Pozitif Sonuç Alıp Bebeğiyle Bekleyenler

valla maddi olarak bir tanesini işyerim karşılıyor ya sadece diğerine para vermiş oluyorum o da prof değil ya 80 lira alıyor ha zorluyor mu zorluyor ama olsun feda olsun.. hareketlerini hissedene kadar ikisine de gidip sonra osmancığı terk edicem diye düşünüyorum şimdilik..
oy kıyamam ben ona gerçekten çok fena bir sıcak var küçücük kuzu napsın biz koca halimizle dayanamıyoruz kaç gecedir salonda yatıyorum ara ara da klima açıyorum zararlı ama başka türlü geçmiyor..

ben de aydedeli olana bayıldım..benim verdiğim linktekilere baktın mı?
birkaç link vereyim ben bir arkadaşıma hediye olarak yaptırdım da çok bakmıştım ben

meleğini bekleyenler
isim ------- gidilen merkez------ ----- --gebelik haftası------kız/erkek----isim-----

1-)tahmer-----------------umut tüp bebek--------------12.hafta
2-)sizofren_ev_kedisi-------medicalpark-----------------14.haftası
3-) gozdemmmmmm--------Doğal gebelik----------------29.hafta----------ERKEK
4-) byn_zeynep------------Avrupa şafak hast-----------14.hafta ---------Erkek
5-) herzaman_seninle-------Memorial okmeydanı---------36.hafta ---------KIZ---------Ceyda
judith_mc--------------umut tüp bebek-------------24.hafta----------KIZ
9-) prizeprize-------------Ankara genart---------------33.hafta----------ERKEK
10-) dilek23_41------------Medicıne hos. asy.-----------20.hafta ---------ERKEK
11-) Ayşe_URL-------------NORMAL GEBELİK-------------13.hafta
12-) pares83--------------çamlıca medıcana-------------9.hafta----------KIZ-----ARYA*
13-) gulumgulum-----------Anatolia tüp bebek -----------22.hafta--------ERKEK
14-) minikmucizem---------ankara tüp bebek -------------22.hafta--------KIZ
15-) leydim84--------------------------------------------21.Hafta--------kız
16-) htcyldz --------------Umut tüp bebek --------------16. hafta
17-) zeynepela------------Bursa acıbadem --------------30.hafta----------kız
1 nilu------------------ Maya tüp bebek--------------18.hafta-------ikiz erkek
19-) handesb0------------Koza tüp bebek bursa---------16.hafta-----1KIZ--1ERKEK
20-) lila3146 -------------Eurofertil tüp bebek -----------30.hafta
21-)rudi------------------brükseltüp bebek--------------17.hafta------1KIZ--1ERKEK
22-)evoevo--------------NORMAL GEBELİK---------------16.hafta
23-)kelebekgs-----------MEMORİAL TÜP BEBEK-----------12.hafta
24-)ezgi0312------------umut tüp bebek-----------------11.hafta
25-)sena81--------------Memorial------------------------9.hafta
26-)Bella_83-------------Kadıköy Şifa---------------------21.hafta-----KIZ
27-)burcusafak08-------Avrupa Şafak Hst.--------------31.hafta------KIZ---Zeynep Ece
2acayi--------------Bursa Tüp Bebek Mrk.-------------6.hafta
29-)ST_MANOLYA------Bursa Jinemed-------------------16.hafta
30-)nurtencb-----------Bahçeci kliniği--------------------7.hafta------İKİZ

Eki Görüntüle 229326

ben bunu istedim tanesi 1,3 ayşecim senin verdiğin linktekiler süper ama tanesi 4 lira .uygun olsun dedim.

bu da çok güzel uygun olması önemli tabi ben arkadaşıma aldım ama az aldım 25 taneydi çok tutmadı kendime yaptırırsam kısmet olur da 150 tane falan olması lazım çok tutar o zaman.. nikah şekerlerimi 350 tane yaptırmıştım kendime 1 tanecik saklayabildim..

arkadaslar bızıde ekleyın memorial 21 hafta kızz ALMİRA

bilgemcim inşllh doğal yollarla hamile kalırsın arkadaşım allahın izniylede bebeğinin kucağına alırsın ..bende seni kocaman kocaman öpüyorummüjdeli haber vereceğin günü bekliyorumm..
Kızlar , canlarım çok sağolun ..
Sürekli hemen hemen hergün okuyorum ama yazmıyorum tabi , ara sıra sadece ..
Her zaman seninle ile benim sat kasımdı değil mi canım ?
Devreydik seninle ama benim bebeğimin dünyada yiğecek ekmeği yokmuş sağlık olsun ..
Rabbimin dediği olur..
Ben yine gelirim canlarım ..
8 ağustosta eşimin sperm tahlili var akabinde hemen yumurta takibim olucak ...
Bu arada ateş ölçerek de takip yapıcam ..
Kendize iyi bakın:)

beceremedım neyse saolasın

Cnaım son adet rahini ver ben sana yapayım , en son bitmiş halinin linkini veririm hemen çizelge kısmına kopyala yapıştır yaparsın ..

evet nurcan teyzesi inş.cimcime geliyo :) zaten ben hamile kaldığımı öğrendiğimde rüyamda görmüştüm.2 yaşlarında küçücük bir kızım vardı.çağırıp duruyodum :)
bak geliyor işte çağırdığın kızın cimcimn :)))))))))))) güzelarkadaşım Allahım sağ sağlim aldırsın kucağına hakediyorsun çok sabırla bekledin sen yavrunu inşallah ta gelecek bakondansonrasına sen :)))))))))
canım ozaman git boşver için rahat etsin harektler başlayınca bırakırsın dediğin gibi
canımmmmmmm klimayı abartma bak çarpar felan

canım benim hadi bekliyoruz senide en kısa zamanda:))))))) Allahımın izni ile

kız her zaman nerdesin dünden beri sesin çıkmadı.. nerelerde geziyorsun gidip de doğurdun mu yoksa???

kızlar ben geldim..
dün sabah kocişle evden çıktım arkadaşa gittim güzel muhabbetli yemeli bigün geçirdim gece 2 ydi eve geldiğimde yatağa zor attım kendimi
bu arada e şekerden çikolatalarımız geldi ayyy çok güzeller yaaa çocuk gibi mutlu oldum inş güzel günümüzde mutlulukla kullanmamız nasip olur...
burcu şafak
cnm ben ilk paylaştığın biblolardan aydedeli olanı çok beğendim
ikincisinide çok çok beğendim leylekli olanı o daha hoş lavantalımı bunlar
bilgemmmm
cnm evet satımız seninle aynıydı kasımdı berebar yürüyoduk bu yolda ama dediğin gibi yiyeceği ekmeği yokmuş Allahın takdiri inş en kısa zamanda yine gelecek o minnoş hayırlısıyla
ayşe
cicim geldim geldim doğurmdım kız hala göbüşmde kıpraşıyooo

saol nurcancım gerçekten eşimde öyle diyo çağıra çağıra getirdin kızı diyo.dün de dalga geçiyo bizle.kızlar ütümü yaptınız mı yemek hazır mı diye :)) ben de dedim kızdırma bizi bak 2 kişi olduk ona göre :))
rabbim isteyen herkese versin aratmasın inş.
sen neler yapıyosun cnm?güzel kızın nasıl?

canım ne güzel gezmişsin herkes diyo zaten şimdi gezin ama sıcak:)uyuyun bebekler gelince zorr..
canım inşllh iyi günlerde kullanırsınn ..
evet hem lavantalı hem mıknatıslı dolap süsü olarak kullanılıyo.gittigidiyodan istedim şimdilik sadece hastane için eğer beğenirsem bebek mevlütü içinde istiycem yapılan yorumlada alanlar çok beğenmiş 4 güne gelicekmiş..
aaa bide çikolatalar nasıl tadı ben burda görgülüye sordum kilosu 85 miş 30 tane geliyomuş.30 tanede kime yeterki sırf bizimkiler bi oturuşta yerlerr:))

cnm güle güle kullan süslerini
evet dün iyi gedim pazar mazar altını üstüne getirdim valla
kızımda gece eve gelince evini özledi sanırım 2 saat hareketlerini gözlemledim
çikolatalarıntadına bakmadım ama markası elit olunca güvendim açıkçası
ben 150 tane sipariş verdim cnm malum eşimin müdür olduğu hastanede doğum yapacağım için hayırlısıyla gelen giden personelin hakkı hesabı olmaz ee eş dost akrabada bi yığın 150 yeterse ne mutlu valla
120liraya 150 tane benimkiler
seninkiler çok pahalıya geliyo cnm vazgeç ondan
kızlar yakaladım siziii burcu ve herzaman seninleeee
biizim oralarada yoksunuz baktıumm bugünn burdasınızzzz :)

burası benim çok özel bi topiğim cnm burada dertlerimi kederlerimi üzüntülerimi paylaştım burayı bırakmam mümkün değil ki
1 ay öncesine kadar burada liste takibi yapıyodum
ayrıca sizlerle olan topiğimide seviyorum orayıda takip ediyorum
kızma bizee..

ay kızlarrr şaka yaptım takıldımmmm tabi orayııda ihmall etmeyeceğiniziii biliyorummmm orda bulamınca burda buldmm siziii ben çikolata işini hala halletmemdim şimdii senin aldığın siteye bakıyorum herzman seninle cnm

senin eşin hastanede olduğu için tüm personel gelir:)))inşllh yeter sana..benim yakın akrabalarım dışında gelen olmaz sanırım biçok kişiye hamile olduğumu söylemedim bile akrabalardan beni anca etrafımda beni görenler bilyo onlara yaydımm konu komşuda hastaneye gelmez eve gelir zaten:)))mevlüt yapıp çağırıcam inşllh.
ya çikolataların üstüne minicik bi bebek oturtmuşlar fiyatları pahalı bencede ben aldığım bebekli çikol.yedikten sonra belki bi iki gün tutyorum sonra atıyorum valla.
kurabiye yapılıcak bide meyve suyu verilcekmiş hatta onlar kalsa lohusa şerbeti vericeklerde ben hiç anlamam organizatörler ablamlar:)))

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…