Pozitif Sonuç Alıp Bebeğiyle Bekleyenler

canım sıkma canını bak çözümüde varmış
artık herşeye katlanıyoruz bebişler için

bende ikiz çok istemiştim ama yaş gereği tek embriyo transfer edildi ilk denememde de tuttu çok şükür
hareketlerini hissedince anladım ben gerçekten bir bebeğimin olacağını

nasip Allah ım çok şükür ilk seferde nasip etti zor bi süreç Allah ım cümle isteyenlere nasip etsin..
valla bende şu kalp atışlarını duymayı bekliyorum heyecanla..bi nebze rahatlıycam ozaman..kalp atışları 6. haftadan sonramı duyuluyo??ben şimdi bekleyip o zaman gideyim dr.a diyorum keseyi görmek için de gitsemmiki bu sıcakta evden çıkmak beni korkutuyo biraz..

canım hepsinin heyecanı başka ben kese için ayrı gitmiştim kalp atışları için 6. haftanın bitmesini bekle kesin olsun
erken gidip duymadıkları için günlerini kendine zehir eden çok insan var çünkü

saol canım..inşallah sağlıkla geçsin bu gebelik süreçlerimiz..benimki daha çok yeni belirti falanda yok ya genelde rahatım ama araara aklıma kötü şeyler gelmiyoda değil..işten rapor alıcam kalp atışlarını duyana kadar evde takılayım diyorum kendimi yormayayım bu süreçte diyorum..

Cnm iyiki yaptırmışsın ne güzel erkenden önlem alıyorsun =)) Bende kendim gidip yaptırmıştım ve hemen iğnelere başlamıştık bu iğneler için rapor çıkarabilirsin ama devlet hastanesi biraz zorluyor ben çok üzülmüştüm ve uğraşamamıştım sonra gidip Dora hastanesinden 110 tl karşılığında rapor çıkarmıştım ve sağlık ocağına yazdırıp alıyordum ücret ödemeden bana 10 aylık rapor verilmişti .

Son düzenleme:
canım beline yastık koy ayaklarınıda azcık yüksekte tut çok hareket etmemeye çalış masabaşıydı senin işin dimi
bu patronlar niye böyle insafsız olur ya

evet masa başı işi Allahtan ayaklarımı masanın iç kısmında bir parça var onun üstüne koyup da oturarak çalışıyorum..
ya aslında insafsız değillerdir de geçen çok kustuğum için rapor aldım ondan önce de boğazım şiştiği için almıştım şimdi göze batmak istemiyorum rapor alıp da..

öyle bir şansın varsa evde kalman daha iyi olur en azından kafanı dinlersin:79:

bence şimdi alma raporunu sonradan bulantıların başlarsa o zaman alırsın bak ben aldım aldım raporları şimdi ihtiyacım var alamıyorum (

tamda bu sorunun cevabını arıyordum..

tupbaby sendede mi var pıhtılaşma....
geçen yılki düşükten sonra bendede çıktı...bende sorup duruyordum nasıl yazdırcam bu ilacı diye...
demek devlette işimiz zor ...neyse bide ben şansımı deniyeyim ...olmazsa senin gibi yaparım...
çok teşekkür ederim canım...çok yardımcı oldun..

Umarım sende çok olmaz ama bende 8. hafta çok arttı hala da sürüyor..

inşallah biran önce geçer bulantıların canım..
aslında raporu daha sonraki haftalara saklamak daha mantıklı görünüyo ama karasızım..neyse bakalım..zaten şuan izindeyim..haftaya başlamam lazım ozamana kadar bi karar veririm heralde..

ya bir de önemli olan kendini sıkmaman Allah korusun bişey olacağı varsa olacak zaten sen rahat ol abartmamak kaydıyla hareketlerini kısıtlamanı gerektirecek bir durumun yok sonuçta hasta değilsin hamilesin :))
benim doktorun bir özlü sözü var yatmakla tutamazsın zıplamakla düşüremezsin :))))

Kafam karıştı benim şimdi...
Ben de geçen sefer kimyasal gebelik yaşadım ama ne genetik ne de başka hiç bişiy yaptırmadım biliyosunuz. 2li testte yaptırmadım. Toxoplasma tahlili gerekiyomuş, onu da yaptıramadım. burda yapmıyolar... çok mu sallıyorum boşveriyorum acaba? :18:

bunu söylediğin iyi oldu. şidilik 10 günlük aldım 110 tl tuttu iğneler. haftaya doktora çıkacağım bakalım uğraşırım inşallah rapor çıkarabilirim yoksa 9 ay boyunca maddi olarak yıpratır bizi. progesteron iğneleri bantlar da var daha. offffff offf neyse para kazanılır elbet. Allah sağlıklı bir şekilde bebeklerimi kucağıma almayı nasip etsin de bunların hepsi unutulur......
Bu arada sana çok teşekkür ederim tekrar. bu testleri senin sayende yarı fiyatına yaptırdım. Allah senin de gönlüne göre versin...

oda var tabi..bulantılar falan ne zaman başlıyo kaçıncı haftada??

kişiye göre değişiyo bende hiç olmadı bulantı
sadece 19. haftada reflü gibi yanma yaşadım oda çabuk geçti sadece çok uyudum ben gözümü açamıyordum bi ara uykudan
normal hamileden farkın yok şuanda
doktorum bana her hamile kalan yatsaydı normal gebelerin hepsi düşük yapardı onlar 6. haftada anca öğreniyolar diyordu

canım içini sıkıp pinpiriklenmekte güzel değil ama
en azından şu 2 li testleri falan yaptırsaydın için rahatlardı
geç kalmış sayılmazsın doktoruna söylesen yapmaz mı

Cnm ben özel hastaneye gittim 110 t verdim ve raporumu çıkarttım ve iğnelerime hiç para ödemedim :)) devlette zorlanırsan dora hastanesinde çıkarırsın para verip ...
buarada ;
Jel kullanıyorsan onuda sağlık ocağı yazıyor :)) boşuna para verme :)))

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…