Pozitif Sonuç Alıp Bebeğiyle Bekleyenler

günaydın kızlar nasılsınız? kabus dolu bir gece geçirdim yine sabah da başka bir topikten kötü bir haber alınca aklım başımdan gitti.. duramadım gidip gördüm geldim içim rahatladı ama bu sefer de diyorum acaba delirdim mi ben haftada bir doktora gitmek ne derece doğru? bu kadar pimpirik yapmam çok sağlıksız aklıma laf geçiremiyorum diyorum bak milletin doktoru ayda bir çağırıyor seninki 15te bir yine de kesmiyor deli gibi 2 doktora gidiyorsun hala için rahat değil delisin diyorum kendime..sizce geçer mi bu bir süre sonra?

geçicek tabiki sen hareketlerini hissetmeye bi başla için daha rahat olucak.napalım zor bulduk bebeklerimizi merak ediyoruz hele bide kötü bişey okuyunca dahada telaşlanıyoruz..nekadar mantıklı olan sakin ol desemde bende senin gibi sayılırdım ..

çok öyle detaylı bir muayene olmadı bu sefer ama kıza benziyo dediiii :)))

ayşecim ben her hafta gidiyordum biliyorsun bişi olmaz canım takma kafana paran varsa maddi olarak sıkışmıcaksan git gör bunun delilikle alakası yok insan korkuyor ben oğlumu 1 hatayla kaybettim bir hafta da hastalandı valla ben kıpıdamadımmı haftada 2 kere bile gittiğim oldu sen biliyorsun

slm kızlar nasılsınız biz tatilden erken döndük 1 haftayı tamamlayamadık kızım sıcaktan hep ağladı maalesf (((((((((((((
sizler nasılsınız geçmişi okuyamadım varmı değişiklik sabriyadan haber varmı bebiş gelmişmi sağ sağlim

hoşgeldiniz nurcancım :)) havalar gerçekten de çok sıcak daha da ısınacakmış.bende evden çıkamıyorum korkuma :) geçen gün kontrole gittik biz.kızımız geliyor teyzesi :))

merhaba nurcan okadarki sıcak yavruşun napsın..sabriya sağlıkla doğum yapmış yazmıştı bende bukdar biliyorum.

çok öyle detaylı bir muayene olmadı bu sefer ama kıza benziyo dediiii :)))

aysecim cimcimeler geliyo demek peşpeşe hadi hayırlısı bakalım cnm :)) çok okuma başka topikleri ben okumuyorum inanki.yoksa piskopata bağlıyorum.kontrole her gidişimde kötü bir haber alacağım diye ödüm kopuyo sonra.eşimde kızıyo kulağına dayıyo hemen karnıma ben duyuyorum sesini iyi bebiş diyo bana teselli veriyo :))

merhaba nurcan okadarki sıcak yavruşun napsın..sabriya sağlıkla doğum yapmış yazmıştı bende bukdar biliyorum.
sağol canım benim evet çok sıcaktı yaaaaa
ay ben biberonluları çok seviyorum
hoşgeldiniz nurcancım :)) havalar gerçekten de çok sıcak daha da ısınacakmış.bende evden çıkamıyorum korkuma :) geçen gün kontrole gittik biz.kızımız geliyor teyzesi :))

oh oh kızımız geliyor birtane daha he çok hoş :))))))))))

kullanmıyorum canım ben folik asit harici hiç bişiy... ense kalınlığı, 2li testte yaptırmadım. 12. haftada progestanı ve prolutonu clexanı kestik. inşallah önümüzdeki hafta demir ilavesine başlıycam...
benim doktorum yok. hani neyi ne kadar kullanmalıyım diye danıştığımda, tedavi eden doktoruma 12. haftaya kadar demişti ben de öyle yaptım. her doktor farklı biliyosun. doktorun ne derse onu yap.

canım hayrola ya, neden kabus gibi
diğer topikler evet, can sıkıcı oluyor kötü haber alınca... insan çok kötü etkileniyor. elde değil takmamakta. en iyisi fazla okumamak :)
Senin gibi imkanım olsa, ben de giderdim doktora. nolucak sanki. ne güzel işte.. Ahh ahhh... gidebildiğin kadar git. hatta benim yerime de git :)))
Bu arada çok sevindim yaaa.... Kız gibi dedi hee :) oh oh hadi gözümüz aydın. bi kızımız daha olucak. ayyy bizimkiler ne acaba. çatlıyorum meraktan. seçeneğimin olmadığını biliyorum ama :) hayırlısıyla, sağlıkla kız olsa alüyyülala olurdu :))))

canım ben de deniz kabuklu olanını sevdim

hepsi lavantalı mıknatıslıymış aslında farklı bişey olsun isterdim ama okadar sıcakki çıkıp bakamam gibi geliyo..
acaba hastaneler odayı kendimi süslüyodur blgin var mı

hiç bilmiyorum cnm ama acıbadem süslüyomuş sanırım.onların doğuma özel paketleri oluyomuş diye duydum.

evet nurcan teyzesi inş.cimcime geliyo :) zaten ben hamile kaldığımı öğrendiğimde rüyamda görmüştüm.2 yaşlarında küçücük bir kızım vardı.çağırıp duruyodum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…