- 3 Ağustos 2010
- 1.013
- 40
- 118
biz geldiiikkkk...
şekerler güzel geçen bi kontrolümüzden sizlere bilgi vereyim....
35+0 ız bugün ve bebişim güzel kızım 47.5cm ve 2510 gr...
herşey yolunda kafası aşağıda doğum pozisyonundaymış,suyumuz güzel,dopplerde yaptı dr her ihtimale karşı önlem amaçlı
bu kontrolde tam bi maskarayı canlandırdı kızım,babası 3 saatlik yazlığımıza 1 haftalığına gitmek istiyodu bende olmaz doğum yaklaşıyo kendimi riske atamam diye karşı çıktım hep dr a soracam dedi ve sordu dr artık olmaz doğum geldi az kaldı ne olacağı belli olmaz dedi kociş üzüldü ben ise güldüm ben sana demedimmi dr bey izin vermez diye dedim ve o sırada bebişte acıma duygusuyla gülmeyi birleştirip bi poz verdi dr amcamızda pozu yakaladı,yani kızım benden yana oldu babasına üzülerekte olsa güldü dr da şaşırdı anne kız ele ele vermişler daha şimdiden diye...
ayaklarımda zaman zaman şişlikleri sordum oda hemen tansiyona bakalım dedi oda normal çıktı
nst yede bağlandık ondada sancı çıkmadı kalp atışları yerinde
Allahıma çok şükürler olsun herşeyimiz yoluna girdi,artık her hafta kontroldeyiz yihhhuuuu
ayşe teyzesi 36 hafta yaparmısın bizi
merhaba bende bu testten yaptırdım , bunun adı trombofili paneli (yada pıhtılaşma testi diyelim) arkasşımızın yazdığı mutasyonlar normal, heterezigot veya homozigot oluo bildiğim kadarıyla homozigor olnlar daha kuvvetli bi pıhtılaşmanın varlığını gösterio, pıhtılaşmanın varlığı ise şöle bişeye yol açabilio;canım,kaç haftalık hamilesin? bu testi neden yaptırdın? ben de ikizlere hamileyim, 9+2 haftalığız. sen yazınca tedirgin oldum
Günaydıııın!
Ben de uyuyorum çok. dün öğlen uyuma fırsatı bulamadım ve gece zor düştüm yatağa. deli gibi uyuyorum ve film gibi rüyalar görüyorum :)))
Dün kışları kaldırdım sonunda! bulunduğumuz yer serin olduğundan, hala kaldırasım yoktu ama... malum hala yün yorganla yatıyoruz biz :)
sanırım ayaklta kaldığımdan, sol bacağımdan belimi çekti gün boyu. Allahtan dinlenince geçiyor. ama bu her defasında böyle ya. en ufak bi ayakta kaliim, hemen ağrıyor. bi de sadece sol tarafım.
hiç ilaçta kullanmıyorum ben. sadece folik asit. demir, balıkhapı başlamalı mıyım? offff... doktorsuzluk ne kötüü!
hafta sonu hastaneye gidicem ama eşim bakıcak ultrasonda. napiiim, kadın doğumcu yok!
biz geldiiikkkk...
herşey yolunda kafası aşağıda doğum pozisyonundaymış,suyumuz güzel,dopplerde yaptı dr her ihtimale karşı önlem amaçlı
bu kontrolde tam bi maskarayı canlandırdı kızım,babası 3 saatlik yazlığımıza 1 haftalığına gitmek istiyodu bende olmaz doğum yaklaşıyo kendimi riske atamam diye karşı çıktım hep dr a soracam dedi ve sordu dr artık olmaz doğum geldi az kaldı ne olacağı belli olmaz dedi kociş üzüldü ben ise güldüm ben sana demedimmi dr bey izin vermez diye dedim ve o sırada bebişte acıma duygusuyla gülmeyi birleştirip bi poz verdi dr amcamızda pozu yakaladı,yani kızım benden yana oldu babasına üzülerekte olsa güldü dr da şaşırdı anne kız ele ele vermişler daha şimdiden diye...
ayaklarımda zaman zaman şişlikleri sordum oda hemen tansiyona bakalım dedi oda normal çıktı
Allahıma çok şükürler olsun herşeyimiz yoluna girdi,artık her hafta kontroldeyiz yihhhuuuu
36ya başladık artık her hafta gidecez cnm doğuma kadar...şunun şurasında kaç kontrolün kaldı ki ayyy yaşasın geliyor bal küpüüüü
maşallah size
ay az kalmış senin sezeryan mı olacaktı neye karar verdin en son
çok şkürler olsun cnm....senin annen neredeki sen neredesin 3 saat dedin şaşırdım...canım başatan aşağa okuduğum herşeye maşallahhşükür bebeğinin yüzünüde görmüşsün inşllh bende görürüm..ne diyosun 3 saat gidilirmi bizde annemin yanına gitmek istedik oda 3 saat ama yerleşim yerlerinin arası çok uzak bi sancı tutsa silivriden çorluya yolda doğururm korkudann:))seneye bol bol gidersininz inşllhh..
doğum şekline kesin karar verdinmi..
ceydanın boyuda kilosuda çok iyibüyümüş kuzu:)
diğer topiğede yazmıştım :)
kızlar lila yı merak ettim kontrole gidicekdi bidaha yazmadı..teli var olmazsa arıycam yarınn
3 aydır biriken ütülerimi yapmaya koyuldum sonunda! offff... eşim de diyor sen yapma ben yaparım ama, 3 aydır da aynı şeyi diyodu :) ütü masasını kurdum oturma odamıza, oturarak yapıcam inşaallah... hiçte biticek gibi diil ama, gide gele yapıcam artık az az...
çok şkürler olsun cnm....senin annen neredeki sen neredesin 3 saat dedin şaşırdım...
ya işte ben istemedim gitmek bişi olur her an oldu olcak tereddtte kalırım diye gitmek istemedim
her 1 saatte mola verecekmişiz falan beni kandırmaya çalıştı ama kandıramadı işte kocişim
yaa ne diyosun ne zamandı onun kontrolü?
günaydııın.. ay benim uyku krizlerim geri geldi 2 gecedir 9da yatıyorumen sevdiğim dizi vardı dün ay gözlerim kapandı 10dk. bakamadım..
şükür lekelenmem kesildi gibi dün akşamüstünden beri hiç yok zaten öyle çamaşırıma gelecek kadar bir kere oldu 2-3 kere de silerken fark etmiştim neyse şimdi yok. haftaya da salı filan gel dedi dün doktorla konuştum alışmışım ya her ctesi görmeye salı uzak geliyor şimdi :)))
annemle aynı yerdeyiz yazları edirne tarafında 15 ağustosta dönücek ama bu sefer ..:)))bizde gidiyoduk her yaz 1 ay kalıyodum ben ama bu sefer korkudan gidemedim bide sıcaklık 38 dereceymişş..
lilanın kontrolü 3 4 gün falan önceydi sancım var falanda demişti ya çok merak ettim arıycamda ama bi garip olmaz heralde
yok için rahat olsun öyle bir sistemi varmış ki vücudumuzun biz bişey yemesek bile bebekler alacağını alıyormuş ondan sonra kalandan idare edebilmek için de metabolizmamız yavaşlıyormuş. yani aslında gebelikte aldığımız vitaminleri şunları bunları bebek beslensin diye değil bizim depolarımız yerinde kalsın diye kullanıyoruz
biz geldiiikkkk...
canım bu çekmeler falan magnezyum eksikliğinden olabilir
bide demir hapına ben kansızlığım olduğundan 10 haftadan sonra başladım
elevitle omega 3 kullanıyırum ayrıca
ya ne zor alahtan eşin doktor ama branşı değilse oda pek bişey anlamaz sanırım daha nekadar ordasın allah yardımcın olsun.
bel ağrısından bende çektim hatta doktorum 2 günlük makattan atılan fitil verdi sadece 2 gün kullan dedi mecbur kullandım tutulmuştum çünkü aama allahtan kesildi ağrılarım inyllh seninkide geçer biranevvell.
canım hava nasıl bilmiyorum ama sıcaksa boşvır yapma ya da akşam serinleyince yap..
gözünaydın her zaman seninle , benimki seninkinden şişko galiba,, bizde dün gittik doktora 32+2 iken, 1.5-2 hafta önde görünüo ve kilosu 2300 gr mış boyu ayaklar çekik olduğu için ölçemioruz dedi ama bacak boyu gayet iyi dedi, ilk defa nst ye girdik ona da gayet güzel dedi acaba şöle biş oluomudur biiomusunuz hani haftası öde ya 35 falan görünüoruz zamanından daha önce almak isterler mi fazla büyümesin die yani hangi hafataya görre doğum olayı olur adete göre mi ultrasona göre mi?
ayşe arkadaşım bizi 33 hafta olarak güncelleyebilir misin teşekkür edrim
Merhaba kızlar , nasılsınız?
Maşallah göbüşleride bebişleride büyütmüşsünüz..
Beni soracak olursanız eşim tedavide , 6 ay bitti 7. aya girdik ..
Menegon iğne kullandı eşim ..
Önümüzdeki ay , artık klomenle yumurta takibine başlayacağız..
3 ay deneyeceğim , 3 ayın sonunda doğal gebelik olmazsa , Rabbimin izni ile kışa tüp bebek düşünüyorum ...
Diğer tüp bebek denememle arasına tam 1 yıl girmiş oluyor , gayet makul bir süre ..
Dahada uzatmak istemiyorum , önümüzdeki ay 4. evlilik senem dolmuş olucak ...
İnşş doğal gelirde bebeğim ,annesini daha fazla üzmez..
Hepinizi kocaman öpüyorum canlarım ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?