Pozitif Sonuç Alıp Bebeğiyle Bekleyenler

mevlüt için 2 bebekle mevlüt süsü yapabilirsen ne mutlu sana...

diyorum ya, bu şimdiki düşüncem. o zaman naparım bilmem :)

e yani olcak o kadar nazımız hamileliğin şanındandır :)) bir gece de bişeyler aldırmaya göndericem az daha geçsin bakalım

Onu yapmadan geçmemek lazım tabi :) ne istenir ki? herşey de var artık. eskisi gibi diil. nette bile aşeriyorum diye site yapmışlar. herşey satılıyo :)

böyle çiftli patikler falan oluyor bazı yerlerde var ikiz bebek için ayrı şeyler

Yaaaa ben senin dediğin sitedeki BC-05 kodlu olana bayıldııım! Bundan istiyoruuum :)))

ben artvinliyim canım bursaya evliyim çok çabuk geçiyor ama hiç geçmiyecekmiş gibi geliyor hayırlısıyla sağlıklısıyla yol alalım İNŞALLAH hep dua ediyorum cümlemize.

Yaaaa ben senin dediğin sitedeki BC-05 kodlu olana bayıldııım! Bundan istiyoruuum :)))

ben de bc-68 i sevdim.. burada geçen bebek fuarı vardı bir bebek odası beğendim her yeri uğur böcekli halısı perdesi yatak takımı dolap sapları filan bir de sepet yapmışlar şeker için o da uğur böcekli içine de bu şekerler çok şirin olur :)))

şizaofrencim ıkız oldugu ıcın sana soruyorum sureklıdeprogestan kullanıyomusun sen ?
sımdı yenı doktorumdan geldım.ense kalınlıgı ıcın hersey yolundaymıs ıkısınınde degerlerı olcumlerı yerındeymıs.aklımı toplayamadım hala tam:44: ılaclar verdı ferrum fort,decavit,osteocare,omega 3 ve progestana devam dedı. hatta 35.haftaya kadar kullandırıyorum dedı.cogunda 3 aylıga kadar bılıorum ben ama anlamadım:44:bu kadar ılac bulantımdan bıse yıyemedıgımden sanırım verdı.bıde 3lu tarama yapıcaz ilerde sana dedı ıllakı gerekıyo ıkızlerde dıye.bu konularda yardımcı olursanız sevınırım.11+5 ım bu arada

her zaman seninle, nst ye girdin mi hiç?????Beni doktorum en so 33. haftada gördü,şimdi salı randevum var..Yani 36 da...3 hafta olucak...Geç mi acaba??? Pimpiriklendim şimdi...

merhaba kızlar geçmişi okumadan daldım .. 1 haftadır giremedim bayya ilerlemiş topik .. benim kız gece ile gündüzü ayırmaya çalışıyor tam bu haftalarda .. çok zor çok huysuz bu aralar .. pek fırsat bulamıyorum ..

herzaman seninle canım doğum sırası sana gelmiş sanırım . maşallah ..Allah sağlıkla kucağına versin..
listeyide devretmişsin hayırlısı olsun .. vay bee sitede 3. kişiye devroldu liste ... baya eskidik
listeyi devralan arkadaşa da kolay gelsin ..hamileliği çabucak geçsin inş sağlıkla

Son düzenleme:
gözdem seni yeni gördüm çizelgende şimdi dikkat ettim . ..senin haftan da doğuma dayanmış artık .daha dün gibi ham,ileliğinin ilk günlerini yazıyordun . sana uzun geçse de sonran unutuluyor .. dönüp bakınca su gibi geliyor insana . sağlıkla güzel haberlerini alırız inş ..

29-)nurtencb------------bahçeci kliniği-------------------7. hafta---------ikizzzzz

Son düzenleme:

Haklısın canım...Şimdi de son günler geçmiyo..Sen bebişinle anlamıyosundur gnleri...Alla h bize de gösterir inşallah.Bebişlerimizi yazışırız....

her zaman seninle, nst ye girdin mi hiç?????Beni doktorum en so 33. haftada gördü,şimdi salı randevum var..Yani 36 da...3 hafta olucak...Geç mi acaba??? Pimpiriklendim şimdi...
evet cnm ben 2 oldu bağlanıyorum nst ye
nst sancı varmı yokmu onu ölçüyo bu sefer senide bağlar büyük ihtimalle
sen sancı bişi hissetmiyosan pimpiriklenme cnm
aramızda 5 gün varmış
sen doğumu nasıl yapacaksın bellimi

evet cnm sıra yaklaştı ve az kaldı heyecan dorukta
odammız ufaktan hazır çantalarımız hazır
günleri geçiriyoruz hayırlısıyla...senin cimcimede epey büymüştür

meleğini bekleyenler
isim ------- gidilen merkez------ ----- --gebelik haftası------kız/erkek----isim-----

1-)tahmer-----------------umut tüp bebek--------------12.hafta
2-)sizofren_ev_kedisi-------medicalpark-----------------14.haftası
3-) gozdemmmmmm--------Doğal gebelik----------------29.hafta----------ERKEK
4-) byn_zeynep------------Avrupa şafak hast-----------14.hafta ---------Erkek
5-) herzaman_seninle-------Memorial okmeydanı---------36.hafta ---------KIZ---------Ceyda
judith_mc--------------umut tüp bebek-------------24.hafta----------KIZ
9-) prizeprize-------------Ankara genart---------------33.hafta----------ERKEK
10-) dilek23_41------------Medicıne hos. asy.-----------20.hafta ---------ERKEK
11-) Ayşe_URL-------------NORMAL GEBELİK-------------13.hafta
12-) pares83--------------çamlıca medıcana-------------9.hafta----------KIZ-----ARYA*
13-) gulumgulum-----------Anatolia tüp bebek -----------22.hafta--------ERKEK
14-) minikmucizem---------ankara tüp bebek -------------22.hafta--------KIZ
15-) leydim84--------------------------------------------21.Hafta--------kız
16-) htcyldz --------------Umut tüp bebek --------------16. hafta
17-) zeynepela------------Bursa acıbadem --------------30.hafta----------kız
1 nilu------------------ Maya tüp bebek--------------18.hafta-------ikiz erkek
19-) handesb0------------Koza tüp bebek bursa---------16.hafta-----1KIZ--1ERKEK
20-) lila3146 -------------Eurofertil tüp bebek -----------30.hafta
21-)rudi------------------brükseltüp bebek--------------17.hafta------1KIZ--1ERKEK
22-)evoevo--------------NORMAL GEBELİK---------------13.hafta
23-)kelebekgs-----------MEMORİAL TÜP BEBEK-----------12.hafta
24-)ezgi0312------------umut tüp bebek-----------------11.hafta
25-)sena81--------------Memorial------------------------9.hafta
26-)Bella_83-------------Kadıköy Şifa---------------------21.hafta-----KIZ
27-)burcusafak08-------Avrupa Şafak Hst.--------------31.hafta------KIZ---Zeynep Ece
2acayi--------------Bursa Tüp Bebek Mrk.-------------6.hafta
29-)ST_MANOLYA------Bursa Jinemed-------------------16.hafta
30-)nurtencb-----------Bahçeci kliniği--------------------7.hafta------İKİZ

Canım benim bebeğim 29. haftadan bu yana ters..dönmedi...Doktor muhtemelen dönmez dedi...Sezeryan gibi görünüyo...Niyeyse normalden de korkuyorum..Senin belli mi???

Haklısın canım...Şimdi de son günler geçmiyo..Sen bebişinle anlamıyosundur gnleri...Alla h bize de gösterir inşallah.Bebişlerimizi yazışırız....

Allah sağlıklı doğumlar nasip etsin kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…