cnm önce şu adresten oluşturdum ben.sonra profilimde çizelgeye ekledim.
Lilypie - Pregnancy, baby and parenting tickers.
valla maddi olarak bir tanesini işyerim karşılıyor ya sadece diğerine para vermiş oluyorum o da prof değil ya 80 lira alıyor ha zorluyor mu zorluyor ama olsun feda olsun.. hareketlerini hissedene kadar ikisine de gidip sonra osmancığı terk edicem diye düşünüyorum şimdilik..ayşecim ben her hafta gidiyordum biliyorsun bişi olmaz canım takma kafana paran varsa maddi olarak sıkışmıcaksan git gör bunun delilikle alakası yok insan korkuyor ben oğlumu 1 hatayla kaybettim bir hafta da hastalandı valla ben kıpıdamadımmı haftada 2 kere bile gittiğim oldu sen biliyorsun
oy kıyamam ben ona gerçekten çok fena bir sıcak var küçücük kuzu napsın biz koca halimizle dayanamıyoruz kaç gecedir salonda yatıyorum ara ara da klima açıyorum zararlı ama başka türlü geçmiyor..slm kızlar nasılsınız biz tatilden erken döndük 1 haftayı tamamlayamadık kızım sıcaktan hep ağladı maalesf(((((((((((((
sizler nasılsınız geçmişi okuyamadım varmı değişiklik sabriyadan haber varmı bebiş gelmişmi sağ sağlim
Eki Görüntüle 229203 Eki Görüntüle 229204 Eki Görüntüle 229205
böyle daha büyük sanırım tanesi 1 1,3 arasıymış
Eki Görüntüle 229326
ben bunu istedim tanesi 1,3 ayşecim senin verdiğin linktekiler süper ama tanesi 4 lira .uygun olsun dedim.
meleğini bekleyenler
isim ------- gidilen merkez------ ----- --gebelik haftası------kız/erkek----isim-----
1-)tahmer-----------------umut tüp bebek--------------12.hafta
2-)sbiizofren_ev_kedisi-------medicalpark-----------------14.haftası
3-) gozdemmmmmm--------Doğal gebelik----------------29.hafta----------ERKEK
4-) byn_zeynep------------Avrupa şafak hast-----------14.hafta ---------Erkek
5-) herzaman_seninle-------Memorial okmeydanı---------36.hafta ---------KIZ---------Ceyda
judith_mc--------------umut tüp bebek-------------24.hafta----------KIZ
9-) prizeprize-------------Ankara genart---------------33.hafta----------ERKEK
10-) dilek23_41------------Medicıne hos. asy.-----------20.hafta ---------ERKEK
11-) Ayşe_URL-------------NORMAL GEBELİK-------------13.hafta
12-) pares83--------------çamlıca medıcana-------------9.hafta----------KIZ-----ARYA*
13-) gulumgulum-----------Anatolia tüp bebek -----------22.hafta--------ERKEK
14-) minikmucizem---------ankara tüp bebek -------------22.hafta--------KIZ
15-) leydim84--------------------------------------------21.Hafta--------kız
16-) htcyldz --------------Umut tüp bebek --------------16. hafta
17-) zeynepela------------Bursa acıbadem --------------30.hafta----------kız
1nilu------------------ Maya tüp bebek--------------18.hafta-------ikiz erkek
19-) handesb0------------Koza tüp bebek bursa---------16.hafta-----1KIZ--1ERKEK
20-) lila3146 -------------Eurofertil tüp bebek -----------30.hafta
21-)rudi------------------brükseltüp bebek--------------17.hafta------1KIZ--1ERKEK
22-)evoevo--------------NORMAL GEBELİK---------------16.hafta
23-)kelebekgs-----------MEMORİAL TÜP BEBEK-----------12.hafta
24-)ezgi0312------------umut tüp bebek-----------------11.hafta
25-)sena81--------------Memorial------------------------9.hafta
26-)Bella_83-------------Kadıköy Şifa---------------------21.hafta-----KIZ
27-)burcusafak08-------Avrupa Şafak Hst.--------------31.hafta------KIZ---Zeynep Ece
2acayi--------------Bursa Tüp Bebek Mrk.-------------6.hafta
29-)ST_MANOLYA------Bursa Jinemed-------------------16.hafta
30-)nurtencb-----------Bahçeci kliniği--------------------7.hafta------İKİZ
bilgemmmm
cnmmm varya çok merak ettim seni hele şu son 1 haftadır
sana özelden msj atacaktım ama nikini doğru yazamadım bilemedim tam yanlış gitmesin diede gönderemedim
inş eşinin tedavisi gzel sonuç verir cnm vede tüpe gerekkalmadan bebişin gelir
tüp olsada inş en kısa zamanda ilk tedavinde bebeğin meleğin tutunur cnm sana
ilk ayımızı senle beraber geçiriyoduk hep konuşurduk kısmet böyleymiş cnm
ALLAHın verdiğinin önüne geçilemiyo ne yazıkki
ama ben inanıyorum ilk tedavinde hamiş kalacaksın içimede doğdu kız hadi hayırlısı
Kızlar , canlarım çok sağolun ..bilgemcim inşllh doğal yollarla hamile kalırsın arkadaşım allahın izniylede bebeğinin kucağına alırsın ..bende seni kocaman kocaman öpüyorummüjdeli haber vereceğin günü bekliyorumm..
beceremedım neyse saolasın
beceremedım neyse saolasın
bak geliyor işte çağırdığın kızın cimcimn :)))))))))))) güzelarkadaşım Allahım sağ sağlim aldırsın kucağına hakediyorsun çok sabırla bekledin sen yavrunu inşallah ta gelecek bakondansonrasına sen :)))))))))evet nurcan teyzesi inş.cimcime geliyo :) zaten ben hamile kaldığımı öğrendiğimde rüyamda görmüştüm.2 yaşlarında küçücük bir kızım vardı.çağırıp duruyodum :)
canım ozaman git boşver için rahat etsin harektler başlayınca bırakırsın dediğin gibivalla maddi olarak bir tanesini işyerim karşılıyor ya sadece diğerine para vermiş oluyorum o da prof değil ya 80 lira alıyor ha zorluyor mu zorluyor ama olsun feda olsun.. hareketlerini hissedene kadar ikisine de gidip sonra osmancığı terk edicem diye düşünüyorum şimdilik..
oy kıyamam ben ona gerçekten çok fena bir sıcak var küçücük kuzu napsın biz koca halimizle dayanamıyoruz kaç gecedir salonda yatıyorum ara ara da klima açıyorum zararlı ama başka türlü geçmiyor..
ben de aydedeli olana bayıldım..benim verdiğim linktekilere baktın mı?
birkaç link vereyim ben bir arkadaşıma hediye olarak yaptırdım da çok bakmıştım ben
Kızlar , canlarım çok sağolun ..
Sürekli hemen hemen hergün okuyorum ama yazmıyorum tabi , ara sıra sadece ..
Her zaman seninle ile benim sat kasımdı değil mi canım ?
Devreydik seninle ama benim bebeğimin dünyada yiğecek ekmeği yokmuş sağlık olsun ..
Rabbimin dediği olur..
Ben yine gelirim canlarım ..
8 ağustosta eşimin sperm tahlili var akabinde hemen yumurta takibim olucak ...
Bu arada ateş ölçerek de takip yapıcam ..
Kendize iyi bakın:)
Cnaım son adet rahini ver ben sana yapayım , en son bitmiş halinin linkini veririm hemen çizelge kısmına kopyala yapıştır yaparsın ..
kızlar ben geldim..
dün sabah kocişle evden çıktım arkadaşa gittim güzel muhabbetli yemeli bigün geçirdim gece 2 ydi eve geldiğimde yatağa zor attım kendimi
bu arada e şekerden çikolatalarımız geldi ayyy çok güzeller yaaa çocuk gibi mutlu oldum inş güzel günümüzde mutlulukla kullanmamız nasip olur...
burcu şafak
cnm ben ilk paylaştığın biblolardan aydedeli olanı çok beğendim
ikincisinide çok çok beğendim leylekli olanı o daha hoş lavantalımı bunlar
bilgemmmm
cnm evet satımız seninle aynıydı kasımdı berebar yürüyoduk bu yolda ama dediğin gibi yiyeceği ekmeği yokmuş Allahın takdiri inş en kısa zamanda yine gelecek o minnoş hayırlısıyla
ayşe
cicim geldim geldim doğurmdım kız hala göbüşmde kıpraşıyooo
kızlar yakaladım siziii burcu ve herzaman seninleeee
biizim oralarada yoksunuz baktıumm bugünn burdasınızzzz :)
cnm güle güle kullan süslerinicanım ne güzel gezmişsin herkes diyo zaten şimdi gezin ama sıcak:)uyuyun bebekler gelince zorr..
canım inşllh iyi günlerde kullanırsınn ..
evet hem lavantalı hem mıknatıslı dolap süsü olarak kullanılıyo.gittigidiyodan istedim şimdilik sadece hastane için eğer beğenirsem bebek mevlütü içinde istiycem yapılan yorumlada alanlar çok beğenmiş 4 güne gelicekmiş..
aaa bide çikolatalar nasıl tadı ben burda görgülüye sordum kilosu 85 miş 30 tane geliyomuş.30 tanede kime yeterki sırf bizimkiler bi oturuşta yerlerr:))
kızlar yakaladım siziii burcu ve herzaman seninleeee
biizim oralarada yoksunuz baktıumm bugünn burdasınızzzz :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?