Pozitif Sonuç Alıp Bebeğiyle Bekleyenler

bilgemcim inşllh doğal yollarla hamile kalırsın arkadaşım allahın izniylede bebeğinin kucağına alırsın ..bende seni kocaman kocaman öpüyorummüjdeli haber vereceğin günü bekliyorumm..

kızlar biz geldik kontrolden :) çok şükür bebişim sağlıklıymış ama hala kafasıyla annesinin damarlarına baskı yapıyo :) doktor lekelenmelerimin normal olduğunu söyledi bebek büyüdükçe geçecekmiş.progestana devam edicez.bu arada büyük ihtimalle cimcime kızımız geliyo :))

ooo ne güzel bi cimcime daha geliyooo
gözünüzaydın cnm...
lekelenmelerin ne renk cnm pütürlümü yoksa sıvı adet sonu gibimi
pütürlüyse kullandığım progesteron jelede bağlı olabilir....

ooo ne güzel bi cimcime daha geliyooo
gözünüzaydın cnm...
lekelenmelerin ne renk cnm pütürlümü yoksa sıvı adet sonu gibimi
pütürlüyse kullandığım progesteron jelede bağlı olabilir....

saol cnm darısı bekleyenlere inş.
lekelenmelerim koyu kahve adet sonu gibi cnm.progestanı ben hap şeklinde kullanıyorum.ayrıntılı şekilde gösterdi bugün doktorum neden kaynaklandığını bebiş kafasıyla kılcal damarlara baskı yapıyodu resmen :) aşağıda olduğu içinmiş,zamanla büyüdükçe yukarı çıkacak ve lekelenmen kalmayacak dedi cnm.

aynı bendeki kanama şekli
ama benimkiler çok yoğun oluyodu
adet kanamasından bile fazla çeşme gibi akıyodu
inş lekelenme ile son bulur seninki

Kizlar mrb ara. Buldum yazayim dedim asminim sari lik oldu cok sukur biraz azaldi cok sukur iyi gidiyoruz cok guzel bir Duygu rabbim herkeze taddirsin
ok herkeze Bol s lm siradaki dogum yapacak kardesime saglik ve tez zamanda melegiyle kavusma ve Bol cen net kokusu diliyorum

meleğini bekleyenler
isim ------- gidilen merkez------ ----- --gebelik haftası------kız/erkek----isim-----

1-)tahmer-----------------umut tüp bebek--------------12.hafta
2-)sizofren_ev_kedisi-------medicalpark-----------------14.haftası
3-) gozdemmmmmm--------Doğal gebelik----------------29.hafta----------ERKEK
4-) byn_zeynep------------Avrupa şafak hast-----------14.hafta ---------Erkek
5-) herzaman_seninle-------Memorial okmeydanı---------36.hafta ---------KIZ---------Ceyda
judith_mc--------------umut tüp bebek-------------24.hafta----------KIZ
9-) prizeprize-------------Ankara genart---------------33.hafta----------ERKEK
10-) dilek23_41------------Medicıne hos. asy.-----------20.hafta ---------ERKEK
11-) Ayşe_URL-------------NORMAL GEBELİK-------------13.hafta
12-) pares83--------------çamlıca medıcana-------------9.hafta----------KIZ-----ARYA*
13-) gulumgulum-----------Anatolia tüp bebek -----------22.hafta--------ERKEK
14-) minikmucizem---------ankara tüp bebek -------------22.hafta--------KIZ
15-) leydim84--------------------------------------------21.Hafta--------kız
16-) htcyldz --------------Umut tüp bebek --------------16. hafta
17-) zeynepela------------Bursa acıbadem --------------30.hafta----------kız
1 nilu------------------ Maya tüp bebek--------------18.hafta-------ikiz erkek
19-) handesb0------------Koza tüp bebek bursa---------16.hafta-----1KIZ--1ERKEK
20-) lila3146 -------------Eurofertil tüp bebek -----------30.hafta
21-)rudi------------------brükseltüp bebek--------------17.hafta------1KIZ--1ERKEK
22-)evoevo--------------NORMAL GEBELİK---------------13.hafta
23-)kelebekgs-----------MEMORİAL TÜP BEBEK-----------12.hafta
24-)ezgi0312------------umut tüp bebek-----------------11.hafta
25-)sena81--------------Memorial------------------------9.hafta
26-)Bella_83-------------Kadıköy Şifa---------------------21.hafta-----KIZ
27-)burcusafak08-------Avrupa Şafak Hst.----------------31.hafta------KIZ---Zeynep Ece
2acayi--------------Bursa Tüp Bebek Mrk.-------------6.hafta

Günaydın herkese!
İyisinizdir umarım...

Benim bu gece sağ kasığımda sancılar oldu ve hala ara ara oluyor... Neden olur acaba ya? çok moralim bozuk... korkuyorum((

Günaydın herkese!
İyisinizdir umarım...

Benim bu gece sağ kasığımda sancılar oldu ve hala ara ara oluyor... Neden olur acaba ya? çok moralim bozuk... korkuyorum((

günaydın canım ..gaz yapmış olabilirmi çünkü benimde olmuştu bi sızı sadece kasığıma giriyodu doktoru aramıştım gazdır dedi 2gün sürdü ara ara ama geçti sonra çok şükür..
hatta yediklerimi sordu karpuz falanmı yedin diye evet dedim tamam korkma demişti..umarım seninde öyledir.
doktor yok ama tüp yaptırdığın doktoru arasana arayabiliyosan.

dün hiç iştahım yoktu. doğru düzgün yemek bile yemedim. gaz yapıcak bişiy de yemedim ki...
şimdi eşimi arayıp diycem, danışsın tanıdığı doktorlara... çok keyifsizim. hep aklım orda. görmedim ya bi de 2 haftaya yakındır yavrularımızı, iyice tedirginim ((

Bursa jinemed tüp bebek merkezi 15+3 cinsiyet haftaya perşembe belli olacak İNŞALLAH. Ayse_URL benide eklermisin buradaki listeyede ekleneyim.

Son düzenleme:

belkide bebekler büyüyo tabi rahimde e neoluyo kasılmalar hissediyyosun.tedirgin olma hiç ..

Günaydın herkese!
İyisinizdir umarım...

kasık ağrısı normal be tatlım benim başından beri var rahim genişlemeye çalıştıkça yumurtalıkların leğen kemiğinle rahmin arasında sıkışıyor ondan oluyor dedi doktor bana üzme kendini
geçen gün kıvrandım biliyorsun muayenehaneyi açtırdım doktora önemli değil sert bir yerde düz yat dedi dinlen mutlaka dedi

Bursa jinemed tüp bebek merkezi 15+3 cinsiyet haftaya perşembe belli olacak İNŞALLAH. Ayse_URL benide eklermisin buradaki listeyede ekleneyim.

oo ne çok bursalı olduk :)) tamam yazarım.

meleğini bekleyenler
isim ------- gidilen merkez------ ----- --gebelik haftası------kız/erkek----isim-----

1-)tahmer-----------------umut tüp bebek--------------12.hafta
2-)sizofren_ev_kedisi-------medicalpark-----------------14.haftası
3-) gozdemmmmmm--------Doğal gebelik----------------29.hafta----------ERKEK
4-) byn_zeynep------------Avrupa şafak hast-----------14.hafta ---------Erkek
5-) herzaman_seninle-------Memorial okmeydanı---------36.hafta ---------KIZ---------Ceyda
judith_mc--------------umut tüp bebek-------------24.hafta----------KIZ
9-) prizeprize-------------Ankara genart---------------33.hafta----------ERKEK
10-) dilek23_41------------Medicıne hos. asy.-----------20.hafta ---------ERKEK
11-) Ayşe_URL-------------NORMAL GEBELİK-------------13.hafta
12-) pares83--------------çamlıca medıcana-------------9.hafta----------KIZ-----ARYA*
13-) gulumgulum-----------Anatolia tüp bebek -----------22.hafta--------ERKEK
14-) minikmucizem---------ankara tüp bebek -------------22.hafta--------KIZ
15-) leydim84--------------------------------------------21.Hafta--------kız
16-) htcyldz --------------Umut tüp bebek --------------16. hafta
17-) zeynepela------------Bursa acıbadem --------------30.hafta----------kız
1 nilu------------------ Maya tüp bebek--------------18.hafta-------ikiz erkek
19-) handesb0------------Koza tüp bebek bursa---------16.hafta-----1KIZ--1ERKEK
20-) lila3146 -------------Eurofertil tüp bebek -----------30.hafta
21-)rudi------------------brükseltüp bebek--------------17.hafta------1KIZ--1ERKEK
22-)evoevo--------------NORMAL GEBELİK---------------13.hafta
23-)kelebekgs-----------MEMORİAL TÜP BEBEK-----------12.hafta
24-)ezgi0312------------umut tüp bebek-----------------11.hafta
25-)sena81--------------Memorial------------------------9.hafta
26-)Bella_83-------------Kadıköy Şifa---------------------21.hafta-----KIZ
27-)burcusafak08-------Avrupa Şafak Hst.--------------31.hafta------KIZ---Zeynep Ece
2acayi--------------Bursa Tüp Bebek Mrk.-------------6.hafta
29-)ST_MANOLYA------Bursa Jinemed-------------------16.hafta

belkide bebekler büyüyo tabi rahimde e neoluyo kasılmalar hissediyyosun.tedirgin olma hiç ..

Öyle midir ki :) inşallah büyüyolardır, herşey yolundadır da, o sebeptir bu ağrılara... sağol tatlım ya...

ya esasında okumuştum netten, kitaptan vs.. bu hafta olabilirmiş kasık ağrısı. ama, hiç başıma gelmemişti daha evvel. ondan çok gerildim...
geçer inşallah... biraz dinlendim. sanki daha iyiyim :)

çok sağol canım ya...

Son düzenleme:
Merhaba arkadaşlar nasılsınız bişey sorcaktım sizlere bugün 6+5 olduk dün akşam tuvalete gittiğimde kahverengi bir akıntı aktığını gördüm ve çok korktum acaba bebeğim düştümü sizce aranızda böyle bişey yaşayan varmı ne olur cevap bekliyorum çok endişeliyim bir kere aktı ondan sonrada bişey gelmedi :18:

6+3 iken bendende açık pembe akıntı gelmişti ama bir şey olmadı ALLAH'a şükür. Seninkinede bir şey olmaz İNŞALLAH ama korkma doktorum bana kahve rengi lekelenmeler olabilir gebeliğin her evresinde önemli değil korkma demişti. Daha sonra 7+5'te muayene olduğumda rahimde kanlanma vardı ve proluton depot ampül verdi haftada bir ALLAH'a şükür ki bir daha öyle bir sorun yaşamadım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…