Pozitif Sonuç Alıp Bebeğiyle Bekleyenler

canım benim 31 çıktı
öyle olunca erkek dedi arkadaşlarım 50 nin altı
ama kızım olacak
2 li testin iyi çıktıysa 3 lü yapmıyo doktorlar genelde
maşallah seninde iyi çıkmış

burcusafak ın ki de tutmamış ama merak işte :)) 3lüyü konuşmadık doktorumla zaten benimki ayda bir değil 15 günde çağırıyor o zaman anlatır yapacakmıyız yapmayacak mıyız..bir de ben başka bir doktora daha gidiyorum ya o da entegra test diye bişey yapıcaz dedi 2li 3lü hepsi bir arada oluyormuş sonra bir daha test yapmıyorlarmış bakalım ctesi de ona gidicem..

meleğini bekleyenler
isim ------- gidilen merkez------ ----- --gebelik haftası------kız/erkek----isim-----

1-)tahmer-----------------umut tüp bebek--------------12.hafta
2-)sizofren_ev_kedisi-------medicalpark-----------------10.haftası
3-) gozdemmmmmm--------Doğal gebelik----------------29.hafta----------ERKEK
4-) efda-------------------brüksel tüp bebek------------9.hafta-------------
5-) byn_zeynep------------Avrupa şafak hast-----------14.hafta ---------Erkek
6-) herzaman_seninle-------Memorial okmeydanı---------34.hafta ---------KIZ---------Ceyda
7-) ceydda----------------Bursa acıbadem hasta.-------31.hafta--------- Kız -----Ceyda
sabriya----------------Yesilkoy international hast.---37.hafta----------KIZ---------
9-) judith_mc--------------umut tüp bebek-------------24.hafta----------KIZ
10-) prizeprize-------------Ankara genart---------------28.hafta----------ERKEK
11-) dilek23_41------------Medicıne hos. asy.-----------20.hafta ---------ERKEK
12-) Ayşe_URL-------------NORMAL GEBELİK-------------12.hafta
13-) pares83--------------çamlıca medıcana-------------9.hafta----------KIZ-----ARYA*
14-) umut3452-------------maya tüp bebek--------------5.hafta
15-) gulumgulum-----------Anatolia tüp bebek -----------22.hafta--------ERKEK
16-) minikmucizem---------ankara tüp bebek -------------22.hafta--------KIZ
17-) leydim84--------------------------------------------21.Hafta--------kız
1 htcyldz --------------Umut tüp bebek --------------16. hafta
19-) zeynepela------------Bursa acıbadem --------------30.hafta----------kız
20-) nilu------------------ Maya tüp bebek--------------18.hafta-------ikiz erkek
21-) PULPY---------------------------------------------7.hafta
22-) suannacats----------Doğal gebelik -----------------11.hafta
23-) handesb0------------Koza tüp bebek bursa---------16.hafta-----1KIZ--1ERKEK
24-) nesrinbay-------------Beylikdüzü medicana----------9.hafta
25-) lila3146 -------------Eurofertil tüp bebek -----------30.hafta
26-)rudi------------------brükseltüp bebek--------------17.hafta------1KIZ--1ERKEK
27-) edut--------------- Kocaeli üniv. Tıp fakul. ---------15. Haft----ERKEK
2stdt-----------------ÖZEL EGE TÜP BEBEK-----------9.Hafta
29-)istanbul1977---------Memorial-----------------------6. Hafta
30-)melikee--------------umut tüp bebek----------------5.hafta
31-)Barselona------------b.evler medicana---------------7.hafta
32-)evoevo--------------NORMAL GEBELİK---------------13.hafta
33-)kelebekgs-----------MEMORİAL TÜP BEBEK-----------9.hafta
34-)ezgi0312------------umut tüp bebek-----------------11.hafta
35-)sena81--------------Memorial------------------------9.hafta

canım bence normaldir haftan ilerledi ve sıcak ama neolur neolmaz sor doktoruna ..şişme yüzde olursa önemliymiş allah korusun.
ya bu sıcakları sorma bu sıcakda havuz falan kar etmez..

ben araştırdım şuan normal hamileden farkımız yok ki bizim
normal doğum yapabilirsin dedi doktorum
eğer herşey yolunda giderse

benim doktorum 8 yıl aradan sonra olduğu için değerli gebelik olarak adlandırıyo ve hiç bi risk almak istemiyo bende aynısını düşündüğüm için sezeryan olucam .çünkü bikaç kişini normal doğumda başına gelenlerin yakından şahidiyim tabiki allah korusun olucaksa bişey yapamam ama...allah hepimizin hakkında hayırlısını versin.

dün herzaman koy demişti şimdi benim böceğin popodan verdiği bir pozunu koyucam becerebilirsem bence o pozda bacaklarının arasında oğlan olduğunun kanıtı var bakalım siz ne diyeceksiniz? amaaa dalga geçmek yok bak :))) görgüsüz kadın parmak kadar şeyin resmini koymuş diye

ay ne dalga geçicez bende hem bebeğimin hem göbeğimin neyi bulsam koyuyorumm..heycanla bekliyıorumm

zaten 4 hafta sonra çok güzel pozlar vericek benim 16 haftalık pozları var çok güzell:)))ama bu haftalardan sonra artık hiç göstermiyo salı günü kenardan saniyelik burnunu görebildim sadece

kız ya nazlı seninki :)) öksürtüyor benim doktor fır fır dönüyor öksürünce korkuyo salaaaak

günaydın şekerler
ben gece herşeyi göze alarak klimanın altında uyudum çokta rahat bi uyku geçirdim dönmeler ve wc olayı hariç tabi...
bizde bugün çantalarımızı hazırlayacaz hastane için ondan sonra bakıcaz keyfimize
ee bide foruma gidip prima hediyemizi alıcaz akşama babamızla
bu arada evet face te bi arkadaş bugün doğum yapıyo ilk doğum olacak face grubumuzda inş hayırlısıyla hbrerini bekliyoruz
ben araştırdım şuan normal hamileden farkımız yok ki bizim
normal doğum yapabilirsin dedi doktorum
eğer herşey yolunda giderse
benim dr da o görüşte bakalım bizim doğum ne olacak
cnm normaldir benimde 2 hafta önce başladı
sen 3 bebek taşıyosun belirtileri erken yaşaman normal
hem sen nerelerdesin yaa gelmiyon artık hiç
kız ya nazlı seninki :)) öksürtüyor benim doktor fır fır dönüyor öksürünce korkuyo salaaaak

hihi bizde hep öksürüyoz poz versin diye ama oralı olan yok
hadi bakalım bi sonraki kontrolün fotosunu yüklersin

ay ne güzel ben 1 ay bekliyorum allahtan hareket ediyoda artık nasıl diye merak etmekten kurtuldum
bu testler bitmiyo ben sana diim
salı günü ayrıntılı ultrasonum vardı şimdi tetenoz iğnesi olucam
3 hafta sonra şeker yüklemesi...
doğana kadar rahat yok yani bize :)))))))

dur daha 20.haftandasın 30lulara gelince bu testler falan filanlara kendi şikayetlerin başlayacak o zaman daha zor
ama yinede şükür etmemiz gerek

benide ekleyin ama kadıköy şifa.........20.hafta......kız......

dur daha 20.haftandasın 30lulara gelince bu testler falan filanlara kendi şikayetlerin başlayacak o zaman daha zor
ama yinede şükür etmemiz gerek

zaten olsunda herşeye razıyız diye olmadığımız ameliyat kullanmadığımız ilaç kalmadı
sağlıkla kucağımda görsem bu testler vız gelir bana

amaaan ben tüpten yırtmışın test dediğin vız gelir..bir de bende bir tür sapıklık var galiba doktora gitmeyi çok seviyorum hergün gel dese giderim. :)))

(günaydın şekerler
ben gece herşeyi göze alarak klimanın altında uyudum çokta rahat bi uyku geçirdim dönmeler ve wc olayı hariç tabi...
bizde bugün çantalarımızı hazırlayacaz hastane için ondan sonra bakıcaz keyfimize
ee bide foruma gidip prima hediyemizi alıcaz akşama babamızla
bu arada evet face te bi arkadaş bugün doğum yapıyo ilk doğum olacak face grubumuzda inş hayırlısıyla hbrerini bekliyoruz )
ya bugün yalnız çocuklar gibi herşeye atlıyorum ama bu face grubunuza bende girebilir miyim acep adresini verseniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…