- 3 Ağustos 2010
- 1.013
- 40
- 118
hadi Allahım kurtarsınMrb kızlar bebislere iyi bakın emi ben cuma gunü saat 10 da Allah'ın izniyle doguma giriyorum dün muaynede yavrum 3 300 kilosu bakalım daha nekadar alır dualarınızı bekliyorum Allah'a emanet olun
kızlar tüp bebekte 38. haftada sezeryan yapıyorlarmış ne kadar doğru acep
ben herşey yolunda olursa normal doğurmak istiyorum sezeryan olmasındansa
çantayıda hazırlama zamanı gelmiş yavaş yavaş ..evet cnm yıkamalr ütüler yerleştirmeler yapıldı çok şükür çantamız kaldı bitek
senin bi tavsiyen varmı çantaya kesinlikle konulması gerekir dediğin...
evet evimiz misler gibi kokuyo bebişe bi adım daha yaklaştık şükürler olsun...
Allah yardımcın olsun canım .. güzel haberlerini bekliyoruz ...Mrb kızlar bebislere iyi bakın emi ben cuma gunü saat 10 da Allah'ın izniyle doguma giriyorum dün muaynede yavrum 3 300 kilosu bakalım daha nekadar alır dualarınızı bekliyorum Allah'a emanet olun
kızlar tüp bebekte 38. haftada sezeryan yapıyorlarmış ne kadar doğru acep
ben herşey yolunda olursa normal doğurmak istiyorum sezeryan olmasındansa
evet cnm çanta hazırlığımza başlıyoruz internette bi göz atıcam konulması gerekenleriçantayıda hazırlama zamanı gelmiş yavaş yavaş ..
bebeğe birkaçtane eldiven koy fazladan ..benimki ellernin emdi hep eldiven yetiştiremedik :)))
gecelikte götürdüm ama giyemedim .. pijama takımı koy yedekli .. en rahatı o ..
zaten aklındadır tüm götüreceklerin senin ..
kapıya yakın koyma kız çantanı .. hemen gitme doğuma:))
Allah yardımcın olsun canım .. güzel haberlerini bekliyoruz ...
sayılı saatler kaldı .. bikaçgüne meleğin kollarında olacak inşallah
benim 39. haftada yaptılar .. doktorum ne kardar karnında kalsa kardır dedi .. doğuma gireceğim son gece evde; sancılarım 2 saatte bir hafif hafif ataklar yapıyordu ...
sezeryana almasa 1-2 gün içinde doğururmuşum yani :)))
selam kızlar herkes iyidir umarım.benim sabah yine az şekilde kanamam oldu kahverengiydi bu sefer.kendimi yorunca oluyo galiba.gerçi annem yapıyo işleri ama dün biraz toz alayım dedim sıkıldım diye.hemen nefes nefese kaldım zaten.neyseki devamı gelmedi.haftaya kontrolümüz var inş.herşey yolundadır.
aysee sen doktora gidecektin naptın cnm?
çantayıda hazırlama zamanı gelmiş yavaş yavaş ..
bebeğe birkaçtane eldiven koy fazladan ..benimki ellernin emdi hep eldiven yetiştiremedik :)))
gecelikte götürdüm ama giyemedim .. pijama takımı koy yedekli .. en rahatı o ..
zaten aklındadır tüm götüreceklerin senin ..
kapıya yakın koyma kız çantanı .. hemen gitme doğuma:))
Allah yardımcın olsun canım .. güzel haberlerini bekliyoruz ...
sayılı saatler kaldı .. bikaçgüne meleğin kollarında olacak inşallah
benim 39. haftada yaptılar .. doktorum ne kardar karnında kalsa kardır dedi .. doğuma gireceğim son gece evde; sancılarım 2 saatte bir hafif hafif ataklar yapıyordu ...
sezeryana almasa 1-2 gün içinde doğururmuşum yani :)))
evet cnm çanta hazırlığımza başlıyoruz internette bi göz atıcam konulması gerekenleri
bende gecelik götürecem ama kullanacağım pijama takımı olacak 2 takım pijama takımı aldım onları koyacam
dediğiniz üzere eldiven ve şapkada koyarım cnm
ben kendi çantamı kızımın çantasını hazırlayıp arabaya koyduracam ne olur ne olmaz gerçi hastane 2 dk eve evde gözmün önünde durursa çantalar panik yaparım
cnm koru kendini bırak işler kalsın gerekirse canın sıkıntısına yapmışın ama bak yordun demek kendini neyseki devamı gelmemiş
selam kızlar herkes iyidir umarım.benim sabah yine az şekilde kanamam oldu kahverengiydi bu sefer.kendimi yorunca oluyo galiba.gerçi annem yapıyo işleri ama dün biraz toz alayım dedim sıkıldım diye.hemen nefes nefese kaldım zaten.neyseki devamı gelmedi.haftaya kontrolümüz var inş.herşey yolundadır.
aysee sen doktora gidecektin naptın cnm?
geçmiş olsun canım neden göz göre göre yoruyorsun kendini boşver tozlu kalsın yada bir kadın tut.
ben ctesi gittim doktora herşey yolundaydı 2li test sonucum çıkmış bugün sekreteri aradı sonucunuzz çıktı akşam hocamı arayıp görüşebilirsiniz dedi, benim doktorun usulü de böyle acil bişey yoksa akşam 8le 11 arası arıyorsun..artist nolcak
sıkıntıdan yapayım dedim cnm artık elimi sürmem valla.evden çıkmıyorum zaten kontrole kadar hem havalarda sıcak baya.
sen haftaiçi başka doktora da gidecektin de onu merak ettim cnm.
evet sıcak da tehlikeli çıkacaksan akşam çık. ben ctesi gidicem öbür doktoruma haber veririm mutlaka şimdi de asıl doktorumu arıyorum ama tabiki meşgul tlf.
konuştum osmancığımla sonuçların çok çok iyi endişe edecek bişey yok 2 hafta sonra görüşürüz dedi.. sabahtan da fakslayacakmış sonucu kendim kurcalarım o zaman netten
oh oh çok güzel bi hbr bu 2li güzel çıktıysa 3lüyü yaptırmamıştı benim dr
2li güzel çıkınca 4lüde güzel çıkıyo
merak etme 5lide yok
dr un güzel diyosa nette olumsuz bişiler yazsa bile kafanı karıştırma bence
en önemlisi bu demişti zaten doktor çok şükür iyiymiş.. ben betayı merak ediyorum acaba 50den büyük müüü küçük müüüü
Sahilin kızlar nurcancim doğumum mehtabın hastanesinde ilgi hastanesinde Dr Tuğba hanim ins iyi ve memnun kalırım keske normal yapsak ama tüp bebek annelerini riske atmak istemiyorlarmış goya neyse Allah bilir herseyin hayırlısı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?