi isim düşündünüz mü?? nasıl geciyor günlerin biraz anlatsana ayh cok hevesleniyorum yaaaa

inş göreceksin cnm...
evet benim az kaldı doğuma hazırlıklara başladık artık
kızımız olacak kısmetse ismide ceyda olacak Allah izin verirse
senin transfer ne zaman oldu
kendine çook dikkat et hiç bi iş yapma dinlen devamlı
yaş kaç kaç embriyo transfer edildi tekmi edildi?
kendinden bahsetsene

geldiiim ay yüze yüze parmaklarımın arasında perdeler çıkacaktı :))) şansımıza deniz pırıl pırıl göl gibiydi pazar olmasına rağmen çok kalabalık da değildi.. yola çıktık kocam tutturdu yok doktora sormadık da ya bişey olursa da bıdı bıdı.. ben aramam ara doktoru dedim. aradı hocam bu denize gircem diye tutturdu ben siz sormadan girsin istemiyorum dedi doktor bunu bi fırçaladı :)) rahat bırak huzur ver şu kıza bişey olmaz yüzsün güzelce dedi ama ya içine su kaçarsa diyor benimki hoca gülmekten çatladı..

napsın kız adam endişeleniyo

ay onun cicilerini kız negüzel ufacıktır onlar şimdi benim kızınkiler küçük geliyo şimdiden 1 koli ayırdım :)))))))
canım demek emeklemeye çalışıyo ay sanki daha dün doğdu maaşallah ya Allahım hayırlı uzun ömürler versin ben koyarım kızın resmini herzamanda merk edioy bakarsın girince :)))))
gülüm nasılsın hamişlik nasıl cici annecik unuttun beni bakıyorum :))))))))
canım ben markaya dikkat etmedim hiç oğlumunda birsürü vardı kullanmadığım cicileri bir sürü zaten kızımada görüp beğendiğim herşeyi aldım ama tabi yumşak olmasına dikkat ettim atır hutur şeler bebeği rahatsız eder ağlar sürekli elbiseleride genelde lcw dan alıyoum gerçi ben almıorum erkek kardeşimde kız kardeşimde orda çalışıor ordan alıyorlar abire eniştemde stüdyo kidste çalışıyordu ordan birsürü almıştık daha oluma hamişken cinsiyetini bilmeden onlarıda açtım kızım olunca ama dediğim gibi marka önemli değil beğendiğini al ama ilk etapta çok bişi alma hemen küçülüyo
2 hafta sonra inşallah aranıza katılırım....
pozitif sonuç alanlar o anda neler hissettiniz:)))
ah ne gündü birsürü negatif idrar testinden sonra sırf test yapılmış olsun diye hastaneye gidip kan verdim hemşire 2 saat sonra ara dedi ben eve geldim hiç saate bile bakmadım 2 saati çoooook geçti eşim ara dedide aradım hemşire demezmi gözün aydın dedim gerçektenmi dedi evet yalanmı sölicem bende ama idrar testlerinin hepsi negatifti dedim da kızdı biz sana idrarda bakma demedikmi neden dinlemiyorsun dedi ama inanamadım 2-3 gün :)))))))

he he he :)))))))))

Son düzenleme:
nurcanım unuturmuyum seni hiç canım yoldaşım benim :)) takip ediyorum yazdıklarını sürekli cnm.bazen yazamıyorum.geçen hafta çok korktuk biz yoğun şekilde kanamam oldu gece.hemen acile gittik eşimle birbirimizi teselli ede ede gittik.çok şükür doktor geldi de kalp atışını duyduk :) yaramazlık yaptı bizimki sorma.ama şimdi iiz az kaldı 21 inde kontrolümüz var iple çekiyoruz.
sen nasılsın cnm güzel kızın nasıl?sanırım gaz sorununuz varmış.bebe yağıyla masaj iyi geliyomuş bebişlere sen biliyosundur gerçi ama.ben şimdiden sabırsızlanmaya başladım varya hayırlısıyla kucağımıza alırız inş.

hihi ne alem bu kocalar yaf :)) benimkide hergün takipte işyerinden arayıp kontrol ediyo bizi :) benden telaşeli yani ben onu sakinleştiriyorum valla.son aylarda napcaz hiç bilmem.
buarada benim görümcem 7 aylık o da giriyomuş denize doktor tavsiye etmiş.

kızlar midesi reflü gibi yanan var mı ben çok fena durumdayım
acı acı sular geliyo son bir haftadır sürekli ağzıma
yatsan yatamıyorum kalksan kalkamıyorum o derece
varmıdır bunun bir çözümü

ahh canım ben o yanmaları ,reflü sıkayetını 6. haftadan berı cekıyorum.ve 12. haftadan berı de dr. Rennie surup verdı bana.o cok ıyı geldı.hatta bulantılarım bıle azaldı.benım ozellıkle yemekten sonra su ıcersem cok oluyor.ama sımdı surupla bısıcık olmuyor.sen de sor ıstersen dr.una verırse kullan.zararsızmıs zaten.bana dr. her yemekten sonra 2 kasık bırde gece yatarken 2 kasık verdı ama ben yanma olursa alıyorum her zaman degıl.

canım geçmiş olsun şükür bebişin iyiymiş 10 hamiş den 7 si mutlaka kanama yaşar dikkatli haretlerle bebişin hep seninle olur ani hareketlerden ve yorulmaktan kaçın bebişin seni bırakmıyacak merak etme
biz gaz sancıları ile boğuşuyoruz masaj yapıyorum ama fayda etmiyor ılık duşta fayda etmiyor doktor birkaç ay idare et diyo hayırlısı nerdeyse 2 ay bitecek ayı yarıladık

doğum yapar yapmaz hemen kesilecek canım benim hepimizde oluyor nerdeyse

oooooo ben 7 ay çektim 10 şişe rennie içtim vallahi çok zordu
yanma başlayınca iki yudum soğuk sütte rahatlatıyordu
allh yardımcın olsun cnm

Canlarım saat 3'te randevumuz var. Ayyyy çok heycanlıyım yaaa... inşallah herşey yolundadır. nolur dua edin bana nerdeyse iki hafdadır yeni görücem meleklerimizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…