tamda bu sorunun cevabını arıyordum..
tupbaby sendede mi var pıhtılaşma....
geçen yılki düşükten sonra bendede çıktı...bende sorup duruyordum nasıl yazdırcam bu ilacı diye...
demek devlette işimiz zor ...neyse bide ben şansımı deniyeyim ...olmazsa senin gibi yaparım...
çok teşekkür ederim canım...çok yardımcı oldun..
Cnm ben özel hastaneye gittim 110 t verdim ve raporumu çıkarttım ve iğnelerime hiç para ödemedim :)) devlette zorlanırsan dora hastanesinde çıkarırsın para verip ...
buarada ;
Jel kullanıyorsan onuda sağlık ocağı yazıyor :)) boşuna para verme :)))
Günaydın hanımlaaar nasılsınız? Sıcakla zorlu bir mücadele verdiğim uzun bir gece oldu yetmezmiş gibi kaç gün aradan sonra kusuyorum yine bugün.. Bütün hırsımı kocamdan çıkarttım yine zavallıcık..
Günaydın hanımlaaar nasılsınız? Sıcakla zorlu bir mücadele verdiğim uzun bir gece oldu yetmezmiş gibi kaç gün aradan sonra kusuyorum yine bugün.. Bütün hırsımı kocamdan çıkarttım yine zavallıcık..
ay valla bi çocuk doğurucaz adamların canını çıkarttık
bende durup durup eşime çatıyorum
bir an önce geçer umarım kusmalrın:79:
ayy hiç sorma eğer bide biraz diklenirse ayy sancım doğururm deyip aklınıda alıyorumm görseniz ödü patlıyoo
ben daha doğum kısmına gelemediğim için çocuğum senin yüzünden sinirli olacak bak etkileniyo diyorum
ama ne kadar sakin ve uyumlu olmaya çalırsam o kadar geriliyorum ağlama krizllerini saymıyorum bile
bakalım normale ne zaman dönücem
ayy cnm yaa bi türlü geçmedi senin bu kusmaların ne zorluklar çekiyosun tahmin edebiliyorum....Günaydın hanımlaaar nasılsınız? Sıcakla zorlu bir mücadele verdiğim uzun bir gece oldu yetmezmiş gibi kaç gün aradan sonra kusuyorum yine bugün.. Bütün hırsımı kocamdan çıkarttım yine zavallıcık..
canım ya gerçekden sıcak mahvetti hepimizi sabah yorgun kalkıyorum napalım kocalardan başka kime sataşıcazki aslında bende uysal olmak istiyorum ama olmuyoo..bide senin kusma işin var allah yardımcın olsun benimde sola yatmak için çok kastığım için sola yatınca sırtım ağrıyo ..
:18: Arkadşlar lütfen yardım sabah dr gittim keseyi görmeye gördük ama kalp atışını duyamadık bugün 6+1 günlük olduk dr haftaya çağırdı bu normalmidir sizler kaç haftalıkken duydunuz lütfen cevap bekliyorum:18:
:18: Arkadşlar lütfen yardım sabah dr gittim keseyi görmeye gördük ama kalp atışını duyamadık bugün 6+1 günlük olduk dr haftaya çağırdı bu normalmidir sizler kaç haftalıkken duydunuz lütfen cevap bekliyorum:18:
normal cnm merak etme bende 7 haftalıkken duydum.hatta 8 haftada duyanlar çok sıkma canını.
ya bıse sorcam ıdrar kulturumde cilt florasında bakteri üredi yazıo ne demek acaba?doktora gosteremedım henuz
Arkadaşlar merak ettiğim bir durum var bana açıklarmısınız 7 veya 8 haftalıkken bebeğin kalp atışlarını duymuşsunuz genelde ama benim kafam karıştı yani transferden sonramı yoksa son adet tarihinden sonraki haftalarmı ilk deneyimim olduğu için biraz acemiyim kusra bakmayın ...
cnm son adet tarihinden itibaren 8.hafta
artık transferin tarihini unut çünkü o sana lazım değil
herşeyin son adet tarınden hesaplanacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?