Pozitif Sonuç Alıp Bebeğiyle Bekleyenler

canım bende fenayım ama geç bile kaldı benim yanmalar
1aydır var yükseltiyorum yastığımı iyi oluyo
rennie bende kullanıyorum zaten yatağımın başında duruyo şişe
o çok rahatlatıyo ama midem diil yemek borum yanıyo sanki
yada ben yanmayı orda hissediyorum

ayşecim bende giriyorum havuza ama kendimi yormadan
hemen bacaklarım ağrıyo zaten en fazla yarım saat duruyorum
ama çok rahat oluyo hafifliyo insan karnım iyice büyüdü malum
bebekleride kaldırıyo su çok rahat hareket ediyorum

her zman datlum iyi yapmışın yıkamakta nolur nolmaz çantanıda hazırla
benim eşyalar hazır ama çantaya koymadım yarın yaparım artık

slm kızlar...
bugün malum dünkü yıkanan cicileri ütüleme günüydü
2 makinayı ütüledim sayılır 1 makina askıda kurumuştur birazdan onlara başlayacağım
ve 1 makinalıkta poşette bekliyo onuda akşama yıkar yarın ütülerim inş...
ilk başta ayy nasıl olacak bunlar diye tırstım ama başlayınca zevki çıktı ortaya ve tabi bu sıcaklarda ütülemek zor ama onuda klima karşısında hallettim
%50si bitti sayılır kuzumun cicilerinin ütüleme işi komple bitsin ondan sonra hastane çantamızı hazırlarız kısmetse...
bu hafta odamızın tlünüde sipariş verecez
kendimi şuanlık molaya aldım meyve tabağı yaptım kendime onla birlikte sizleri okuyorum..
bu arada kızlar siz bi kendinize ve birde bebeğemi çanta yapacaksınız hastane için yani 2 ayrı çanta olacak değilmi?
pekii bebeğin eşyalarını için bebek bakım çantasınamı yoksa normal bi küçük valizmi tercih edeceksiniz.

benim de öyle bi anda ağzımın içi yemek borum yanıyo yatınca daha yoğun oluyo bu rennie den almak farz oldu o zaman :26:

siz hafifletmişiniz işi ben daha hastane çıkışı falan almadım
ne almak gerek tecrübenden faydalansam :)

iyi bari klimanın karşısında rahat olmuştur
ama çok ayakta kalma bence yavaş yavaş yap
allahtan minicikler ütü kadar benimkilerin kıyafetleri bi kere bastırıyorum heryerine yetiyo:)))
ya çanta olayını ben ööle yapıcam heralde
hepimizin sığmaz galiba onlarınkini ayrı yaparım
ya düşünecek ne çok ayrıntı var dimi
bizde hala biçok eksik var al al bitmiyo amaaaannnn
onlar geldikten sonra alırım bende napim sanki mahrumiyet bölgesindeyiz
sen napıyosun rahatın nasıl??? ben hem
hemen gelsinler istiyorum hemde daha durun çok erken diyorum
çocuklarda şaşırdı napacaklarını???

benim de öyle bi anda ağzımın içi yemek borum yanıyo yatınca daha yoğun oluyo bu rennie den almak farz oldu o zaman :26:

bencede al yani zararlı diil günde 6kaşığa kadar içebiliyosun
bu arada kıyafet için bence erken ama sen bilirsin yinede
en güzeli doğum yapanlara sormak bence çok saçma şeyler çok gerkli olabiliyo
yada çok gerekli görünen şeyler hiç kullanılmıyo

Ohhhhh şükürler olsun,,, gördüm meleklerimizi :)))
Büyümüşler teyzeleri. ikisi de önde gidiyomuş maşallah
kendimi hafiflemiş hissediyorum! eşim de diyor usgye girdiğimiz günlerde çok keyifli oluyosun :) olmam mı yaaaa :)

ya bulantıydı yanmaydı hiç dert değil de bu iğrenç ruh hali ne zaman geçecek.. çok kötü hissediyorum sinirliyim huysuzum mutsuzum.. kocamı boğasım var.. demin telefon çaldı yanlış numaraymış o kadar bağırdım ki yanlış diye.. geçer mi bu?

gözün aydın canım.. ne mutlu sana ben de gidip görsem keşke birtek görmek iyi gelir şimdi bana..

siz hafifletmişiniz işi ben daha hastane çıkışı falan almadım
ne almak gerek tecrübenden faydalansam :)
eee hafifletelim bırakta cnm her an doğumu bekliyoruz artık
ben 2 tane hastane çıkışı aldım
alt st takımlar aldım bi sürü
sonra kısa kollu ,kolsuz,ve uzun kollu alttan çıtçıtlı badiler aldım
tek alt tek üstlerden aldım
aldımda aldım
yıkarken ne kadar çook aldığımı farkediyorum
inş kızım hepsini sağlıla kullanır
bitti kız 1 makina kaldı sayılır onuda birazdan yıkayacam yarın ütülerim
kilmanın karşısında oturarak ütülyorum
deminde kociş geldi ben sana hepsini bigünde yapma demedimmi dedi
bende mazlum mazlum ama hayatım oturarak ve klimanın karşısında olunca anlamadım diyerek onu sakinleştirdim
kız bırak dursunlar daha
bak bendede kıyafetler hariç bikaç eksiğim var daha
olsun onlarda hallolur zamanla..

cnm benim geçecek sabret diyecem ama geçmiyo seninkilerde inş 9 ay çekenlerden olmazsın
bu arada bu dönemlerde psikoloji bozuluyo sana gülerek bakanlara bile kızgın bakıyomuş gibi hissediyosun
buda geçecek
buda gelir buda geçer aldırmaaa

sorma canım ya. beim de bulantı fala yok çok şükür de, sinir, gerginlik had safhada... eşim yaklaştıkça yanıma, itip duruyorum o da siir oluyo tabi. ben hiç böyle olabilicemi tahmin etmezdim yaa ((

gözün aydın canım.. ne mutlu sana ben de gidip görsem keşke birtek görmek iyi gelir şimdi bana..

Sağol arkadaşım! sen de görürsün, rahat ol... sakin olabilirz umarım en kısa zamanda...

yok canım geçmiyo aslında bi gelip bi gidiyo
yani ben ööleyim doğurana kadarda bööle gider sanırım
ilk başlarda eşimin çok acaipine gidiyodu napıcanı şaşırıyodu
şimdi alıştı artık umursamıyo ama saolsun nazlıyoda bi yandan:)))

kızlar benim kanamam olmuştu onun için bu aralar giremiyorum. cumartesi akşam doktor gene aynı şeyleri söyledi biri iyi diğerinin suyu az o büyük ihtimal düşecek diye. ama normal dediğide haftasına göre epey geri.cuma gittiğim doktorda6+4 ölçtü.normalde 7+1 deyken cumartesi gidincede aynı 6+4 ölçtü. bebeğin mm sinide aynı ölçtüler. zaten birinden umudumuzu kesdik acaba diğeride mi yavaş gelişiyor.. gerçekten endişe ediyorum hergün doktora gitmek istiyorum büyüyormu diye ama kanama geçirdiğim için eşim 1 hafta daha bi yere gitmeyelim diyor. sizce böyle geriden gelmesi normalmi?

ya şunu fark ettim dün eğer hamile olmasaydım 3. kez adet görüyor olacaktım geçen ay da böyle olmuştu geçen adetimin günleri gelince sinirlerim tavan yapıyor..bir iki kişiden daha duymuştum bunu galiba ondan etkileniyorum..

kız ben benimki gibi adamı boğmadıysam sen melek abimi hiç boğmazsın adamcağız napıcağını şaşırıyo senin için cadı :)))))))))):2:

tilkinin kartı pilicin körpesini severmiş aldı beni kendinden kaç yaş küçük kadını nazlasın dursun şimdi bana ne :))))

arkadaşlar mehaba ben reflü için renny'i tablet olarak içtim yani şurup olarak kullanmadım acaba içerikleri farklı mıdır bir zararı var mıdır? ne dersiniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…