Pozitif Sonuç Alıp Bebeğiyle Bekleyenler

kızlar ya benimm 2 gündür yaaklarım inanılmaz şişiyolar vea yakalrımın üstüne basmakta çok zorlanıyorum resmen canım acıytrrr tabanalarımdann bi öneriniiz varmıı?

kızlar ya benimm 2 gündür yaaklarım inanılmaz şişiyolar vea yakalrımın üstüne basmakta çok zorlanıyorum resmen canım acıytrrr tabanalarımdann bi öneriniiz varmıı?

tek yapılıcak sol tarafa yatıp ayaklarıda kendine çekip 2 saat dinlenmekmiş uzman tv de doktor öyle söylüyo gerçektende tv falan seyrederken ben öyle uzanıyorum işe yarıyo.

bide benim kayınvaldemler gelmiycek doğuma onla balıkesirde yaşıyolar görümcem ve onun oğluda var 4 kişiler buraya gelirlerse kalıcak yerleri yok benim evim küçük doğumdan sonra sıcak olucak çok bide annem kalsın istiyorum ben eşimde 1 2 ay sonra gelirsiniz dedi gerçekten yatıcak sadece salondaki 3 lü koltuk var neyse biraz bozuldular ama napıyım

ee tabii böle duurumlarda insan annesi dışlında kimseyle rahat edemez haklıısnnn
onların da aslında bozulmasıı saçma kendilerinin düşünmelerii lazımmmm ama naparsınn öle şeyler takılma cnm boşverr..

süprüdüm sildim toz aldım banyo tuvalet bilmem ne çamşır as topla.. ağda pedikür.. öldüüüüüm çok yorulduuum..

süprüdüm sildim toz aldım banyo tuvalet bilmem ne çamşır as topla.. ağda pedikür.. öldüüüüüm çok yorulduuum..

oo baya bi çalışmışsınn..off benimde salı randevum var yarın ağdaya gidicem nedense bu sefer korkuyorumama mecburumm
manikür pedikür yaptırma dedi doktorum benim belki hijyen açısındandır..ağdayıda benim özel kavonozum var gitmeden 20 dakika önce arıyorum onunla yaptırıyorum

ben şimdilik kendim hallediyorum her ikisini de ama göbeğim daha da büyüyünce yapamam sanırım.. ama haklısın acıyor (
bunları senmi yaptın?????
sendeki bu tempo beni şaşırttı şekerim hayırdır dopingmi aldın :)))

kocamla didiştim o dışarı çıktı ben de gaza geldim..

ben şimdilik kendim hallediyorum her ikisini de ama göbeğim daha da büyüyünce yapamam sanırım.. ama haklısın acıyor (

kocamla didiştim o dışarı çıktı ben de gaza geldim..

zaten pazar günleri erkeklere iyi gelmiyo:)))) benimki pazar günleride gidiyo :)))
ya zaten ilerde dizlerini bile göremiyceğin için yapamıycaksın

herzaman bişey sorucam son aylar iyi beslenin falan diyolar ya salı gidince sorucam doktora ama bu sıcakda ne yenirki hadi akşamları et falan ama öğlen tost makarna yanında ayran başka bişey yenmiyo sen ne yiyosun

herzaman bişey sorucam son aylar iyi beslenin falan diyolar ya salı gidince sorucam doktora ama bu sıcakda ne yenirki hadi akşamları et falan ama öğlen tost makarna yanında ayran başka bişey yenmiyo sen ne yiyosun

cnm valla ben güzelce yemeğimi yiyorum
bigün önceden ne kaldıysa onu yiyorum akşama yine yemek yapıp ertesi günü öğlen o yemeğimi bitiriyoum günler böyle geçiyo
bide şimdi artık buğday çorabasına dadanmı ara öğün niyetinede onu yiyorum
ben acıkıyorum yaa
ayrıca makarnaya çok dayanma bebişe pek faydası yok
müsli secersen onuda yiyebilirsin

buğday çorbasını nası yapıyosun ..mesela bugün bulgur yaptım yanında ayran içtim.ara öğündede 1 şeftali..
makarnayıda yağsız haşlayıp üstüne ya yoğurt yada domatesli sos yapıp yiyorum..bakalım salı günü bebiş nekadar olmuş sanki besleyemiyomuşum gibi geliyo
son haftalar iştah açılır diyolar zaten.

bende ilk defa yaptım buğday bebeğe faydalıymış çok diye duyunca
buğdayla nohutu aynı yerde geceden ıslattım ertesi günde düdüklde pişirdim soğumasını bekeldim yoğurdu az suyla açtım nane ekledim ve hepsini karıştırdım
dolaba koydum hergn bi kase soğuk soğuk içiyorum

ya bende yapıyım bari buzlukta haşlanmış fasulye vardı ondan hemen yemek yaptım bakma ben 8 yıllık evliyim ama yemek falan yapmayı pek bilmem annem ablamlar yakın olunca hep onlar yapıyo bana veriyolardı şimdi bebek geliyo mecburum öğrenmeye
..varya buğdayıda ilk defa yiycem tadı inşllh güzeldir.çok sağol

bende buğdayı ilk yedim aşure tadı oluyo tuzla dengeleniyo
ben yemek yapmayı çok severim marifetliyimdir yani...
bu arada senin yaş kaç

yaa kızlar ben de hiç sağlıklı beslenmiyorum bu aralar iştahım da yok yediğimde de ekmek arası bişeyler bakalım salı randevum var bebeğim nasılmış. aslında yemek yapmayı çok severim ama bu sıcaklar çok etkiliyor

ha ha artık evde çoğunluk side :))))))))))))
canım bizde iyiyiz erken biten bir tatilden sonra kızımla evde uğraşıyoruz uyku saatlerini ayarlıyorum kızın

bak yaaaaaaaaaaaaaaaaaa kızım neden bukadar iş yapıyon yat dinlen

benim doktor yaz günü yiyebileceğin en güzel şeylerden biri de menemen dedi yumurta çok yararlı ya.. ama ben zaten yemezdim şimid gıdaklayan bişeyler ve yavrularını düşünemiyorum bile.. o yüzen şeylerden hele bahsedemiyorum... Allahtan hapı var..

ooohhh süper olur yaaa ben de yapayım buğdayım vardı dolapta.. ellerine sağlık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…