Pozitif Sonuç Alıp Bebeğiyle Bekleyenler

canım benimkiler 3 tane biliyosun mesela kızlar aynı kesede olmasına rağmen biri ile diğerinin arasında 1hafta oluyo bazen sonra düzeliyolar değişiyo yani olabilir

cnm hiç korkma sen 1 hafta geriden gelmesi normal benim kız bile 4 5 gn geriden geldiği oluyo
1 haftayı dr lar önem vermiyo
2 hafta olursa önem veriyolar

hehehe evet cnm adet günlerinde insanın psikolojısi daha çok bozuluyo
tilkinin kartı pilicin körpesini severmiş aldı beni kendinden kaç yaş küçük kadını nazlasın dursun şimdi bana ne :))))
hehehe ne güzel laf bu böyle kaç yaş var aranızda
arkadaşlar mehaba ben reflü için renny'i tablet olarak içtim yani şurup olarak kullanmadım acaba içerikleri farklı mıdır bir zararı var mıdır? ne dersiniz?

cnm hiç bi zararı olmaz rahat ol
dr um bana da şurup verdi daha etkili diye
tabletiyle aynı işlevi görüyolar bi zararı yok
ben kullandım tablette çantamda bulunsun diye

slm kızlar nasılsınız....
biz dünk ütüleme işlerinin yorgunluğuyla ve gece her 1.buçuk saat arayla wc ye kalkmanın cezası olarak bu sabah 11di gözlerimi açtım
geceleri fena terliyorum heryerimden su akıyo kendimden tiksiniyorum eşime mahçup oluyorum ter kokuyorum her gece diye
1 makinalık ütümüz kaldı onlarında kurumasını bekliyorum onlarıda ütüleyeyeim bu işte bitti gitti olacak sonra doğum çantamızı hazırlayacam
şuan bi yandan sizi okurken bi yandanda kızımın çoraplarını katlıyorum
bu arada bazı batıl inanclar vardır biliyosunuz inanmayan ama bi türlüde gidip beldeki saçlarımı kestiremeyen bende varım
inanmıyorum ama ilerde bişeyle karşı karşıya kalırsak eğere Allahım göstermesin vicdan azabı çekerim varsın bi iki ayda daha uzun saçlarla uğraşayım napalım
bu arada şekerimin sınırda olmsından sebep uzun zamandır kahvaltıda bal yemiyodum bu sabah cnm çekti epeyde yedim
kızım balın verdiği enerji ilemidir nedir karnımda takla atıyo ve dışarıdanda bariz belli oluyo hareketleri çok güçlü artık canımı yakar derecesinde
bu arada sizlerdede vajina bölgesinde ara ara baskı oluyomu sanki snaiyelik idrar varmış gibi ama aslında yok
ben dr a sordum hareket ettikçe aşağı doğru baskı hissediyorum diye oda bana hareketliyken olabilir ama hareket yoksa ve baskı varsa o zaman kork dedi
lekenlenmeye gelince benimde koltuk altımda ve göğüs altımda ciddi lekeler var geçer diye aldırış etmiyorum...

herzman seninle yıkamalar ütüler yapılmış .. oohh ellerine sağlık ..bebek kokmuştur ev .. sanki giymişte kirletmiş gibi hissediyor insan .. miss gibi yerleştir ..sağlıkla kullansın inşallah cicilerini
ben rica ettim ama kabul etmediler ...daha odadayken ameliyata girmeden ..hemşireler geldi .. nst getirip bağladılar .. koluma anjiyokat serum takıldı .. birde sonda takıldı .. odamdan o şekilde çıktım ameliyathaneye

nazım hoşgeldin ..bende sık giremiyorum ..senin kuzu şubatta doğmuştu galiba ..çizelgen yok göremedim .. kocaman olmuştur maşallah .. uyku gaz probl ...düzene girdimi .biliyorsun değilmi nurcanında benimde saçlı doğdu ... mideler yandı alakası yok dedik ama ... kocakarılar haklı çıktı galiba:))))))))).
çok öptüm kuzunu ...

evet cnm yıkamalr ütüler yerleştirmeler yapıldı çok şükür çantamız kaldı bitek
senin bi tavsiyen varmı çantaya kesinlikle konulması gerekir dediğin...
evet evimiz misler gibi kokuyo bebişe bi adım daha yaklaştık şükürler olsun...

burcuuuu sen bizi dellendirecekmisin
kontrolün vardı bugün
hiç gelmedin meraktan çatladım

geldim geldimm canım ablama gittim lafa dalınca giremedim bi türlü..
bebişimi gördüm ama poz vermedi resim alamadım
1438 gr olmuş 41 cm miş herşey normal dedi artık 2 hafta 1 kontrollerim bebeğim baş aşağı duruyo artık yani normal doğursam doğurrum
80 kg olmuşumama çok sıvı şeyler alıp gitmiştim buda züğürt tesellisi olsun:)
ya son sata göre 29+3 yani yeni 30 hafta ben kendimi hep 31 göre bakıyodum ama yinede sorana 8 aylığım diyorum benn
sen nasılsın neyseki bitmiş sayılır ütün artık sıra bizde..

ay buarada eşim sordu doğuma girebilirmiyim diye eğer normal olursa girebileceğini ama sezeryanda hijyen açısından mümkün olmadığını söyledi..
tabiki sırf o girsin diye normal doğurmıycamm

hatta benim ilk 3 4 ay adet günlerime gelen günlerimde hafif ağrım bile oluyodu..

tilkinin kartı pilicin körpesini severmiş aldı beni kendinden kaç yaş küçük kadını nazlasın dursun şimdi bana ne :))))

ne kötü karısın sen ya adam daha napsın sana yazık kı bırak abimin akasını şü hamişliğininde tadını çıkar kkinleştir kendini bak yakında cinsiyetini öğreneceksinurtul şu sitresinden sa

derdim bitmiyo ki anacım şimdi de eşimin iş durumu bozuldu işten çıkabilir.. gel de kurtul şimdi stresten...

Mrb kızlar bebislere iyi bakın emi ben cuma gunü saat 10 da Allah'ın izniyle doguma giriyorum dün muaynede yavrum 3 300 kilosu bakalım daha nekadar alır dualarınızı bekliyorum Allah'a emanet olun

şükür kavuşturana
neyseki iyi hbrlerle gelmişsin diğer topiktede okudum yazdım cnm
bebişinin haftasıyla uyumlu olması çok güzel
ütülerimin hepsi bugün bitti bi benim pijamalar kaldı bide çanta hazırlığımız
şükürler olsunki
herzaman - evoevo canım buraya yükleyemedim resimleri face yükledim ordan bakarsınız evo face adresimi özeline atarım
tamam cnm hemen bakıcam
Mrb kızlar bebislere iyi bakın emi ben cuma gunü saat 10 da Allah'ın izniyle doguma giriyorum dün muaynede yavrum 3 300 kilosu bakalım daha nekadar alır dualarınızı bekliyorum Allah'a emanet olun

cnm Allahım hayırlısıyla sağlıklı sorunsuz bi doğum geçirip bebeğini hemen kucağına almanı nasip etsin
doğuma girerken benide hatırla cnm senden sonra sıra bana geliyo gibi
Allahım yar ve yardımcın olsun
bebişini kucağına alıp hemen emzirmeni nasip etain inş
amin...

alooooo hadi kalkın yaaaa ben öğle yemeğine gidicem nerdeyseee... oooh öğleden sonra izinliyiiim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…