kızlar benim kanamam olmuştu onun için bu aralar giremiyorum. cumartesi akşam doktor gene aynı şeyleri söyledi biri iyi diğerinin suyu az o büyük ihtimal düşecek diye. ama normal dediğide haftasına göre epey geri.cuma gittiğim doktorda6+4 ölçtü.normalde 7+1 deyken cumartesi gidincede aynı 6+4 ölçtü. bebeğin mm sinide aynı ölçtüler. zaten birinden umudumuzu kesdik acaba diğeride mi yavaş gelişiyor.. gerçekten endişe ediyorum hergün doktora gitmek istiyorum büyüyormu diye ama kanama geçirdiğim için eşim 1 hafta daha bi yere gitmeyelim diyor. sizce böyle geriden gelmesi normalmi?
arkadaşlar mehaba ben reflü için renny'i tablet olarak içtim yani şurup olarak kullanmadım acaba içerikleri farklı mıdır bir zararı var mıdır? ne dersiniz?
cnm hiç korkma sen 1 hafta geriden gelmesi normal benim kız bile 4 5 gn geriden geldiği oluyokızlar benim kanamam olmuştu onun için bu aralar giremiyorum. cumartesi akşam doktor gene aynı şeyleri söyledi biri iyi diğerinin suyu az o büyük ihtimal düşecek diye. ama normal dediğide haftasına göre epey geri.cuma gittiğim doktorda6+4 ölçtü.normalde 7+1 deyken cumartesi gidincede aynı 6+4 ölçtü. bebeğin mm sinide aynı ölçtüler. zaten birinden umudumuzu kesdik acaba diğeride mi yavaş gelişiyor.. gerçekten endişe ediyorum hergün doktora gitmek istiyorum büyüyormu diye ama kanama geçirdiğim için eşim 1 hafta daha bi yere gitmeyelim diyor. sizce böyle geriden gelmesi normalmi?
hehehe evet cnm adet günlerinde insanın psikolojısi daha çok bozuluyoya şunu fark ettim dün eğer hamile olmasaydım 3. kez adet görüyor olacaktım geçen ay da böyle olmuştu geçen adetimin günleri gelince sinirlerim tavan yapıyor..bir iki kişiden daha duymuştum bunu galiba ondan etkileniyorum..
hehehe ne güzel laf bu böyle kaç yaş var aranızdatilkinin kartı pilicin körpesini severmiş aldı beni kendinden kaç yaş küçük kadını nazlasın dursun şimdi bana ne :))))
arkadaşlar mehaba ben reflü için renny'i tablet olarak içtim yani şurup olarak kullanmadım acaba içerikleri farklı mıdır bir zararı var mıdır? ne dersiniz?
benim doktor tablet verdi zaten içeriği de aynı merak etme..arkadaşlar mehaba ben reflü için renny'i tablet olarak içtim yani şurup olarak kullanmadım acaba içerikleri farklı mıdır bir zararı var mıdır? ne dersiniz?
hehehe ne güzel laf bu böyle kaç yaş var aranızda
ben rica ettim ama kabul etmediler ...daha odadayken ameliyata girmeden ..hemşireler geldi .. nst getirip bağladılar .. koluma anjiyokat serum takıldı .. birde sonda takıldı .. odamdan o şekilde çıktım ameliyathaneyesonda işini ben narkozdan uyanmadan taksalar keşke..
ayy tarçın zararlı demek off ben yiyodum bidaha yemiyim barii ..çok sağol.
bide çok karasız kaldım sezeryan sonrası hastane için gecelikmi pijamamı sen nasıl rahat etmiştin ne tavsiye edersin
merhaba kızlar çok uzun zamn oldu yazmayalı
nete degiremyordum zaten ilk fırsatta yazayım dedim
çok sayfa birikmiş okuyamadım tabiii son bir kaç sf. baktım herzamn seninle cicilerşnizi yıkıyormuşssunuz ne keyifdir senn için tahmin edebiliyorum
ne özenle bende yıkayıp tek tek ütülemiştim dolaplara dizdim hergün açıp açıp bakıyordum ama şimdi askıda 2 gün kaldığı oluyo toplayamıyorum fırsat bulupta :))
nurcan nevra sizler nasılsınız kızlar nurcan kızıı göremedim fotosunu koysana bir bakım merak ediyoırdum kuzunu
bu arada bnm edam da 6. ayına girdi inşlhhh emeklemeye çalışıyor çok tatlandı geçen sene bu zamanlar 1,5 aylık bir noktacıktı karnımda şimdi evimizin neşesi maskotu kızım kendinize kucağınızdaki ve karnınızdaki meleklere iyi bakın kızlar öptm hepinizi
herzman seninle yıkamalar ütüler yapılmış .. oohh ellerine sağlık ..bebek kokmuştur ev .. sanki giymişte kirletmiş gibi hissediyor insan .. miss gibi yerleştir ..sağlıkla kullansın inşallah cicilerini
ben rica ettim ama kabul etmediler ...daha odadayken ameliyata girmeden ..hemşireler geldi .. nst getirip bağladılar .. koluma anjiyokat serum takıldı .. birde sonda takıldı .. odamdan o şekilde çıktım ameliyathaneye
nazım hoşgeldin ..bende sık giremiyorum ..senin kuzu şubatta doğmuştu galiba ..çizelgen yok göremedim .. kocaman olmuştur maşallah .. uyku gaz probl ...düzene girdimi .biliyorsun değilmi nurcanında benimde saçlı doğdu ... mideler yandı alakası yok dedik ama ... kocakarılar haklı çıktı galiba:))))))))).
çok öptüm kuzunu ...
burcuuuu sen bizi dellendirecekmisin
kontrolün vardı bugün
hiç gelmedin meraktan çatladım
benim doktor tablet verdi zaten içeriği de aynı merak etme..
:))) 13 yaş büyük benden kocaaaa adam
ya şunu fark ettim dün eğer hamile olmasaydım 3. kez adet görüyor olacaktım geçen ay da böyle olmuştu geçen adetimin günleri gelince sinirlerim tavan yapıyor..bir iki kişiden daha duymuştum bunu galiba ondan etkileniyorum..
tilkinin kartı pilicin körpesini severmiş aldı beni kendinden kaç yaş küçük kadını nazlasın dursun şimdi bana ne :))))
ne kötü karısın sen ya adam daha napsın sana yazık kı bırak abimin akasını şü hamişliğininde tadını çıkar kkinleştir kendini bak yakında cinsiyetini öğreneceksinurtul şu sitresinden sa
derdim bitmiyo ki anacım şimdi de eşimin iş durumu bozuldu işten çıkabilir.. gel de kurtul şimdi stresten...
şükür kavuşturanageldim geldimm canım ablama gittim lafa dalınca giremedim bi türlü..
bebişimi gördüm ama poz vermedi resim alamadım
1438 gr olmuş 41 cm miş herşey normal dedi artık 2 hafta 1 kontrollerim bebeğim baş aşağı duruyo artık yani normal doğursam doğurrum
80 kg olmuşumama çok sıvı şeyler alıp gitmiştim buda züğürt tesellisi olsun:)
ya son sata göre 29+3 yani yeni 30 hafta ben kendimi hep 31 göre bakıyodum ama yinede sorana 8 aylığım diyorum benn
sen nasılsın neyseki bitmiş sayılır ütün artık sıra bizde..
tamam cnm hemen bakıcamherzaman - evoevo canım buraya yükleyemedim resimleri face yükledim ordan bakarsınız evo face adresimi özeline atarım
Mrb kızlar bebislere iyi bakın emi ben cuma gunü saat 10 da Allah'ın izniyle doguma giriyorum dün muaynede yavrum 3 300 kilosu bakalım daha nekadar alır dualarınızı bekliyorum Allah'a emanet olun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?