Pozitif Sonuç Alıp Bebeğiyle Bekleyenler

maşallah size
ay az kalmış senin sezeryan mı olacaktı neye karar verdin en son

canım,kaç haftalık hamilesin? bu testi neden yaptırdın? ben de ikizlere hamileyim, 9+2 haftalığız. sen yazınca tedirgin oldum
merhaba bende bu testten yaptırdım , bunun adı trombofili paneli (yada pıhtılaşma testi diyelim) arkasşımızın yazdığı mutasyonlar normal, heterezigot veya homozigot oluo bildiğim kadarıyla homozigor olnlar daha kuvvetli bi pıhtılaşmanın varlığını gösterio, pıhtılaşmanın varlığı ise şöle bişeye yol açabilio;
gebeliğin 12. haftasına kadar bebğin kalbinin durmasına yolaçabilio (çünkü bebeği beslyen kılcal damarlarda kan pıhtılaşıo ve damarlar tıkanı dolayısıyla kan akışı olmuo ve sonuç kalp durması), maalesef ki çoğu doktor bunu ,lk gebeliklerde yapmıo illa bir kaç düşük hikayesi sonucu yapıolar. ben bu olayı bildiğim için doktorumla konuştuğumda iki üç düşükten sonra yapıoruz demişti bende özelde yaptırdım bu sorun çıktı şimdi de iğne kullanıorum yaptırmasaydımbelki kötü sonuçlarla karşılaşabilcektim istersen sende tedbiren yaptırabilrsin

ya ne zor alahtan eşin doktor ama branşı değilse oda pek bişey anlamaz sanırım daha nekadar ordasın allah yardımcın olsun.
bel ağrısından bende çektim hatta doktorum 2 günlük makattan atılan fitil verdi sadece 2 gün kullan dedi mecbur kullandım tutulmuştum çünkü aama allahtan kesildi ağrılarım inyllh seninkide geçer biranevvell.

Son düzenleme:

canım başatan aşağa okuduğum herşeye maşallahhşükür bebeğinin yüzünüde görmüşsün inşllh bende görürüm..ne diyosun 3 saat gidilirmi bizde annemin yanına gitmek istedik oda 3 saat ama yerleşim yerlerinin arası çok uzak bi sancı tutsa silivriden çorluya yolda doğururm korkudann:))seneye bol bol gidersininz inşllhh..
doğum şekline kesin karar verdinmi..
ceydanın boyuda kilosuda çok iyibüyümüş kuzu:)
diğer topiğede yazmıştım :)

çok şkürler olsun cnm....senin annen neredeki sen neredesin 3 saat dedin şaşırdım...
ya işte ben istemedim gitmek bişi olur her an oldu olcak tereddtte kalırım diye gitmek istemedim
her 1 saatte mola verecekmişiz falan beni kandırmaya çalıştı ama kandıramadı işte kocişim
kızlar lila yı merak ettim kontrole gidicekdi bidaha yazmadı..teli var olmazsa arıycam yarınn

yaa ne diyosun ne zamandı onun kontrolü?

canım hava nasıl bilmiyorum ama sıcaksa boşvır yapma ya da akşam serinleyince yap..

annemle aynı yerdeyiz yazları edirne tarafında 15 ağustosta dönücek ama bu sefer ..:)))bizde gidiyoduk her yaz 1 ay kalıyodum ben ama bu sefer korkudan gidemedim bide sıcaklık 38 dereceymişş..

lilanın kontrolü 3 4 gün falan önceydi sancım var falanda demişti ya çok merak ettim arıycamda ama bi garip olmaz heralde

meleğini bekleyenler
isim ------- gidilen merkez------ ----- --gebelik haftası------kız/erkek----isim-----

1-)tahmer-----------------umut tüp bebek--------------12.hafta
2-)sizofren_ev_kedisi-------medicalpark-----------------10.haftası
3-) gozdemmmmmm--------Doğal gebelik----------------29.hafta----------ERKEK
4-) byn_zeynep------------Avrupa şafak hast-----------14.hafta ---------Erkek
5-) herzaman_seninle-------Memorial okmeydanı---------36.hafta ---------KIZ---------Ceyda
judith_mc--------------umut tüp bebek-------------24.hafta----------KIZ
9-) prizeprize-------------Ankara genart---------------28.hafta----------ERKEK
10-) dilek23_41------------Medicıne hos. asy.-----------20.hafta ---------ERKEK
11-) Ayşe_URL-------------NORMAL GEBELİK-------------13.hafta
12-) pares83--------------çamlıca medıcana-------------9.hafta----------KIZ-----ARYA*
13-) gulumgulum-----------Anatolia tüp bebek -----------22.hafta--------ERKEK
14-) minikmucizem---------ankara tüp bebek -------------22.hafta--------KIZ
15-) leydim84--------------------------------------------21.Hafta--------kız
16-) htcyldz --------------Umut tüp bebek --------------16. hafta
17-) zeynepela------------Bursa acıbadem --------------30.hafta----------kız
1 nilu------------------ Maya tüp bebek--------------18.hafta-------ikiz erkek
19-) handesb0------------Koza tüp bebek bursa---------16.hafta-----1KIZ--1ERKEK
20-) lila3146 -------------Eurofertil tüp bebek -----------30.hafta
21-)rudi------------------brükseltüp bebek--------------17.hafta------1KIZ--1ERKEK
22-)evoevo--------------NORMAL GEBELİK---------------13.hafta
23-)kelebekgs-----------MEMORİAL TÜP BEBEK-----------9.hafta
24-)ezgi0312------------umut tüp bebek-----------------11.hafta
25-)sena81--------------Memorial------------------------9.hafta
26-)Bella_83-------------Kadıköy Şifa---------------------21.hafta-----KIZ
27-)burcusafak08-------Avrupa Şafak Hst.----------------31.hafta------KIZ---Zeynep Ece
2acayi--------------Bursa Tüp Bebek Mrk.-------------6.hafta

Son düzenleme:

aman kanaman kesilmiş çok şükür ..uyu dinlen işte ne güzel hemde bebişinde büyüsünn sende sıcağı anlamazsın.

msj at istersen....

haklısın, inşallah yolundadır herşey...
bu arada biz de 13+0 yaniiii 14. haftadayız canım:)

Ayyyy maşallah yaaa... Hayırlısıyla kavuşursunuz inşallah sağlıkla...

canım bu çekmeler falan magnezyum eksikliğinden olabilir
bide demir hapına ben kansızlığım olduğundan 10 haftadan sonra başladım
elevitle omega 3 kullanıyırum ayrıca

anladım tatlım. olabilir tabi... ama nedense hep ayakta kalınca oluyo ya, tedirgin oluyorum ister istemez. diğer ilaçları da danışıcam. en azından eşime arkadaşlarına sordurtucam. napiim....

branşı diil canım. ama naparsın işte, buna da şükür tabi. bi sınava girdi eşim. eğer onu kazanırsak, şehir merkezi olan bi yere taşınıcaz. sonuç 2 haftaya belli olucak. bakalım böyle de taşınmak zor olur ama, yeter ki taşınalım da buralardan, hiç gözümde büyütmüyorum... hayırlısı olur inşallah, dua edin nolur...

canım hava nasıl bilmiyorum ama sıcaksa boşvır yapma ya da akşam serinleyince yap..

hava serin canım. camı açınca üşütüyo :) bugünlük nevresimleri havluları ütüledim. yarına da tşört, gömlek falan inşallah... yavaş yavaş olucak. baya birikti çünkü...

gözünaydın her zaman seninle , benimki seninkinden şişko galiba,, bizde dün gittik doktora 32+2 iken, 1.5-2 hafta önde görünüo ve kilosu 2300 gr mış boyu ayaklar çekik olduğu için ölçemioruz dedi ama bacak boyu gayet iyi dedi, ilk defa nst ye girdik ona da gayet güzel dedi acaba şöle biş oluomudur biiomusunuz hani haftası öde ya 35 falan görünüoruz zamanından daha önce almak isterler mi fazla büyümesin die yani hangi hafataya görre doğum olayı olur adete göre mi ultrasona göre mi?

ayşe arkadaşım bizi 33 hafta olarak güncelleyebilir misin teşekkür edrim

meleğini bekleyenler
isim ------- gidilen merkez------ ----- --gebelik haftası------kız/erkek----isim-----

1-)tahmer-----------------umut tüp bebek--------------12.hafta
2-)sizofren_ev_kedisi-------medicalpark-----------------14.haftası
3-) gozdemmmmmm--------Doğal gebelik----------------29.hafta----------ERKEK
4-) byn_zeynep------------Avrupa şafak hast-----------14.hafta ---------Erkek
5-) herzaman_seninle-------Memorial okmeydanı---------36.hafta ---------KIZ---------Ceyda
judith_mc--------------umut tüp bebek-------------24.hafta----------KIZ
9-) prizeprize-------------Ankara genart---------------33.hafta----------ERKEK
10-) dilek23_41------------Medicıne hos. asy.-----------20.hafta ---------ERKEK
11-) Ayşe_URL-------------NORMAL GEBELİK-------------13.hafta
12-) pares83--------------çamlıca medıcana-------------9.hafta----------KIZ-----ARYA*
13-) gulumgulum-----------Anatolia tüp bebek -----------22.hafta--------ERKEK
14-) minikmucizem---------ankara tüp bebek -------------22.hafta--------KIZ
15-) leydim84--------------------------------------------21.Hafta--------kız
16-) htcyldz --------------Umut tüp bebek --------------16. hafta
17-) zeynepela------------Bursa acıbadem --------------30.hafta----------kız
1 nilu------------------ Maya tüp bebek--------------18.hafta-------ikiz erkek
19-) handesb0------------Koza tüp bebek bursa---------16.hafta-----1KIZ--1ERKEK
20-) lila3146 -------------Eurofertil tüp bebek -----------30.hafta
21-)rudi------------------brükseltüp bebek--------------17.hafta------1KIZ--1ERKEK
22-)evoevo--------------NORMAL GEBELİK---------------13.hafta
23-)kelebekgs-----------MEMORİAL TÜP BEBEK-----------9.hafta
24-)ezgi0312------------umut tüp bebek-----------------11.hafta
25-)sena81--------------Memorial------------------------9.hafta
26-)Bella_83-------------Kadıköy Şifa---------------------21.hafta-----KIZ
27-)burcusafak08-------Avrupa Şafak Hst.----------------31.hafta------KIZ---Zeynep Ece
2acayi--------------Bursa Tüp Bebek Mrk.-------------6.hafta

cnm benim bebişim hiç önde olmadı geride oldu ama önde olmadı o yüzden haftasıyla uyumlu gidiyoruz ve haftasına göre herşeyimiz normal şükürler olsun
senin sorduğun soruya gelince şuan için bişi demek imkansız ama eğer 4ü bulursa doğum haftalarına yakın sadece sezeryan yaparlar normal yapmazlar bebek için tehlike olmasın diye
adete göre doğum olayı olur sezeryan olursa 1 2 hafta önce olur doğum
bu arada dr unu sana vrdiği kağıtta fl değeri vardı onu 7 ile çarparsan boyunu hesaplamış olursun...

Merhaba kızlar , nasılsınız?
Maşallah göbüşleride bebişleride büyütmüşsünüz..
Beni soracak olursanız eşim tedavide , 6 ay bitti 7. aya girdik ..
Menegon iğne kullandı eşim ..
Önümüzdeki ay , artık klomenle yumurta takibine başlayacağız..
3 ay deneyeceğim , 3 ayın sonunda doğal gebelik olmazsa , Rabbimin izni ile kışa tüp bebek düşünüyorum ...
Diğer tüp bebek denememle arasına tam 1 yıl girmiş oluyor , gayet makul bir süre ..
Dahada uzatmak istemiyorum , önümüzdeki ay 4. evlilik senem dolmuş olucak ...
İnşş doğal gelirde bebeğim ,annesini daha fazla üzmez..
Hepinizi kocaman öpüyorum canlarım ..

bilgemmmm
cnmmm varya çok merak ettim seni hele şu son 1 haftadır
sana özelden msj atacaktım ama nikini doğru yazamadım bilemedim tam yanlış gitmesin diede gönderemedim
inş eşinin tedavisi gzel sonuç verir cnm vede tüpe gerekkalmadan bebişin gelir
tüp olsada inş en kısa zamanda ilk tedavinde bebeğin meleğin tutunur cnm sana
ilk ayımızı senle beraber geçiriyoduk hep konuşurduk kısmet böyleymiş cnm
ALLAHın verdiğinin önüne geçilemiyo ne yazıkki
ama ben inanıyorum ilk tedavinde hamiş kalacaksın içimede doğdu kız hadi hayırlısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…