- 3 Ağustos 2010
- 1.013
- 40
- 118
ben 6. haftadayım. 2. kez tüp bebek denemem oldu. 1. denemem kimyasal gebelikti.doktorum genelde düşük yapanlardan istese de bütün hastalarından istiyormuş bu testleri. düşük tehlikesine karşı kan pıhtılaşması var mı bebek iyi beslenebiliyor mu diye anladığım kadarıyla. istersen yaptırmayabilirsin dedi ama ben her halukara karşı yaptırdım. iyi ki de yaptırmışım ama moralim çok bozuldu. zatem her gün progesteron iğnesi vuruluyorum. bi de bu göbekten iğneler çıktı. hem maddi hem manevi yıkıldım ama çaresi var Allah tan. yine de çok şükür...
bende ikiz çok istemiştim ama yaş gereği tek embriyo transfer edildi ilk denememde de tuttu çok şükür
hareketlerini hissedince anladım ben gerçekten bir bebeğimin olacağını
nasip Allah ım çok şükür ilk seferde nasip etti zor bi süreç Allah ım cümle isteyenlere nasip etsin..
valla bende şu kalp atışlarını duymayı bekliyorum heyecanla..bi nebze rahatlıycam ozaman..kalp atışları 6. haftadan sonramı duyuluyo??ben şimdi bekleyip o zaman gideyim dr.a diyorum keseyi görmek için de gitsemmiki bu sıcakta evden çıkmak beni korkutuyo biraz..
canım hepsinin heyecanı başka ben kese için ayrı gitmiştim kalp atışları için 6. haftanın bitmesini bekle kesin olsun
erken gidip duymadıkları için günlerini kendine zehir eden çok insan var çünkü
ben 6. haftadayım. 2. kez tüp bebek denemem oldu. 1. denemem kimyasal gebelikti.doktorum genelde düşük yapanlardan istese de bütün hastalarından istiyormuş bu testleri. düşük tehlikesine karşı kan pıhtılaşması var mı bebek iyi beslenebiliyor mu diye anladığım kadarıyla. istersen yaptırmayabilirsin dedi ama ben her halukara karşı yaptırdım. iyi ki de yaptırmışım ama moralim çok bozuldu. zatem her gün progesteron iğnesi vuruluyorum. bi de bu göbekten iğneler çıktı. hem maddi hem manevi yıkıldım ama çaresi var Allah tan. yine de çok şükür...
canım beline yastık koy ayaklarınıda azcık yüksekte tut çok hareket etmemeye çalış masabaşıydı senin işin dimi
bu patronlar niye böyle insafsız olur ya
saol canım..inşallah sağlıkla geçsin bu gebelik süreçlerimiz..benimki daha çok yeni belirti falanda yok ya genelde rahatım ama araara aklıma kötü şeyler gelmiyoda değil..işten rapor alıcam kalp atışlarını duyana kadar evde takılayım diyorum kendimi yormayayım bu süreçte diyorum..
saol canım..inşallah sağlıkla geçsin bu gebelik süreçlerimiz..benimki daha çok yeni belirti falanda yok ya genelde rahatım ama araara aklıma kötü şeyler gelmiyoda değil..işten rapor alıcam kalp atışlarını duyana kadar evde takılayım diyorum kendimi yormayayım bu süreçte diyorum..
bence şimdi alma raporunu sonradan bulantıların başlarsa o zaman alırsın bak ben aldım aldım raporları şimdi ihtiyacım var alamıyorum(
Cnm iyiki yaptırmışsın ne güzel erkenden önlem alıyorsun =)) Bende kendim gidip yaptırmıştım ve hemen iğnelere başlamıştık bu iğneler için rapor çıkarabilirsin ama devlet hastanesi biraz zorluyor ben çok üzülmüştüm ve uğraşamamıştım sonra gidip Dora hastanesinden 110 tl karşılığında rapor çıkarmıştım ve sağlık ocağına yazdırıp alıyordum ücret ödemeden bana 10 aylık rapor verilmişti .
oda var tabi..bulantılar falan ne zaman başlıyo kaçıncı haftada??
Umarım sende çok olmaz ama bende 8. hafta çok arttı hala da sürüyor..
inşallah biran önce geçer bulantıların canım..
aslında raporu daha sonraki haftalara saklamak daha mantıklı görünüyo ama karasızım..neyse bakalım..zaten şuan izindeyim..haftaya başlamam lazım ozamana kadar bi karar veririm heralde..
bencede iyiki yapmış doktorun ne güzel önlemini almış oluyosun en azından.
Cnm iyiki yaptırmışsın ne güzel erkenden önlem alıyorsun =)) Bende kendim gidip yaptırmıştım ve hemen iğnelere başlamıştık bu iğneler için rapor çıkarabilirsin ama devlet hastanesi biraz zorluyor ben çok üzülmüştüm ve uğraşamamıştım sonra gidip Dora hastanesinden 110 tl karşılığında rapor çıkarmıştım ve sağlık ocağına yazdırıp alıyordum ücret ödemeden bana 10 aylık rapor verilmişti .
oda var tabi..bulantılar falan ne zaman başlıyo kaçıncı haftada??
Kafam karıştı benim şimdi...
Ben de geçen sefer kimyasal gebelik yaşadım ama ne genetik ne de başka hiç bişiy yaptırmadım biliyosunuz. 2li testte yaptırmadım. Toxoplasma tahlili gerekiyomuş, onu da yaptıramadım. burda yapmıyolar... çok mu sallıyorum boşveriyorum acaba? :18:
canım içini sıkıp pinpiriklenmekte güzel değil ama
en azından şu 2 li testleri falan yaptırsaydın için rahatlardı
geç kalmış sayılmazsın doktoruna söylesen yapmaz mı
bunu söylediğin iyi oldu. şidilik 10 günlük aldım 110 tl tuttu iğneler. haftaya doktora çıkacağım bakalım uğraşırım inşallah rapor çıkarabilirim yoksa 9 ay boyunca maddi olarak yıpratır bizi. progesteron iğneleri bantlar da var daha. offffff offf neyse para kazanılır elbet. Allah sağlıklı bir şekilde bebeklerimi kucağıma almayı nasip etsin de bunların hepsi unutulur......
Bu arada sana çok teşekkür ederim tekrar. bu testleri senin sayende yarı fiyatına yaptırdım. Allah senin de gönlüne göre versin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?