kıyamam sanaa ay ben senin nickini de çok seviyorum ya baştan beri biraz da ondan sanırım kıyamıyorum sana hiç, korkma sen aklına takılan bişey olursa da bana söyle arar doktorumu sorarım.Öyle midir ki :) inşallah büyüyolardır, herşey yolundadır da, o sebeptir bu ağrılara... sağol tatlım ya...
ya esasında okumuştum netten, kitaptan vs.. bu hafta olabilirmiş kasık ağrısı. ama, hiç başıma gelmemişti daha evvel. ondan çok gerildim...
geçer inşallah... biraz dinlendim. sanki daha iyiyim :)
çok sağol canım ya...
ay sana da kıyamam neden yokmuş keyfin sıcaktan mı?mrb kızlar...
liladan hbr yokmu hala yaaaa
burcu sende numarası varmış bi ulaşsana merak ettik...
bende bugün keyifizim biraz...
6+3 iken bendende açık pembe akıntı gelmişti ama bir şey olmadı ALLAH'a şükür. Seninkinede bir şey olmaz İNŞALLAH ama korkma doktorum bana kahve rengi lekelenmeler olabilir gebeliğin her evresinde önemli değil korkma demişti. Daha sonra 7+5'te muayene olduğumda rahimde kanlanma vardı ve proluton depot ampül verdi haftada bir ALLAH'a şükür ki bir daha öyle bir sorun yaşamadım.
Sağol canım yaa içimi rahatlattın inşallah bişey olmamştır çarşamba dr gitcem kalp atışını duymaya inş.. duyarım bakalım birde proluton depot iğnesi bende kullandım ama sadece 6 hafta kullandrdı dr bana haftada 1 kere bu hafta kes dedi doktor niye ben az kullandım genelde duyduğuma göre 4 veya 5 ay kullanıldğını biliyorum doktra sormadmda
kıyamam sanaa ay ben senin nickini de çok seviyorum ya baştan beri biraz da ondan sanırım kıyamıyorum sana hiç, korkma sen aklına takılan bişey olursa da bana söyle arar doktorumu sorarım.
ay sana da kıyamam neden yokmuş keyfin sıcaktan mı?
havalardan etkili cnm yaa sıcağa dayanamıyorum artık
klimayıda açıyorum onada uyuzum hep çarpıyo beni hassas bünyem var
eşimle maskoya gidecektik sabahtan bizim bebiş odasının takımı aynasını yaptırmaya ama halsizdim fena gidemedik
akaşam doğru iyi olursam gideriz dedik
sen nasılsın bugün varmı istifra....
dn bebek odamızın tülü takıldı o eksiğimizden kurtulduk
e şekerdende bebek çikolatası sipraiş ettim dün oda yarın gelcekmiş kargodaymış
aslında mutluyum eksiklerim azalıyo ama halsizim epey..
ALLAH'ın izni ile birşey olmamıştır. Kalp atışlarınıda duyarsın İNŞALLAH kontrolünde. Ben ilk kontrolümden sonra başladım proluton depota yani 7+5 ten şimdi 15+3 haftalığız çok şükür hala haftada bir kullanıyorum kontrollerimde doktora soruyorum ne kadar zaman kullanıcam diye ay olarak birşey demiyor ama bebek bayağı büyüyene kadar diyor. her doktor farklı tedavi yöntemi uyguluyor canım benim gittiğinde sor doktoruna tedirgin olduğun şeyleri için rahatlasın. Hayırlı haberlerle İNŞALLAH. Perşembede ben gidicem kontrole ALLAHIN izni ile gösterirse cinsiyetinide görücez İNŞALLAH.
kıyamam sanaa ay ben senin nickini de çok seviyorum ya baştan beri biraz da ondan sanırım kıyamıyorum sana hiç, korkma sen aklına takılan bişey olursa da bana söyle arar doktorumu sorarım.
ay sana da kıyamam neden yokmuş keyfin sıcaktan mı?
havalardan etkili cnm yaa sıcağa dayanamıyorum artık
klimayıda açıyorum onada uyuzum hep çarpıyo beni hassas bünyem var
eşimle maskoya gidecektik sabahtan bizim bebiş odasının takımı aynasını yaptırmaya ama halsizdim fena gidemedik
akaşam doğru iyi olursam gideriz dedik
sen nasılsın bugün varmı istifra....
dn bebek odamızın tülü takıldı o eksiğimizden kurtulduk
e şekerdende bebek çikolatası sipraiş ettim dün oda yarın gelcekmiş kargodaymış
aslında mutluyum eksiklerim azalıyo ama halsizim epey..
bugün iyiyim şükür en son dün akşam çıkarttım normalde yediğimin yarısı kadar yersem bişey olmuyor.
valla sıcağa ben bile dayanmıyorum seni tahmin edebilirim Allah yardımcın olsun..
nereden sipariş ettin netten mi? adersini versene bakayım çok hoşuma gidiyor onlara bakmak.
cnm benim bende senin haftalarında hatta daha gerilerdeyken doğum yapacakların yazdıklarına çok özenirdim acaba bizede nasip olacakmı diyeçok sağol canım benim. İnan bi tek siz varsınız zaten paylaştığım. yakınımda ne ailem var, ne de arkadaşım. zaten doktor da yok :) herşeyim siz oldunuz valla... İyi ki varsınız...
senin yaşadığın heycanları biz de yaşarız inşallah... öyle hoşuma gidiyo ki yazdıklarını okudukça. Rabbim sıkıntısız tamamına erdirsin.
Bu arada, okuyorum diyorum bu kız neden moskovaya gidicekmiş ki :) sonradan çaktım; masko :))) nasıl gülüyorum kendi saflığıma... iyice sulandı beynim...
sende az az sık sık ye cnm o zaman...
evet netten sipariş verdim cnm..hastanede dağıtıcam bu aldıklarımı
mevlüttede Allah kısmet ederse tabi biblolu şekerleme yaptıracağım kısmetse..
E-şeker, Logo Baskılı Bonbon Şeker, Bebek Çikolataları, Logolu Çikolata
gir bak
ben 201 202 nolu üründen sipariş verdim iki kutu 72 lik adetten...
bakalım beğenecenmi?
cnm benim bende senin haftalarında hatta daha gerilerdeyken doğum yapacakların yazdıklarına çok özenirdim acaba bizede nasip olacakmı diye
seni çok ,iyi anlayabiliyorum...
moskova haa bak bende güldüm şimdi...
hamilelikte beyin küçülüyomuş bide biliyomusun
ama doğumdan sonra eski haline dönüyomuş
çok sağol canım benim. İnan bi tek siz varsınız zaten paylaştığım. yakınımda ne ailem var, ne de arkadaşım. zaten doktor da yok :) herşeyim siz oldunuz valla... İyi ki varsınız...
senin yaşadığın heycanları biz de yaşarız inşallah... öyle hoşuma gidiyo ki yazdıklarını okudukça. Rabbim sıkıntısız tamamına erdirsin.
Bu arada, okuyorum diyorum bu kız neden moskovaya gidicekmiş ki :) sonradan çaktım; masko :))) nasıl gülüyorum kendi saflığıma... iyice sulandı beynim...
ayyyyy ben bayıldım bunlaraaaa :) şahaneler yahu!
Acaba ikizler için özel mi sipariş alırlar :)))
zaten ota moka ağlıyorum yazmayın böyle şeyler koyvercem çeşmeleri şimdi...
isterseniz isimde yazılıyo ama kağıdı atılacağı için ben yazdırmadım özel istek yaparlar belki ikizler için görüşürsün cnm
evet iyi düşünmüşsün canım. atılıcak şeyde meleğinin ismi niye olsun ki?
Hastane çikolatasını yaptırırız inşallah ta,,, mevlit için inşallah o zaman nolurum bilmem ama, kendi ellerimle yapmak istiyorum...
ayhh ayhhh.. hele bi gelse de o günler hayırlısıyla...
Ah canım, ağlamayı sorma zaten :) eşim diyo ne alıngan bişiy oldun! napim ama, birazcıkta böyle çeksinler bizi. kolay diil, can taşıyoruz burda kaç tane :)))
mevlüt için 2 bebekle mevlüt süsü yapabilirsen ne mutlu sana...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?