günaydın kızlar nasılsınız? kabus dolu bir gece geçirdim yine sabah da başka bir topikten kötü bir haber alınca aklım başımdan gitti.. duramadım gidip gördüm geldim içim rahatladı ama bu sefer de diyorum acaba delirdim mi ben haftada bir doktora gitmek ne derece doğru? bu kadar pimpirik yapmam çok sağlıksız aklıma laf geçiremiyorum diyorum bak milletin doktoru ayda bir çağırıyor seninki 15te bir yine de kesmiyor deli gibi 2 doktora gidiyorsun hala için rahat değil delisin diyorum kendime..sizce geçer mi bu bir süre sonra?
geçicek tabiki sen hareketlerini hissetmeye bi başla için daha rahat olucak.napalım zor bulduk bebeklerimizi merak ediyoruz hele bide kötü bişey okuyunca dahada telaşlanıyoruz..nekadar mantıklı olan sakin ol desemde bende senin gibi sayılırdım ..
çok öyle detaylı bir muayene olmadı bu sefer ama kıza benziyo dediiii :)))
günaydın kızlar nasılsınız? kabus dolu bir gece geçirdim yine sabah da başka bir topikten kötü bir haber alınca aklım başımdan gitti.. duramadım gidip gördüm geldim içim rahatladı ama bu sefer de diyorum acaba delirdim mi ben haftada bir doktora gitmek ne derece doğru? bu kadar pimpirik yapmam çok sağlıksız aklıma laf geçiremiyorum diyorum bak milletin doktoru ayda bir çağırıyor seninki 15te bir yine de kesmiyor deli gibi 2 doktora gidiyorsun hala için rahat değil delisin diyorum kendime..sizce geçer mi bu bir süre sonra?
slm kızlar nasılsınız biz tatilden erken döndük 1 haftayı tamamlayamadık kızım sıcaktan hep ağladı maalesf(((((((((((((
sizler nasılsınız geçmişi okuyamadım varmı değişiklik sabriyadan haber varmı bebiş gelmişmi sağ sağlim
slm kızlar nasılsınız biz tatilden erken döndük 1 haftayı tamamlayamadık kızım sıcaktan hep ağladı maalesf(((((((((((((
sizler nasılsınız geçmişi okuyamadım varmı değişiklik sabriyadan haber varmı bebiş gelmişmi sağ sağlim
çok öyle detaylı bir muayene olmadı bu sefer ama kıza benziyo dediiii :)))
Eki Görüntüle 229203 Eki Görüntüle 229204 Eki Görüntüle 229205
böyle daha büyük sanırım tanesi 1 1,3 arasıymış
ben midyeli olanı daha çok beğendim :)) kibar duruyo :))
sağol canım benim evet çok sıcaktı yaaaaamerhaba nurcan okadarki sıcak yavruşun napsın..sabriya sağlıkla doğum yapmış yazmıştı bende bukdar biliyorum.
ay ben biberonluları çok seviyorumEki Görüntüle 229203 Eki Görüntüle 229204 Eki Görüntüle 229205
hoşgeldiniz nurcancım :)) havalar gerçekten de çok sıcak daha da ısınacakmış.bende evden çıkamıyorum korkuma :) geçen gün kontrole gittik biz.kızımız geliyor teyzesi :))
şizaofrencim ıkız oldugu ıcın sana soruyorum sureklıdeprogestan kullanıyomusun sen ?
sımdı yenı doktorumdan geldım.ense kalınlıgı ıcın hersey yolundaymıs ıkısınınde degerlerı olcumlerı yerındeymıs.aklımı toplayamadım hala tam:44: ılaclar verdı ferrum fort,decavit,osteocare,omega 3 ve progestana devam dedı. hatta 35.haftaya kadar kullandırıyorum dedı.cogunda 3 aylıga kadar bılıorum ben ama anlamadım:44:bu kadar ılac bulantımdan bıse yıyemedıgımden sanırım verdı.bıde 3lu tarama yapıcaz ilerde sana dedı ıllakı gerekıyo ıkızlerde dıye.bu konularda yardımcı olursanız sevınırım.11+5 ım bu arada
hepsi lavantalı mıknatıslıymış aslında farklı bişey olsun isterdim ama okadar sıcakki çıkıp bakamam gibi geliyo..
acaba hastaneler odayı kendimi süslüyodur blgin var mı
aysecim bizde 16.haftadayız :)
alttakı serıt ı nasıl yapıosunuz acaba?:44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?