4 mayıs canım saolasın ikiz ama:)Kızlar , canlarım çok sağolun ..
Sürekli hemen hemen hergün okuyorum ama yazmıyorum tabi , ara sıra sadece ..
Her zaman seninle ile benim sat kasımdı değil mi canım ?
Devreydik seninle ama benim bebeğimin dünyada yiğecek ekmeği yokmuş sağlık olsun ..
Rabbimin dediği olur..
Ben yine gelirim canlarım ..
8 ağustosta eşimin sperm tahlili var akabinde hemen yumurta takibim olucak ...
Bu arada ateş ölçerek de takip yapıcam ..
Kendize iyi bakın:)
Cnaım son adet rahini ver ben sana yapayım , en son bitmiş halinin linkini veririm hemen çizelge kısmına kopyala yapıştır yaparsın ..
selam kızlar. gebelıgın 20--24 haftasında seker tahlılı yapılıyommus. duyduguma gore rısklıymıs. yaptırmaktan korkuyorum. sızler yaptırdınızmı . bana yardımcı olun
bende buğdayı ilk yedim aşure tadı oluyo tuzla dengeleniyo
ben yemek yapmayı çok severim marifetliyimdir yani...
bu arada senin yaş kaç
günaydııın.. yine devlet benden hizmet bekler dedim kalktım geldim sabah sabahyapılacaklara bakmadım ama galiba bu hafta işim çok burda ( yine de her fırsatta yanınızdayım..
sanada günaydın ayşe benim kamu değil özel ama bende geldim buradayım işimde çok ama hiç yapasım yok aslında ne düşünüyorum biliyormusun hamile kalan bir bayanı öğrendikten hemen sonra izine ayırsalar ama ücretli ve daha sonra 2 sene hiç çalışmasa ne güzel olur değilmi
günaydııın.. yine devlet benden hizmet bekler dedim kalktım geldim sabah sabahyapılacaklara bakmadım ama galiba bu hafta işim çok burda ( yine de her fırsatta yanınızdayım..
Günaydın Canlaaar!
Herkes iyidir umarım...
Ben iyiyim, inşallah miniklerimiz de iyidir... Tam tamına 2 haftadır görmüyorum onları(( Bugün kadın doğumcu olmasa da, radyoloğa gidip, ultrasona girmeyi düşünüyorum. napim ya, çok özledim onları...
günaydın canım sanada .
git tabi gör özlem gider biraz.bende yarın görücem inşllh birazdan kuaföre gitmem lazım malum ağda için son aylarda korku oluyo ama mecburum
ayşecim bu devlet seninle gurur duyuyoo:)))haftanın ilk günü... aslında çalışmakda iyi enazından evde oturup sürekli kendinde bişey aramakdan iyi inan:)
selam kızlar. gebelıgın 20--24 haftasında seker tahlılı yapılıyommus. duyduguma gore rısklıymıs. yaptırmaktan korkuyorum. sızler yaptırdınızmı . bana yardımcı olun
nasıl eklencek pekı?4 mayıs ikizler ama cınsıyetlerı bellı degıl tabıkı
hiç korkma yaptırmazda şekerin varsa ve yediklerine dikkat etmezseb bebeğin için tehlike...selam kızlar. gebelıgın 20--24 haftasında seker tahlılı yapılıyommus. duyduguma gore rısklıymıs. yaptırmaktan korkuyorum. sızler yaptırdınızmı . bana yardımcı olun
1980 doğumluyum:) bakma sen biz 8 seneyi lay lay lom geçirdik annemde orda burda yedik allahtan eşimde düşkün değil zaten ben evlendim evleneli hep rejimdeyim
hazır köfteler makarna dondurulmuş gıdalar derken geçti valla şimdi öğrenmem lazım güzel şeyler yapmayı kızımda anne yemeği yesin ilerde annemin yemekleri gibi yok desinn:)))
ne güzel senin yaşın 22 marifetlilik zaten içten gelen bişey galiba:)
:)))) Yaptığım işleri de bir görsen nasıl faydası var vatana milleteevet aslında evde kalmayı istiyorum ama oturunca da patlayacak gibi oluyorum..
hiç korkma yaptırmazda şekerin varsa ve yediklerine dikkat etmezseb bebeğin için tehlike...
hehe ben 23 herkes küçültür ben büyüteyim
ben çok severim mutfağı yaa şu halimle bile birileri gelse bişiler yapsam die bakıyom...
dediğin gibi içten gelen bişi zorla olmaz
ama bilmek lazım yapmasanda
cnm aşağıdaki adresi profiline gir ve çizelge kısmına yapıştır aynen
http://lbdf.lilypie.com/eGB0p3.png
Yihhhuuuuu :) Kadın doğumcumuz bi haftalığına daha burdaymışşşş :)
Doktora gidiyorum kızlaar :)
Ayyyyyy inşallah meleklerimiz iyilerdiiiir, nolur dua ediiin!....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?