Pozitif Sonuç Alıp Bebeğiyle Bekleyenler

Ewet mavişim bende de var o rapor için devlet hastanesinde ağladığımı bilirim sonra sinirlenip parayı verip almıştım midem de bulanıyordu o zaman çok şükür erkenden önlem alabiliyoruz sana sağlıklı bir gebelik dönemi diliyorum tatlım =))

canım ben istanbulda oturmuyorum sakaryada oturuyorum. dora hastahanesi orda galiba. bu yüzden buradaki özel hastahanelere sormam gerek. jel değil de prognex iğne ve climara fort bant kullanıyorum. onları da sağlık ocağı yazmıyor diye biliyorum. yardımların için çok teşekkür ediyorum.

Günaydın hanımlaaar nasılsınız? Sıcakla zorlu bir mücadele verdiğim uzun bir gece oldu yetmezmiş gibi kaç gün aradan sonra kusuyorum yine bugün.. Bütün hırsımı kocamdan çıkarttım yine zavallıcık..

ay valla bi çocuk doğurucaz adamların canını çıkarttık
bende durup durup eşime çatıyorum
bir an önce geçer umarım kusmalrın:79:

canım ya gerçekden sıcak mahvetti hepimizi sabah yorgun kalkıyorum napalım kocalardan başka kime sataşıcazki aslında bende uysal olmak istiyorum ama olmuyoo..bide senin kusma işin var allah yardımcın olsun benimde sola yatmak için çok kastığım için sola yatınca sırtım ağrıyo ..

ayy hiç sorma eğer bide biraz diklenirse ayy sancım doğururm deyip aklınıda alıyorumm görseniz ödü patlıyoo

ben daha doğum kısmına gelemediğim için çocuğum senin yüzünden sinirli olacak bak etkileniyo diyorum
ama ne kadar sakin ve uyumlu olmaya çalırsam o kadar geriliyorum ağlama krizllerini saymıyorum bile
bakalım normale ne zaman dönücem

bende ağlıyorum çok ama o numara değil valla..:)))))neyse geçicekk..bide sıcak şimdi burdaki arçeliği aradım 7000 klimafiyatı uygun ama stokta yokmuş

ayy cnm yaa bi türlü geçmedi senin bu kusmaların ne zorluklar çekiyosun tahmin edebiliyorum....
kocişede kızma kız ne şuçu var adamın

ayyy hiç sorma hadi geceleri serin uyumayı başardım ama bu seferde oturma odamdaki koltukta rahat uyuyamıyorum
yatak odasına ufodan yeni model vantilatör siparişi verdim 2 güne gelecek bakalım yatak odasında uyuyabilecemmi
sol yanımada yatmıyomki bacım kız tekmeliyo
önceden sağdaydı ayakları iyiydi şimdi sola çevirdi vuruyoda vuruyo

:18: Arkadşlar lütfen yardım sabah dr gittim keseyi görmeye gördük ama kalp atışını duyamadık bugün 6+1 günlük olduk dr haftaya çağırdı bu normalmidir sizler kaç haftalıkken duydunuz lütfen cevap bekliyorum:18:

canım 7. hafada duyan çok arkadaşımız var inşallah sende duyarsın ben 6+5 te gitmiştim
sırf stres olmamak için

hi
cnm hiç telaş yapma duyulmazki zaten daha
anca 8.hafta çoğu arkadaşlar 8.haftada duymuştu...

normal cnm merak etme bende 7 haftalıkken duydum.hatta 8 haftada duyanlar çok sıkma canını.

ya bıse sorcam ıdrar kulturumde cilt florasında bakteri üredi yazıo ne demek acaba?doktora gosteremedım henuz

canım ne olduğunu bilmiyorum ama bu dönemde oluşan bakterilerin bebişin sağlığını olumsuz etkilediğini biliyorum
vakit kaybetmeden doktoruna göstermende fayda var

Arkadaşlar merak ettiğim bir durum var bana açıklarmısınız 7 veya 8 haftalıkken bebeğin kalp atışlarını duymuşsunuz genelde ama benim kafam karıştı yani transferden sonramı yoksa son adet tarihinden sonraki haftalarmı ilk deneyimim olduğu için biraz acemiyim kusra bakmayın ...

cnm son adet tarihinden itibaren 8.hafta
artık transferin tarihini unut çünkü o sana lazım değil
herşeyin son adet tarınden hesaplanacak

ben 5+3 te keseleri görmüştüm çok netti hem de vajinal. ama karından da görmüştü doktor. 1 hafta sonra gel kalp atışlarını duyarız dedi. yani 6+3 olacak gittiğimde. ben,m de içime kurt düşürdünüz ama doktor gidişata göre dedi herhalde duyarız.???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…