Pozitif Sonuç Alıp Bebeğiyle Bekleyenler

işin kötüsü izin alabilecek durumda değilim mecburen işe geldim ayaklarımı uzatarak çalışıcam ama içim hiç rahat değil..

aysecim geçmiş olsun cnm.bende 13.haftamda yaşadım biliyosun.benimki gece oldu ve lekelenme şeklinde de değildi.baya yoğundu yani.hala da ara ara lekelenmelerim oluyo.rangi kahve olduğu sürece doktorum normal dedi.bende istirahat ediyorum cnm.kendini yorma bol bol dinlen.ben evdeyim sürekli yatmıyorum,ama iş de yapmıyorum,tembellik yapıp oturuyorum.hep ilk 3 ay önemli diyolar bizde kendimizi kaptırıveriyoruz riski atlattık diye.aslında sürekli dikkat etmek lazım bence.

Canım geçmiş olsun ya. İnşallah önemli değildir ve biran önce geçer. Dinlenmeye çalış ama. Sen çalışıyosun da, zor olur şimdi... Kafana da fazla takma. Takınca insan çıkamıyo işin içinden. sonuçta demiş doktorun önemli olmadığını...

beni kimse görmemiş

13. gün 429 çıktı..çok şükür artık bende bebeğimleyim(yada bebeklerimle)..10 gün sonra ultrasonum var..heyecanla bekliyorumm...

Hoşgeldin tatlım aramıza. Sorunsuz bi dönem geçirir ve kavuşursun umarm meleğine... Hayırlı olsuun!

cnm olabilirde olmayabilirde belirti arama sakın
bende idrarımdan şüphelenmiştim
kokusu bi değişik olmuştu afedersin...

ya hakketen zaman hala hem geçiyo hem geçmiyo
düşününce 5. ayıma gelmişim ama nasıl geldim bide bana sor
daha 4 ay var doğuma :)))))

valla sorma benim daha 8.5 ayım var:))))))) Allah sağlıkla kavuştursun..sen hareketlerini falan hissetmeye başlamışsındır..her anın ayrı güzelliği var hele bide çok çabalayıp kavuştuysan daha bi başka..

canım maşallah değerine ikiz bebişler seninledir umarım :))))))
hoşgeldin aramıza:79:

hoşbulduk canım..Allah ım hayırlısını versin inşallah bilmiyorum artık o kadar bebek özlemim varki ikiz anca paklar beni:)))))))))))

Hoşgeldin tatlım aramıza. Sorunsuz bi dönem geçirir ve kavuşursun umarm meleğine... Hayırlı olsuun!

hoşbulduk canım inşallah hepimiz sağlıkla kavuşuruz meleklerimize..

tebrik ederim cnm Allah tamamına erdirsin.hoşgeldin aramıza :)

teşekkür ederim canım hoşbulduk..sizleride Allah tamamına erdirsin..

ayşecim çok geçmiş olsun bende yaşamıştım bu kanama 1 damlada olsa fazlada olsa psikolojisi çok kötü allah yaşatmasın bidaha..kendine dikkat et çok yat ama izinde alamamışsın bankadasın sanırım müdüre fslan söylesen enazında idari izin vermezlermi bi iki günlük.

sizin bebişleriniz büyümüş maşallahh..ben çok yolun başındayım..zaman ne kadar yavaş geçiyo..günleri sayıyorum resmen..İnşallah herşey yolunda gider
hepimiz için..

inana bizede çok yavaş geçiyo ama bak 30 lu haftalardayız sende görüceksin hafatalrı sayarken yaklaşmışsın ..allah hepimizinkini tamamına erdirsin

ya sağlık ocakları çıldırmış olmalı hesabı:)))))))))benide sürekli aradılar çok ilgililer karşı komşuma doğumdan sonra doktorla hemşirede gelmiş iyimisiniiz bebek nasıl diye:)
eskiden saatlerce bi ilaç için bekletiyolardı şimdi çok rahat olmuşş

arkadaşlar canım çok sıkkın. genetik testlerin sonuçlarını doktoruma yollamışlar. malesef sonuç kötü bilen olabbilir diye yazıyorum.
b-fibrinojen.....heterozigot taşıyıcı
faktör V R2.....heterozigot taşıyıcı
faktör XIII......heterozigot taşıyıcı
mthfr C677T...heterozigot taşıyıcı

işte kötü çıkanlar bunlar. göbekten iğnelere başlamam gerektiğini söyledi hemşire günde 2 tane. en az 5. aya kadar devam edecekmiş. düşük ihtimaline karşı. dün ne güzel sevinmiştim ikiz olacak diyeama bugün yıkıldım . bu testin sonucunun iyi çıkacağına emindim aslında. neyse önceden tedbir almak ta iyi olsa gerek.. bu durumda olan varsa lütfen yazsın....

canım,kaç haftalık hamilesin? bu testi neden yaptırdın? ben de ikizlere hamileyim, 9+2 haftalığız. sen yazınca tedirgin oldum

cnm sıkma canını sonuçta tedavisi olan bişi
iğnelerini ihmal etmezsin olur biter
başıma böyle bişi gelmedi ve hiç duymadım o yüzden bu testler nedir ne değildir hiç bilmiyorum...

geçmiş olsun cnm.peki tedaviden önce yapılmamış mıydı test?neden şimdi yaptı doktorun?

akşam su alırken sebilden elimdeki bardak kaydııı gittiiii
ne alaka diyeceksiniz okuyun devamını
kociş topladı sildi yerleri ama benim içim rhat etmedi yalınayak geziyoruz şu evi bi süpüreyim dedim bu sabah süpürürken aklıma takıldı ya ben nasıl doğursam acaba diye.....
sonrada bi yandan süpürürken bi yandan dedim kendi kendime
yaa normal doğuranlar nasıl doğurmuş
ben niye doğurmayayım
ve kendi kendime normal doğurmaya karar verdim
ve tabi son dakika bebeğim bi terslik yapmazda sezeryana karar verilmezse...
hakkımızda hayırlısı...
hihihih ben şimdi silmeye gidiyorum yerleri bakalım şimdi nasıl bi karar vericem

canım,kaç haftalık hamilesin? bu testi neden yaptırdın? ben de ikizlere hamileyim, 9+2 haftalığız. sen yazınca tedirgin oldum

ben 6. haftadayım. 2. kez tüp bebek denemem oldu. 1. denemem kimyasal gebelikti.doktorum genelde düşük yapanlardan istese de bütün hastalarından istiyormuş bu testleri. düşük tehlikesine karşı kan pıhtılaşması var mı bebek iyi beslenebiliyor mu diye anladığım kadarıyla. istersen yaptırmayabilirsin dedi ama ben her halukara karşı yaptırdım. iyi ki de yaptırmışım ama moralim çok bozuldu. zatem her gün progesteron iğnesi vuruluyorum. bi de bu göbekten iğneler çıktı. hem maddi hem manevi yıkıldım ama çaresi var Allah tan. yine de çok şükür...

bencede iyiki yapmış doktorun ne güzel önlemini almış oluyosun en azından.

ilahi hiç güleceğim yoktu kendi kendine cesaret vermek de güzel bişey :)

işin kötüsü izin alabilecek durumda değilim mecburen işe geldim ayaklarımı uzatarak çalışıcam ama içim hiç rahat değil..

canım beline yastık koy ayaklarınıda azcık yüksekte tut çok hareket etmemeye çalış masabaşıydı senin işin dimi
bu patronlar niye böyle insafsız olur ya

canımnormal doğum en sağlıklısı dönme yolundan sen

bende ikiz çok istemiştim ama yaş gereği tek embriyo transfer edildi ilk denememde de tuttu çok şükür
hareketlerini hissedince anladım ben gerçekten bir bebeğimin olacağını

aynen öyle ama sebebi tamamen duygusalmış sonradan öğrendim hasta başına ödenek alıyorlarmış şekerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…