Pozitif Sonuç Alıp Bebeğiyle Bekleyenler

kızlarrr takmayın kafanıza
biliyosunuz bazı embriyolar çok kaliteli olmasada transfer ediliyo onlarında tutması büyük başarı tutuncada 2 3 gün geriden gelebilir kalp atışlarını duymak
yani sıkıntı stres yapmayın
tutunma günleri kiminde transferden sonra heemn
kiminde 8.9.10.11.gün bile olabiliyo
buna bağlı olarak kalpleride daha geç oluşup geç atmaya başlıyo en geç 8.haftanın sonu diyorum ben

günaydııın.. ay benim uyku krizlerim geri geldi 2 gecedir 9da yatıyorum en sevdiğim dizi vardı dün ay gözlerim kapandı 10dk. bakamadım..
şükür lekelenmem kesildi gibi dün akşamüstünden beri hiç yok zaten öyle çamaşırıma gelecek kadar bir kere oldu 2-3 kere de silerken fark etmiştim neyse şimdi yok. haftaya da salı filan gel dedi dün doktorla konuştum alışmışım ya her ctesi görmeye salı uzak geliyor şimdi :)))

günaydın kızlar,
malesef bu seferde sizlere katılmak nasip değilmiş bana. test günümde düşük çıkmıştı biliyorsunuz değerim. malesef katlanmadı da. doktor ilacı bırak dedi.
kendimi bir sonraki deneme için ne zaman toplarım bilmiyorum ama kesinlikle şu an ki doktorumla devam etmeyi düşünmüyorum.
sizler nerelerde tedavi oldunuz ve pozitif sonuçlar aldınız?

Günaydıııın!
Ben de uyuyorum çok. dün öğlen uyuma fırsatı bulamadım ve gece zor düştüm yatağa. deli gibi uyuyorum ve film gibi rüyalar görüyorum :)))
Dün kışları kaldırdım sonunda! bulunduğumuz yer serin olduğundan, hala kaldırasım yoktu ama... malum hala yün yorganla yatıyoruz biz :)
sanırım ayaklta kaldığımdan, sol bacağımdan belimi çekti gün boyu. Allahtan dinlenince geçiyor. ama bu her defasında böyle ya. en ufak bi ayakta kaliim, hemen ağrıyor. bi de sadece sol tarafım.
hiç ilaçta kullanmıyorum ben. sadece folik asit. demir, balıkhapı başlamalı mıyım? offff... doktorsuzluk ne kötüü!
hafta sonu hastaneye gidicem ama eşim bakıcak ultrasonda. napiiim, kadın doğumcu yok!

Çok üzüldüm tatlım ya. inan seni çok iyi anlayabiliyorum. öncesinde benim de başıma geldi, çok kez... kolaylıkla olmuyor malesef. Allah en kısa zamanda size de nasip eder inşallah. ümidi kaybetme!
Ben medicalparkta tedavi gördüm ve pozitif sonucu aldm çok şükür. çokmemnun kaldım ayrıca...

günaydın cnm...demek gündüzleri yoruluyosun gecede senin bııcırık senin dinlenemn, istiyo uyku pozisyonuna geçiyonuz uyu cnm bol bol
uyumak bebeğin gelişimi için çok faydalıymış onun isteği doğrultusunda erken bastırıyo uykular
lekelenmen kesilmiş sevindim
benimde bugüün kontrolüm var bakalım nasıl geçecez

cnm hakkımızda hayırlısını dileriz hep değilmi
senin içinde hayırlı olan bu sefer buymuş cnm
morelini çok bozma Allahın verdiğininn önüne geçilemez asla
ben istanbulda oturuyorum memeorial şişli şubesinde tedavi gördm ilkinde negatifi gördüm ikincide pozitifi çok şükürler olsun
ilkinde negatifi görmemde benim büyük payım vardı benim hatamda olmuş olabilir...

ya çok merak ettim sakıncası yoksa neredsin sen:26: diğer tarafta da yazdım sana benim doktor düzgün besleniyorsan vitamin ve balık yağını alma dedi ama biliyorsun ben doğru düzgün şeyler yemiyorum yiyebildiğim şeylerin bebeğe hiç faydası yok mecbur alıyorum.

ayy ne güzel kontrolüm olunca çok mutlu oluyorum ben inşallah güzel numaralar yapar seninki.
evet bol bol uyumakta yarar var sanırım zaten hiç inatlaşmıyorum gelir gelmez hooop yataaaak :)))

:)) biz eşimin görevinden dolayı 6 aydır giresunun ilçesi şebindeyiz istanbuldan kalkıp gelince çok zor oluyo emin ol...

Offff ben de doktora gitmek istiyorum, ben de miniklerimizi görmek istiyorum! hem belki cinsiyetleri de gözükebilir... ama nerdeeeee....

canım bende tutunma 1 hafta sonra olmuş satıma göre diil tutunma zamanına göre gidiyo şimdi herşeyimiz
ona göre kesesi kalp atışıda geç oldu

canım hayırlısı olsun inşallah bi daha ki sefere
ben istanbulda kadıköy şifa engin enginsu da yaptırdım ilk denememde pozitif çok şükür

cnm benim doktorum 12.haftamda folik asiti kesti ve hamilelerin kullandığı ferrevit verdi.bazılarına da elevit veriyomuş.sanırım demir hapı 4.ayda başlıyomuş.sen yine de internetten falan doktorlara sorabilirsin.yardımcı oluyolar onlarda.seninkiler ikiz olduğu için beslenmene daha çok dikkat etmen gerek bence.
bende bugün gidicem kontrole bakalım cinsiyeti belli olacak mı?aslında daha çok sağlığı yerinde mi diye düşünüyorum.lekelenmelerim azaldı çok şükür.akşam gelince yazarım size :)

Folik asitte 100lük şişedeydi ve bitmek üzere. bitince ben de bi daha almam o zaman...
İşte daha çok ikiz olduğundan endişeleniyorum ya ben de. yiyorum tamam ama, ikisine de yetiyo muyum acaba? bi bilene danışmak şart oldu...

ayyy ne güzel yaa.. görüceksin yavrunu... belli olur inşallah cinsiyeti de. akşama yaz, unutma heeee

3 aydır biriken ütülerimi yapmaya koyuldum sonunda! offff... eşim de diyor sen yapma ben yaparım ama, 3 aydır da aynı şeyi diyodu :) ütü masasını kurdum oturma odamıza, oturarak yapıcam inşaallah... hiçte biticek gibi diil ama, gide gele yapıcam artık az az...

yok için rahat olsun öyle bir sistemi varmış ki vücudumuzun biz bişey yemesek bile bebekler alacağını alıyormuş ondan sonra kalandan idare edebilmek için de metabolizmamız yavaşlıyormuş. yani aslında gebelikte aldığımız vitaminleri şunları bunları bebek beslensin diye değil bizim depolarımız yerinde kalsın diye kullanıyoruz

biz geldiiikkkk...
şekerler güzel geçen bi kontrolümüzden sizlere bilgi vereyim....
35+0 ız bugün ve bebişim güzel kızım 47.5cm ve 2510 gr...
herşey yolunda kafası aşağıda doğum pozisyonundaymış,suyumuz güzel,dopplerde yaptı dr her ihtimale karşı önlem amaçlı
bu kontrolde tam bi maskarayı canlandırdı kızım,babası 3 saatlik yazlığımıza 1 haftalığına gitmek istiyodu bende olmaz doğum yaklaşıyo kendimi riske atamam diye karşı çıktım hep dr a soracam dedi ve sordu dr artık olmaz doğum geldi az kaldı ne olacağı belli olmaz dedi kociş üzüldü ben ise güldüm ben sana demedimmi dr bey izin vermez diye dedim ve o sırada bebişte acıma duygusuyla gülmeyi birleştirip bi poz verdi dr amcamızda pozu yakaladı,yani kızım benden yana oldu babasına üzülerekte olsa güldü dr da şaşırdı anne kız ele ele vermişler daha şimdiden diye...
ayaklarımda zaman zaman şişlikleri sordum oda hemen tansiyona bakalım dedi oda normal çıktı
nst yede bağlandık ondada sancı çıkmadı kalp atışları yerinde
Allahıma çok şükürler olsun herşeyimiz yoluna girdi,artık her hafta kontroldeyiz yihhhuuuu
ayşe teyzesi 36 hafta yaparmısın bizi

Ayşe teyzesi kurban.. yapmaz mıyım..
ama içime doğmuş sanki bugün inşallah çok oynar demiştim oynamış da bak yaramaz cadı

meleğini bekleyenler
isim ------- gidilen merkez------ ----- --gebelik haftası------kız/erkek----isim-----

1-)tahmer-----------------umut tüp bebek--------------12.hafta
2-)sizofren_ev_kedisi-------medicalpark-----------------10.haftası
3-) gozdemmmmmm--------Doğal gebelik----------------29.hafta----------ERKEK
4-) byn_zeynep------------Avrupa şafak hast-----------14.hafta ---------Erkek
5-) herzaman_seninle-------Memorial okmeydanı---------36.hafta ---------KIZ---------Ceyda
judith_mc--------------umut tüp bebek-------------24.hafta----------KIZ
9-) prizeprize-------------Ankara genart---------------28.hafta----------ERKEK
10-) dilek23_41------------Medicıne hos. asy.-----------20.hafta ---------ERKEK
11-) Ayşe_URL-------------NORMAL GEBELİK-------------13.hafta
12-) pares83--------------çamlıca medıcana-------------9.hafta----------KIZ-----ARYA*
13-) gulumgulum-----------Anatolia tüp bebek -----------22.hafta--------ERKEK
14-) minikmucizem---------ankara tüp bebek -------------22.hafta--------KIZ
15-) leydim84--------------------------------------------21.Hafta--------kız
16-) htcyldz --------------Umut tüp bebek --------------16. hafta
17-) zeynepela------------Bursa acıbadem --------------30.hafta----------kız
1 nilu------------------ Maya tüp bebek--------------18.hafta-------ikiz erkek
19-) handesb0------------Koza tüp bebek bursa---------16.hafta-----1KIZ--1ERKEK
20-) lila3146 -------------Eurofertil tüp bebek -----------30.hafta
21-)rudi------------------brükseltüp bebek--------------17.hafta------1KIZ--1ERKEK
22-)evoevo--------------NORMAL GEBELİK---------------13.hafta
23-)kelebekgs-----------MEMORİAL TÜP BEBEK-----------9.hafta
24-)ezgi0312------------umut tüp bebek-----------------11.hafta
25-)sena81--------------Memorial------------------------9.hafta
26-)Bella_83-------------Kadıköy Şifa---------------------20.hafta-----KIZ
27-)burcusafak08-------Avrupa Şafak Hst.----------------31.hafta------KIZ---Zeynep Ece
2acayi--------------Bursa Tüp Bebek Mrk.-------------6.hafta

Eveeeet hanımlara haftaları alalım silerim bak haa

canım bu çekmeler falan magnezyum eksikliğinden olabilir
bide demir hapına ben kansızlığım olduğundan 10 haftadan sonra başladım
elevitle omega 3 kullanıyırum ayrıca

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…