kızlar midesi reflü gibi yanan var mı ben çok fena durumdayım
acı acı sular geliyo son bir haftadır sürekli ağzıma
yatsan yatamıyorum kalksan kalkamıyorum o derece
varmıdır bunun bir çözümü
canım bende fenayım ama geç bile kaldı benim yanmalar
1aydır var yükseltiyorum yastığımı iyi oluyo
rennie bende kullanıyorum zaten yatağımın başında duruyo şişe
o çok rahatlatıyo ama midem diil yemek borum yanıyo sanki
yada ben yanmayı orda hissediyorum
ayşecim bende giriyorum havuza ama kendimi yormadan
hemen bacaklarım ağrıyo zaten en fazla yarım saat duruyorum
ama çok rahat oluyo hafifliyo insan karnım iyice büyüdü malum
bebekleride kaldırıyo su çok rahat hareket ediyorum
her zman datlum iyi yapmışın yıkamakta nolur nolmaz çantanıda hazırla
benim eşyalar hazır ama çantaya koymadım yarın yaparım artık
slm kızlar...
bugün malum dünkü yıkanan cicileri ütüleme günüydü
2 makinayı ütüledim sayılır 1 makina askıda kurumuştur birazdan onlara başlayacağım
ve 1 makinalıkta poşette bekliyo onuda akşama yıkar yarın ütülerim inş...
ilk başta ayy nasıl olacak bunlar diye tırstım ama başlayınca zevki çıktı ortaya ve tabi bu sıcaklarda ütülemek zor ama onuda klima karşısında hallettim
%50si bitti sayılır kuzumun cicilerinin ütüleme işi komple bitsin ondan sonra hastane çantamızı hazırlarız kısmetse...
bu hafta odamızın tlünüde sipariş verecez
kendimi şuanlık molaya aldım meyve tabağı yaptım kendime onla birlikte sizleri okuyorum..
bu arada kızlar siz bi kendinize ve birde bebeğemi çanta yapacaksınız hastane için yani 2 ayrı çanta olacak değilmi?
pekii bebeğin eşyalarını için bebek bakım çantasınamı yoksa normal bi küçük valizmi tercih edeceksiniz.
slm kızlar...
bugün malum dünkü yıkanan cicileri ütüleme günüydü
2 makinayı ütüledim sayılır 1 makina askıda kurumuştur birazdan onlara başlayacağım
ve 1 makinalıkta poşette bekliyo onuda akşama yıkar yarın ütülerim inş...
ilk başta ayy nasıl olacak bunlar diye tırstım ama başlayınca zevki çıktı ortaya ve tabi bu sıcaklarda ütülemek zor ama onuda klima karşısında hallettim
%50si bitti sayılır kuzumun cicilerinin ütüleme işi komple bitsin ondan sonra hastane çantamızı hazırlarız kısmetse...
bu hafta odamızın tlünüde sipariş verecez
kendimi şuanlık molaya aldım meyve tabağı yaptım kendime onla birlikte sizleri okuyorum..
bu arada kızlar siz bi kendinize ve birde bebeğemi çanta yapacaksınız hastane için yani 2 ayrı çanta olacak değilmi?
pekii bebeğin eşyalarını için bebek bakım çantasınamı yoksa normal bi küçük valizmi tercih edeceksiniz.
bende görmek istiyorum nurcaaan :)) bana da haber ver :)
benim de öyle bi anda ağzımın içi yemek borum yanıyo yatınca daha yoğun oluyo bu rennie den almak farz oldu o zaman :26:
Ohhhhh şükürler olsun,,, gördüm meleklerimizi :)))
Büyümüşler teyzeleri. ikisi de önde gidiyomuş maşallah
kendimi hafiflemiş hissediyorum! eşim de diyor usgye girdiğimiz günlerde çok keyifli oluyosun :) olmam mı yaaaa :)
eee hafifletelim bırakta cnm her an doğumu bekliyoruz artıksiz hafifletmişiniz işi ben daha hastane çıkışı falan almadım
ne almak gerek tecrübenden faydalansam :)
bitti kız 1 makina kaldı sayılır onuda birazdan yıkayacam yarın ütülerimiyi bari klimanın karşısında rahat olmuştur
ama çok ayakta kalma bence yavaş yavaş yap
allahtan minicikler ütü kadar benimkilerin kıyafetleri bi kere bastırıyorum heryerine yetiyo:)))
ya çanta olayını ben ööle yapıcam heralde
hepimizin sığmaz galiba onlarınkini ayrı yaparım
ya düşünecek ne çok ayrıntı var dimi
bizde hala biçok eksik var al al bitmiyo amaaaannnn
onlar geldikten sonra alırım bende napim sanki mahrumiyet bölgesindeyiz
sen napıyosun rahatın nasıl??? ben hem
hemen gelsinler istiyorum hemde daha durun çok erken diyorum
çocuklarda şaşırdı napacaklarını???
ya bulantıydı yanmaydı hiç dert değil de bu iğrenç ruh hali ne zaman geçecek.. çok kötü hissediyorum sinirliyim huysuzum mutsuzum.. kocamı boğasım var.. demin telefon çaldı yanlış numaraymış o kadar bağırdım ki yanlış diye.. geçer mi bu?
ya bulantıydı yanmaydı hiç dert değil de bu iğrenç ruh hali ne zaman geçecek.. çok kötü hissediyorum sinirliyim huysuzum mutsuzum.. kocamı boğasım var.. demin telefon çaldı yanlış numaraymış o kadar bağırdım ki yanlış diye.. geçer mi bu?
gözün aydın canım.. ne mutlu sana ben de gidip görsem keşke birtek görmek iyi gelir şimdi bana..
cnm benim geçecek sabret diyecem ama geçmiyo seninkilerde inş 9 ay çekenlerden olmazsın
bu arada bu dönemlerde psikoloji bozuluyo sana gülerek bakanlara bile kızgın bakıyomuş gibi hissediyosun
buda geçecek
buda gelir buda geçer aldırmaaa
sorma canım ya. beim de bulantı fala yok çok şükür de, sinir, gerginlik had safhada... eşim yaklaştıkça yanıma, itip duruyorumo da siir oluyo tabi. ben hiç böyle olabilicemi tahmin etmezdim yaa (
Sağol arkadaşım! sen de görürsün, rahat ol... sakin olabilirz umarım en kısa zamanda...
yok canım geçmiyo aslında bi gelip bi gidiyo
yani ben ööleyim doğurana kadarda bööle gider sanırım
ilk başlarda eşimin çok acaipine gidiyodu napıcanı şaşırıyodu
şimdi alıştı artık umursamıyo ama saolsun nazlıyoda bi yandan:)))
gülme kız adamı boğsam çocuğum doğmadan babasız kalsa ben de mahpus köşelerinde doğursam iyi mi olur yani
kız ben benimki gibi adamı boğmadıysam sen melek abimi hiç boğmazsın adamcağız napıcağını şaşırıyo senin için cadı :)))))))))):2:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?