işin kötüsü izin alabilecek durumda değilim mecburen işe geldim ayaklarımı uzatarak çalışıcam ama içim hiç rahat değil..
akşamüstü kahverengi lekelenmem oldu( osman hocayı aradım hemen korkma normaldir dedi hemen yat dinlen biraz akşama tekrar ara konuşalım dedi hemen eve geldim yattım saat sekize doğru kalkayım derken kitlendim resmen öyle bir sancı girdi ki off.. hemen atladık yolda telefon ettik hoca çıkmış ama döndü kliniği açtı muayene etti böbreğimden şüphelendi böbreklerime baktı us ile normal dedi.. ufak bir kanama alanı varmış ama önemli değil dedi bir iki gün daha lekelenmen olur korkma dedi.. sancı muhtemelen yumurtalıklarımda kalan yumurtalar leğen kemiğimle rahmim arasında sıkıştığı için oluyormuş hareket edince artıyor. hareketle olan ağr önemsizdir, dinlen dedi bir de ilaç verdi gevşetici.. yarın akşam arayıp durumumu bildircem..
yan yatma meselesine gelince şimdilik düz yat sert yerde yat daha kolay iyileşirsin dedi..
beni kimse görmemiş
13. gün 429 çıktı..çok şükür artık bende bebeğimleyim(yada bebeklerimle)..10 gün sonra ultrasonum var..heyecanla bekliyorumm...
beni kimse görmemiş
13. gün 429 çıktı..çok şükür artık bende bebeğimleyim(yada bebeklerimle)..10 gün sonra ultrasonum var..heyecanla bekliyorumm...
mrb arkadaşlar.. Benim 3üncü mikro denemem (dondurulmuş-blastokist-2 tane) Bugün transferimin 5. günü.. Sabah ilk idrarımı yaptıktan sonra, klozete baktım idrarımın rengi nerdeyse kahve gibiydi.. Belim fecii ağrıyo ve tabi kasık sancısı göğüs şişliği fln da var.. Hamişler bunlar olumlu belirtiler midir??
ya hakketen zaman hala hem geçiyo hem geçmiyo
düşününce 5. ayıma gelmişim ama nasıl geldim bide bana sor
daha 4 ay var doğuma :)))))
canım maşallah değerineikiz bebişler seninledir umarım :))))))
hoşgeldin aramıza:79:
Hoşgeldin tatlım aramıza. Sorunsuz bi dönem geçirir ve kavuşursun umarm meleğine... Hayırlı olsuun!
tebrik ederim cnm Allah tamamına erdirsin.hoşgeldin aramıza :)
akşamüstü kahverengi lekelenmem oldu( osman hocayı aradım hemen korkma normaldir dedi hemen yat dinlen biraz akşama tekrar ara konuşalım dedi hemen eve geldim yattım saat sekize doğru kalkayım derken kitlendim resmen öyle bir sancı girdi ki off.. hemen atladık yolda telefon ettik hoca çıkmış ama döndü kliniği açtı muayene etti böbreğimden şüphelendi böbreklerime baktı us ile normal dedi.. ufak bir kanama alanı varmış ama önemli değil dedi bir iki gün daha lekelenmen olur korkma dedi.. sancı muhtemelen yumurtalıklarımda kalan yumurtalar leğen kemiğimle rahmim arasında sıkıştığı için oluyormuş hareket edince artıyor. hareketle olan ağr önemsizdir, dinlen dedi bir de ilaç verdi gevşetici.. yarın akşam arayıp durumumu bildircem..
yan yatma meselesine gelince şimdilik düz yat sert yerde yat daha kolay iyileşirsin dedi..
sizin bebişleriniz büyümüş maşallahh..ben çok yolun başındayım..zaman ne kadar yavaş geçiyo..günleri sayıyorum resmen..İnşallah herşey yolunda gider
hepimiz için..
kızlar bugün sağlık ocağına gitttim tetenoz aşımı yaptırdım.
ben sağlık ocağına giderken biraz gerilmiştim şimdi derdini anlatacak birini bul iğne yaptır falan
amannnnnn bi gittim bi ilgi bi alaka şaşırdım valla hemşire demez mi önümüzdeki ay arıycam sizi gelmeniz gereken gün için terslemezsiniz dimi
nasıl yani dedim ben görmeyeli bu sağlık ocakları ne çok değişmiş ya
bi aşı oldum sadece kendi doktorumun hemşireleri bu kadar ilgi göstermiyo
arkadaşlar canım çok sıkkın. genetik testlerin sonuçlarını doktoruma yollamışlar. malesef sonuç kötü bilen olabbilir diye yazıyorum.
b-fibrinojen.....heterozigot taşıyıcı
faktör V R2.....heterozigot taşıyıcı
faktör XIII......heterozigot taşıyıcı
mthfr C677T...heterozigot taşıyıcı
işte kötü çıkanlar bunlar. göbekten iğnelere başlamam gerektiğini söyledi hemşire günde 2 tane. en az 5. aya kadar devam edecekmiş. düşük ihtimaline karşı. dün ne güzel sevinmiştim ikiz olacak diyeama bugün yıkıldım . bu testin sonucunun iyi çıkacağına emindim aslında. neyse önceden tedbir almak ta iyi olsa gerek.. bu durumda olan varsa lütfen yazsın....
arkadaşlar canım çok sıkkın. genetik testlerin sonuçlarını doktoruma yollamışlar. malesef sonuç kötü bilen olabbilir diye yazıyorum.
işte kötü çıkanlar bunlar. göbekten iğnelere başlamam gerektiğini söyledi hemşire günde 2 tane. en az 5. aya kadar devam edecekmiş. düşük ihtimaline karşı. dün ne güzel sevinmiştim ikiz olacak diyeama bugün yıkıldım . bu testin sonucunun iyi çıkacağına emindim aslında. neyse önceden tedbir almak ta iyi olsa gerek.. bu durumda olan varsa lütfen yazsın....
canım,kaç haftalık hamilesin? bu testi neden yaptırdın? ben de ikizlere hamileyim, 9+2 haftalığız. sen yazınca tedirgin oldum
ben 6. haftadayım. 2. kez tüp bebek denemem oldu. 1. denemem kimyasal gebelikti.doktorum genelde düşük yapanlardan istese de bütün hastalarından istiyormuş bu testleri. düşük tehlikesine karşı kan pıhtılaşması var mı bebek iyi beslenebiliyor mu diye anladığım kadarıyla. istersen yaptırmayabilirsin dedi ama ben her halukara karşı yaptırdım. iyi ki de yaptırmışım ama moralim çok bozuldu. zatem her gün progesteron iğnesi vuruluyorum. bi de bu göbekten iğneler çıktı. hem maddi hem manevi yıkıldım ama çaresi var Allah tan. yine de çok şükür...
akşam su alırken sebilden elimdeki bardak kaydııı gittiiii
ne alaka diyeceksiniz okuyun devamını
kociş topladı sildi yerleri ama benim içim rhat etmedi yalınayak geziyoruz şu evi bi süpüreyim dedim bu sabah süpürürken aklıma takıldı ya ben nasıl doğursam acaba diye.....
sonrada bi yandan süpürürken bi yandan dedim kendi kendime
yaa normal doğuranlar nasıl doğurmuş
ben niye doğurmayayım
ve kendi kendime normal doğurmaya karar verdim
ve tabi son dakika bebeğim bi terslik yapmazda sezeryana karar verilmezse...
hakkımızda hayırlısı...
hihihih ben şimdi silmeye gidiyorum yerleri bakalım şimdi nasıl bi karar vericem
işin kötüsü izin alabilecek durumda değilim mecburen işe geldim ayaklarımı uzatarak çalışıcam ama içim hiç rahat değil..
akşam su alırken sebilden elimdeki bardak kaydııı gittiiii
ne alaka diyeceksiniz okuyun devamını
kociş topladı sildi yerleri ama benim içim rhat etmedi yalınayak geziyoruz şu evi bi süpüreyim dedim bu sabah süpürürken aklıma takıldı ya ben nasıl doğursam acaba diye.....
sonrada bi yandan süpürürken bi yandan dedim kendi kendime
yaa normal doğuranlar nasıl doğurmuş
ben niye doğurmayayım
ve kendi kendime normal doğurmaya karar verdim
ve tabi son dakika bebeğim bi terslik yapmazda sezeryana karar verilmezse...
hakkımızda hayırlısı...
hihihih ben şimdi silmeye gidiyorum yerleri bakalım şimdi nasıl bi karar vericem
bende ikiz çok istemiştim ama yaş gereği tek embriyo transfer edildi ilk denememde de tuttu çok şükürvalla sorma benim daha 8.5 ayım var:))))))) Allah sağlıkla kavuştursun..sen hareketlerini falan hissetmeye başlamışsındır..her anın ayrı güzelliği var hele bide çok çabalayıp kavuştuysan daha bi başka..
hoşbulduk canım..Allah ım hayırlısını versin inşallah bilmiyorum artık o kadar bebek özlemim varki ikiz anca paklar beni:)))))))))))
hoşbulduk canım inşallah hepimiz sağlıkla kavuşuruz meleklerimize..
teşekkür ederim canım hoşbulduk..sizleride Allah tamamına erdirsin..
ya sağlık ocakları çıldırmış olmalı hesabı:)))))))))benide sürekli aradılar çok ilgililer karşı komşuma doğumdan sonra doktorla hemşirede gelmiş iyimisiniiz bebek nasıl diye:)
eskiden saatlerce bi ilaç için bekletiyolardı şimdi çok rahat olmuşş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?